Luna

Kot se Zemlja prilagaja na nove naboje svetlobne energije s sonca, tako gre tudi Luna skozi svoj proces. V komunikaciji z bitji narave, pa sem – nasprotno od svoje želje, da bi dobila informacije o spremembah na Zemlji – prejela vizualizacijo za uglasitev z Luno 🙂

Vizualizacija: Uglasitev z Luno

Zaprosiš svoje celice, da se v vizualizaciji povežejo z Luno ter da z njo resonirajo. Nato si zamisliš, da je vsaka tvoja celica kot majhna Luna. Vsak dan preveriš (ali preprosto pogledaš na nebo), kakšna je pozicija Lune tisti dan oziroma tisto noč. Ko je Luna polna, so vse tvoje celice svetle, sprejemajo sončno svetlobo in žarčijo srebrno svetlobo tako kot Lunin sij. Si v popolnem sprejemanju. Nato je vsak dan bolj prikrita in popolnoma prikrita, ko pride dan prazne Lune. Celice vsak dan uglasiš z Lunino podobo. Na dan prazne Lune so celice, tako kot Luna, v obliki temnega kroga in s tem odprte za kakršnokoli, katerokoli preobrazbo. Kar pomeni, da se vse česar ne potrebuješ »transmutira« v to praznino, simbol kroga. Potem se celice zopet odpirajo za svetlobo.

Ko tako vsak dan vizualiziraš svoje celice, se le-te uskladijo z Luno na tak način, da jih potem Luna sama vodi. Zato se fizični in mentalni upori ne aktivirajo več tako močno in te skozi spremembe kar nekako lahkotneje ponese. Sproti pa lahko opazuješ, kako se telo odziva na tako uskladitev.

Vsak dan za tem, ko vzpostaviš uskladitev, dopustiš Luni, da začuti energijo tvojega (fizičnega) srca.

Proces zelo pomaga pri prehajanju skozi spremembe, ki se nam v tem času intenzivno dogajajo. Je pa tudi zelo močan, zato je dobro, da si čimbolj pretočen/čna, notranje zmehčan/a. Ker je tudi izredno ženstven proces, se lahko zgodi, da te na trenutke popolnoma zapustijo želje po tekmovalnosti, borbi, dokazovanju pa tudi prilagajanju takim energijam. Hkrati pa začneš spoznavati povsem nove oblike sprejemanja, ki jih Luna sidra na Zemljo. Poveča se potreba po nežnosti, po »crkljanju« same/ga sebe, razvajanju svojih čutov. V pomoč je tudi povezovanje z srebrom, ter minerali, kristali bele barve (tudi nošenje takega – očiščenega! – nakita).

Kdor začuti lahko to strne v enotno vizualizacijo in ker sta čas in prostor relativna, lahko poprosi Luno, da vodi vizualizacijo, kot bi se vse Lunine mene zgodile skozi enouren proces.

Lep, lep, lep dan, za prihodnjič pa že v pripravi sporočilca od Quan Yin!!

PUSTI SPOROČILO: