Ljubezen

Do zdaj mi je tale razlaga o ljubezni naj naj… ♥

“Ljubezen se precej razlikuje od površne zagledanosti, ko nas glodajo sitni dvomi o tem, če ima zveza sploh kakšen smisel. Če ni zaupanja, ni intimnosti in če ni intimnosti, se tudi ljubezen ne razvija. Ljubezen je sprejetje vseh pomanjkljivosti naših partnerjev. Prava ljubezen vam pomaga postati boljši človek, kot bi bili brez te osebe v vašem življenju.

 Ljudje ljubezen pogosto enačijo s srečo. A sreča je stanje duha, ki se mora razviti v vas samih in ne sme biti odvisna od nekoga drugega. Najbolj zdrava ljubezen je tista, ko ste že zadovoljni sami s seboj in je to, da svojo ljubezen razširite še na nekoga drugega, popolnoma nesebično. Ljubezen zahteva trdno delo in stalno vzdrževanje.

 Če vas prava ljubezen ne obišče, spreglejte, da ste tu morda zato, da bi spoznali druge stvari.

 Veza z nekom, do katerega ne občutite ničesar, samo zato, da ne bi bili sami, je bolj osamljena, kot če ostanete sami.” (dr. sc. Michael D. Newton)

Vedno ko opisujem mojega partnerja lahko o njem povem to, da je iz mene naredil boljšega človeka kot sem bila in to je zame opis ljubezni. Tiste prave ljubezni. Sama ne smatram ljubezen kot samo držanje rok, poljubljanje, pisanje pisemc, ipd. 🙂 Vse to seveda paše v zvezo, ampak… Ljubezen je odkrivanje sebe v drugih. Ljubezen resnično je rast. Razvijanje. V večini v globino… 🙂 V globino duše in v globino srca. Ljubezen vedno prikazujemo s srčkom. Zakaj je to tako? Ker tam domuje duša, kjer se vse začne. ♥ Biti z osebo, ki ti vedno pomaga, ne obrne hrbta ko pridejo tudi najhujše situacije v življenju… pozna vse tvoje slabosti pa je še vedno s tabo… Biti z osebo s pomočjo katere si zrastel v boljšo osebo… to pa je nekaj!

VIR SLIKE: http://i323.photobucket.com/albums/nn457/HAHloser/Quotes/Love%20Quotes/true-love-is-1.gif

PUSTI SPOROČILO: