Čustva in hujšanje

Danes sem med jutranjim tekom, ki si ga občasno privoščim, da prevetrim glavo in duha, razmišljala nekaj zanimivega.

Spominjam se, kako sem leta nazaj začela čudežno, sama od sebe izgubljati kilograme. Vse ostalo je sledilo samo po sebi – zdrava hrana, gibanje, lepše misli o sebi in življenju. A kako?

Kilograme sem začela vztrajno pridobivati s koncem srednje šole. Rasli so vse do leta, ko sem stopila v intenzivno čiščenje čustev in rezanje nezdravih vezi in povezav. Pred tem sem se trudila na vse možne načine. Tekla sem, kolesarila. Tudi jesti sem se trudila »zdravo«, a je bilo le kratkotrajno. Potem se je zgodil premik in kilogrami so čudežno puhteli. Kaj je bil tisti premik?

Zgodilo se je to, da sem stopila na pot čiščenja čustev in misli. Resnično sem imela dovolj nezadovoljstva in tavanja v negativi. Zgodil se je »klik«, ko sem se ODLOČILA (zato tako močno poudarjam, da je pomembna ODLOČITEV). Ugotovila sem, da imam polno nezdravih navezav z ljudmi in ko sem se osvobodila omejujočih in dušečih čustev so kilogrami izginili. Posledično se je zgodila verižna reakcija, da mi nič več ni pasala nezdrava hrana, moj želodec je končno dobil občutek kdaj je sit oz. bom tako rekla – čustva, ki so me silila, da sem se prenajedala in nisem čutila, da sem pravzaprav sita, so izginila (predelala sem jih). Tako sem lahko jedla tisto in toliko, kolikor je telo resnično potrebovalo. Nisem hranila čustev, ki sem jih prej tlačila.

Kaj želim povedati?

S tem, ko boste prečiščevali in se osvobajali bo zadihalo tudi vaše telo, ki je zadnja postaja manifestacije vašega dogajanja na čustvenem in miselnem telesu.

Do takrat ne bo delovala nobena shujševalna dieta, nobene kure, nobene akcije, ki delujejo samo na telesu. Treba bo pogledati čustvovanja in vaše misli o sebi.

Ko boste še naprej čistili čustva in misli ter skrbeli za svojo energetsko stanje boste višje vibrirali in posledično vam bo prijala bolj zdrava hrana ter zdrav življenjski slog, ki vas bo podpiral v dobrem počutju in zdravju.

Zdravstveno stanje je vselej slika vaših čustev in misli oz. energetskega sistema.

Vse je tako nezmotljivo povezano, da je že kar neverjetno. ..
…in zdrav duh v zdravem telesu, rek ki je star že, ho ho ho, veliko, še kako drži…

Za več informacij se vedno lahko obrnete na:

Mojca Koprivnikar
Terapevtka,ki zdravim z Gaia Eternal Light® energijami
051 305 224
mojca.koprivnikar@gmail.com

6 KOMENTAR

 1. Lepo je da nekdo, ki si reče “Terapevt” spozna, da je zdrava hrana OK.
  Ali gre zdrav način prehranjevanja premo sorazmerno z duhovnim razvojem ? Po moje ja !
  Bravo

  • Golag, seveda! Hrana je zelo pomembna. Hrana viša ali niža vibracijo. Bolj “čisto” in zdravo jemo, bolj smo pretočni. To se skozi telo čuti…

   Zakaj smo po eni hrani čist fertig in nič več nič ne moremo, samo še pred tv lahko gremo? Nizka vibracija.

 2. Meni se pa zdi, da vsako spoznanje zahteva svoj čas in pride ob svojem času. Časa se ne da prehiteti.
  Odlično Mojca in na podlagi lastne izkušnje lahko svetujete drugim.
  Pohvalno, Mina

  • Mina, hvala vam!
   Kar spoznamo lahko delimo naprej….in če ob tem komu polepšamo življenje, pomagamo, še desetkrat lepše! 🙂

  • Arja, spet smo tam- pri vibraciji. Hrana je vsekakor precej pomemben del. Tko nekak je vse zelo povezano…

PUSTI SPOROČILO: