Angelski aspekt svetlobnega žarka

Uležem se v banjo in z vodo se začnejo poigravati sončni žarki, ki svetijo skozi okno. Zaprem oči … aha, tole sporočilo bo pa od Arhangela Rafaela.

Angelski aspekt svetlobnega žarka

Skozi žarek pošljemo misel – tako kot ljudje pošljete misel skozi zvok. To nam je v večni užitek, saj se tako igramo z različnimi odtenki iste barve. Preko različnih odtenkov pošljemo različne informacije. To naredimo tako, da prilagodimo-izberemo- hitrost žarka, saj svetloba je hitrost.

Kadar svetloba pride do vas na druge načine, oziroma drugače kot le prek sonca, takrat smo z vami še posebej prisotni ali pa imam za vas posebno sporočilo. Zelo imamo radi lom svetlobe skozi vodo, steklo, minerale, kristale…

Mavrice ustvarjamo angelske sfere skupaj in z namenom. Namenjene so (med drugim) dvigu kolektivne zavesti, saj jo lahko opazi in občuduje več ljudi hkrati. Včasih je mavrica praznovanje nove vibracije, ki je že bila predhodno vzpostavljena, včasih z njo potrdimo odprtost vaših src.

Vedno in brez izjeme pa je naša največja želja, da vam z igro svetlobe dvignemo razpoloženje, pogrejemo srce in vas spomnimo na vašo notranjo radost.

Kmalu ugotovim, da bo tole sporočilo preobširno za en blog, saj se mi z vsako sliko pokažejo še vsaj tri nove, zato naslednjič kaj več. Sporočilo je lepo in v spomin mi prikliče kar nekaj tistih težjih trenutkov v mojem življenju, ko sem s kotičkom očesa vseeno opazila, da se je tu pa tam okoli mene kaj … zaiskrilo 🙂

Svetlobnim spremljevalcem hvala.

Z vami,

Alenka

PUSTI SPOROČILO: