Čakajoče duše

Z današnjim zapisom sem kar dolgo odlašala, vendar želja, da podelim svojo izkušnjo ni in ni hotela proč…

Meditirala sem od nekdaj z lahkoto in užitkom. Preprosto bi zaprla oči in že bi me popeljalo v neko na pol trans stanje. V tem stanju sem bila zlahka uro ali več. Ko sem se lani po opreaciji vrnila iz bolnice se je to popolnoma spremenilo.  Zaprla sem oči in miru od nikoder. Zgolj nemir in v prsnem košu neznosno moteča energetska bolečina, česar nisem in nisem uspela sčistiti.

In ker nisem zmogla sama, sem poiskala pomoč. Pa sva šli s terapevtko od začetka. Saj veste … vzorci, podzavestni programi, zamere, neodpuščanja, prepričanja itd. Brez napredka na bolje in utrujena od terapij, sem se odločila, da bom šla na terapijo pri kateri ti ni treba nič početi. Ulegla sem se na mizo, se prepustila in se odločila, da se bom tokrat pa do konca prepustila. Še rahlo omotična sem se usedla v avto, odpeljala do doma, odprla vrata in …AUA!!!

V prsnem košu se je sprožila neznosna bolečina. Dosti hujša od tiste prej. Po težko prespani noči sem se zbudila z meglo v glavi in nesposobna obdržati kakršnokoli pozitivno misel. Spomnim se, da nikakor nisem mogla preusmeriti niti svojih misli niti svojih čustev. Globoko prepičana, da mora biti z mano nekaj hudo narobe, da mi gre po vsem tem delu na sebi čedalje na slabše, sem dva meseca preživela v solzah, z intenzivnimi napadi panike in izredno vzkipljiva. Prosila in na koncu že rotila sem bolečino naj odide, ponoči pa, ko je bilo najhuje, kričala v blazino: “Zakaj ne greš ven?!!!”

Pa mi je znanka omenila, da bi šlo lahko za entitete. Pobrskala sem po spominu in se spomnila na osebo, ki mi je že leta nazaj omenila, da se ukvarja tudi s tem. Okej, gremo delat. Najprej mi je odstranila eterične kovinske vsadke, ki so bili posejani po celem telesu. Ko je ta “robotko” zapustil telo, sta notranji teror in megla v glavi dobesedno čez noč izginila. Zato ker je tak vsadek ( implantant ) lahko programiran, da bi od tebe dobil zavest (consciousness), česar ne more. Tako se obesi na tvoja ranjena čustva in misli in jih s tem spotencira do nepredstavljivega maksimuma.

Ker pa je bila prva bolečina tudi po tem še vedno prisotna, sem se odločila, da uporabim svoj klic v sili. Odločila sem se za nekoliko dražje kanalizirano sporočilo, na katerega se obrnem, kadar mi resnično zmanjka drugih idej. In sporočilo je bilo tako, da so v bolnici vame vstopile duše treh preminulih. Okej, gremo delat. Enega za drugim sva s terapevtko pospremili v svetlobo. In kar je bilo meni osebno najbolj zanimivo, je to, kako so bile duše presenečene ob pogledu na zlati vrtinec in angele prehoda. “Saj taki svelobni krogi so bili pa tudi v bolnici.”

Ne razume vsaka duša, da gre lahko takoj v svetlobo,  še posebno če je umrla v šoku. Navadno čakajo, da se bo kaj zgodilo ali pa da bo kdo od sorodnikov, bližnjih ali znanih prišel mimo. Zato je današnji naslov: čakajoče duše (earth bound spirits). Z besedo entiteta ni sicer čisto nič narobe, vendar se mi zdi preveč brezosebna. Bolnišnice so polne takih duš. In resnično mislim, da bomo v prihodnosti dovolj odprti za to, da bodo v bolnicah delali tudi ljudje z visoko integriteto, specializirani za pomoč pri prehodu “čakajočih” duš.

Do takrat pa vsem en lep dan. Sploh danes, ko je tak sonček zunaj 😉

PUSTI SPOROČILO: