Mala mavrica

Kar nekaj časa sem čakala na angelsko sporočilo o malih mavricah, ki jih pogosto videvam. Kot malo mavrico imam v mislih majhen sij mavrice, ki ga zagledamo v ogledalu, oknu, naravi, vodi itd. Nekaj dni nazaj, ko sem se med sprehodom po bližnjem hribčku usedla na klopco, se je iskanje sporočila dopolnilo. Iznenada sta me hkrati pobožala nepričakovan sončni žarek in odblesk male mavrice, medtem ko je iz bližnjega zvonika zadonel cerkveni zvon. Eden izmed tistih trenutkov, ko se za hip ustavi čas. Ko si hkrati tu in povsod drugje…

Mala mavrica

Mala mavrica se pojavi takrat, ko se hkrati “poklopijo” različne dimenzije. Ko se ti lekcija lahko sočasno dovrši na različnih dimenzijah tvojega bivanja. Kot da bi se preteklost, prihodnost, kar je blizu, kar je daleč srečalo na eni sami točki. Recimo, da bi se lekcija na enako temo iz prejšnjega (ali prihodnjega) življenja razrešila v tem trenutku tega življenja. Oziroma kot če bi lekcijo tega življenje dokončala v tem trenutku prejšnjega življenja. Kar je tudi razlog, da te takrat lahko spremlja občutek, da tvoje razumevanje trenutne situacije še ni dovršeno. Pa je. Na dušni ravni. Vendar ne gre le za življenja, temveč širše – gre za vse dimenzije tvojega bivanja, ki se odvijajo sočasno.

Kako v času in prostoru prikažeš nekaj, kar nima časa in prostora? Barve male mavrice vsaka zase simbolizirajo različne dimenzije. Vse hkrati zbrane v mali mavrici delujejo kot ključ, ki pomeni razrešitev. Če želiš, lahko v malo mavrico pošlješ, tisto, kar ti je v dani življenjski situaciji izziv (žalost, nemoč, iskanje,…). S tem se prečistijo skozi vse dimenzije. Še bolje, če vanjo pošlješ občutke sreče, radosti, kar potem oplemeniti ostale dimezije tvoega bivanja. Ni pa potrebno, da to storiš.

Dovolj je, da se zavestno posloviš od mentalnega napora vezanega na situacijo in sprejmeš dejstvo, da je iskanje rešitve na nekem nivoju dovršeno.

Torej vedi: ko zagledaš odblesk male mavrice, takrat je že čas. Pripravljena si. Sporočilo male mavrice je, da si se pripravljena premakniti iz trenutne življenjske lekcije naprej. V novo. Ne rabiš čakati na izid, na razrešitev, na vpogled, na razjasnitev.

PUSTI SPOROČILO: