Jutranja meditacija

Odkar sem pred dvema letoma prejela današnjo meditacijo je postala moj jutranji draguljček. Komaj čakam, da jo delim še z vami!

Vsako jutro si lahko zamisliš, da je okoli tebe vse polno rosnih kapljic. Pustiš, da nanje posveti jutranje sonce in da prvi sončni žarki blagoslovijo male kapljice jutranje rose. Zamisliš si, da je tvoje srce roža, ki razpre svoj cvet. Rosne kapljice nežno pristanejo na cvetnih listkih tvoje odprte srčne rože. Ko začutiš, se srčna roža listek za listkom zapre in sprejme to jutranje darilo. Pustiš, da srce vse kapljice prepoji s svojo toplino. Nato se srčna roža znova odpre in pošlje te kapljice po celotnem tvojem telesu/bitju. Ko kapljice blagoslovijo in se povežejo z vsako celico tvojega bitja, jih prežamejo z lepoto in mirom jutranjega sonca in toplino tvojega srca. Če želiš, lahko nato povabiš v svojo eksistenco tisto kvaliteto, ki si jo želiš: mir, ljubezen, itd.

Kadar delaš na transformaciji ali čiščenju svojih celic si lahko namesto sonca zamisliš mavrico. Tako rosne kapljice zrcalijo male mavrice in jih ponesejo v celice. Če nimaš težav z vizualizacijo, si seveda lahko predstavljaš oboje: sonce in mavrico 😉

Pa še sporočilo, ki je prišlo poleg:

Stillness is something that is given not accopmlished.  Let this wisdom exist in your entire being. Stillness is given with a purpose for stillness invites the love in. Then the love can be more easily present. Such presence of love is peaceful one. To be in a state of such stillness one has to merely remember the beauty of connectedness.

Tudi danes je lep dan 😉

foto: wellnesstoday.com

PUSTI SPOROČILO: