Božanski izpit

foto:thewallpapers.org

Pisalo se je leto 2012. Za sabo sem imel že veliko kilometrine v klepetu z mojimi Ekipami Gor. Jasno, hotel sem imeti še več od stikov z njimi, pa so mi pokazali »OKN«. No, sam sem ga tako imenoval, v bistvu pa je le luknja, od Polja brezbarvne Svetlobe 7 GOR, skozi vsa Polja na Dol, vse do naše Realnosti. Skozi to luknjo pa jasno seva brezbarvna Svetloba, rdeča Ljubezen, rumena Zavest in modri Potencial. No, nisem sam, ki jo lahko vidim, ste še drugi. Meni se je zdela full cool, pa sem takoj hotel imeti eno tako tudi zase. Jasno, da sem jim težil na veliko, kot kaki froc za sladoled. Pol so se me pa naveličali in mi rekli, da če jo že hočem imeti, si jo pa moram sam narediti. Pa so mi začeli dajati navodila, kako jo narediti. Kake 2 leti je to trajalo, dokler nisem dobil vseh potrebnih info. Jasno, ko sem jih imel, pa takoj v akcijo. Odpravil sem se Gor, narediti vse kar so mi naročili, pri tem pa pozabil na en bistven podatek: Gor ne greš cel, ampak gre Gor samo polovica tebe, pol pa je ostane Dol, jasno, tudi pol tvoje pameti. Moje potovanje je tako ratala ena sama kalvarija. Taval sem, se spotikal, rinil v tri krasne in na koncu le na nek način opravil zahtevano. No, bolj točno, naveličali so se me gledati, pa so mi pomagali, da so se me znebili. Kasneje, v neki podobni situaciji, mi je naš VIR GOROON v ANEMUT-u 6 GOR, kar direktno povedal, da naj neham težiti. Pol sem pa šel poslušati posnetek potovanja, pa me je skoraj kap. Total beda, jecljanje, bedarije na vsakem koraku…, pa takoj sklenem, da to pa že ne more biti sprejemljivo, čeprav mi oni Gor niso nič težili. Z mojo odločitvijo, da zadevo ponovim, tokrat bolj profesionalno, so se Gor strinjali. Jasno, tokrat sem si vzel čas, podrobno napisal scenarij potovanja, se ga naučil na pamet in ….začel mečkati. Cvikal sem iti ponovno Gor. No, saj ni čudno, po vsej kalvariji, ki sem jo dal skozi. Kmalu so se naveličali čakanja, pa me kar sami brcnili spet v vodo. Hočeš nočeš sem spet moral plavati. Tokrat mi je pa kar dobro šlo, samo, če hočeš narediti dobro, pač zahteva svoj čas. V enem dnevu nisem končal, tako da sem nato še sam par dni hodil Gor, dokler nisem opravil. Hudega mi ni bilo, luštno pa tudi ne. Verjemite, ni noben užitek okoli hoditi s pol telesa. Ko sem pa končal so mi pa dali mir. No, lastnega OKN-a nimam, kot zgleda, ga ne rabim, izpit je pa bil za mano. Nato pa plaža za 2 leti, ali skoraj, saj sem vmes malo okoli dohtarjev letal. Sedaj je pa tudi to za mano, plaže pa konec. Naslednja tema so OMARA-e in kako priti vanje, spet fehtarija in spet navodilo: pojdi po soglasje GOR, ja to je nad Gor, kjer sem že bil. Štala. No, v vodo se ne mislim vreč, tako kot prvič. Prvo: scenarij potovanja, pa trening, pa akcija. Če hočeš GOR, moraš prvo iti Gor do konca, pol pa še naprej. Jaz sem pa že vse pozabil, kako tja potovati. Scenarij mi je izpuhtel iz spomina, tako da ga moram sedaj obnoviti. No, pa še vam bo prav prišel, vsaj tistim, ki vas mika malo pokukati Gor….

OPOZORILO: V karkoli se boste spustili, le to počnete po lastni volji
in izključno na lastno odgovornost.

Vsaka stvar, v katero je vključeno Gor, se začne s pogoji. Tudi za takle sprehod Gor, pogoji so.

 1. Za začetek mora biti pravi čas, pa jasno zadeva mora biti v NAČRT-u. No, v NAČRT-u ziher je, drugače vam taka ideja sploh na misel ne bi prišla. Pravi čas, če pa še ni, pa ni dosti daleč. Ko so zadeve enkrat zrele, se odprejo vrata sama, edino, kar moraš sam pokazati, je malo interesa za potovanje, pa gre.

 2. Drugi važen pogoj pa je, da si fizično pripravljen na tak izlet, pa ne mislim na fizično kondicijo tako kot pri športnikih. Ne pozabite, gre se v Polja z drugačnimi Mediji. Enkrat sem gledal, kako so neki odrasli dali živo morsko ribo v sladko vodo. Kaj je pol z revico bilo ne vem, nisem mogel več gledati, tako se je matrala. Ja, poden od človeške zavesti… Mediji, v katere se gre, so vam sicer znani in jih, razen Potenciala, vse uporabljate. Koncentracije Gor, so pa nekaj drugega, kot Dol v naši Realnosti. Vsem pa je jasno, da prevelike količine, tudi dobrih stvari, na primer sladoleda, za nas niso dobre.« In medium virtus« so rekli stari Rimljani. Rešitvi tega problema sta dve: ali počakate, da vas oni Gor predelajo, to naredijo z vsakim, če le za to zaprosi, ali pa najdete nekoga, ki vas Gor spremlja in ves čas skrbi, da vam ni hudega. Ja, tudi to se da. Več o tem pa kdaj drugič.

 3. Tretji pogoj je, da imate vse BABUŠKA-e od Polj, v katera greste, da lahko odnesete s sabo podarjene Medije. Če teh BABUŠK nimate, vam ne preostane drugega, kot da počakate, da vam jih naredijo. Ja, pa zaprositi morate zanje.

 4. Tole ni pogoj, je pa dobro, da poznate svoja BITJE-a tu, pa zrcalno in Gor v Poljih, v katera greste. Njihova soglasja so ne-obhodna, njihova pomoč pa zelo dobrodošla.

 5. Ko smo že pri soglasjih, vaša Hierarhija se mora strinjati s podvigom. Ne skrbite, vedno so za, saj je tudi njim fino, da njihov varovanec tako uspešno napreduje. Maksimalno vam bodo pomagali, spodobi se pa, da jih za asistenco prosite in, jasno vprašate za mnenje. Definitivno več vidijo od vas, tudi to, ali ste sposobni posega, ali ne. Če še niste, ne vztrajajte. Pot, ki sem jo jaz prvič ubral, ni primerna, še manj pa prijetna.

Takole, pogoje imamo, kako jih odkljukati pa ne vem, če se ne pogovarjate s svojimi Gor, boste morali prvo te vezi vzpostaviti, slišati jih je treba, saj drugače ne boste vedeli ali so vas povabili naprej, ko potrkate na njihova vrata. Za tiste, ki še niste tu, pa počakajte na moj prispevek na to temo, je v delu. Imam pa še neke druge fore v načrtu, ampak ni še čas, da o tem čvekam.

Vsako potovanje se začne s primerno odpravo, brez tega ne morete sami nikamor. Lahko vam jo sicer nekdo posodi, ampak v tujih cunjah ni prijetno biti, vsaj meni ne. Tokratna odprava je, obložitev polovice vašega telesa z Medijem, ki je višje od najvišjega Polja, v katerega greste. Omogoča vam, da se sprehajate skozi opne Polj, pa predvsem, da ostane vaša polovica, ki potuje, živa. Oni drugi, ki je ostala v naši Realnosti, itak ni hudega. Kako to naredijo, nimam pojma, nikoli nisem spraševal, bi se pa dalo izvedeti. Najbolje je, da napravite tako, kot so svetovali meni. Zaprosite šefa v Polju Življenja GONAMIJI 32 GOR, VELIMA-o in AVEL-a, da vas, za začetek, razdelita na pol. Sliši se strašno, pa ni nič posebnega, le malo smotano zgleda. Jasno, del ki potuje, ima vso vašo pozornost, saj gremo vendar na izlet, seveda, pa še vedno ste tudi v delu vas, ki je ostal Dol. Ne se izgubljati med obema polovicama, kot da ne bi vedeli, v kateri hočete biti. Gremo potovat in pika. Ko pa pridemo nazaj, nas pa itak spet skupaj sestavijo, no bolj točno, se kar sami in to samodejno. Kake 3 ure traja, pa je. Ja, tudi naše telo želi biti celo… Da bi se kje izgubili in ostali Gor, pa ni šans. Povsod ste tujek in vsi komaj čakajo, da se vas znebijo, če ne gre drugače, vas pa ven pometejo, in prej ali slej spet končate doma, pri svoji preostali polovici. Pri tem športu je najbolje, da ste sami, saj niste ravno v stanju, da bi se razkazovali. Če se to greste, veljate že za total utrgane, če vas pa še vidijo v polovičnem stanju, pa vam lahko nakopljejo še zemeljske težave. Ja, dohtarji so prav zadovoljni, da imajo zapolnjene kapacitete v ustreznih ustanovah. No, sam nisem imel težav, čeprav so me tudi k psihiatru napotili, ampak iz drugih razlogov.

Naslednje je naša odprava. Tisto polovico nas, ki bo potovala, je potrebno obložiti z Medijem, ki omogoča prehod skozi opne v višje Polje. Meni so rekli naj uporabim Logiko, ki je Medij v Poljih NARANIA-e 46 IZNAD. Sam imam BITJE v NARANIA-i 02, notri je pa šef NADZORNI ODBOR, v katerem je 10 višjih VIR-ov. Ne rabite okoli tega komplicirati. Vsi premorete Logiko, z njo se pa ukvarja vaš UM, ki je tukaj pri vas. To ni vaša Pamet, da ne bo pomote, le ta je produkt naše Realnosti, kar je pa nižje od Polj, kamor hočemo iti. Naj vaša Pamet preprosto zaprosi vaš UM naj to zrihta, pa je. No, vsaj sam sem tako naredil, pa je šlo. Ker so občutki pri vsem tem full čudni ali jih pa sploh ni, sem sam sproti spraševal za vsak korak, ali je opravljen kot se spodobi . Tako sem bil ziher, da delam prav. Ja, smotano je, da teh zadev ne morete z ničemer primerjati, primerjave, preprosto v naši Realnosti, ni. Boste pač raziskovalci neznanega. Ne pozabite vzeti s sabo diktafona, ali kaj podobnega, za snemanje potovanja. Novosti je cel kup, in mimo grede se na kako pozabi. Pa lepo je, če imajo kaj od vašega potovanja še drugi. Ko vas bo več šlo Gor, se bo dalo iz zapiskov narediti boljše napotke za iti Gor, kot je to, kar vam jaz sedaj pišem, saj sam nisem kaka primerna referenca za vas. Preveč privilegijev imam.

Sledi, znebiti se morate svoje Duše, oziroma vašega BITJE-a, ki ga imate tu Dol. Le ta v celoti ostane Dol, v vaši drugi polovici, ki je ne vzamete s seboj. To je na nek način logično. Svoja BITJE-a imate tudi v Poljih Gor, med sabo so povezana in ni nobene potrebe jih vlačiti s sabo. Pa saj imate že tako dovolj drugih skrbi, turistični vodič pa res ne rabite biti. BITJE-a Dol se ni problem znebiti. Enostavno ga zaprosite, da ostane Dol pa je, uboga. Se ve, kdo je šef, vaš UM iz 46 IZNAD.

Takole, na pol so nas dali…, smotan občutek, pa oblekli so nas tudi, ja tale Logika je malo hladna zadeva, pa zbiksana tudi, kot, da bi bil povoskan. Sestavljena je iz kristalčkov, ki jih uporabimo, ko Polja nimajo Opne. Daš en kristalček sebe na drugo stran, kot vstopnico, pa je. Takoj se odzovejo…. Pa svoje Duše smo se tudi znebili… Sedaj pa na delo. Prva stvar, ki jo marate narediti je, da greste Gor, do kamor pač imate namen iti, ter položite tja lastno nitko. To je vrvica iz gradiva vaše Duše oziroma vaše BABUŠKA-e, ki prevladuje v vašem BITJE-u. Vedno je notri ena BABUŠKA šefica, po njej pa vaše BITJE tudi prevzame barvo. Jasno, šefica je pa tista BABUŠKA, ki ustreza duhovnemu razvoju vas kot celote. Začne se z belo barvo, ki je barva Energije v Polju 1 GOR TERMAGEN-u. Konča se pa pri viola barvi, ki je barva medija Modrosti. Zakaj je vrstni red teh barv zmešan, nimam pojma. Modrost je namreč Medij v naši zrcalni Realnosti. To bo treba še raziskati. Ja, ko tole pišem, se mi kar porajajo vprašanja, na katera še ne vem odgovorov. Bo, ko bo čas. Pravijo mi, da se viola barva ponavlja tudi v Medijih, ki so višje, pri vseh barvah je tako. OK. Sam sem svojo Dušo že večkrat videl, pa mi ni bilo problem z njo delati, kako je pa pri vas ???… Pomaga, če izveste, kake barve je, to se lahko dobi, pol pa zaprosite vaša 3 bitja, ki odločajo tu v naši Realnosti, da vam dajo malo dednega materiala za nitko. To so: vaše BITJE, ki ga imate tukaj, pa vaše zrcalno BITJE, kjer je drugi del vas samih, ter šefa, vaše BITJE, ki je celo in v Polju 1 GOR TERMAGEN-u. Lepo je, če veste njihova imena, ni pa nujno, vsi so zelo tolerantni in se odzovejo, če tudi jih ne pokličete pa imenih. Tu se pa začne ročno delo. Ne pozabite, vaše roke so sedaj obložene z Medijem Logiko, in brez težav lahko primete vaš prevladujoči dedni material in oblikujete nitko iz njega. Nič manj ga ni, saj se sproti nadomešča po kanalu, ki gre Gor. Nitke ne rabite delati na zalogo, dovolj je, da si naredite en klobčič, tak kot ga imajo babice za štrikat. Samo ne smete ga pozabiti vzeti s sabo. Ko greste Gor, ga enostavno odvijate pa je. Nič ga ne zmanjka, pa tudi strga se ne.

Vsako potovanje se začne z odločitvijo, da greste.

 1. Prvi korak je pridobitev info, ali je za vas že čas, da to počnete. To naredimo umsko.

 2. Sledi pridobitev soglasij, od vseh, ki bodo v postopku udeleženi. Dovolj je, da jih Umsko za dovoljenje povprašate. Ko dovoljenje dobite, pa na pot.

 3. Kam iti, nimate pojma, zato se morate nasloniti na posamezne VIR-e v Poljih, skozi katera greste. Vašo nitko morate potegniti do vsakega od nji, in jih zaprositi, da jo sprejmejo. V naši Realnosti VIR-a nimamo, imamo pa Upravnike, ki nas imajo že tako na kratki špagi, zato nitke do njih ni potrebno vleči. Samo zaprosite jih, da vas porinejo do Opne naše Realnosti, saj sami ne bi nikoli našli poti do tja. Ko ste pri Opni, se jim zahvalite za pomoč in jih zaprosite za dovoljenje, da smete, našo Realnost, skupaj z vašim fizičnim telesom, zapustiti ter se vanjo, po končanem posegu, spet vrniti. Če dovoljenje dobite, greste pač naprej, če ne, pa nazaj in poizkusite srečo kasneje. Za parlamentiranje z njimi, nimate možnosti, zato zemeljske navade raje opustite. Sledi trkanje na Opno in predstavitev samega sebe in zaprosilo, da smete vstopiti in iti do VIR-a, ki je notri. Poti do njega ni težko najti, pa tudi prehod skozi opno ni problem, če imate soglasje lastnika. Če ga pa nimate, pa raje ne poizkušajte. Ne bo šlo, pa še Karmo si boste delali. Kake so posamezne Opne in VIR-i v Poljih, sem že pisal, zato se ne bom ponavljal. Vse lahko sami preberete. Ko ste pri VIR-u, ga je potrebno prositi, da vašo nitko sprejme (vedno jo), in da vas porine do Opne njegovega Polja. Ja, vsa Polja so eno v drugem, kot balončki. Ta postopek nato ponavljate na Gor, vse do vašega cilja. Ne pozabite odvijati nitke. Služila vam bo pri povratku, saj ostane trajno tam, kjer ste jo položili. Ko greste skozi Opne, to ni čisto brez upora, vendar se da iti skozi. Zaprositi morate lastnika Polja, da ohrani luknjo, ki ste jo naredili odprto, vse do vašega povratka. To je OKN in to vaš. Ko postopek zaključite, ga bodo sicer zaprli, ampak do takrat bo pa skozenj sevalo v Polja nižje, in dobro je, da tudi zaprosite šefa v Polju nižje, da ta sevanja lepo razporedi, po svoji volji na tiste v njegovem Polju, ki te Medije najbolj potrebujejo. Luknje v Opnah se zapirajo, ko postopek končate. Tudi za to je treba VIR-e zaprositi. Če ta traja več dni, so pač več dni odprte. Pri vas bo pa definitivno postopek trajal več dni. Vzemite si čas, ne hiteti. Ko je nitka položena, ste šele opravili prvi del naloge. Zadeve so naprej lažje, saj sedaj imate direktni lastni kanal do VIR-ov Gor po katerem boste dobivali vse odgovore na vaša vprašanja. Jasno, pa nitka vam kaže pot, po kateri boste hodili Gor in nazaj Dol, saj s postopkom še nismo končali. Moja naslednja naloga je bila delati krogle iz brezbarvne Svetlobe, jih obložiti zaporedoma z Mediji Polj skozi katera moram iti in jih razdeliti vsem, ki jih potrebujejo. Sam sem naštel kakih 15 prejemnikov, posameznikov ali skupin. Pri skupinah je bilo potrebno kroglo še razdeliti. Skratka, posla kolikor si hotel. Še dobro, da mi je uspelo nitko že prvič položiti, tako da sem se pri ponovitvi postopka ukvarjal le s kroglami. Pri vas pa so zadeve nekoliko drugačne. Drugi del vaše naloge ni vleči nekaj Dol, temveč vleči nekaj Gor. Ja, vsi nimajo sami te možnosti iti Gor, pa si to želijo, a še niso zreli. Vaša naloga je, spraviti Gor vsaj 10 kandidatov, ki si to želijo, pa sami tega ne zmorejo. Jasno, če takih kandidatov ne poznate, pa bo že 1 dovolj. Izkusiti namreč morate, kako se to počne, da boste to lahko delali, ko bo potreba, in vsekakor, potreba bo. Ne pozabite, z vsakim sprehodom Gor rastete, in to bolj kot bi zrasli v celem normalnem življenju. Splača se. Kako priti do kandidatov se ne bom spuščal, po navadi kar sami pridejo, saj začnemo oddajati neko privlačnost. Vaša naloga je le, da prečekirate, ali so ti kandidati ustrezni, oziroma, če so že na nivoju za sprehod. To ne bo težko, saj imate nitko in vsi odgovori preprosto letijo notri. Saj boste videli, čvekali boste z njimi Gor, kot strgani dohtarji. Pišite vse, kar vam povedo. Zanimivo je, pa koristno tudi. Ko kandidata dobite, ga spremite Gor ob vaši nitki, počnite z njim isto, kot ste sami počeli, ko ste šli prvič Gor. Tudi on naj polaga lastno nitko. Naslednjič bo šel sam Gor, brez vaše pomoči, še več, pri tem sprehodu bo toliko zrasel, da bo lahko tudi on pomagal iti Gor drugim. Cilj je, plaz obiskov Gor, in posledično dvig zavesti ljudi. Skratka, kritična masa se mora prevagati na drugo stran. Sedaj je 80 % folka neadertalcev, vsaj kar se duhovnosti tiče. Ja veliko dela nas čaka. Ko greste Gor, ne jemljite tega kot turistično potovanje. Firbcev Gor ne potrebujejo. Cilj je jasen in vse podredite njemu. Kako je Gor, boste ugotavljali kasneje, ko s to prvotno nalogo opravite. Pa še takrat ne boste hodili Gor zgolj zaradi firbca. Potovanje ni ravno prijetno, pa ni prave želje za tem, če nimate tehtnega razloga za to. Vse info se pa itak lahko dobijo po nitki. Bolj ko rastete, bolj kompleksne te info so. Kmalu ne bodo več info ampak že kar uvidi, ki zajamejo vse naše fizične senzorje. Ko pa že potujete, pa izkoristite priložnost tudi, da kaj novega izveste. Meni so svašta povedali, jasno, pol ko mi je zadeva že postala rutina. Pred potovanjem zaprosite za pomoč svojo Hierarhijo, če tudi je ne poznate. Zaprosite vse žive Gor, ki jih poznate. Ne splača se delati heroja in sam riniti v neznano. To ni cilj odprave. Jasno, na koncu se morate vsem zahvaliti. Scenarij se naučite na pamet, ne se zanašati na lastno Pamet, ne bo je z vami. Gor ni nič trdnega na kar bi se lahko oprli. Premikate se s pomočjo vašega UM-a, ki vas razstavi in ponovno sestavi na želeni lokaciji. Je zelo razumevajoč in dela male premike hkrati, tako da imate skoraj občutek zveznega premikanja. Ko ste razstavljeni, še vedno ste, samo oblika je drugačna. Gor se vsi tikajo, vsi smo iz istega DREVESA, le eni so malo prej prišli Dol. Vse morate opraviti sami. Plonkanje ni dovoljeno, pomoč drugih tudi ne. Hierarhija je huda stvar, če hočemo kaj doseči, jo moramo spoštovati, vključno s protokolom pristopa, saj drugače uspeha ne bo. Za vse stopnje velja: ponižnost, prošnja, zahvala in bolje je prej preverit, če si že zrel, ne pa dobiti košarico. Protokol je pa takle, to so postopki dobljeni od Gor:

 • Potrkaš na vrata (knock, knock, knocking on the heaven’s door…)

 • Pozdraviš in vprašaš, če se smeš obrniti na njih.

  • Če je odgovor NE, se zahvališ za odgovor in vprašaš, če bi te sprejeli kdaj drugič.

   • Če je odgovor NE, se zahvališ, pozdraviš in odideš. Ne težit, saj so te zavrnili začasno in to z upravičenim razlogom.

   • Če pa je DA, pa zaprosiš, da ti povedo katere pogoje moraš še izpolniti, da te sprejmejo.

    • Se zahvališ, pozdraviš in odideš, ter ponovno poizkusiš, ko je čas ustrezen.

  • Če je odgovor DA, poveš zakaj si prišel, kaj rabiš, kaj boš s tem počel ter zaprosiš, da ti dovolijo to početi in ti pri tem pomagajo.

   • Če je odgovor NE, zaprosiš, da ti povedo katere pogoje moraš še izpolniti, da ti to dovolijo in ti pri tem pomagajo.

    • Se zahvališ, pozdraviš in odideš, ter ponovno poizkusiš, ko je čas ustrezen.

   • Če je odgovor DA, se zahvališ, pozdraviš in odideš.

   • Greš trkat na en nivo višje. Obdelanega nivoja ne rabiš ponovno ponavljati za isti namen. Soglasje se pridobi samo 1x. Medij tega nivoja lahko dobiš nato kadarkoli, le namen uporabe mora biti skladen, drugače pretok ni možen.

 • Isti scenarij ponavljaš vse do vrha. Priporočljivo je iti korak po korak, saj so energije, ki jih vsakič dobiš, izjemne in vseh hkrati ne bi prenesel. Dobro je z dobljenim trenirati, dokler ga ne obvladaš ter šele nato iti stopnjo višje.

 • Ko prideš do konca, torej, ko vsi odgovorni soglašajo, šele takrat lahko začneš odpirati OKN, saj je jasno, kako in kaj boš z njim delal in kdo ti bo pri tem pomagal. Pri vseh naslednjih odpiranjih OKN-a je dovolj zgolj, da vse hkrati zaprosiš zanj. Toliko o hierarhiji. Hvala.

Ko je OKN enkrat narejen, je dovolj velik, da vsako okolje, skozi katerega gre, iz OKN-a nekaj vzame in notri da nekaj svojega, namesto tega kar je vzelo. Jaz kot končni uporabnik pa nekaj svojega položim po OKN-u nazaj Gor, nekaj kar imam samo jaz. Prejemniki so vsi nivoji Gor. To je delček moje Duše, to je moja povezava na Gor, nitka. Nitko potegnem od spodaj Gor, vse do izbranega Polja. Morate iti vsaj do Polja rumene Zavesti 6 GOR AGMIA, če ste pri volji, to velja še posebno za »novodobne duhovne učitelje«, pa pojdite do Polja črne Teme 9 GOR NORT. Nitki sta dve, ena gre po vseh Poljih na Gor: do TAEKA-e našega VIR-a v Polju bele Energije 1 GOR TERMAGEN-u, OMIP-a našega VIR-a v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR ORTIDIS-u, RNAEI-a našega VIR-a v Polju mavrične in roza Navdiha 3 GOR EXELLON-u, WATTENS-a Našega VIR-a v Polju tribarvnega Zgoščevanja 4 GOR BAMAR-ju, DAT-a našega VIR-a v Polju modrega Potenciala 5 GOR YARRAW DAT-a, REVAL-a našega VIR-a v Polju rumene Zavesti 6 GOR AGMIA-i, GOROON-a našega VIR-a v Polju rdeče Ljubezni 7 GOR ANEMUT-u, LORIS-a v Polju brezbarvne Svetlobe 8 GOR BILLYS-u in se konča pri našemu VIR-u GOBEL-u v Polju črne Teme 9 GOR NORT-u, ki je končni VIR. Druga pa gre: do našega UČ-a pri našemu VIR-u TAEKA-i v Polju bele Energije 1 GOR TERMAGEN-u in nazaj Dol v našo Realnost TET 0 ITO, k našim trem upravnikom TERAVAX, BELUVAR in MADALIB ter seveda še v našo zrcalno Realnost TET -0 ITO, kjer so naši upravniki RUMINELLI, AMARO in GEMIROON in naprej Dol, vse do naše Pameti, kakorkoli ji že je ime… Ja, največ dela z nami bodo imeli naši Mojstri, ki so v našem UČ-u in tisti v Komunah. Povezavo lahko z voljo tudi prekineš, če to želiš. Povezava med mojim delom Duše Dol in mojim delom Duše Gor, pa je že na voljo. Pri vseh vas je tako.

 • Seveda, pa je potrebno potegniti prvo povezavo, moj del Duše Dol do moje Pameti v fizičnem telesu, ki je končni uporabnik, drugače z informacijami ne bo nič. Samo to povezavo se potegne v nas samih. Začnemo s tem. Vse se dela z voljo in to takrat, ko dobim soglasje posameznega okolja, po končanem protokolu in predno se lotim delati luknje.

 • Ko nitko potegnem Gor, vprašam, če jo želijo sprejeti.

  • Če jo, jim ponudim, da si vzamejo en del nje.

  • Če jo pa ne želijo, se zahvalim in poizkusim kdaj drugič, ko bom bolj zrel. Ne težim z vprašanji kje se moram izboljšati.

  • Če pa jo sprejmejo, jo pa vlečem od tam naprej na višji nivo in ponovi vajo. Sam moram presoditi, ali sem zrel za to, ali ne in se odločiti tvegati zavrnitev. Sploh pa, sreča je na strani pogumnih, ki si upajo tvegati in hkrati modrih, da vedo kdaj ni dobro biti pogumen. Pretok v nitki je dvosmeren. Protokol in nitka se naredita istočasno.

 • Ko se lotiš tega podviga, moraš biti popolnoma pri sebi, spočit, naspan, s celotno voljo in s kristalno jasnim umom, pardon, Pametjo, brez kakršnih koli motilnih dejavnikov iz lastnega telesa ali iz okolja, drugače ne bo nič.

To so bili na grobo napotki. Sami pa si boste morali sestaviti scenarij potovanja, tudi to je del naloge. Za vzorec prilagam del svojega, pa še malo mojih zapiskov s potovanja. Tudi to je limanje iz zapiskov, je zanimivo…

  1. Konkretna dejanja, ki jih pričakujem od njih pa so:
   • HETIIRA-o
  2. Potrkam, tok tok k moji Duši Dol, pozdravim, dober dan HETIIRA, se predstavim, sem RADO iz naše Realnosti TET 0 ITO, prosim, dovoli mi, da te zmotim, hvala, prosim dovoli mi izraziti 6 prošenj zate. Hvala.
    1. Prosim za tvoje sodelovanje in pomoč pri postopku odpiranja OKN-a. Hvala.
    2. Prosim, da začasno zapustiš moje telo in se vanj po končanem postopku vrneš. Hvala.
    3. Prosim, dovoli mi, skupaj z mojim telesom, oditi Gor do Polja Teme in se ponovno vrniti Dol v našo Realnost TET 0 ITO k tebi. Hvala.
    4. Prosim, dovoli mi iz tebe, delati nitko Hvala.
    5. Prosim, da lahko to nitko vlečem Gor do Polja Teme in jo tam tudi pustim. Hvala.
    6. Prosim, dovoli mi, da te kasneje ponovno zmotim. Hvala lepa. Nasvidenje.
     • TEDHAKJEATRUM-a.
  3. Potrkam, tok tok k moji Duši Gor, pozdravim, dober dan TEDHAKJEATRUM, se predstavim, sem RADO iz naše Realnosti TET 0 ITO, prosim dovoli mi, da te zmotim, hvala, prosim dovoli mi izraziti 6 prošenj zate. Hvala.
    1. Prosim za sodelovanje in pomoč pri mojem postopku odpiranja OKN-a. Hvala.
    2. Prosim, dovoli HETIIRA-i, da začasno zapusti moje telo in se vanj po končanem postopku spet vrne. Hvala.
    3. Prosim, dovoli mi skupaj z mojim telesom oditi Gor do Polja Teme in pri tem polagati nitko ter se ponovno vrniti Dol v našo Realnost TET 0 ITO k HETIIRA-i. Hvala.
    4. Prosim, dovoli mi iz tebe, delati nitko. Hvala.
    5. Prosim, dovoli mi, da to nitko lahko vlečem Gor do Polja Teme. Hvala.
    6. Prosim, dovoli mi, da te kasneje ponovno zmotim. Hvala lepa. Nasvidenje.

Itd…

Tok, tok, tok na opno Polja bele Energije 1 GOR TERMAGEN-a, dober dan v Polje Vanish-a 1 IZNAD TREVIS-a, dober dan našemu VIR-u, ki je notri in vsem ostalim tudi, dober dan MIEST. Sem RADO iz TET 0 ITO, prosim dovoli mi, da te malo zmotim. Hvala lepa. Danes, bi želel delati KROGLA-e Svetlobe in jih potiskati Dol v nižja Polja. Prosim, dovoli mi, da to počnem. OK. Hvala lepa. Še preden se tega lotim, pa bi te prosil še za dovoljenje, da GOBEL naš VIR v Polju črne Teme 9 GOR NORT-u, spusti Dol še malo črne Teme tudi za druge, ne le za izbrane…..Lahko? OK. Hvala lepa MIEST. Če smem , bi prišel k tebi še 1x potem, ko končam z vsemi KROGLA-mi, da se ti zahvalim…Lahko? OK ,hvala lepa MIEST. Nasvidenje. OK, pa smo naredili protokol, sedaj pa na delo, bom kar tukaj začel, ko sem že Gor. Prosim GOBEL, potegni me k sebi, saj sam do opne nisem vlekel lastne NITKA-e. Super, hvala lepa GOBEL. Se prec bolje počutim, ko sem spet pri svoji NITKA-i, vsaj nekaj kar se da videti. V Temi prav lepo žari. Prosim GOBEL, povej mi, ali so vsi na Dol že prejeli malo Teme. So. Hvala lepa GOBEL. Sedaj, bi pa jaz odšel Dol v Polje brezbarvne Svetlobe 8 GOR BILLYS ob svoji NITKA-i, ki sem jo položil, prosim, dovoli mi zapustiti tvoje Polje črne Teme 9 GOR NORT. No, bolje rečeno, Polja črne Teme 9 GOR NORT-a ne zapustim, saj je vse ostalo na Dol v njem. Le v njegovo eksperimentalno Polje brezbarvne Svetlobe 8 GOR BILLYS, bi vstopil. OK. Hvala lepa GOBEL. Prosim, dovoli mi priti Gor k tebi še 1x, ko bom s postopkom končal, da se ti zahvalim. OK. Hvala lepa GOBEL. Nasvidenje. OK, pa pojdimo. Vlečem se ob NITKA-i do roba Teme. Kaka ostra razmejitev, pregrade pa ni. Očitno se Medija med sabo ne mešata. Pravite, da se noben Medij ne meša z drugim. Tudi Rast in Modrost ne, čeprav imata skupno BABUŠKA-o. Lahko dam glavo na uno stran v Svetlobo, pa je kot, da bi prižgal luč, ampak vidi se pa nič, samo svetlo je. Hecna Svetloba, sploh nima vira, pa sence tudi ne, je povsod okoli tebe. Tukaj je, za en prst dalje je pa čista tema, kjer se spet nič ne vidi, ampak iz upravičenih razlogov. No, ampak bodimo kulturni, kam pa pridemo, če bi vsi takole špegali k sosedu…

Torej potrkajmo, a ja nimam kam trkati, ko pa ni nič trdnega. Torej spustim eno palčko sebe na uno stran, takole…Palčko sem si izpulil iz prsi pa je prec nova ratala, tako, da nimam nič luknje. Dobra fora, se razmontiraš, pa se prec spet skupaj sestaviš, enkrat sem gledal en film na to foro, sam tam je bilo telo v tekočem stanju….. Aha odziv je, Kar veš, da je en na drugi strani, čutiš ga, ampak ne z enim od teh naših 5 čutil, ampak z onimi 3 drugimi…kateri so že bili…. Pozabil, grem poiskat, saj ne more biti dost nazaj…. Najdu,11/11 je bilo. Čutilo zaznavanja Energij. Halo LORIS, spet RADO iz TET 0 ITO, prosim za dovoljenje, da ponovno vstopim v tvoje Polje brezbarvne Svetlobe 8 GOR BILLYS. OK. Hvala lepa LORIS. Iz Teme v Svetlobo pa ni noben problem vstopiti, samo zaplavaš iz ene župce v drugo. Sedaj je sploh fajn, ko ni treba razmišljati o obliki telesa, enostavno greš, pa gre, pa še ob NITKA-i šibam. Mala malica. No pa še malo pojasnil, kako se premikati v Mediju, kjer ni nič trdnega na kar bi se lahko oprl. Hoditi se ne da, saj ni tal. Plavati tudi ne, saj Mediji niso gosti, sam sebe ne moreš potiskati po principu palice, še posebne ne, ko si pa iz drugega Medija. Kako sem pa potem prišel iz Teme v Svetlobo? NITKA za premike ni uporabna, saj se razteguje kot čigumi, je zgolj vodilo, definitivno sem se pa sam premikal, brez tuje pomoči. To so čira čara mojega UM-a. Zamisliš si kako se premikaš in kako se bližaš cilju, pa se res dogaja. V bistvu te izriva Medij, ki je okoli tebe in to samodejno. Prednost bitij iz višjih Polj je, da obvladujejo vse Medije, ki so nižji od njih. Tu ne potrebujem zunanje pomoči. Sam to počnem, je pa fer da lastniku Polja vsaj poveš, kaj boš počel, kam bi pa prišli če bi se tujci sprehajali skozi tvojo dnevno sobo, če tudi so šefi…. Če se lastnik dnevne sobe ne strinja, pač ne greš skozi. Bojazni, da bi nekdo štrajkal in sabotiral trud drugih, pa ni. Vsi so tako pametni, da vedo kaj delajo, na koncu koncev so tudi sami šli skozi podoben proces. Teoretično bi lahko jaz, ki sem sedaj iz Medija 46 IZNAD, delal gradove iz brezbarvne Svetlobe, če bi to hotel, ampak to je vmešavanje. Že tako je dovolj motenj, ko grem skozi pa delam KROGLA-e. Ustvarjalne nagibe je potrebno zadržati v svojem izvornem okolju. Nobenemu ne bi bilo všeč, če bi en tujec postavil, recimo kurnik sredi tvoje sobe, kar tako malo za šport. OK, gremo dalje….. Tako, o tem kaj pa z OKN-om početi v bodoče pa kdaj drugič. Ja, ko ga enkrat naredite, ga lahko odpirate in zapirate po želji,

 1. Ne pozabite: na koncu zahvala vsem za sodelovanje in pomoč. Lahko je umsko, še bolj cool pa je, če to storite osebno, torej še 1x Gor.

Odgovornost za potovanja na Gor, pa nosi vsak sam.

Za zaključek pa tole:

Če vam je namenjeno, boste ta Božanski Izpit opravili z lahkoto.

Če vam ni namenjeno pa ne bo šlo, ne glede na to kaj vse boste poizkusili. Morali boste še počakati, da se priprave za vas zaključijo ali pa si pri potovanju omisliti pomoč tistih, ki to že zmorejo.

Če pa bi vam slučajno prišlo na misel, da bi za neuspeh okrivili mene, pa tole OPOZORILO: V karkoli se boste spustili, le to počnete po lastni volji in izključno na lastno odgovornost. Don’t kill the messenger pravijo Amerikanci in imajo prav.

28/07-15 Štala. Včeraj sem pisanje zaključil z glavobolom. Moja draga pravi da kurim možgane. Pol, ko je pa ona to brala, so pa njej šle vse kocine po konci. Ideja za opozorilo je njena. V kopalnici danes zjutraj so pa moje smeti prihajale na plano. Mislim, da sva z očetom od Simone (tista, ki mi je pisala na Blog), svoj čas delala v isti firmi. Imeli smo tudi sekcijo za živilsko industrijo. Enkrat je bila na programu oprema za klavnico ali rezanje glav kuram. Fuj, kaki seljačina sem takrat še bil, pol pa štekam po TV kanalih, pa naletim na slike, kako je morje rdeče od krvi, ker neki neandertalci pobijajo ribe. Sranje, kje je še ta naša zavest. Jaz grem naprej. Slabše od tega kar sedaj imamo že ne more biti.

Imejte se lepo. Rado

2 KOMENTAR

 1. Božanski izpit je osebna zadeva tistega, ki ga dela in njegovih Vodnikov Gor, Skupni interes vseh je, da ga opravite in to brez težav. Spustili vas ga bodo delati le, če ste zanj pripravljeni. Jasno, če so vas spustili v to, to pomeni da imate vso njihovo podporo in pomoč in posledično tudi vsa jamstva, da se van pri tem nič hudega ne bo zgodilo. Največ kar se vam lahko zgodi je taka šola kot sem jo bil deležen sam. Ja pa tudi ta je bila v moje dobro. Pokazala mi je, da so zadeve Gor resne ne pa zajebancija. Prej sem vse preveč lahkotno jemal. Da bi pa tudi vas kaj takega doletelo pa morate res biti levak in s svojim obnašanje kar prositi, da jih dobite. Mene je izučilo. Tudi sam se pripravljam da bom šel spet Gor nato pa še višje, vse do LASTNIKA GOZDA. Vem, ni luštno ampak grem…Lp.
  Rado

 2. Še dva napotka, ki vam utegneta koristiti sem se spomnil. Soglasja si je potrebno pridobiti po hierarhični lestvici od spodaj navzgor. Če bi začeli na vrhu, bi to pomenilo, da mnenja vseh ki so pod njim nič ne štejejo, kar pa ni res. Vsak se lahko izrazi in prav je tako.
  Če imate med procesom občutek da se nič ne dogaja vseeno pojdite naprej . Brez skrbi, se dogaja in to na veliko, samo vi tega ne morete zaznavati. Zaupajte, tudi to je del procesa.
  Napišem, če se še kaj spomnim. LP.
  Rado

PUSTI SPOROČILO: