Hierarhija

foto:splet

Leta nazaj, ko sem še mislil da sem navaden državljan in tako tudi živel, me je vedno zanimalo KDO vse je Gor. Krščanska razlaga, da je Gor en BOG in angelčki me ni zadovoljila. Preveč ohlapno in nedorečeno se mi je zdelo, no pa saj tudi je. Moramo razumeti, da je vera nastala v davnih časih, ko ljudje niso bili tako bistri in duhovno odprti, da bi prebavili pravo izvirno stanje, ki je močno zapleteno. En BOG in konec je bila za preprostega človeka tistega časa idealna rešitev. No vse bi bilo prav ko se ne bi spet našli taki, ki so začeli to izrabljati za lastne koristi. Pri tem pa niso bili prav nič nežni do vseh, ki so si drznili priznati, da mogoče je pa tam Gor le še kaj drugega ne le zgolj tisto kar je uradno veljalo za verodostojno. No ta način zatiranja drugače mislečih, je še danes v veljavi le uporabljene metode so se bolj civilizirale. Zasmehovanje in dikreditacija so prva posledica drznosti posameznikov, ki si upajo razmišljati s svojo glavo. No potem imamo pa na zalogi še cel aparat Psihiatrije, lobotomije in elektrošokov sicer ne uporabljajo več, je pa na tapeti vsemogočna kemija kako take glavce ohladiti na legalen način. No so včasih tudi dobri nameni zadaj, ni vse tako črno, zato bom pustil raje DARJA-i, da ona napiše kaj o tej temi. Dobro je imeti pred sabo vse plati medalje, le tako se lahko sami odločimo katera nam najbolj ustreza. Ja in, če nam rata vsemu temu se izogniti, pa pridejo na vrsto bolj nasilni pristopi. Na primer »naključne« nesreče in podobno. Končni rezultat je po navadi isti. Uravnilovka. Glav, ki bi segale izven župe ni več in krokodili, ki v njej plavajo so še vedno ta glavni. No nihče od njih se pa ne zaveda kdo je pravi šef, tisti, ki dejansko »deli in vlada«. Tole sem dal v narekovaj saj ni čisto točno. Nekaj svobodne volje že imamo, kaj dosti pa ne. Recimo ali bo pizza ali pa lasagna za kosilo je nivo do kamor naša svobodna volje seže. Vse kar je nad tem je pa že na nek način pogojeno in zasnovano Gor.
Vse mora biti skladno z NAČRT-om. Za dvomljivce pa ta podatek. NAČRT je hudo resna stvar. Izumil ga je eden zelo zelo visoko, točno v Nivoju 1031 VIŠJE. V uporabi pa je povsod od tam Dol. NAČRT za nas pa zasnoval naš VIR v Polju 36 IZNAD. Tam je šefica ena luštna Dama s prav lepim francoskim imenom, ki ga pa še ne bom raztrobil okoli. Tako bo ostala dalj časa skrivnostna. No, ta NAČRT za nas, ki ga je naredila, je seveda skladen s Globalnim NAČRT-om, tistim iz 1031 VIŠJE.

Jasno vsa naša HIERARHIJA od 36 IZNAD na Dol, pa ima možnost ta osnutek dopolnjevati, garnirati, vstavljati vanj podrobnosti tako, da je ko pride do nas, spisan do najmanjše podrobnosti. Še več, tudi sami imamo možnost kaj v načrt dodati in, če je to skladno s celoto to tudi notri ostane. No za tiste, ki smo nekoliko večjega kalibra pa naša HIERAHIJA po potrebi NAČRT tudi adaptira, da je skladen z našimi muhami. Ja svašta, žal o tem nisem imel pojma pa sem par stvari notri zbasal za katere sedaj nisem več prepričan, da so cool. Evo en primer iz moje zgodovine. Ko je šel socializem u maloro, smo vsi dobili nekaj namišljenega denarja da se bomo lahko šli kapitalizem. Tisti »denar« bolje rečeno papir si lahko vtaknil v kako podjetje ali sklad. No večina ljudi je bila na koncu ogoljufana, nekateri so se pa dobro okoristili na ta račun… In začela se je doba tajkunov, naša preljuba oblast je pa vse to podpirala. No tudi jaz sem ostal dolgega nosu. Tisti papir sem namreč vtaknil v SAVA-o, pa ga je voda odnesla. Žena pa je bila bolj srečne roke ali pa pametna, kakorkoli hočete. Vtaknila ga je v firmo kjer je delala in te delnice ugodno prodala ter z dinarčki kupila meni barko. Tako ta pravo jadrnico COOL!!! Sicer ni velika le 7,5 m ima, ampak za 2 je to čisto dovolj. No jadrnica je bila serijska, notri je pa imela diesel motor z 1 cilindrom in zgolj 9 konji. Jasno, če ni bilo vetra je vse skupaj bol počasi šlo, pa sem začel sanjati o močnejšem motorju takem z 2 cilidroma in 18 konji. Točno sem vedel kaj hočem in glej motor se je kar sam od sebe pojavil. Znanec z večjo barko si je omislil 3 ciliderski motor in mi svojega starega 2 cilindrskega odstopil. Mega! Ja tukaj še nisem bil pameten, da bi stvari povezal, zato še drug primer.
V firmi kjer sem bil zaposlen so si omislili Boutique robo, da jo bomo delili zaslužnim ali jeznim kupcem in poslovnim partnerjem. Jasno, če si hotel biti IN, si moral vsako leto imeti nov izbor daril. Vse kar je ostalo od predhodnega leta, smo si pa zaposleni med sabo razdelili. Ja takrat še ni bilo krize….Kolegica mi je vrinila en olivnozeleni flis ampak tak ta debel, Polar izvedbe. Na veliko sem se ga branil, češ jaz pa plastike ne bom nosil. No pa je le ostal pri meni. Odlično se je obnesel za v hribe, pa sem se ga tako navadil, da ga imam še sedaj na sebi…. Žena se sicer zgraža, češ, da ni za nikamor več ter napoveduje, da mi ga bo zaplenila. No pa sem si omislil, da kupim enakega novega. Nekaj časa je sicer trajalo in glej čudo, vidim v eni športni trgovini spet Polar flis. Tisti trenutek nisem bil čisto pri sebi, imel sem poln kufer šopinga in sem hotel samo domov, pa ga nisem kupil. Jasno, ko sem šel naslednjič ponj, ga ni bilo več tako, da še sedaj ta starega gulim. No potegnilo mi pa je, da imam toliko teže, da stvari dajem v NAČRT brez, da bi se tega zavedal. Sedaj sem bolj pozoren na to kaj počnem. No NAČRT je eno, potrebno ga je pa tudi izvesti. Zgoraj se ve kdo je šef. HIERARHIJA je temeljita in brezkompromisna. Le tukaj Dol lahko afne guncamo.
Če je zadeva v NAČRT-u vsi Gor poskrbijo, da se načrtovano tudi izvede. V ta namen so Gor odlično opremljeni. HIERARHIJA je zelo stara stvar. Spomnili so se jo že v CELOTA-i. Za enkrat je vse kar je nad NIČ tabula rasa zame. Vem le toliko kolikor mi drugi Gor povedo. No pa nazaj na izvedbo. Pred leti, ko še nisem bil tako odprt je bilo IN vedeti koliko svoje Duše imamo tu Dol. Če si jo imel malo je veljalo, da si ali full visok ali pa bo tvoje življenje plaža, pa je itak veliko ne bi rabil. No to le delno drži. Svari okoli te naše Duše so zelo zapletene in se jih bom lotil kdaj drugič. Na splošno pa velja… (pa spet malo limanja iz mojih starih zapiskov)…

Odločitev kako vozimo življenje je v 78% na strani naše Duše, 8% na strani Duš s katerimi smo v stiku, 8% vpliva okolje in le 6% naš UM ali fizično telo v katerem smo. Za vse neumnosti, ki jih počnemo in ostalo kar se nam dogaja je v 83% izkušnja, ki smo jo sami izbrali in v 17% Karma. O tem katere izkušnje potrebujemo odločamo v 83 % sami, bolj točno naša Duša in le v 17%  naši Vodniki in Starešine.

Hopla, pa tole je tudi zanimivo čeprav je izven konteksta…

Naše napredovanje je odvisno 55% od nas samih, 30%  od pomoči naših Vodnikov in 15%  od zunanjih vplivov okolja v katerem smo. Če pogledamo teh 55% za katere smo sami odgovorni jih je 44% naša izbira,  10% vložen čas ter zgolj 1% uporabljene tehnike.

Nazaj na izvedbo. Ti % jasno kažejo kdo nas fura tu Dol. Naša pamet bolj malo, skratka samo pri izboru PIZZA ali LASAGNA in podobno, kaj bolj pomembnega pa bolj težko. Povezava vseh delov naše Duše, tistega Dol in vseh ostalih Gor (jih je več) je stalna. Preko nje delujejo na nas tudi vsi naši Vodniki in Starešine in ni šans, da bi bila naša pamet tako močna, da bi se jim uprla. Enkrat v sedemdesetih letih, ko sem bil še študent, sva šla skupaj z mojo takratno punco v Lj. mimo NAMA-e. Pred njo je stal en zapit klošar. V roki je držal nekaj listov iztrganih iz neke revije in na ves glas vpil: Vozni redi za vlake!!!!!!. Vsi ljudje so na veliko hodili okoli njega, saj je bilo iz aviona jasno kdo je. Tudi jaz sem hotel storiti isto, pa me je ustavilo kot da je nekdo potegnil ročno. Možgani so mi sicer normalno delovali, nadzora nad sabo pa nisem več imel. Nekaj me je prisililo, da sem stopil do klošarja pa nato nazaj k zaprepadenemu dekletu si sposodit malo denarja, saj ga sam nisem imel ter nazaj k klošarju kupiti tisti zmečkan in pocast list iztrgan iz kaj pa vem katere revije. Jasno, ko sva šla naprej je tisti papir romal v prvi koš za smeti, pojasniti dekletu zakaj sem storil to kar sem, pa nisem bil sposoben. No tale anekdota naj ne bo potuha za vse, ki imate namen delati packarije. Hotel sem le povedati, kolika je teža naše pameti…6%. Torej naš prvi šef je naša Duša in vsi deli nje, ki jih imamo Gor. Na drugem mestu so naši Vodniki. Naš del Duše, ki je Gor v Polju Energije 1GOR je v Pedagoški Komuni kjer se pridno uči in dela. Gor je red.

Za tiste, ki se vam čita, priporočam knjige Dr. Michaela Newton-a: Potovanje Duš, Usoda Duš in Spomini na onostranstvo. So ene redkih knjig, ki držijo vodo. No, dobimo vsaj bežen vpogled kako so na prvem Nivoju stvari urejene. Jasno organizacija Gor je veliko bolj kompleksna ampak za prvi vtis bo to dovolj. No na prvem Nivoju so še naše Botrice in Botri, ki jih Gor imamo, pa jasno vsi Mojstri v naši Mojstrski Komuni ter nato še naš UČ in vsi, ki so notri. Podobne, ali pa še bolj zapletene zasedbe naše HIERARHIJE so tudi v Poljih višje Gor, no pa ne v vseh, samo v tistih, ki imajo medij, mi pa notri svoj del Duše. To so: 1, 2,3,5,6,7, 8 GOR…itd. O tem kdaj drugič. Ja šefov imamo kolikor hočete, no pa saj je v Naši Realnosti podobno…Vsi bi bili radi naš šef tudi naši mulci… Ne daj se INES je ena pesmica iz sedemdesetih… Sam sem se pred parimi meseci lotil izdelave tabele v Excel-u moje HIERARHIJE pa sem obupal. Preveč je tega, še posebno, ker so posredno moji šefi tudi šefi mojih šefov. No še vseh mojih delov Duše še nisem uspel spoznati. Še sreča, da se za enkrat ukvarjam samo s Polji na Gor. Na Dol so tudi, pravzaprav jih je še več… Vseh verjetno ne bom uspel obiskati v tem Življenju. So druge bolj pomembne stvari na programu.

Nazaj na temo…Verjetno vas zanima kak je ta naš UČ, ki ga imamo Gor. Že dolgo se ve, da ga imamo, celo na Dolarske bankovce so ga natisnili. Od daleč gledano je res videti kot UČ in to zelene barve. Pa samo naša življenjska oblika ga vidi kot takega. Druge ga vidijo drugače. Je pa skupen za vse. No spet bom sam sebi malo lenobo podprl in notri nalimal moj opis UČ-a ko sem ga prvič obiskal med mojim LBL-om….Takole je bilo….

Uf, unih ostalih ni več, odnosno so drugje. Ali jih pa jaz ne vidim. Saj, če čem, grem lahko notri, a veš.
No pa daj.
Not, pa sem jaz ta velik UČ.
No bravo. Zdaj bova pa lažje šla naprej a veš.
Pa drugačna situacija je vse skupaj. Veliko manj stresna.
Hm, pa tudi ni kakšen velik užitek Boga špilat. Tam nekaj narediš, tam nekaj zbrišeš, ko si prej naredil, pa spet nekaj narediš, pa tam splet nekaj drugega podreš.
Imaš ti še koga da lahko komuniciraš zdaj, ko si v UČ-u?
Ne vem, u, je kot, da bi bil v panju.
E super ravno to sem iskala. povej mi.
Veš socializem sploh ni komunističen izum. Ha, ha, ha.
Pač ideja pride od nekod. Pa poglejva, kako je tle. Ali mi lahko podrobno opišeš vse kar vidiš in zaznavaš?
Ja najbolj uživam ven gledat. Skozi ta UČ ven. Noter mi ni čist tako dober, ker je preveč gosto, mislim preveč folka.
Kakšni pa so ti ki so notri?
Eh, kepice, ki vibrirajo.
Mh, ali imajo lastnosti določene? Kakšne?
Vsak je drugačen, pa vsak se drugače trese.
Ali se med sabo poznajo?
Ne, kot kolektivna energija smo vsi iste pasme, pa tudi čutimo in komuniciramo pa tako naprej, kot individualec pa smo čisto ločeni. Kot skupek delamo kot eden, če pa pogledamo vsakega posameznika ph se pa človek vpraša, kako zmore toliko, da ostane v Skupku, da se ta Skupek ne raztrešči v milijarde koščkov.
In kako je to možno?
Ja, ne vem kaj jih skupaj drži, ko so tako različni eden od drugega. Tako kot jaz, izstopam navzven sam solo brez.
In oni vsak zase ven izstopajo?
Ja. Neka stvar jih drži skupaj.
A lahko zdaj ko si v tem stanju pogledaš, da vidiš kaj je tisto, kar jih skupaj drži?
Kaj jih drži skupaj? Ja jaz bi rekel, kot neke plave nitke. Vsak je napopan z eno, pa ne more ven pobegnit.
Kaj pa v teh plavih nitkah je , so informacije…
Kaj pa vem kaj je.
Če bi si jih čisto približal?
Kot partijski telefon, ki samo v eno smer laufa.
Iz katere smeri v katero.
Ja iz centra v posamezno kepco.
In ti si center?
Ma kaki, jaz sem kepca.
Kje pa je center?
Ha, ja center je pa na sredini.
Pa greva pogledat v center, kar premakni svojo pozornost v center.
Ja zlata kugla, zlata kugla iz katere gredo plave nitke. in na vsaki nitki en binglja.
Zdaj pa probaj iti tako kot si šel prej v UČ, pojdi zdaj v center?
Ne vem, ali imam sploh dostop.
Ja, sigurno ga imaš?
Po lasku se pa da pridet.
No daj.
Kaj ko si enkrat notr vidiš, da je vse skupaj nič.
Kaj je to tista slavna nič , tišina?
Vse skupaj je nič in vse skupaj je lari fari in vse skupaj je brez veze.
Si zdaj notri?
Ja ampak samo, ko si notri, ko si zunaj si pa nabit.
Pejva pogledat notri, ko je vse skupaj nič. Ali je karkoli od energije notri, ali je prazno?
Ni prazno, to je tako kot da si v enem želeju zlate barve in ta žele, sicer lahko šibaš notri ni ne vibracij ne nič. Edino kar vidiš zlato svetlobo, to je edina stvar. Ni čustev, ni, da bi kakšne informacije šibale praznina, praznina, neznanska praznina. Pa še to je vse skupaj del nečesa večjega.

Ja v tem mojem duhovnem napredovanju sem naredil že kar veliko investicij, le redke so se obrestovale. Dovolite mi, da omenim le dve: Prva je bila Ponovna povezava pri ANITA-i, druga pa LBL pri ASYA-i. Dost reklame za danes.
Imejte se lepo.
Rado

PUSTI SPOROČILO: