Indigo otrok

Nekega dne teorija preide v prakso. Takrat se zahvališ svoji radovedni glavi, da je bila takšna. 😉

Ta torek sem bila na predavanju osebe, ki je indigo otrok – Matiasa de Stefana. On je živi dokaz o obstoju preteklih življenj in o tem, da res obstaja Akaša, ogromna knjižnica sveta, kajti on se vsega tega živo spominja in o tem tudi govori na ogromnih predavanjih, ki jih izvaja širom sveta.

Odkrila sem ga že približno 2 leti nazaj, ko sem skorajda mrzlično gledala različne posnetke na temo duhovnosti na Youtube-u. Pot me je zanesla tudi do indigo, kristalnih in mavričnih otrok. Kolikor se spomnim je bil on takrat edini izmed indigo otrok, ki so imeli posnetek, objavljen na spletu. In vem, da mi je bil takoj všeč. Fant je bil videti prijazen, iskren, zelo simpatičen in s posebno energijo. Ni izgledal zlagan. Z zanimanjem sem mu prisluhnila v filmu, trajajočem skoraj uro in pol. Za sekundo sem vmes med gledanjem pomislila in rekla sama pri sebi, da bi ga z veseljem šla v živo poslušati. Če bi le bil kje bližje… Ampak sem misel hitro opustila, kajti, kot je bilo že v videu rečeno, se ne izpostavlja in je bil posnetek eden redkih priložnosti, ki jih imamo za vzpostavitev stika z njim. No, to pa se je ta torek vse spremenilo (kajti šel je na pot okrog sveta) in želja – četudi bežna, praktično sekundna – se je uresničila. Resnično živimo v zelo vznemirljivih in posebnih časih. 😉 Izredno veliko želja se nam lahko uresniči. Če si le dovolimo…

Zadnje čase delujem po principu, ki gre nekako takole… Če gre z lahkoto in brez ovir, je stvar zame. Sicer ni. Tokrat se je poklopil kraj predavanja, čas, moje finančno stanje in še komunikacija z organizatorji, s katerimi se je dalo vse dogovoriti. Po poti do mesta predavanja sem videvala 4-ice na registrskih tablicah avtomobilov, zato sem bila prepričana: »To je to. To mi je namenjeno, kajti celo angeli me vodijo sem.«

Prostor, ki je bil izbran za predavanje, je sam govoril zgodbo zase, kajti čutile so se posebne energije. Izbran je bil tako, da smo vedeli, da smo povezani. Da smo intimni. Da med nami ni velikih razdalj. Matias pa je že pred začetkom predavanja deloval preprost, skromen, nasmejan, umirjen in dostopen človek. Ob dogovorjenem času se je predavanje pričelo. Začel je s svojim opisom, ki nas je vse nasmejal… Kajti kot majhnega otroka so ga zaradi njegovih spominov označili za avtista, shizofrenika in norca. Vse to skupaj… Dokler ni ena psihiatrinja uporabila besedo »indigo otrok«. In imela je prav. Matias je eden izmed tistih ljudi, ki se kot sem že v uvodu omenila, spominjajo preteklih (ne samo enega) življenj. Bil je delavec v Akaši (knjižnici sveta), kjer je zapisana celotna zgodovina sveta in človeštva. Je tukaj, da nas spomni, kar vsi že vemo. Govori naravno, sproščeno, brez pomagal… Mislim, da ni nikogar, ki se ne bi strinjal z mano v tem, da je naraven govorec in da ima izjemne govorne sposobnosti. S kretnjami in z »oponašanjem« različnih glasov nas je vse krepko nasmejal in očaral. Kar je povedal, nam je bilo – če sklepam po sebi – tako naravno, tako domače… Tako resnično, da verjamem, da marsikdo ne jemlje vsega res oz. ne dojame, da je res. Všeč mi je bilo, da nam je preden je začel predavati rekel, da bo marsikaj povedal, a da če tega ne bomo čutili, še to ne pomeni, da to ni res. Pomeni le, da na to informacijo še nismo pripravljeni. »Dobra razlaga«, sem si mislila sama pri sebi.

Par povedanih zanimivosti iz predavanja:

– Ko sta trčila Luna in Zemlja so na Zemljo prišle prve dušice. Takrat je tudi voda vstopila na planet. Voda je »vesoljska«, kar pomeni, da smo vsi nezemljani na nek način. Tudi sicer smo baje križani.

– Vesolje je sestavljeno iz OBLIKE (form), ZVOKA (sound) in SVETLOBE (light). In tudi mi smo sestavljeni iz tega. Vsi mi smo mali delček vesolja. Ko se jezimo ali katerikoli del ne sprejemamo (svet, ljudje), ne sprejemamo sami sebe.

– Spremembe gredo iz obeh smeri in v obe smeri (najprej preko oblike ali pa preko svetlobe). Preko oblike (telesa) se lahko preoblikujemo na 3 načine. Prvi je tako, da jemo sadje in oreščke, ker so produkt svetlobe in ker niso bila še v nobenem telesu (živalskem, kjer bi se ”onesnažila” s čustvi). Naj pa to počnemo samo, če telo to želi, ne um. In prisluhnimo naj jeziku glede tega, kateri okus mu odgovarja. Drugi je preko dihanja, kateri naj bi služil aktiviranju našega potenciala. Dihali naj bi globlje in boljše in to zavestno. Boljše dihanje pomaga tudi krvi in prinaša svetlobo v naše telo. Tretji in zadnji način preoblikovanja pa je smeh, kateri naj bi nas popeljal kar do 7 ravni zavedanja oz. 7 dimenzije. Ampak ključ tega je, da se smejimo sami sebi, ne drugim. Če se drugim, pride do drugačnih učinkov in ne deluje v želeni smeri. Zvokovno pa preko 9-ih samoglasnikov…

– Če se želimo transformirati to naredimo tako, da pustimo izkušnjam prosto pot in da jih sprejmemo oziroma vključimo (integriramo).

– Problem tega sveta je, da je človeštvo v 3., Zemlja pa že v 4. dimenziji. Da bi dosegli 4. raven bi si morali med sabo odpustiti in prenehati s sovraštvom, kajti drug drugemu smo učitelj.

– Naj ne govorimo, da nas Monstanto uničuje, saj mu s tem dajemo moč. Je pa res, da je treba začeti pri hrani oz. pri agrikulturi spreminjati svet. Po njegovem zemljevidu čaker človešta je ravno ta prva oz. korenska. Ko se bo le-ta spremenila, se bo spremenilo vse. In ko se bo spremenila ekonomija, se bo tudi šolstvo.

– Slovenija je edina država, ki ima dvakrat besedo ljubezen v imenih (SloveNIJA in LJUBljana).

– Rekel nam je, da je naša naloga ta, da smo boljši ljudje. Da se smejimo in da se imamo lepo. In da vedno, ko se sliši z našimi brati nezemljani se mu lepo zahvalijo in nam sporočajo, da so nam izredno hvaležni, da smo se reinkarnirali ravno v teh težkih časih in da smo zaradi tega zelo pogumni.

P.S. Če obstaja služba, v kateri se obiskuje duhovne dogodke in kasneje o njih poroča, mi prosim javite. 😉 Z delom lahko pričnem takoj! <3

PUSTI SPOROČILO: