Brez predaje

O jezi sem že pisala, toda v zadnjih dneh sem odkrila še eno vrsto jeze – pri ljudeh, ki si nočejo pustiti pomagati in »rinejo z glavo skozi zid«, ponavljajo napake, ne »poslušajo«.  

Sprva nisem polagala posebne pozornosti na to…a prej ko slej sem se začela poslušati in opazovati.
In ko sem ugotovila, da sem vsakič, ko nekdo ni poslušal nasveta, si ni pustil pomagat začutila jezo v sebi. Začela sem se spraševati »ZAKAJ« poklicala na pomoč angele in jim predala to jezo ter prosila za odgovore. In prišli so. Ta jeza izvira iz mene, to je nekaj kar sem si do sedaj podzavestno očitala. Da sem si začela pomagati, spreminjat svoje življenje in si pustila pomagati »šele« sedaj. Predvsem me je grizlo dejstvo, da sem « zapravila » vrsto let. Čeprav se zavedam, da je vse kar se zgodi z namenom in se mora zgoditi in morala sem skozi vse lekcije, da sem končno prešla iz »žrtve« v to kar sem zdaj, začela rasti, se razvijati tako osebnostno kot tudi kot angelski terapevt, kot tudi učitelj. Seveda se še vedno razvijam.

                 A so še v meni stari »grehi« ki se, ko se čistim, vse bolj prebijajo na površje in se jih zavedam. In prav je tako, ko jih ozavestim, jih lahko očistim in spustim. Za trenutek mi omaje samozavest, a ker vem kako reagirati, je to resnično le trenutek. Zamaje se samozavest samo iz enega razloga, ker si podzavestno očitam, da sem slab učitelj, ker si nekdo ne dovoli pomagat. In ne samo to. V jezi, ker vejo da imamo prav, niso pa pripravljeni tega spremeniti in še naprej rinejo v nekaj, kar zanje vejo, da ni dobro, udarijo po vas in po vaši duhovni »ne rasti« . Saj se še spomnite članka z naslovom POZOR, NAPADAM!

                           In spet imam srečo, da zraven mene in ob meni stojijo pravi ljudje, me poslušajo, ko dajem vse občutke ven iz sebe, me spomnejo na vse, ki si dovolijo pomagat in sem jim pomagala. To je vsekakor ena od mnogih pasti začetka, o katerih pišem v mojih blogih. Kajti ta jeza in očitanje samemu sebi je naš najhujši sovražnik. Mene je pripeljal do kar nekaj obupanj, a sedaj se ne dam več. Rešujem izziv za izzivom, s pomočjo prijateljev, bližnjih in angelov in ponosno svoje izkušnje delim z vsemi. V upanju, da pomagam vse več ljudem najti svetlobo in ljubezen. Ljubezen do sebe, do življenja, do sveta v katerem živimo. In na koncu do izpolnitve ciljev, želja in sanj. Ne živim v sanjah…živim sanje, uresničujem želje in cilje. Živite in uresničujte jih tudi vi!

Shanti

PUSTI SPOROČILO: