Majhni koraki, ki delajo čudeže

Pink dress

Pred časom sem se odločila, da preneham prebirati časopise in gledati novice. Veliko preveč žalostnih zgodb in nepravice me je prizadelo na zavednem in nezavednem nivoju. Spoznala sem, da mi škodijo vsa ta bombardiranja v javnih medijih. Po temeljitem razmisleku o tem ali želim biti vpletena v politični razvoj in biti na tekočem o katastrofah po svetu sem se odločila, da to ni moja bitka.

Ne bom izgubljala energije z premišljevanjem o političnem nesmislu, o grozodejstvih na naši zemlji in v daljnih deželah, ne bom širila nervozo in strah, ki nam jo tako vztrajno vsiljujejo. To ni moja pot. To ni moja bitka…

Odločila sem se, da bom potencirala dobro v ljudeh, pošiljala dobre misli, prošnje in molitve za ljudi v stiski. Da bom prebujala najboljše v sebi in to delila z drugimi. Moja pot je pot osebnega zadovoljstva, ne glede na okoliščine v katerih živim. Moja borba je borba za notranji mir. Za videnje najboljšega v ljudeh. Za čutenje povezanosti z vsakim in vsem. Moja pot je jasna. Kar pa ne pomeni, da ni na njej preizkušenj, da je od sedaj vse z rožicam postlano. Vsak dan je nov izziv, vsak dan je nova borba.  Vendar to je pot, ki sem si jo sama izbrala. Vem, da je edina prava zame. Vidim ljudi, ki jim pomagam, kako doživljajo ”aha” trenutke. Kako se jim spremeni pogled na določeno situacijo. To je moj cilj. Majhni koraki v pravo smer. Najti notranji mir in zadovoljstvo. Postaviti temelje za lažje krmarjenje skozi življenje. Vedno bodo izzivi, vedno bodo tragedije, kar pa ne pomeni, da moramo mi hoditi skozi življenje s trpljenjem in žalostjo.

Veliko nas že piše o ljubezni, sreči, osebni rasti in ”boljšem življenju”. Prav je tako. Pozivam vsakega, ki čuti, da lahko deli z ostalimi karkoli, kar lahko polepša življenje naj piše, naj objavlja! Več nas bo, več je možnosti da preglasimo slabe, grde novice. Ljudje potrebujejo žarek upanja, nasmeh na obrazu, zagotovila, da bo vse v redu… Pomagajmo eni drugim do lepšega jutri. Z prijazno besedo ali gesto. Pozdravi mimoidoče z nasmehom, nič hudega če jih ne poznaš. Odstopi sedež v čakalnici starejšim od sebe, pridrži vrata. Začni se zavedati, da nisi sam.

Skupaj lahko pričaramo veliko lepega, vendar so majhni koraki tisti, ki delajo čudeže. Pokažimo tečnim, jeznim, namrgodenim, da obstaja drugačno življenje. Le z svojim zgledom lahko spreminjamo svet. Le z dejanji lahko pride do sprememb.

Pošiljam ti topel objem

Simona Kozole
Masaže Monca – terapevtske masaže, Tesla Metamorfoza, Vodene meditacije in Svetovanje s kanaliziranjem
Moja spletna stran

slika: www.westernseminary.edu

Simona Kozole je iskalka harmonije življenja in povezave z dušo. Pot je začela, kot maserka in pri nenehnem iskanju boljših in hitrejših rezultatov nadgradila terapije z Reikijem in Tesla Metamorfozo. Povezava z univerzalno energijo ji je odprla vrata za komunikacijo z višjimi bitji - angeli, mojstri, vodniki ter stvarnikom. Terapije, ki jih izvaja so preplet fizične in duhovne sfere, ki nas nežno vodi iz glave v srce.

1 KOMENTAR

  1. Pozdravljena!

    Z veseljem sem prebrala tvoj članek in se tudi sama najdem v tvojem razmišljanju. Pred časom sem tudi jaz nehala brati novice, poslušati radio – torej podpirati negativizem, ker ga v življenju ne potrebujem(o) in kakšen je rezultat tega? Bolj mirno in sproščeno preživljanje časa. Namesto gledanja TV raje preberem kakšen članek na tej spletni stran ali kakšno knjigo, pišem dnevnik, itd. skratka ŽIVIM SVOJE ŽIVLJENJE in ne poskušam reševati drugih v smislu obremenjevanja s problemi tega sveta, ker je to bitka brez konca. Če bomo sebe spremenili na boljše in spodbujali dobre lastnosti – skratka živeli TUKAJ in ZDAJ v smislu ZAVEDANJA SEBE, bomo skupaj ustvarili Svet, v katerem bodo dnevno na sporedu samo dobre novice! 🙂

    Lep pozdrav!
    Doroteja

PUSTI SPOROČILO: