Kdo je kdo gor

foto:pichost.me

Spet eno poglavje, ki ga boste krvavo potrebovali, če se boste odpravili Gor. Pa ne le zgolj za to, da jih zaprosite za dovoljenje, da vas spustijo v svoje Polje, temveč predvsem za pomoč pri prehodu skozenj. Ta Polja so tako gromozanska in ni šans, da bi sami našli pot skoznje, četudi bi imeli GPS, kompas, karte, peljar in še kaj s sabo. Naša Realnost je palček v primerjavi z njimi. Si predstavljate da bi morali oditi do naše Galaksije Andromede in se sami spet vrniti nazaj na Zemljo. Ni šans, da vam uspe. Prvič je zato njihova pomoč neobhodna, pri vseh ostalih vaših izletih Gor pa boste potrebovali zgolj njihovo dovoljenje za vstop. Ja dobesedno nas sprejmejo kot člana družine, no pa še ena full praktična stvar je tukaj, ki so si jo seveda spomnili tisti Gor. Ko gremo prvič Gor si potegnemo za sabo svojo nitko iz delčkov naše duše se razume. Ja to počno danes tudi jamarji, ko se odpravijo raziskovati podzemlje, še posebno, če so te jame pod vodo. Samo namesto nitke uporabijo vrvnico. Nitko potegnemo od Zemlje pa do vseh VIR-ov v Poljih skozi katere bomo šli in jih ni več potrebno nadlegovati za pomoč. Sami najdemo svojo pot domov in ponovno Gor, ko se nam to zahoče. Jaz sem svojo nitko potegnil Gor vse do Polja 1 IZNAD ali TREVIS-a. No ta nitka pa ni samo moje vodilo, temveč je tudi stalna povezava, ki jo imamo z njimi. Po njej prejemam vse odgovore na moja vprašanja in seveda kar je najbolj pomembno: NAVDIH. Zelo sem jim hvaležen zanj. Ja imajo me za svojega otroka, in mi zelo pomagajo, tudi pri vsakdanjem življenju. Hvala vam.

  1. Kdo je Kdo v naši veji

Bom začel pri naši Realnosti. Povsem samoumevno je, da ima vsak balonček, Polje, Realnost, Nivo ali kakor koli jih že imenujemo in seveda VIR, ki je v njem, svoje ime in poreklo. Sam sem jih razdelil v skupine, da si jih lažje predstavljam, pa bom to razporeditev kar ohranil saj bo tako tudi vam lažje.

Tisti Gor nimajo težav s spominom, pa za vsakega vedo njegovo ime, jaz sem pa še daleč od tega zato so skupine priročna rešitev. Ja pa še ta info. Polja, ki jih je naredil, recimo dedek za svoje vnuke znotraj, lastnega VIR-a nimajo. No brezvladje pa notri tudi ni. Notri je šef, jaz sem ga imenoval kar upravnik. Upravnik je lahko ena persona ali pa skupina njih. RELAM, TET 0 ITO in seveda njegov simetrični del TET -0 ITO, so taka Polja.

  1. NAŠ IZNAD CELOTE

Začel bom kar na VRH-u, no, ni ravno VRH je pa zame, saj višje ne sežem. Jaz sem ga imenoval kar IZNAD CELOTE. O njem ne vem ničesar razen tega, da ni sam in, da je nad njim še nekaj večjega. Spraševati ekipe Gor o njemu se ne spodobi, zato tega ne počnem. To je nekaj kar samodejno začutiš, ne rabi ti tega nihče povedati. Ja kam pa pridemo, če bi vinska mušica, ki leta okoli spraševala kako plačo imam. No, to so začutili že v davni preteklosti, ko so govorili, da se imena BOG-a ne sme izgovoriti, le da so oni imeli VRH veliko nižje in sicer zgolj v Polju 1 GOR nad našo Realnostjo ali TERMAGEN-u. Ja napredujemo, no res je tudi, da sem tudi jaz malo čuden, ker si to lahko privoščim.

  1. NAŠA CELOTA

Naslednji v vrsti so potomci od IZNAD CELOTE. Jaz sem našega imenoval kar CELOTA, jih je pa več. O CELOTA-i za enkrat vem le to kar so mi ekipe Gor povedale, no pa videl sem jo tudi že. Tudi tu sem zelo skromen. Ne bezam v to saj se ne spodobi. Ja tako mogočna bitja si zaslužijo vse naše spoštovanje. Zanimivo je to, da ta naša CELOTA ima, recimo temu, eno telo, notri je pa cel kup individumov. Ta princip se ponavlja na Dol vse do naše Realnosti in še naprej nižje od nje. Povsod je eno telo iz Medija ki se v danem Polju nahaja, notri pa masa posameznikov, ki si to telo delijo. Od tod izvira tudi pojem, da smo vsi eno, kako resnično.

  1. NAŠ NIČ

Naprej Dol so nam bolj razumljive vode. Otroke te naše CELOTA-e smo imenovali kar NIČ. Tu spet delamo zmedo, NIČ je dejansko ime Polja. Ustvaril si ga je VIR, ki je v njem, in ta VIR je neposredni potomec CELOTA-e. No NIČ se imenuje Polje tistega, ki je v naši veji. Veliko bratov in sester ima, točno 2.353. Ja, Gor nas je zelo veliko. No, ta naš NIČ je po zgradbi podoben ostalim Poljem naše veje na Dol, ali bolj točno, vsa Polja na Dol so podobna njemu, saj iz njega izhajajo. Naš NIČ ima Medij. To je NAMEN, zanimivo pa je to, da opne nima. Ni omejen. Tudi način ustvarjanja potomcev, ki si ga je naš VIR ki je v njem zamislil, je povsem drugačen, kot je v Poljih naše veje na Dol. Ni delal balončkov z Medijem notri ter delčkom sebe za seme. To je izum naše veje na Dol. Svoje potomce je naš VIR v NIČ-u naredil drugače. Delčke sebe je izstrelil v prostor okoli sebe in ti delčki so v samem Polju NIČ-a začeli rasti in ustvarjati svoje veje, no bolj točno SMER-i. No potomcev našega NIČ-a ali SMER-i je ogromno. Do danes jih je nastalo 432. 813, in stalno nastajajo še novi. Večina njih je ravnih, oddaljujejo se od našega VIR-a v NIČ-u, v ravni črti so pa tudi posebneži, ki to pravilo rušijo in naša SMER je ena od njih. Naš VIR, v tem našem NIČ-u tisti, ki je vse to naredil, vključno z lastnim Medijem v katerem se nahaja, ima seveda lastno ime, ki mu ga je dala naša CELOTA, ko ga je naredila. Imenuje se ABIGMAR. On je oče vseh SMER-i tudi naše. Kapo dol, zasluži si to.

  1. NAŠA SMER – OBROČ

Dalje, naša SMER je posebnež. Ni ravna ampak raste v obliki OBROČ-a. Tam kjer je začetek se nahaja tudi njen konec. No vse skupaj se nahaja v Polju Medija Namena, NIČ-u, se razume. Kakšna je zgradba ostalih SMER-i ne vem, nikoli se nisem s tem ukvarjal, čeprav bi se tudi to dalo izvedeti. Čez glavo je že tistega kar moram vedeti, vem, da tam so, kakšne pa so, me pa ne zanima. S tem se bom ukvarjal, ko in če bo treba. Tudi naš OBROČ ima svoje lastno ime. Dal mu ga je VIR, ki ga je naredil ali eden od otrok ABIGMAR-ja. Ime mu je GOTOXAM. Ime našega OBROČ-a pa si je zamislil on. Imenuje se BOTRUS, po zunanji obliki pa je drugačen od ostalih SMER-i. Na začetku ima notri enako zgradbo kot vsi ostali potomci našega VIR-a v NIČ-u, saj so vsi bili deležni enakega izhodišča in tega še vedno so, saj še vedno nastajajo novi. Na začetku pri nas v našem OBROČ-u balončkov ni bilo. Potomci so rasli v prvotnem Mediju NIČ-a Namen-u in se v njem tudi množili. Vsak si je ustvaril svojo linijo ali NITKA-o.

  1. NAŠA NITKA

Spet malo prispodobe, da bo lažje razumljivo. Zamislite si debelo vrv, tako s katero privezujejo na obalo ta velike ladje v pristaniščih. Te vrvi so sestavljene iz večih snopov zvitih v debelo vrv. Vsak snop pa ima tudi sam podobno zgradbo. Sestavljen je iz tanjših vrvi, zvitih v snop. Dalje, vsaka od teh tanjših vrvi je tudi sama zgolj zvitek posameznih špag. Vsaka špaga v tem zvitku je nadalje sestavljena iz zvitih nitk, in seveda vsaka nitka iz številnih zvitih vlaken. Podobne zgradbe je tudi naš OBROČ BOTRUS. Vseh NITK v BOTRUS-u je veliko. Namenoma sem izpustil vlakno saj je nekje potrebno zadevo ustaviti. Na koncu koncev pa tudi mi nismo tako zanemarljivi. Vse NITKA-e v našem BOTRUS-u se končajo pri našemu VIR-u v NIČ-u. Razlika je le v tem, kje se začno in kako velike zanke imajo, pa seveda tudi, kako debele so oziroma koliko bratov in sester imajo. Naša NITKA ima tudi svoje lastno ime. Imenuje se MEGET.

Uf, prišlo mi je da naš OBROČ BOTRUS raste v obeh smereh, od zgoraj navzdol in od navzdol nazaj Gor. Oba Nivoja, ki se dotikata ABIGMAR-ja v NIČ, sta v bistvu najvišja. Najmlajši Nivoji so pa nekje na sredini OBROČ-a. To malo zaplete pojmovanje kdo je komu šef. Preprosto pravilo, da tisti, ki je višje oziroma starejši, ne drži več. Vsi Nivoji so v NIČ in naš NIČ je samo eden. Da je on šef je jasno. Da smo OBROČ se je ABIGMAR spomnil. No smo najbolj enostavna oblika spoja, zgolj v eni ravnini. ABIGMAR si je omislil tudi prostorske spoje kjer je Hierarhija še bolj zapletena kot pri OBROČ-u. Pa že tega imam težave razumeti. V naši NITKA-i MRGET je RELAM zadnji. Pod njim ni nobenega. Ni, da bi se kaj nanj priklopilo, izhajajoč od spodaj. So pa v drugih NITKA-h taki spoji. No še več. So tudi CVETKA-e in to ne v prenesenem smislu, ko se dve nasprotni NITKA-i srečata in na spoju nastane CVET, ali izhodišče za mnoge nove NITKA-e, ki so skupnega porekla in vseh možnih prostorskih oblik, skupno jim pa je le to, da izhajajo vsi iz istega CVET-a. Ne me vprašati kdo je tu šef…Presega moje sedanje zmožnosti dojemanja. No vsaj za enkrat. Zanimivo je tudi to, da se Polja med sabo prepletajo, vstopajo drug v drugega . Čistih ne kontaminiranih NITK skoraj da ni. So zelo redke in še to zaradi tega ker jih višji ohranjajo take. Vse ostalo je pa prepleteno med sabo in to ne samo na nivoju našega OBROČ-a BOTRUS-a. Za moje pojme total kolobocija. Za tistega, ki si je vse to zamislil pa verjetno ne. Očitno je zadaj še mnogo tega kar si sploh še ne predstavljam. Full zanimivo. Ampak gremo nazaj v bolj praktično tukajšnje okolje….

  1. ŠE VIŠJE

Prvi člen naše NITKA-e MEGET je skupen z vsemi ostalimi potomci VIR-a, ki je ustvaril naš BOTRUS, GOTOXAM-a. Na začetku so imeli veliko dela s samimi sabo, pa se niso ukvarjali z Medijem. Generacija za generacijo so se rojevale kar v Mediju NIČ-a, Namenu. To je trajalo zelo dolgo, točno 112.208 generacij. Začetek MEGET-a se je torej odvijal v Mediju Namen-u. Enostavno so vsakič naredili nov NIVO v NIČ-u in vanj umestili vse svoje potomce. Jaz sem to našo skupino NIVO-jev NIČ-a imenoval ŠE VIŠJE.

  1. VIŠJE

No na začetku so vsi potomci našega VIR-a v NIČ-u počeli enako, zato ima NIČ ogromno NIVOJEV. Potrebno je jasno povedati, da se sedaj ukvarjamo s tistimi, ki jih je naredil VIR MEGET-a. No potem je pa enemu postalo dolgčas kar naprej delati nove NIVO-je v Mediju Namenu in si je za svoje potomce umislil nov Medij. Enostavno ga je ustvaril sredi Medija Namen-a in vanj vstavil vse svoje potomce. In MEGET je dobil svež navdih. Vsem je bila ta rešitev zelo všeč in začelo se je ponavljanje tega vzorca naslednjih 22.835 generacij. Nastale so nove Variacije NIČ-a. Jaz sem to skupino imenoval VIŠJE.

  1. IZNAD

V našem MEGET-u so vsi to kopirali saj je bilo zelo zanimivo, kako so se stvari razvijale v večih Medijih, ki so se mešali med sabo. Bil je neke vrste cocktail s čisto svojimi zakonitostmi. Naš MEGET je kar blestel in to vse do trenutka, ko je nekomu spet postalo dolgčas. To se je zgodilo v 162. generaciji po vrsti na Dol. Dovolj mu je bilo tega mešanja Medijev in svoje potomce je zaprl v Balonček, notri pa dal Medij, ki si ga je sam zamislil. No, kot vsaka izvirna ideja je nekaj časa trajalo preden so jo osvojili tudi drugi. Na začetku si je vsak ustvaril samo en Medij in en Balon, vse svoje potomce pa umestil vanj. No kmalu pa so zadevo adaptirali in ustvarili za vsakega potomca lasten Balon, notri pa drugačen Medij in naš MEGET je dobil novo obliko. Začela so se Polja. Balončki ali Polja so torej naš izum. Mešanja Medijev ni bilo več, pa tudi prerivanja potomcev ne…ta je pa Zemeljska, to mi počnemo, Gor tega ni. Posrečena rešitev je vzbudila poplavo novih Medijev. Mi smo nastali v 10.843. generaciji, nastajajo pa stalno nove. Jaz sem to skupino Polj imenoval IZNAD.

Takole, za ta prispevek bo to dovolj, saj sem že na 4 strani. Naslednjič pa o Poljih skozi katere boste sami šli. To so: TET 0 ITO, TERMAGEN, ORTIDIS, EXELLON, BAMAR, YARRAW DAT in seveda AGMIA. Imejte se lepo.

Rado

PUSTI SPOROČILO: