Kako veš, da si res srečna in v harmoniji sama s sabo?

  1. Delaš lahko cel dan. In to te sploh ne moti… V bistvu se ti zdi, da ima dan premalo ur, ti pa imaš še vedno dovolj energije in motivacije za še več dela.

2. Ne hrepeniš po družbi druge osebe. Čutiš, da si sama dovolj ”polna” zase.

3. Srečaš osebe, katere že dolgo nisi in si samo za par sekund pomislila nanje. Kot bi se ti zgodila sinhronizacija. Takojšnje udejanjanje. (P.S. Ne bodi presenečena če na tak dan spoznaš tvojega bodočega partnerja! 😉 )

4. Z ničemer nisi prav zares obremenjena, tako da praktično doživljaš kratke ali pa sploh ni čakalnih vrst. Parkirno mesto je točno tam, kjer si ga naslikala v svojih mislih. Ljudje te na cesti spuščajo pred sabo in so na vse načine prijazni do tebe. Z nikomer nimaš konfliktov. Kvečjemu dobiš pohvale, lepe besede o sebi, pričeski…

5. Neznanec spregovori s tabo. Ponavadi gre za nekaj zelo posebnega. Ali je zelo prijazen, ali je zelo čeden, pameten ali pa kaj četrtega. Vedno pa je nek razlog zadaj.

6. Dobro se počutiš.

7. Tvoje misli so vedre, pozitivne. Vidiš cilj pred sabo. Vidiš smisel. Čutiš notranjo moč in da lahko narediš in si karkoli ti želiš. Nisi definirana z nikomer. Prav tako čutiš in veš, da bi bil partner le še pika na i, nikakor pa ne nujnost v tvojem življenju in za tvojo srečo.

8. V svojem življenju, delu najdeš in veš, da je smisel. Ker ga tudi čutiš. Veš, da spadaš na ta svet, ker ga s svojo prisotnostjo krasiš in delaš še lepšega.

9. Stvari katere rada delaš, ti gredo dobro od rok. Intucija, kreativa – vse šiba sto na uro in tako kot mora.

In če takega dneva nimaš… Če se nisi zbudila nasmejana, dobre volje in z lepimi misli, si ga preprosto obrni v tvoj dan. Načinov je milijon. 🙂 Vsak ima svojega. Moj je branje res dobre knjige, pri kateri nikoli zares ne vem, ali ona bere mene ali jaz njo. Poslušanje glasbe, ki mi sede tisti trenutek – vse od Pearl Jam-a do Lane del Rey do Siddharte in spet nazaj do Zlatkota. Ni da ni. Samo da ima smisel tisti trenutek. Branje misli znanih ljudi. Gledanje smešnih video-v. Ipd. Karkoli imate radi in veste, da vas dvigne – to je to za vas.

Razen seveda, če te ne moti nič, kar se ti ”slabega” zgodi čez dan. In če to znaš sprejeti z nasmeškom. Kot na primer George Ezra v svojem videu z naslovom Blame it on me. Več v priloženi povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=H4ifSrE8iSg

PUSTI SPOROČILO: