Kdo me bo pripeljal do razsvetljenja?


Opazujem, berem, poslušam. Poplava terapevtov v tej majhni, duhovno še precej nerazviti državici. Kako naj nekdo, ki se je odločil, da naredi spremembo in se poda na pot ”prebujanja” izbere idealno in najhitrejšo pot do razsvetljenja? Kdo je najboljši duhovni učitelj?  Kdo je najboljši terapevt?

In tukaj smo, v času ko se vsi sprašujemo zakaj tlačimo to ljubo zemljico. Kako priti do sreče in ljubezni? Končno smo ugotovili, da je žal z denarjem ne moremo kupiti. In smo zmedeni. Vse visi v zraku. Nikjer navodil za uporabo, nikjer nikogar, ki bi nas prijel za roko in nam pokazal pravo pot. Da bi nekje nekdo razumel točno tisto kar si želimo, pa še sami čisto ne vemo kaj je to.

Nervoza in jeza visita v zraku kamorkoli grem. Nezadovoljstvo se stopnjuje, kot stopinje na termometru v teh vročih dneh. Ljudje se ozirajo za spremembami. Za mirnejšem in srečnejšem življenjem. Že na meji obupa hlastajo po čudežnih tabletkah, ki bi jih čez noč popeljale v nek drug čas in prostor.

Kam se obrniti med poplavo samooklicanih terapevtov? Komu zaupati naše najgloblje strahove in travme? Kdo je tisti, ki mi bo nudil olajšanje in  pokazal pot do ljubezni?

Žal nimam univerzalnega recepta. Tudi meni ni bil dan. Vsi smo drugačni. Ne potrebujemo istih izkušenj.   Potrebno je samo prisluhniti, začutiti, kaj je v tistem trenutku najbolje zate. Mogoče tudi to, da spoznaš nekoga, ki ti bo prodal kup informacij prebranih iz časopisa ali knjige. Mogoče nekoga, ki ti bo vztrajno vsiljeval terapijo, ti pa boš vedel da nikakor ni dobra zate. Vse je izkušnja, ki te pripelje majčkeno bližje tistemu kar iščeš. Tukaj ni ekspresnih rešitev, ne glede na to koliko denarja premore tvoja denarnica. Najdražje ni vedno najboljše. Pa tudi tisto, kar je brezplačno v večini primerov ne prinese napredka. Energija mora biti enakomerno razdeljena, le tako lahko prejmemo, karkoli nam je namenjeno.

Bodi previden pri tistih, ki ti obljubljajo, da bodo pot prehodili namesto tebe, da ti bodo odvzeli vsa bremena, tako da boš ”očiščen vseh grehov”. Pot je tvoja in nihče je ne more prehoditi v tvojih čevljih. Vsak korak je pomemben in nujen, da ga prehodiš sam. Vsak terapevt te lahko le usmerja, vliva moč in te spodbuja na tvoji poti.

In kam naj se obrneš? Kdo ti bo pokazal pot?

Ko se odločiš za korenito spremembo, ko se zares odločiš se ti pokaže pot.

Saj veš tisti stari pregovor: Ko je učenec pripravljen, pride učitelj. In to drži kot pribito!

Simona Kozole
Masaže Monca – terapevtske masaže, Tesla Metamorfoza, Vodene meditacije in Svetovanje s kanaliziranjem
Masaža Monca

 

 

Simona Kozole je iskalka harmonije življenja in povezave z dušo. Pot je začela, kot maserka in pri nenehnem iskanju boljših in hitrejših rezultatov nadgradila terapije z Reikijem in Tesla Metamorfozo. Povezava z univerzalno energijo ji je odprla vrata za komunikacijo z višjimi bitji - angeli, mojstri, vodniki ter stvarnikom. Terapije, ki jih izvaja so preplet fizične in duhovne sfere, ki nas nežno vodi iz glave v srce.

PUSTI SPOROČILO: