Bog

Vem… Kar nekaj časa je preteklo od prejšnjega bloga… In v mislih me je nov blog že kar nekaj časa preganjal.

Pisala bom o BOGU! 🙂 Ja, o BOGU. Kaj pa? 😉 Brala sem knjigo KAJ HOČE BOG, kaj brala… Požirala! In želim deliti ta nova spoznanja tudi z vami.

Najlepše pri vsem tem mi je bilo to, da sem lažje zadihala in da sem dobila potrditev, da je prav kakor sem se odločila (zunanjo odločitev, saj drugače sem čutila, da je prav). No, ta moja odločitev je bila izstop (fizični, duhovni in čustveni) iz religije. Po nekem času, ko me je duhovna pot vabila, da se podam nanjo in ko sem prišla v stik z angeli, duhovnimi bitiji, vnebovzetimi mojstri in seveda z Bogom, kot Izvorom in primarno ljubeznijo pa sem dobila svojo pravo, notranjo vero nazaj. In za to sem zelo hvaležna in notranje izpolnjena.

V knjigi je napisanih ogromno stvari, ki marsikomu ne bodo všeč (kot tudi sam pravi), ker mu bodo omajala temelje, vero in vse, kar je bil dosedaj naučen. Bog namreč ne želi in ne pričakuje od nas nič. Nič. Popolnoma nič. Ni nobene vere, ki bi bila več od druge. Ni nobenih ljudi na svetu, ki bi bili več vredni od koga drugega. Bog ni ukazal nobene vojne, prav tako jo ni zapovedal, napovedal… Bog tudi ni zapovedal 10 božjih zapovedi. Šok? <3 Bog nas ima tako zelo neizmerno rad, da vam z besedami ne morem povedati. Sem pa to začutila na eni meditaciji, kjer smo se povezali z njim. Tistega občutka ne bom nikdar pozabila, ker je bil nadzemeljski.

Po branju te knjige sem tako zelo srečna, ker vem, da smo mi vsi eno z Bogom, zato ne obstaja prav in narobe, greh in kako se reče sploh nečemu, kar je nasproti grehu? ;)… Nenazadnje oseba, ki je povezana s sabo ne bo škodila sebi, še najmanj pa drugim.

Vsi smo eno. Radi se imejmo! <3 <3 <3

Knjgo je napisal NEAL DONALD WALSCH. Njen naslov je KAJ HOČE BOG.
Slika najdena na naslednjem naslovu: http://isbn.abebooks.com/lbr/67/34/0340838167.jpg in

PUSTI SPOROČILO: