Glasba – prvi del

Glasba je velik, zelo velik del mojega življenja… Od nekdaj!

Glasba je nekaj, kar me je vedno spremljalo v mojih (zame) težkih trenutkih življenja. Nekaj, kar me je napolnilo z energijo, preden sem šla od doma delati ali v šolo ali celo na razgovor. Nekaj, kar težko zapišem z besedami. Preprosto čarobna je. Težko si predstavljam svoje življenje brez nje.

Sama glasbo tudi dostikrat povezujem z določenimi osebami… Je pa le-ta tudi eden izmed načinov, s katerim angeli komunicirajo z mano.

Rada imam in tudi dostikrat slišim tele pesmi:

EURYTMICS – There must be an angel (playing with my heart)

https://www.youtube.com/watch?v=TlGXDy5xFlw

Mislim, da je naslov dosti sporočilen. 🙂 Angeli me spodbujajo, da se moram pogovoriti z njimi. 😉 Ponavadi jo slišim ko sem žalostna ali pa o čem razmišljam..
VLADO KRESLIN – Tvoje jutro
https://www.youtube.com/watch?v=s1WGiRAx6vE
Ko sem v soboto slišala tole pesem in povrhu vsega videla še štirice na registrskih tablah mimo vozečih avtomobilov sem vedela, da bo res super dan! 🙂
MARIAH CAREY feat. WHITNEY HOUSTON – When you believeFlash animacija
Če prevedem (“There can be miracles, When you believe… in “Who knows what miracles you can achieve, When you believe, somehow you will, You will when you believe): Čudeži obstajajo, ko (če) verjamemo vanje. Kdo ve, kakšne vse čudeže lahko dosežemo, če verjamemo vanje…. Nekako ti bo uspelo, uspelo ti bo, ko boš verjel.

Ta pesem me prav navduši in razveseli srce. <3 Obožujem jo! To, da je potrebno samo verjeti, dostikrat pozabim… Takrat nekako naletim na to pesem. Hvala angeli.

VIR SLIKE: https://godwordsecret.com/wp-content/uploads/2011/08/believe_small1.jpg

PUSTI SPOROČILO: