Delček moje osebne izkušnje iz Ogorevčeve delavnice karmične diagnostike.

‘Gledal sem te, kako si se iz gosenice preobražala v metulja’, mi je rekel Ogorevc po delavnici karmične diagnostike, ki sem se jo udeležila pred kratkim. S karmično diagnostiko se srečujem že vrsto let, pa vseeno kar ne najdem besed s katerimi bi lahko opisala vse, kar se je dogajalo tam. Bila je res izjemna delavnica in izjemna iskušnja in delček le-te bom podelila z vami.   Udeleženci se uležemo na tla in se primemo za roke. Svojo pozornost usmerimo na dihanje. Ogorevc nas vodi v čas nosečnosti naših mam z nami, sledi čas našega rojstva. Vidim kako se rojevam in ozavestim kako težko je bilo moji mami takrat. Večkrat mi je pripovedovala o tem, a tokrat sem jasno zaznala vse, kaj se ji je dogajalo, kako so vrvela njena čustva, koliko je bilo bolečin. Telo se je spremenilo v eno samo mrgolenje. Diham. Solze mi tečejo po licih. 

Ko prediham vso bolečino in mamino travmo me v trenutku vrže v enega izmed prejšnjih življenj. Vidim kako se rojevam. Mame ne prepoznam. Prepoznam takratnega očeta, osebo, ki je v tem življenju z menoj ni sorodstveno vezana, je pa zame zelo ključna oseba. Predihavam. V trenutku, ko je izginil prizor mojega rojstva se mi je prebudil občutek zavrnitve in zapuščenosti. Vidim, da naju je oče z mamo takrat zapustil, jaz pa sem razvila globoko hrepenenje po njem. 

V tem življenju sem v povezavi s to osebo včasih, ko smo se razhajali občutila žalost, pa je nisem nikakor znala umestiti v koncept dojemanja in doživljanja te osebe, glede na relacijo, ki je med nama in tudi najin odnos, ki je dober, prav tako je zaznati med nama močno vez, a nikoli ni bilo čutiti, da bi kdaj koli bila s to osebo povezana v odnos oče – hči. 

Med odmorom me je Ogorevc vprašal kaj se mi je dogajalo in kaj sem videla. Uf, nisem pričakovala takšnega vprašanja in z njim v tistem trenutku nisem želela podeliti te svoje izkušnje. 

Ker se pred njim res nič ne da skriti, mi je v naslednjem odmoru točno opisal kaj sem videla… Bila sem osupla in hkrati vesela za spoznanje, da vse informacije so, tukaj in zdaj, v nas, v naših biopoljih, ki jih preprosto preberemo, jih ozavestimo in odpustimo in ni potrebe, da si jih lastimo, se kakor koli na njih vežemo, četudi so del nas, pa vendar so del naše preteklosti, ki mora zavoljo naše osvobojenosti preprosto oditi.

ANAVITA LAURENI
Prepletanje umetnosti in duhovnosti v čarobnost bivanja, zavedanja, polnost življenja.Intuitivno svetovanje (prebujanje posameznika, odkrivanje njegovega nezavednega, ozaveščanje ter transformacija vzrokov nastalih težav, vpogled v prejšnja življenja, prestopanje mej znanega in omejujočega, duhovna in osebna rast, stik s samim seboj) Šola za odkirvanje glasu in lastnih potencialov izražanja

PUSTI SPOROČILO: