Lastni in vodniški arhiv

foto: Gerd Altmann, pixabay

Kriza, u zamudi sem. TJAŠA nima nič za objaviti. Zadnji teden se ukvarjam samo z zemeljskimi zadevami, no bolj točno tisti Gor me učijo zemeljske zadeve. Sem preveč tup, pardon, v drugih dimenzijah, da bi razumel kaj mi moja draga že leta dopoveduje, pa so mi tisti Gor pripravili praktični prikaz gradiva, pa mi je potegnilo, no še prej me je pa dobro sesulo, tako, da sem se kar nekaj časa pobiral. Ja, dobro so me s kolom po glavi, pa sem spregledal. Danes sem že bolje. Sedaj pa TJAŠA-o matrajo, da bo končni rezultat tak kot je planiran. Ja TJAŠA navaditi se bo treba, da je po njihovo, ne po tvoje. Ko se enkrat začneš z njimi družiti si zapečaten. Ne da se več uiti planiranemu napredovanju. Naredijo vse, da te dajo nazaj v linijo, če slučajno pobegneš v zemeljske vode, kjer si prej zase bil ti glavni. No bolj točno, izkušnje, ki ti jih pripravijo, te porinejo nazaj na pravo pot. Skeptiki boste rekli usoda, malo morgen…no pa saj boste sami videli, če se boste v to spustili. Napreduješ pa kot žogica za golf po uspešno izvedenem udarcu s palico, kar pa sploh ni slabo. Si predstavljate, koliko časa in truda bi morali vložiti, če ste na primer mravljinec, un ta mal, in želite sami peš priti tja kamor je žogico za golf odneslo. Neizvedljivo, saj bi se v tisti gosti travi stokrat izgubili, ali pa bi vas vzdrževalci golf igrišča s kosilnico posesali. Tako pa, en puf po buči, in že si tam kjer moraš biti, 100 dragocenih metrov dalje. Krasna stvar, malo sicer boli, rezultat je pa tega vreden. Dost uvoda, grem na Arhive.

O našem skupnem arhivu, OMARA-h sem se že razpisal, pa ne bom ponavljal, saj si lahko sami preberete. To pa ni vse, kar imamo na voljo. Naslednji Arhiv, ki ga imamo, je naš Osebni Arhiv. Notri je samo tisto, kar smo sami notri dali. No, da ne bo zmede, tu ne mislim na našo Pamet v tem fizičnem telesu, ona temu ni dorasla, ampak na vsa naša Bitja, ki jih imamo v vseh Poljih z Medijem. Eni jih imate malo več, drugi pa malo manj. Ta naš arhiv imamo vsi spravljen v našem izvornem Polju. Za večino ljudi je to Polje NIČ. Jaz ga imam pa baje tam nekje Gor, pri našem PRA VIR-u IZNAD CELOTE. Danes smo se zmenili z mojimi Gor, da me ne bodo nič zavajali z netočnimi podatki, pa jim kar verjamem, da je tam. V tem lastnem Arhivu ima vsak spravljene vse podatke in spoznanja o lastni razvojni poti, od takrat, ko so nas kot Dušo ustvarili, pa vse do danes v tej človeški življenjski obliki, v kateri se tokrat nahajamo. Da ne boste mislili, da je tega malo. Če pogledamo samo to našo sedanjo Realnost. Sam sem moral v njej od-delati že par sto različnih življenj ter seveda vsako od njih vsaj kake 20x ponavljati, da sem ga zadovoljivo zvozil brez povzročene škode sebi in drugim. Ne mislim se hvaliti ampak sam imam resno podporo Gor, ki me je pri tem vodila in usmerjala. Jasno podporo Gor imate vsi, le z »lenimi aristokrati« se tisti Gor malo več ukvarjajo. Človeška življenjska oblika sodi med težje. Vsi, ki ste tu utelešeni kot človek imate že veliko kilometrine za sabo, v drugih lažjih življenjskih oblikah se razume. Tudi Gor je tako. Prvo jasli, pol pa vrtec, pa šola in tako naprej do lastnega usposabljanja, po končanju podiplomskega študija in doktorski disertaciji. To slednje je naša Realnost. Kapo dol vsem, da ste do tega prilezli. Tudi tistim, ki še pljuvajo po tleh, se derejo na fuzbal tekmah in pretepajo po gostilnah. Imajo pač malo začetnih težav. Pa kaj, tudi to bodo enkrat prerasli. Prvo moraš poizkusiti vse pi…, ki jih nudi okolje v katerem si, da lahko narediš selekcijo, kaj je zate in za tvoj duhovni napredek koristno in kaj ni. Potreben čas, ki ga porabiš za vse to pa je stranskega pomena. Bistvo je, da napreduješ, s kako hitrostjo pa itak ni važno, saj nimajo vsi ambicije postati Mavrice… Ja ta prispevek je tudi že na pol napisan. Pisal sem ga na barki, zaprt v kabino, pol smo pa šli domov, pa ga nisem končal. Sledile so pa zemeljske zadeve, pa z nadaljevanjem ni bilo nič. Spet nakladam…V našem lastnem arhivu je notri zelo VELIKOOOOOO!!!! No, pa smo pri tisti znani slovenski: kaj mi nuca moja ljubca, če pa ne morem do nje…. Kako priti vanj je vprašanje. No vsak to ne more. Kam bi pa prišli, če bi pustili svinji, da se igra z mehom…Tisti Gor budno nadzorujejo kaj počnemo in, če nismo lastnemu arhivu dorasli, se lahko slikamo, če tudi je Arhiv naš. Ja dobro ga čuvajo za čase, ko bomo zreli in ga odgovorno uporabljali. Hvaležni jim bomo za to uslugo. Pogoji za vstop vanj pa so naslednji:

  1. Prvo mu moramo biti dorasli. Na srečo je tudi tu v veljavi avtomatizem, ki si ga je zamislil naš VIR v polju 64 IZNAD z imenom BERGUV. Bolj, ko si duhovno razvit ali visoko, kakor hočete, do več stvari v Lastnem Arhivu lahko dostopaš. Jasno, postavljen je tudi začetni vstopni prag. Kakšna lestvica za merjenje razvitosti je Gor v uporabi, še ni tema primerna našemu razmišljanju. Preveč smo še nagnjeni k ločevanju na »naše in one druge«, pa bi se kmalu našel nekdo, ki bi vse skupaj zlorabil. Na Zemlji je dovolj stvari, ki nas ločujejo, ne potrebujemo še ene, če tudi le-ta ima zelo duhoven predznak. Torej zadovoljni boste morali biti zgolj s primerjavo, tako kot vedno do sedaj. Za pravico do dostopa do lastnega Arhiva moramo doseči vsaj 2% razvitosti našega VIR-a OMIP-a v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR ali ORTIDIS-u. To je dokaj nizko. Spomnite se, nekje sem že zapisal, da smo ljudje kot Življenjska oblika prilezli že do 46 %. To je povprečje, tisti, ki tole čitate, pa ste gotovo nad tem saj se drugače s tem ne bi ukvarjali. Torej lahko trdim, da dostop imate.
  2. Jasno, druga ne-obhodna stvar je, da veste, kje ta arhiv je, na katera vrata morate potrkati, da vas spustijo notri. No kar se tega tiče smo dobro opremljeni. Vsak od nas ima za ta namen svojega lastnega poklicnega svetovalca. Tako kot v banki na primer, no vsaj tisti z zlato bančno kartico ga imate… Glede na urejenost stvari Gor, bi bilo čudno, če ga ne bi imeli. Še naš kup smeti čuvajo, kaj šele naš Arhiv. Sam sem tu dobro opremljen. Imam kar dva pomočnika s to nalogo. Imenujeta se VES 1 in VES 2. Recimo temu, da je to njihov službeni naziv, imata pa tudi svoja lastna imena. Drugače sta pa ravno tako Bitji, ki sta dala vso kalvarijo življenja skozi in prilezla full visoko. Si sploh predstavljate kje NIČ je…Tisti najnaprednejši in najsposobnejši med nami pridejo do Mavrice, pa so zato obdelali zgolj Polje 1 in 2 GOR. Polj do NIČ pa je jo ho ho veliko… Na spet ena številka, ki jo je moja Pamet že pozabila. Še ne vem zakaj se mi to dogaja. EMŠO mogoče…. Grem pogledati v zapiske…9 DOSEGLJIVI-h + 10.843 IZNAD + 22.835 VIŠJE + 162.208 ŠE VIŠJE + 1 NIČ. Seštevajte pa sami. Torej, če želite brskati po lastnem arhivu, potrebujete dovoljenje vašega Skrbnika, ki je tam. Kako izvedeti, kdo to je, je pa dokaj enostavno. Vprašajte svoje Ekipe Gor. Svašta povedo. Naloga vaših pomočnikov v NIČ pa v bistvu je, da namesto vas brskajo po vašem arhivu in vam želene podatke tudi sporočijo. Če še niste v fazi klepetanja z vašimi Gor, boste na to morali žal še počakati. Ja saj vem, vedno je nekaj, kar zaplete zadeve, no tudi tu Dol je tako.
  3. Tretja omejitev dostopa je pa seveda vsebina tega, kar želimo izvedeti. Zmagovalne kombinacije na lotu v vašem Lastnem Arhivu verjetno ne boste našli. Na tak način prešpricati šole življenja se ne da. Ne rečem, nekateri na lotu tudi zadenejo, vendar to ni naključno. To je v njihovem NAČRT-u šolanja. Vsem tistim, ki vneto izpolnjujete loterijske lističe pa tole razočaranje. Z glavno nagrado ne bo nič, če le ta ni v NAČRT-u za vas, ali drugače povedano, če je, jo boste tudi dobili, če tudi na loto ne igrate. Ne me grdo gledati, samo povem kako stvari dejansko stojijo. Nihče ne pravi, da mi morate verjeti. Tudi loterija je droga, eni pa na ta račun dobro služijo… Iz našega lastnega Arhiva lahko dobimo ven le to, kar je notri, notri pa je le tisto, kar je za našo duhovno rast pomembno. Jasno, ven pa to lahko dobimo le, če je to v NAČRT-u za nas in seveda pravi čas mora za to biti. Toliko o iskani info in namenu njene uporabe.
  4. Četrti pogoj je jasno, da si mi to želimo, ne kar tako malo ker je to trenutno v modi in IN, temveč, da si stvarno želimo napredovati. Tak korak pusti za sabo globoke spremembe in povsem možno je, da v okolje v katerem smo, ne bomo več pasali, pa ne mislim, da bi sami dosedanje okolje zavrgli, za to smo že previsoko, temveč tisto drugo, da nas začne okolje samo drugače dojemati. »Isti tiči vkup letajo« pravi star pregovor. Če bi ena vrana dobila belo perje bi takoj od svoje skupine dobila tudi nogo. Meni se to fučka, saj sem že sedaj »solo brez«, za nekoga, ki je družaben človek, pa to utegne biti težava. Razmislite tudi o tem, preden sprejmete kako prelomno odločitev.
  5. Ko smo enkrat prilezli do sem, se pa začno bolj praktične težave. To so prilagoditev našega fizičnega telesa, da postane sposobno podatke, ki so v NIČ prvo sprejeti, nato pa še prebaviti. Mi smo delani za našo Realnost. Že za mali izlet v kako Polje Gor, potrebujemo veliko zunanje pomoči, drugače se to ne da. Pečati se z nečem kar je tako visoko kot NIČ je, pa zahteva mnogo več, kot le zunanjo pomoč. Mene že zelo dolgo časa pripravljajo na to. Govorim o spremembah v samem mojem telesu, da je sposobno vse to prenesti. To je kot na primer, da bi želel prijeti žico daljnovoda pod napetostjo. Preprosto te skuri. 3 voltno baterijo pa komot valjamo po rokah in nam nič ni, še občutimo ne, da je notri ravno tako elektrika. Vse je že kdaj stresla elektrika, pa veste da tistih žic v stikalu ni dobro šlatati. Ko enkrat okusite komunikacijo z NIČ, vam je tudi jasno, da ni preveč zdravo to na suho početi. Vsi, ki si želite povezave z Lastnim Arhivom, boste pač morali pred tem še počakati na ustrezno prilagoditev vašega telesa. Poseg se ne da opraviti kar mimo grede, saj so spremembe telesa počasna zadeva. He, he, spet smo pri žlezah, za katere uradna medicine ne ve čemu služijo. Za začetek je dobro zaprositi Ekipe Gor, da se zadeve lotijo. Ne se bati, kot vsako operacijo boste tudi to, ki jo izvajajo Ekipe Gor, fizično čutili. Mene že kakih dvajset let adaptirajo za ta namen. Je pa res, da moram sam iti še nekoliko višje kot vi. Začelo se je že dolgo nazaj, ko je k nam prišla iz Avstralije neka teta z imenom JASMUHEEN, ki živi od prane, in je o tem tudi predavala. (ne vem, če sem njeno ime prav napisal, moram preveriti na internetu). Tudi sam sem se zgolj turistično tega predavanja udeležil. Ko sem pa to dal skozi, mi je pa bilo takoj kristalno jasno, da moram iti v to, in to čim preje. Ja tisti Gor te znajo prepričati, da o zadevi sploh ne dvomiš več. V tistem času sem ravno bil na dopustu, moja draga je pa pisala diplomo. Počakal sem le toliko, da sem prišel domov in takoj spokal domov v Bohinj delati proces prehoda. Že odločitev sama je bila dovolj, da so se zadeve začele dogajati. V tistem tednu pred procesom, mi je teža padla za eno tretjino, brez da bi svoj način prehranjevanja kakorkoli spremenil. Enostavno so kilogrami izpuhteli. Za tiste, ki o tem ne veste ničesar, proces je tak da 3 tedne ne ješ in ne piješ ničesar, samo počivaš, pa saj za drugo rabo itak nisi. Prvi teden se ni nič dogajalo, le izpuhtela je še naslednja tretjina moje teže, pol se je pa začelo. Ekipe Gor so se posla temeljito lotile. Glavo so mi dvakrat odprli in notri šarili, in vse to čutiš. Boli ne, veš pa kaj delajo. Ja ja, medicinci »oladite«, zadeve se dogajajo na energetskem nivoju, brez krvi in podobnih mrcvarjenj, kot jih vi razumete. Bilo je pa full pestro. Doma sem bil sam, prekladal sem se iz ene postelje na drugo. Žejen in lačen nisem bil, na stranišče sem redno hodil skratka nič mi ni bilo, razen pošastno nizke teže. Baje je ta potrebna, da lažje šarijo po tebi. Ko so končali je bilo tudi mojega dopusta konec in sem moral nazaj v službo. Tam so pa vsi dol padli, saj sem zgledal kot, da sem iz Dachau-a ušel. Počutil sem se pa bogovsko, popolnoma prenovljen. Jasno, postal sem bela vrana in skoraj dobil nogo. Še celo direktor firme je prišel k meni na razgovor… Štala. Na pa še to: živeti od prane ni bil moj namen (res, da sem z Gorenjske, ampak tako škrt pa le nisem). Bistvo procesa je bila prilagoditev mojega telesa. Imel sem na izbiro živeti brez hrane in vode še naprej, ali pa se vrniti na star način prehrane (ne se bati, mesa nisem jedel že mnogo pred tem. Prvo se je žena za to odločila, potem sem pa jaz začel porivati šnicle pod mizo, kjer jih je naš štirinožec pridno pospravljal in se uspešno redil, pa je žena nehala te zadeve pripravljati tudi zame, in je bilo konec muzike). Ja, in v službi so še kar naprej skakali po meni, pa sem se odločil za prehrano. No, do futra mi ni nikoli bilo kdo ve kaj, kake dišeče gozdne jagode, je po luštno včasih pohrustati… Teža se mi je kmalu vrnila v normalo, v službi je bil spet mir, težava je pa nastala, ko sem se začel s duhovnostjo redno ukvarjati. Hočeš nočeš te energije od Gor redijo tako, da imam sedaj kakih 5 kg preveč. Enkrat sem jih z tekom že spravil dol. Vsako jutro sem vstajal ob 03 h zjutraj in do 07 h tekel po Rožniku in prazni jutranji Ljubljani. Pol pa pod tuš in z biciklom v službo. A ja, še pred tem pa kakih 200 trebušnjakov, pa bi jih lahko še, samo mi je ratalo dolgčas to šteti. Zmatran pa nisem bil prav nič , tako da sem si omislil še 2 3 l kanti z vodo na ramenih, da sem vsaj malo čutil breme. V službi sem komot funkcioniral tistih 8 ali več ur…. Pol se je pa vse to nehalo, vendar ne po mojem izboru. Ekipe Gor so me poslale na drugi remont, tokrat tak mnogo daljši in bolj zahteven. Prvo so mi zrihtali ovalno okno v srcu, po domače luknjo med prekati, po tem pa še možgansko kap in sem opravil s službo. To šarenje po mojem srcu je pa malo bolelo, ampak se nisem sekiral, saj jim v celoti zaupam. Težava je le pojasniti ostalim državljanom okoli mene, kaj se mi dogaja. Oni ne zaupajo, pa ne gre. Sedaj sem spet v službi, ampak tisti od tistih Gor. Dober šiht, se še naprej dogaja. Pravijo, da so s prilagoditvami mojega telesa končali in me porivajo v Arhive. Ja teh je več, nismo še končali….Torej, če želite v Lasten Arhiv se boste morali pustiti nekoliko preurediti, kar pa zahteva svoj čas. To ni od danes do jutri.
  6. Zadnji pogoj pa je, da je to vaše brskanje v splošno dobro, ne le zgolj za biti frajer ali pa sebično napredovati, medtem, ko so vsi ostali še naprej do kolen v dre… Pri meni je jasno kaj naj bi s temi info počel, kak je NAČRT pri vas pa nimam pojma. Pa vi verjetno tudi ne. V ta namen bo treba povprašati vaše lastne Ekipe Gor, ki jih imate…. pa smo spet pri komunikaciji z njimi. Brez tega, kot kaže, ni nič. Tema je ratala, pa ne vidim več črk na tipkovnici… jutri dalje.

Spet lepo sončno jutro Jugo je ponehal in morje se je umirilo. Tisti Gor mi za budilko vsakič pošljejo ptička, ki od 04 h dalje prepeva pred oknom. Zelo je vztrajen tako, da z jutranjim spanjem ni nič.

Naslednji naš Arhiv je tokrat izdelek naše Hierarhije Gor. Oni ga pridno polnijo za nas. Imenujmo ga naš Vodniški Arhiv. Vsi imate svojega. Predstavlja naš zalogovnik informacij, ki naj nam bi pomagale zvoziti vse izkušnje, ki so jih nam v NAČRT-u pripravili. Zelo koristna zadeva namenjena redni uporabi, zato je tudi dostop vanj mnogo enostavnejši.

  1. Prvo moramo vedeti je ta Vodniški Arhiv je in kdo je njihov skrbnik. No bolj točno, kje so saj jih imamo več. V vsakem Polju z Medijem kjer imamo svoje BITJE imamo tudi svoj Arhiv. V naši Realnosti TET 0 ITO so spet malo zapletli zadeve, tako da se naš Arhiv nahaja v našem zrcalnem Polju TET -0 ITO, tisti iz našega zrcalnega Polja, je pa pri nas v naši Realnosti. Skrbnik tega našega Vodniškega Arhiva je naše BITJE, ki ga imamo v obravnavanem Polju. Sorry, že spet se zapletam s toto našo dušo, vi pa še ne veste o čem govorim. Naredim prispevek čim bo mogoče. Na grobo pa zadeve zgledajo takole: v določenih Poljih z Medijem imamo svoje BABUŠKA-e Kar je cool, je pa to da ta naša BABUŠKA ni samo v tem obravnavanem Polju, ampak v vseh Poljih z Medijem na Dol, kjer imamo tudi prisotno svojo, tokrat drugo BABUŠKA-o. V naši Realnosti imam jaz, ki sem dobro založen, 285 BABUŠK. V Polju 1 GOR TRMAGEN-u jih imam 284 in tako naprej, vse do NIČ, kjer je moja prva BABUŠKA. Normalni državljani imate v naši Realnosti, tam od 10 do 15 BABUŠK. Tak komplet BABUŠK v vsaki Realnosti z Medijem, sem imenoval BITJE. Torej naša Duša, kot jo razume krščanstvo, je v bistvu zgolj naša BABUŠKA Rasti, ki smo jo vsi dobili, kot popotnico z našo umestitvijo v to okolje. Sam sem tako razdeljen na mojo Pamet, ki je v mojem fizičnem telesu, to je RADO 2, pol imam pa tukaj še moje BITJE, ki se imenuje HETIIRA, pa v naši zrcalni Realnosti še naslednje moje BITJE, ki mu je ime BALLIARA, pa v Polju 1GOR TERMAGEN-u naslednje moje BITJE, z imenom TEDHAKJEATRUM in tako naprej Gor vse do NIČ. Pol so pa druge zadeve, o katerih še ne vem ničesar. Enaka zgradba je tudi od naše Realnosti na Dol. Pri vas je ista figa, samo vaša BITJA so manj založena z BABUŠKA-mi. Vsi, ki ste tukaj na Zemlji imate BABUŠKA-o Rasti, BABUŠKA-o Modrosti, pa BABUŠKA-o Življenja, ta je iz Polja 32 IZNAD GONAMIA-e kjer imamo notri 2 VIR-a. VELIMA-o in AVEL-a, pa BABUŠKA-o Logike iz Polja 46 IZNAD NARANIA-e. Tisti, ta bolj umetniško nadarjeni, imate še BABUŠKA-o Navdiha iz Polja 3 GOR EXELLON-a in tako naprej. Če grem nazaj na mojo Pamet, ki je na dnu lestvice. Le ta je nekaj čisto drugega, kot je moj UM. Moj UM je full visoko. Izhaja iz Polja, kjer je notri Medij Logika ali 46 IZNAD. Moj UM sem jaz kar imenoval RADO 1, da se ve kdo je kaj rekel, drugače je pa mojemu BITJE-u tam ime GT 02. Naše Polje 46 IZNAD je spet posebnež, saj je trojno (Ne vem ali sem o tem že kaj pisal ali ne, pravijo da ne, tudi prav). Sestavljeno je iz Polja NARANIA 01, kjer je notri naš VIR z imenom PERK, potem je tu še NARANIA 02, kjer je notri šef NADZORNI ODBOR ter NARANIA 03, kjer so šefi vsi, NADZORNI ODBOR in PERK skupaj. Ime mojega BITJA v tem Polju GT 02 pove, da sem umeščen v NARANIO 02. Pri vseh vas je tako, saj imate BABUŠKA-o Logike vsi, le v različne NARANIA-e pašete. Nazaj na temo. Naše BITJE (Duša) je, kot vidite zelo zapletena zadeva. To kar imamo tu Dol je le manjši del nje. Pri meni je to 20 %, če sem si prav zapomnil, preostanek je pa Gor v Polju zelene Rasti TET 0 ITO, v naši Pedagoški Komuni (tisti za človeško življenjsko obliko) z imenom BELUVAR. Zgleda zapleteno, je pa koristno saj smo tako pod stalnim nadzorom Mojstrov in Vodnikov, ki skrbijo za nas. Vse je vodeno, vse je skladno z NAČRT-om. Naključij ni.

Za vstop v naš Vodniški Arhiv torej potrebujemo soglasje našega BITJA, ki je tam za to zadolženo. Ja, pa precizirati morate, v kateri Vodniški Arhiv želite vstopiti, saj imate v vsakem Polju, kjer imate BABUŠKA-o, tudi Vodniški Arhiv. Torej če povzamem, rabite vedeti, kje imate BABUŠKA-e, pa imena vaših BITJE-i v teh Poljih… Vse to je neizvedljivo, če se ne pogovarjate z vašo Ekipo Gor…..

  1. Drugi pogoj je, da vesta kam je iskana informacija umeščena, torej v kateri Vodniški Arhiv jo iti fehtati. Tukaj naj ne bi bilo težav. Če hočem kako info iz naše Realnosti, jasno, da ne bom težil mojemu BITJE-u TEDHAKJEATRUM-u v Polju 1 GOR TERMAGENU, ampak bom povprašal BALLIARA-o, moje BITJE v naši zrcalni Realnosti TET -0 ITO.
  2. S samo vsebino informacij ki jih želite, ni problem. Na voljo vam je vse, kar vam lahko koristi in vam potovanje skozi življenje olajša. Ali se boste odločili za nasvet in poiskali pomoč ali pa ne, je pa seveda odvisno zgolj od vas. Vaše življenje je kot neko potovanje iz točke A v točko B. Lahko se tja odpravite na slepo ali pa pred tem pogledate zemljevid, kam morate iti in katera pot je najlažja in najhitrejša. Če vam je čisto vseeno kdaj pridete na cilj, je prva pot tudi dober izbor. Zagotovo bo vaše potovanje zelo pestro, saj boste na njem deležni vseh mogočih težav in ga boste zagotovo ponavljali velikokrat. No, pa saj tudi »the hard way« ni slab izbor, če v tem uživate. Vedite le, da šteje le, da pridete do točke B, kdaj je nepomembno. Pričakovati pa morate, da bodo vaše preizkušnje na vaši poti vedno težje. Tistim Gor, ki vas spremljajo, namreč ni vseeno kako njihov varovanec napreduje, idej kako vplivati na vas in vas pospešiti, jim pa ne manjka. Čisto drugačna slika pa je, če sprejmete njihovo pomoč. Življenje postane »plaža«. No ne bojte se, dolgčas vam zagotovo ne bo. Novih stvari za spoznavati sploh ne manjka in, če pri vsem tem lahko še uživate zraven, pa sploh ni slabo. Kaj boste izbrali, je seveda odvisno samo od vas. Nihče vas ne sili, ne v eno, ne v drugo pot. Če vam lazenje po koprivah bolj ustreza, pa dajte. Vedite, da kake velike potrebe po tem ni. Vsak si to lahko sam prevede v lastni »jezik«, na primer … nikakor ni mogoče dobiti službe, vse sem izgubil, tudi zdravje, nihče me ne mara itd… Podobnih verzij je kolikor hočete.

Takole, z Arhivi smo zaključili. Drugih Gor nimate, tega ki si ga je naredil vas fizični jaz, v naši Realnosti, v tem življenju pa itak vsi obvladate. Na žalost je notri bolj malo, pa še tisto kar notri je, počasi puhti ven. Na stara leta ostane notri le še prah in smeti.

Imejte se lepo.
Rado

PUSTI SPOROČILO: