Individualne duše

foto:wellnessgoods.com

Poznate tisto: »Cognito ergo sum – Mislim, torej sem«? Kaj pa vem kdo se jo je že spomnil…René Descartes, verjetno… Zgleda, da ji je rok trajanja potekel. Potrebno bi jo bilo vsaj adaptirati, v stilu: «Mislim, torej sem v fizičnem telesu«, če že ne popolnoma spremeniti, saj »smo«, že veliko pred tem, preden smo začeli misliti. Predlagam nekaj takega: »Sem večen in vedno bom«. Če malo damo na stran toto Zemeljsko logiko, da je vse minljivo, pa da smo samo v telesu, ki ga lahko vidimo, se nam obzorje zelo razširi. Naenkrat vidimo mnogo dlje. Jasno, kaj hitro spet pademo nazaj v stare navade, da je to, kar vidim, vse kar je. Verjemite, NI! Pogled lahko vedno še razširimo in vidimo nove stvari, ki jih prej nismo. Konca preprosto ni. Edina omejitev je naša volja, do kam smo voljni iti. Za nekatere je že ta mala SI in razprtije, ki so notri, preveč. Drugi imate popolnoma dovolj to našo Realnost, takih je največ, tretji pa si želite vedno videti dlje. Vi ste pa redki, da ne rečem ravno, da ste nekaj posebnega. Sam zase ne vem kam bi se vtaknil. Jasno, vedno me zanima kaj je za vogalom, ali pa za hribom, pa sem takoj pripravljen zlesti gor, če tudi je zelo visoko in težko, včasih je pa tudi luštno dati možgane na pašo, in misliti na nič, ali pa se drogirati z neko bedarijo na TV. No, sam imam to prednost, da mi info same letijo notri, le »sprejemnik« moram prižgati. Če ga ne, je pa tišina. Včasih tudi to paše.

Torej, govorimo o individualnih, skoncentriranih, ločenih Dušah ali bolj enostavno, Individualnih Dušah, saj drugih Individualnih Duš pri nas itak ni. Kako so nastale in kako so dale skozi kolektivno fazo razvoja sem že pisal. Sedaj gremo dalje. »Balonček« s primerki bivše Kolektivne Duše, ki pa so že na nek način na pol osamosvojili, je bil pritegnjen v novo domovanje, v našem UČ-u TAEKA-i. Ja, ta privlačnost je v povezavi z Medijem Energijo. Razvitost vseh primerkov, ki so notri v »Balončku«, pa presega 40 % Razvitosti našega Jedra, VIR-a OMIP-a v Polju 2 GOR ORTIDISU. Ko smo že pri merjenju razvitosti, vedite da lestvica za to ni linearna, ampak eksponentna. Na Abscisi pa je jasno napor, ki ga moramo vložiti, da se premaknemo naprej. Na začetku našega razvoja je dokaj enostavno pridobivati te procente, ko smo pa bolj pri vrhu, so pa potrebni vložki, za minimalni napredek, izjemni. Ko je »Balonček« pri TAEKA-i, pa nastopijo Mojstri, ki so v našem UČ-u. Primerki, ki so notri v »Balončku« nimajo še Individualne Duše, temveč zgolj ostanek Kolektivne Duše, vendar se že razlikujejo drug od drugega, saj so si do sedaj pridelali različne izkušnje. Le te so prišle Gor v »Balonček« po različnih ločenih kanalih-lovkah in so tudi shranjene ločeno. Še vedno pa imajo vsi, ki so notri v »Balončku«, dostop do vsega kar je notri. Tako se lahko poslužujejo tudi izkušenj, ki so jih pridelali sosedi. Za »Balonček« in vse, ki so notri, se sedaj začne faza čakanja na umestitev v NAČRT. Kot del bivše kolektivne Duše v NAČRT-u še niso prisotni, kot bodoča, Individualna Duša, pa ne morejo začeti svojega potovanja, dokler se jih v NAČRT ne vključi, in naredi plan njihovega nadaljnjega razvoja, in to za vsakega posameznika posebej. Jasno, tudi izhodiščne Kolektivne Duše so vključene v NAČRT, ampak zgolj kot celota. Ti primerki, ki so v »Balončku, so pa čisto frišni izdelki, in še niso na nobenem seznamu. Za vsakega posameznika, na koncu lovke Kolektivne Duše, NAČRT ni narejen. Torej, če sosedov muc požre koska, ki mi je vsako jutro prepeval pred oknom, to ni bilo v NAČRT-u, no na nek način je bilo, saj je mene prizadelo, to pa je bilo načrtovano. Ja, muc je pač imel srečo in si je priskrbel obilno kosilo, kosek pa smolo, saj je bil nepreviden, ko je kljuval zrelo odpadlo češnjo pod drevesom, meni je pa kar nekaj varovalk skurilo… Vsi trije smo se pa nekaj naučili. AMEN.

NAČRT-ov je več, skoraj vsaka življenjska oblika ima svojega. So pa vsi med sabo tesno povezani. Načrt, za človeško življenjsko obliko, je nastal v Polju 36 IZNAD SYMAR-ju, kjer je šefica naš VIR z imenom VIVIANNE. Podrobnosti v njem je pa dodelala vsa naša Hierarhija na Dol. NAČRT je živ izdelek, stalno se ga dodeluje, adaptira in prilagaja, med drugim tudi muhavosti primerkom z večjo težo, ki so v njem. Seveda pa Gor premorejo tudi usklajevalca NAČRT-ov, ki skrbi da so načrti vseh življenjskih oblik skladni. To je naš VIR, z imenom GONOST iz Polja 102 IZNAD, imenovan BETLAM Končni rezultat, ko je enkrat izveden, se razume, je pa vedno tisto kar so si Gor zamislili. Vsi »primerki, ki so pritavali z »Balončkom« v TERMAGEN, so deležni vključitve v NAČRT. To je, na nek način, že določeno ob sami kreaciji Skupinske Duše in njeni umestitvi, v določena Polja. Vsa Polja v naši veji, pod Poljem 2 GOR ORTIDIS-om, ravno tako vsebujejo Kolektivne Duše, tako kot tudi ORTIDIS sam. Njihova glavna naloga je, zagotavljanje delovanja Polja, v katerem so. So pa seveda notri tudi take Kolektivne Duše, ki imajo materialna telesa v samem Polju, kot naši ptički na primer. Bivša Kolektivna Duša Človeške Življenjske Oblike je bila umeščena v našo Realnost TET 0 ITO, in jasno je, da bodo njeni nasledniki, primerki, ki so prišli z »Balončkom« v vaš UČ TAEKA-o v Polju 1 GOR TERMAGEN-u, umeščeni spet v našo Realnost, tokrat kot Individualne Duše. Tako le nadaljujejo že začeti razvoj, samo v drugi obliki in drugačni vlogi, okolje je pa isto. Vseh 87×2 Realnosti v našem Skupku MAATI/GERIMY, se na ta način polni.

Seveda nekaj časa traja, da se umestitev v NAČRT opravi. V naših letih bi to bilo približno, Od 1010 do 1040 let. Za tiste Gor, je pa to dokaj hitro. V bistvu so »Balonček« in vsi primerki notri, dani na čakalno listo, tako kot v našem zdravstvu, in ko se pokaže potreba po njih, se jih pa uporabi in umesti v NAČRT, ter kasneje še v Realnost od-delati tisto, kar je bilo planirano. Da so prilezli do umestitve v NAČRT, je že ogromen dosežek, v našem razvoju, se razume. Vsak primerek človeka, ki je inkarniran, si zasluži kapo dol zaradi tega, ne glede na to, kako teslo, v inkarnirani obliki v tem življenju, dejansko je. Preden obsojate, pomislite na to. Ko si pa enkrat umeščen v NAČRT, pa zadeve sorazmerno hitro stečejo. Tik tak te vzamejo Mojstri v UČ-u v roke in ti dodelijo Individualno Dušo. Le te se rojevajo iz našega VIR-a TAEKA-e, bolj točno iz njegovega Jedra, saj je le to pojerbalo skupaj vse izkušnje posameznikov, ki so v »Balončku«, prišle k njemu. TAEKA, zgolj za vsakega primerka iz »Balončka«, oblikuje osnovno BABUŠKO, zalogovnik za izkušnje, v katerega vstavi delček tistega, kar je z »Balončkom« prišlo k njemu kot celota, in vse tisto, kar je posameznik sam pridelal. Vse to vstavi v BABUŠKA-o bele Energije, saj je to Medij v TERMAGEN-u. To pa ni vse, kar primerek, recimo mu že kar »Duša«, dobi. Dobi še eno BABUŠKA-o, in to BABUŠKA-o narejeno iz Medija, ki je v Okolju-Polju, v katerega bo »Duša« napotena. Za nas, v naši Realnosti, je to BABUŠKA zelene Rasti. Notri pa naloži še nekaj od izkušenj, ki jih sam hrani, pridelali so pa jih različni primerki, ki so v tem istem okolju rasli in se razvijali, pred tem. Vsi primerki iz »Balončka« dobijo enako popotnico. Ko je to nared, je »Duša« pripravljena na odhod Dol. Kam bo šla, nima pojma, kakšen je NAČRT zanjo, pa še manj. Potem se tisti Gor, te nove »Duše«, po hitrem postopku znebijo. »Duša« dobi koordinate svojega cilja, bolj točno, sliko oziroma privlačnost »Duše svetilnika« v »Energetskem prostoru« naše Realnost,i kamor je napotena, in po domače povedano, še nogo. Je polnopravna članica Individualnih Duš, z lastno voljo, in obvezo sprejemati, z vso odgovornostjo, lastne odločitve. Kako se bo lotila svojega potovanja, je pa njena stvar. Ko so mene takole spohali, sem se šel najprej potepat…. Toliko o odgovornosti »Lenih Aristokratov«. No, je pa res, da sem prišel k TAEKA-i od drugod, in sem imel že kar nekaj individualne kilometrine za sabo. Vsi vi, normalni državljani, pa ste bili poslani na pot izkušenj, kot čisti zelenci in to z »Dušo« bele barve, saj tista BABUŠKA iz bele Energije popolnoma prekrije tisto iz Zelene Rasti. No bolj točno, tu imamo že BITJE z zgolj 2 BABUŠKA-ma.

Takole, spet me malo baše, ker še nisem napisal opisa naše Realnosti. Kdo bi vedel zakaj je to dobro, da bi imel zgolj jaz težave, sigurno ne. Evo, prec popravek napake, mogoče mi pa ločenega opisa naše Realnosti, sploh ne bo treba delati…(Svinja sanja o kukuruz…). Evo, pa sem dobil odgovor. Pisal ga bom, samo bodo notri druge stvari, ki jih še ne vem.

Naš »Energetski Prostor», mislim na tistega, okoli planeta Zemlje, ni samo naš, ampak so notri še 4 druge življenjske oblike iz naše Realnosti, ki imajo enako stopnjo razvitosti kot mi. Razlog zakaj so pristali pri nas je v tem, da svojega lastnega planeta, na katerem so nekoč bili, ni več, pa so jih malo raztalali okoli. »Energetski Prostori« se namreč delijo po stopnji razvitosti življenjskih oblik, ki so notri. No, neposredno se pa s temi prišelki ne mešamo. V »Energetskem Prostoru« so namreč »Komune«, ali ločeni prostori za različne življenjske oblike, tako, da med sabo stikov nimamo, in ne prevzemamo njihovih slabih navad. Ja dobrih pa se nihče ne naleze, no mogoče tudi kakšne, samo se jih ne zavedamo, saj niso v nebo vpijajoče, tako kot so slabe. Samo individualne Duše imajo svoje Komune. V posamezni Realnosti našega Materialnega Skupka MAATI je od 1 do 12 Komun za Človeško Življenjsko Obliko. Odvisno od razvitosti življenja v njih. Skupaj je v našem Skupku MAATI-u že 619 Komun. Število pa raste. Ljudje imamo v Energetskem prostoru Zemlje samo 3 »Komune«, in sicer, našo »Mojstrsko Komuno« imenovano TERAVAX, ter 2 »Pedagoški Komuni« z imeni BELUVAR in MADALIB. Ker smo ljudje na Zemlji najbolj razvite življenjske oblike, so te tri naše Komune tudi Upravniki celotnega »Energetskega Prostora» naše Zemlje. Torej vsega kar je Gor in Dol. Ja, furamo sami sebe, in to samoupravljanje se odlično obnese, ne tako, kot je bilo pri nas v Jugi, ko je vse skupaj neslavno propadlo. Drugi planeti z življenjem, pa imajo svoje lastne »Energetske Prostore« in svoje »Komune« in svoje šefe. Na področju Zemlje smo ljudje edini z individualno Dušo. Če bi pa bila poleg nas še kaka druga življenjska oblika enako razvita, bi pa tudi oni imeli svoje »Komune« v »Energetskem prostoru« naše Zemlje, oblast bi si pa delili. Komune se seveda delijo še naprej, na manjše prostore, ki imajo vsi svoj specifičen namen. Delitve prostorov v notranjosti Komune in sama organizacija v njej, je pa specifika vsake Komune. Vse iste Komune, od ene življenjske oblike, so enake Komune, neke druge življenjske oblike, pa z našimi niso primerljive. Ja, z individualno Dušo smo dobili tudi veliko svobode in si lahko organiziramo življenje Gor, kakor si pač želimo. Nihče se v to ne vmešava. Če smo si slabo postlali, pač slabo spimo. Obe naši Pedagoški Komuni sta enaki, razlikujeta se le po velikosti, oziroma po številu primerkov, ki so notri. Ja, prostornina sama pri teh zadevah ne igra nobene vloge. Kar navadite se, da je Gor lahko več stvari hkrati, na istem mestu, pa ni nobenega drena. Sedaj pa malo limanja iz mojih starih zapiskov, da mi ne bo treba prepisovati…

 1. URADNI PROSTORI Z OBVEZNIM PREHODOM
  1. Prostor za energetsko obnovo Duš.
  2. Prostor za dušne skupine, tudi tiste za Vodnike.
  3. Laboratorij za skeniranje Duš kjer je notri ARANA.
  4. Krogla za Mojstre ali »tempelj za maše«.
  5. Prostor za » up grade«, uskladitev barve Duše z njenimi pridobljenimi izkušnjami.
  6. Prostor za izbor življenj.
  7. Svetovalni prostor pred izborom življenja.
  8. Knjižnica življenj.
  9. Prostor za osamo pred življenjem.
  10. Prostor za osamo po življenju.
  11. Prostor za popravilo Duš, nič se ne zavrže, če tudi je Duša, ko pride nazaj, poškodovana, do neprepoznavnosti, se jo popravi s pomočjo dela Duše, ki je ostal Gor.
  12. Karantena, za trmaste kot sem jaz.
  13. Prostor za posebne dušne skupine, za katerega veljajo omejitve samostojnega gibanja.
  14. Prostor za prilagajanje novemu okolju, namenjen premeščenim Dušam iz drugih Polj, tudi sam sem šel skozenj.
 2. Neuradni prostori v katere greš, če to želiš
 1. Prostor za počitek, … »Dolce fare niente”
 2. Prostor za druženje med različnimi dušnimi skupinami.
 3. Prostor za svetovanje in pomoč.
 4. Prostori za trening veščin.
 5. Prostor za uskladitev znanja z Jedrom UČ-a.
 6. Kopalnica za čiščenje posledic inkarnacije.
 7. Prostor za dnevno druženje s preostankom tvoje Duše, ki je Gor.
 8. Prostor za druženje z nižjimi energetskimi oblikami.
 9. Prostor za popravilo Duše med samo inkarnacijo, ko greš ponoči ali v meditaciji Gor te lahko poflikajo in očistijo, če to želiš.

Mojstrska Komuna ima 4 različne funkcije:

 1. Vodijo Življenjsko Obliko, kateri pripadniki so.
 2. Upravljajo planet kot celoto, vključno z vsemi življenjskimi oblikami, ki so na njem.
 3. Vodijo posamezne Individualne Duše.
 4. Vnašajo podrobnosti v NAČRT.

V našem Energetskem Prostoru je v Komuni za Mojstre 491 Starešin, ki izvirajo iz Človeške Življenjske Oblike ter 713 Mojstrov iz drugih življenjskih oblik, ki so prišle k nam na študijsko usposabljanje, vsi pa so individualci. V UČ-u pa je le 17 Starešin Človeške Življenjske Oblike iz naše Realnosti. Iz našega Skupka pa je v UČ-u 508 Starešin Človeške Življenjske Oblike. Ja, v drugih Realnostih so ljudje bolj napredni… V UČ-u je samo 0,004 % človeških Duš, vse ostale so pa Duše Drugih Življenjskih Oblik.

Funkcija Pedagoške Komune je pa predvsem pedagoška. Notri si Duše pridobivajo potrebno znanje za življenje Dol. Sam pedagoški kader, ki je notri, pa si pridobiva delovne izkušnje z njimi, in s tem tudi sam raste. Ja profesionalcev pri nas ni. Poučujemo samo eni druge, bolj napredni manj napredne, in s tem vsi rastemo.

Jasno, same Pedagoške Komune se delijo še naprej, in sicer v prostore za Dušne Skupine. V Komuni BELUVAR, kjer sem jaz, bolj točno, moje BITJE HETIIRA oziroma preostalih 80% nje, 20 % je je pa Dol, v mojem fizičnem telesu, je 1.017 Dušnih Skupin. V vsaki Dušni Skupini je od 3 do 17 Duš. V drugi naši Pedagoški Komuni MADALIB, je pa 1.004 Dušnih Skupin. Ja, kot vidite je glavnina človeške populacije inkarnirana, in Dol v fizičnih telesih. Rezerve Gor praktično več ni.

Napredovanje v praktičnih izkušnjah je veliko bolj hitro in učinkovito kot zgolj teoretiziranje česar so Duše deležne Gor. Splača se malo potrpeti. »Exempla docent quan plus praecepta – praksa je bolj poučna od teorije«. To je eden od razlogov, drugi pa je ta, da je človeštvo v ekspanziji. Množimo se Dol kot zajci in, če bo šel ta tempo še naprej nas bo kmalu Gor zmanjkalo, oziroma se nam obetajo drastični ukrepi za zmanjšanje prenaseljenosti. O katastrofah in ukrepih kako jih preprečiti pa kdaj drugič.

Nazaj na Individualno Dušo (na Zemlji smo ljudje edini, ki jo imamo)…Ko je narejena, pride najprej v eno od obeh Pedagoških Komun. No, bolj točno, vse človeške Duše so že narejene, nove več ne nastajajo. Nas je tistih 10 milijard, in konec. Lahko si obetamo le pritok iz drugih planetov in Realnosti, kjer so tudi ljudje ali pa iz drugih življenjskih oblik, ki se inkarnirajo v človeških telesih. V Pedagoški Komuni iz novincev sestavijo novo Dušno Skupino. Ja, tudi pri Dušnih skupinah velja načelo razvitosti. Ne more en novinec, z nula izkušnjami, priti v skupino starih mačkov. Ne bi klapalo, ne zanj niti za mačke, ki so že notri. Tako imajo pa vsi, ki so v isti Dušni Skupini, enako stopnjo razvitosti, pa je mir. Pa še bolje se počutijo, če so skozi celotni razvoj vsi člani v Dušni Skupini isti. No, zgodi se tudi, da kdaj pride v skupino nekdo od izven, vendar so to bolj izjeme in namenski poizkusi, predvideni v NAČRT-u. Ko je Dušna skupina ustvarjena, ji Mojstri iz Mojstrske Komune, dodelijo pedagoški kader, ki bo za te novince skrbel. Vsak dobi svojega Vodnika, enega ali več, ki bodo njegovi stalni spremljevalci. No »leni Aristokrati« smo tu spet izjema. Jaz stalnih Vodnikov nimam, ampak se z mano ukvarjajo vsi živi Gor. Tako imam po dve različni skupini za podporo vsak dan. Eno dopoldan, drugo pa popoldan. Menjavajo se tam, med 1 in 2 uro zjutraj, in 13 oz. 14 uro popoldan. V skupini jih je vsakič veliko. Tale moja današnja jutranja skupina šteje 26 članov. Razlog, da jih imam toliko je dvojen. Na eni strani, oni dajejo meni suport, trenutno na primer pri tipkanju tega teksta, po drugi strani, pa jaz dajem njim s spajanjem lastne in podedovane izkušnje, ki jih imam. Teh je zelo veliko, zato sem zelo zaželena roba in se vsi grebejo, da me bodo ujčkali.

Torej Duša, ko pride Gor, v dodeljen »Energetski Prostor«, se lahko sprehaja po svojem »Energetskem Prostoru«, torej po vseh Komunah, ki so notri, lahko se sprehaja tudi po vseh ostalih »Energetskih prostorih«, ki so v naši Realnosti, tudi tistih, ki so na prostoru drugih planetov. V »Energetske prostore« drugih Realnosti pa ne more iti. Mavrične duše pa lahko gredo v vse Realnosti našega Skupka, pa tudi v . V druge Skupke, pa ne morejo iti, saj bi to pomenilo, da morajo vstopiti v druga Polja, medtem ko mi, »Leni Aristokrati«, se pa lahko sprehajamo, kjer želimo, tudi izven naše Realnosti pogledat strice in bratrance, pa kaj nafehtati od njih, se razume….

Povezava med varovanci in Vodniki ostane stalna, če tudi gredo Vodniki med Mojstre in v . Torej, lahko vsak Mojster v UČ-u, podpira svoje varovance še naprej. Povezava je dvostranska. Če Mojstrov varovanec postane Vodnik, in dobi svojo lastno Skupino, je ta na novo ustvarjena Skupina tudi povezana z Mojstrom v UČ-u. Vse življenjske oblike z Individualno Dušo imajo Vodnike od samega začetka njihovega razvoja. Duša ostane nespremenjena po strukturi, od samega njenega začetka. Zgolj s pridobljenimi izkušnjami duhovno raste in spreminja barve. Začne svojo pot z belo barvo, nato gre skozi vse barve mavrice, vse do vijola barve, ki jo imajo Mojstri. Pa še ti si, z rastjo izkušenj, pridobijo pasove vseh barv mavrice, vse do črne, ki pa je v mavrici ni. Črna barva je barva Dedne Linije, ki je povezava z izvorom vsega kar je. Naše BITJE, ali po domače Duša, zgleda kot nek svetleči skupek v velikosti košarkaške žoge, lociran v našem prsnem košu. Duša dojenčka je večja od njega samega. Velikost duše ostane celo življenje nespremenjena. Ni možno, da bi sredi življenja še kak % Duše prišel Dol. Velikost duše je tudi odvisna od energije, ki jo ima. Duša ARANA-e je tudi velika kot košarkaška žoga, kljub temu, da jo je Dol tudi samo 20 %. Če bi prišla cela Dol, bi imela premer več kot 1m. Koliko duše prinesemo Dol, je odvisno od naše naloge, in od moči naše Duše, pa od velikosti telesa, v katerega gremo. Vsi ljudje imajo približno enako velikost Duše. Razlikujejo se le po barvah in svetilnosti. Tudi druge življenjske oblike, v človeškem telesu, imajo po velikosti enake Duše. Če je telo življenjske oblike manjše od Duše same, to nič ne moti.

Zadeva ni statična, ampak giba, površina se guba, tlači, nabreka, valovi, vse sorte, skratka je živa. To pa še ni vse. Pozoren pogled odkrije tudi povezavo iz nje na Gor, v preostali del nje, ki je ostal Gor. Povezava je enake barve kot je barva Duše same, premera kake 3 do 4 mm, se ravno tako sveti, no, pa saj je to logično, saj je iz istega gradiva kot Duša sama. V bistvu imamo vsak trenutek na voljo našo celotno Dušo, le lokaciji, kjer se oba dela nje nahajata, sta različni. No, tole je bil opis Duše običajnega državljana. Primerki, ki so prišli od drugod, iz drugih Polj, in se utelesili v človeški Življenjski Obliki, pa imajo dušo drugačne barve. Po velikosti jih imamo vsi enake, po zgradbi in barvi pa se razlikujemo. Na primer, jaz kot »Leni Aristokrat«, imam Dušo sestavljeno iz samih trikotnikov, različnih oblik in različnih barv, vključno s črno. Poleg tega, pa vsi ti trikotniki utripajo in se premikajo. Bolj ko sem našpičen, bolj živahno je notri. Pokazali so mi jo že par krat, s tem, da na začetku nisem imel pojma kaj gledam. Prvič se je začelo s piko na sredini mojega vidnega polja. Tisti, ki imate kako poškodbo na uču, boste vedeli kako to zgleda. No, pri meni je pa ta pika začela rasti, in v sami piki so se pojavili raznobarvni utripajoči trikotniki. Pika je rasla, in kmalu sem videl le še to, potem pa se je, v sredini te utripajoče pike, pojavila luknja in počasi je iz pike nastal obroč. Luknja se je večala vse, dokler utripajoči obroč ni izginil iz mojega vidnega polja. Vse skupaj je trajalo kakih 15 min. Takrat sem bil v službi in gledal v računalnik, pa ni bilo nič narobe, le naredil nisem tisti čas ničesar…No, tile moji trikotniki so tudi zgradba povezave, ki jo imam na Gor, tudi tiste, ki sem jo Gor sam potegnil. Kaj pa vem, kako to deluje, ampak se kar da iz gradiva lastne Duše kaj drugega narediti, na primer, svojega potomca in mu na ta način dati popotnico. Vsi VIR-i so to tako počeli. Ta način je full stara zamisel, ki izhaja še iz našega PRA-VIR-a NAD IZNAD CELOTE.

Mavrična Duša zgleda, kot otroška žoga za napihniti, za na plažo s poldnevniki različnih barv. Severni pol je bel, južni (spodaj) pa srebrno siv. Barve razvoja ostalih individualnih duš pa se spreminjajo kot spirala med UČ-em in Jedrom našega VIR-a OMIP-a. Vrtijo se v levo. Začne se z belo, nato je srebrna, zlata, rumena, oranžna, zelena, rdeča, modra, vijola. Sledijo pasovi, po horizontali na vijoli, v enakem barvnem zaporedju, le še črna je na koncu. Duše, ki prihajajo iz Polja rdeče Ljubezni 6 GOR ANEMUT, so ravno tako mavrice. Velikost je enaka. Iz centra se širijo proti obrobju, valovi mavričnih barv. Če pa bi bila inkarnirana kaka duša iz Polja Svetlobe 7 GOR BILLYS, bi pa izgledala kot mavrična obroba, notri pa prazno, brez barve, brez vsega. Velikost je pa enaka. Duše v Polju Teme, pa bi zgledale kot sevajoče žoge, iz katerih sije na vse strani mavrično sonce, močna svetloba mavričnih barv. Žal jih ni, saj je naš VIR GOBEL v Polju 9 GOR NORT-u sam.

Barva Duše pomeni tudi valovno dolžino, na kateri Duša sprejema informacije. Bela Duša ne more sprejeti informacij, ki jih lahko sprejme vijolična Duša. Informacije, ki se prenašajo po frekvencah drugih barv, ki si jih kot Duša že dal skozi, pa lahko še naprej sprejemaš. Torej, lahko sprejemamo tudi informacije, ki jih dobivajo Nižje Življenjske Oblike. Mavrične Duše lahko sprejemajo vse informacije, razen informacij iz Dedne Linije. »Leni Aristokrati« pa lahko sprejemajo tudi te, ker imajo tudi črno barvo v sebi.

V Polju bele Energije 1 GOR TERMAGEN-u, so tudi Varuhi posameznih množic individualnih Duš. Množice so narejene po stopnji razvitosti Duš v njih, ali po barvi Duše. Skupaj je 15 Množic. Število Varuhov v njih je odvisno od razvitosti Duš, ki so notri. Giblje se od 1 do 3, ter se stalno spreminja. Tole spodaj je stanje na današnji dan 28/06-15.

 1. Množica Belih Duš ima 1 Varuha. Ime mu je: KIETOS.
 2. Množica Srebrnih Duš ima ravno tako 1 varuha. Ime mu je: METUVIOS.
 3. Množica Zlatih Duš, 1 Varuh, z imenom: TERIMIOS
 4. Množica Rumenih DUŠ, 1 Varuh, z imenom: GERUM
 5. Množica Oranžnih Duš ima 1 Varuha, z imenom: BARAGOY
 6. Množica Rdečih Duš ima 1 Varuha, z imenom: NOTRIUM
 7. Množica Zelenih Duš ima 1 Varuha, z imenom: ABERUM
 8. Množica Modrih Duš ima 1 Varuha, z imenom: AQUVIUS
 9. Množica Sivih (miš) Duš ima 1 Varuha, z imenom: QUBELLIUM
 10. Množica Viola Duš ima 1 Varuha, z imenom: DAHMARA
 11. Množica Viola s pasovi Duš ima 1 Varuha, z imenom: OBOLIUM
 12. Množica Mavričnih duš ima 1 Varuha, z imenom: NOVOTARIS
 13. Množica Individualnih Duš drugih življenjskih oblik iz naše Realnosti, inkarniranih v človeških telesih, ima že 3 Varuhe, ja oni so bolj razviti kot mi. Njihova imena pa so LEIVA, ZOGAR in KONOT.
 14. Množica Individualnih Duš, ki so prispele k nam iz drugih, višjih Polj. To so prostovoljci, ki so prišli nam pomagat pri razvoju. So na delovnem obisku, ne na študijskem. Čeprav so full razviti, imajo le 1 Varuha, pa še ta dela druge stvari kot tisti, ki se ukvarjajo s Človeško Življenjsko Obliko. Ime mu je DONN.
 15. V zadnjo skupino pa pašemo vsi mi, iz Dedne Linije-»Leni Aristokrati«. Nas je bolj malo, samo 12, če se ne motim, in to v vseh Realnostih našega Skupka. Naši Varuški je pa ime LABIMA. Boga revica, kako ji uspe shajati s tako bando razbojnikov…Sorry, bom priden.

Naloge naših Varuhov so podobne, kot jih imajo, na primer šolski psihologi ali socialni delavci…..,

e imaš težave, se lahko zatečeš k njim po pomoč.

Sedaj pa še malo o povezavah in rasti Duš, pol pa res neham… Informacije gredo tekoče, iz inkarnirane Duše, v preostanek Duše, ki je Gor in k Vodniku, ki ga Duša ima, saj je le ta tudi povezan z njo. Pri meni (»Leni Aristokrat«) gredo pa informacije, k Vodniški Ekipi, ki me spremlja danes. Del Duše, ki je Gor, te informacije nato pošilja njenim sotrpinom v Dušni Skupini, v kateri Duša je. Jaz pa teh informacij ne delim s Skupino, v kateri sem. Tam notri smo sami outsiderji, ki delamo težave, pa so jih iz celega Skupka nabrali skupaj in zbasali v eno Dušno Skupino. Vsak vleče na svojo stran, sloge in pomoči drug drugemu, pa tudi slučajno ni. Ta pretok info je v veljavi v vseh 87×2 Realnostih našega 3d Skupka. Vsi v Skupini točno vedo kaj se z inkarnirano Dušo Dol dogaja, in to sproti, da ji lahko nudijo podporo. Ko Duša pride nazaj Gor, gre po zdravilni obnovi kjer jo poflikajo, (ja vsi ne umremo v postelji…) na skeniranje, kjer iz nje preslikajo vse uporabne izkušnje, ki jih je pridelala. Po skeniranju gredo Duše lahko nazaj v svojo Dušno Skupino, ali pa direktno pred Starešine, na »mašo«, kjer ji šefi povedo, kje ga je polomila, in kaj bo morala ponavljati. Potreben čas mirovanja je namenjen razmisleku o preteklem življenju. Nižje ko je Duša, več časa je potrebno, visoke Duše pa gredo lahko direktno k Starešinam na »mašo« kjer se analizira preteklo življenje.

Po skeniranju gredo pridobljene informacije direktno v , od tam pa k Starešinam in v bazo informacij našega 3d Skupka. Le ta se nahaja v Jedru našega Skupka, bolj točno v njegovem zrcalnem delu GERIMY-ju. Enotna je za vse Realnosti v Skupku. Iz baze informacij gredo lahko informacije v katero koli Realnost, Komuno, Skupino ali Dušo, odvisno od načrta izobraževanja. Načrt izobraževanja pa se pripravlja v Mojstrski Komuni posamezne Življenjske Oblike, v posamezni Realnosti. Iz baze informacij gredo informacije tudi v arhiv življenj, ki je v Mojstrski Komuni. Po starešinah gre Duša v knjižnico življenj, malo v živo gledati, bolj točno podoživljati svoje grehe, nato pa v oddelek za nadgradnjo, kjer Duša dobi višjo stopnjo zavesti, prilagojeno njenim dosedanjim izkušnjam. V knjižnici gleda Duša zgolj svoja lastna življenja, tista, ki imajo podobne grehe kot jih je Duša naredila v tem zadnjem življenju. Po nadgradnji gredo Duše, bodisi nazaj v svojo Dušno Skupino, v kolikor je še vedno primerna njeni stopnji razvoja, bodisi v Dušno Skupino z višjo stopnjo razvoja, bodisi pa zamenja Komuno in gre na delovno mesto za katerega se je usposabljala. Oddelek za nadgradnjo dobiva informacije iz baze podatkov. V svoji Skupini se Duše izobražujejo. Poučuje jih njihova Vodnica ali povabljeni gosti. Čas, ki ga Duša preživi v Skupini je odvisen od nje same, so pa tudi časovne omejitve. Ko vsi člani Skupine opravijo inkarnacijo, jo mora tudi ta Duša. Na oddelku za pripravo, Duša dobi napotke in usmeritve za naslednje življenje. Iz oddelka za pripravo gre Duša v oddelek za izbor življenj. Ta oddelek dobi informacije iz baze podatkov in od predhodne skupine za pripravo. Po izboru življenja gre Duša v osamo, da se pripravi na izkušnjo. Po fazi razmišljanja, ko se Duša tako odloči, gre pa Dol v telo. Ta faza razmišljanja je tudi čakanje na primeren trenutek za inkarnacijo. Strokovne Skupine izmenjujejo informacije med sabo, jih dobivajo iz baze podatkov in jih tudi vračajo vanjo. Skupina in vodniki so tekoče obveščeni o vsem kar se z Dušo dogaja v strokovnih skupinah in tudi pri Starešinah na »maši«. Informacije tečejo tudi, ko je Duša inkarnirana v telesu. Izmenjava informacij iz baze podatkov v UČ, v naš VIR TAEKA-o v Polju 1 GOR TERMAGEN-u je dvosmerna in stalno poteka. V bazi podatkov so podatki o vseh Realnostih. Iz UČ-a je dvosmerna povezava z Jedrom našega VIR-a OMIP-a v Polju 2 GOR ORTIDIS-u. V Jedru je baza podatkov iz vseh UČ-ov, iz vseh Skupkov in iz vseh Realnosti v Polju zvezdaste Različnosti ORTIDIS-u. Iz Jedra OMIP-a je enosmerna povezava v njegove otroke, moje sorodnike… Enosmerna pa zato, ker ni zaželeno, da bi eni otroci vedeli kaj delajo drugi otroci, in s tem omejevali svoj lasten razvoj. Povezava iz Jedra OMIP-a na Gor, v višja Polja, pa je tudi enosmerna. Povezave med posameznimi UČ-i v Polju ORTIDIS ni, povezave so samo na Gor, horizontalno, med žlahto pa ne. Ko Duša preraste Pedagoško Komuno, gre v Komuno za Delo. To so Komune za podporo drugim življenjskim oblikam v posamezni Realnosti, ki so v razvoju nižje od nas. Tam je spet na začetku in gre najprej v proces izobraževanja, ki mu sledi proces izobraževanja ob delu. Pri nas teh delovnih Komun ni in gredo Duše direktno med Vodnike v svoji lastni Pedagoški Komuni, kjer dobi Duša nove mentorje.. Starešine Duši svetujejo pri izboru usmeritve, pri težavah, na katere pri delu naleti, in podobno. V novem delovnem okolju je mentor Duše eden, lahko pa jih ima več. Do sedaj jih je bilo največ 108 hkrati. Duša sama izbere svojo usmeritev, glede na lastno zanimanje, drugi na to nimajo vpliva, lahko samo svetujejo. V naši Realnosti gredo Duše neposredno iz Pedagoške Komune v Komuno Starešin. V drugih Realnostih pa ne, saj morajo prej iti čez delovne Skupine. Enako kot v naši Realnosti je tudi v drugih Realnostih, kjer velja absolutna svobodna volja, in kjer delovnih Komun nimajo. V Komuni Starešin pa velja samoizobraževanje, ni mentorjev. Pretok informacij med Starešinami je, če želiš. V UČ-u pa izobraževanj ni več, je zgolj Partijski telefon. Če se grem inkarnirati v drugo Realnost, se moje informacije prenašajo v mojo izvorno Realnost. Vsi vplivi, ki jih pustim na okolje v drugi Realnosti, pa se prenašajo v to drugo Realnost. Enako velja za Duše drugih civilizacij, ki se pridejo inkarnirati k nam.

Tudi Vodniki imajo svoje Dušne Skupine. V njih je od 12 do največ 15 Vodnikov. Povprečje je pa 14 Vodnikov v eni Dušni Skupini. V naši Komuni je 97 Dušnih Skupin naših Vodnikov. V vsaki Vodniški Skupini pa so Vodniki z enako stopnjo razvitosti. Vsaka Vodniška Skupina pa ima tudi več Mojstrov, ki jo vodijo. V naši drugi Pedagoški Komuni pa je 72 Vodniških Skupin. Povprečno število Komun v drugih Realnostih našega Skupka je pa 10. V Realnostih, kjer imajo Delovne Komune so Duše, ki so notri, individualno, ne v Dušnih Skupinah. Med sabo se družijo po želji, velja pa samo-izobraževanje, tako kot pri Mojstrih…….. Komune Starešin, med posameznimi Realnostmi, ne komunicirajo

Ja, saj vem vsega skupaj je že TOO MUCH!!!! Pa se vi spravite na primer opisati USA in sicer vse od geografije, političnega sistema, inštitucij, ekonomije itd. V 7 listih zelo težko, jaz pa opisujem celo našo Realnost Gor… Podatkov, potrebnih, da si ustvarimo vsaj približno sliko, je zelo veliko. To, kar sem do sedaj napisal o Individualnih Dušah, je le drobec vsega, kar je. Če se vam, pa pri mojem izboru, kaj pisati, zdim malo zmeden, pa imate kar prav. Sem. Tudi vi boste, ko boste enkrat pokukali v ta svet.

Imejte se lepo.
Rado

PUSTI SPOROČILO: