Mavrična vizualizacija za prizemljitev novega

Z decembrom in pa z novim letom prihajajo nove energije in z njimi veliko novega. Nove ideje, nove tehnike zdravljenja, nove tehnologije, nove filozofije. novi načini manifestiranja itd. itd. Tudi nove barve, novi zvoki.

Mavrična vizualizacija za prizemljitev

Zamisliš si, da ležiš na vrhu velike mavrice, lahkoten/ tna kot oblak. V naročju lahko držiš podobo tistega, kar želiš ustvariti, ali pa tistega, kar bi rad prečistil, preobrazil, prepustil. Z vdihom postaneš malce težji/a, se prepustiš in se potopiš v najvišjo barvo mavrice – rdečo. Uživaš v tej barvi in ji pustiš, da te preplavi. Vdahneš, se predaš prehodu med barvama in se potopiš v naslednjo barvo – oranžno. Uživaš v tej barvi in mehkobi same mavrice. Zopet si z novim vdihom še malce težji, predaš se prehodu med barvama ter zdrsneš v barvo pod seboj, v rumeno. Tako potem v zeleno, modro, indigo ter vijolično (v tem vrstnem redu). Ko ležiš v vijolični barvi, začutiš, kako te gravitacija Zemlje povleče k tlom. Kot po toboganu, vendar nežno, zdrsiš po vijolični barvi navzdol, vse do dna. Z nogami pristaneš na Zemlji.

Še vedno si v vijolični barvi. Začutiš, kako preko podplatov ta barva sega globoko v tla. Ko imaš občutek, da si stabiliziran/a in da je čas, se prepustiš prehodu med barvama in stopiš korak naprej v inidigo barvo. Tudi ta barva sega preko tvojih podplatov globoko v tla. Znova, ko si stabiliziran/ a, stopiš korak naprej – v modro. In tako dalje po enakem postopku še v zeleno, rumeno, oranžno ter rdečo. Ko izstopiš iz rdeče, izstopiš iz celotne mavrice. Si popolnoma tukaj in zdaj.

Morda ste opazili, da so tudi mavrice bolj intenzivnih barv. Angeli Mnogih Barv pravijo, da preko mavric prinašajo k nam veliko novega, saj lahko svetlobne žarke uporabijo za prenos informacij.

V mavrični vizualizaciji se prepustimo barvam in novim barvnim odtenkom, čez dan pa opazujmo, katere nove ideje se nam utrnejo itd. Ravno tako je mavrica tudi simbol dimenzij in prehodov med njimi. Ko se v mavrični vizualizaciji prepustimo barvnim prehodom, nam to v vsakdanu olajša karkoli želimo spustiti, preobraziti, odpustiti.

Čedalje bolj opažam, da gredo stvari zelo hitro. Da lahko s tistim, kar je bil prej večletni vzorec, zdaj opravim dosti hitreje. Nad današnjo vizualizacijo sem pa sploh čisto navdušena. Će ni časa za cel postopek, si, kadar sem soočena s kakim vzorcem, izzivom, težavo,  preprosto zamislim epruveto z barvami v mavričnem zaporedju . Vanjo vržem težavo, da se prežarči in to je to.

http://www.duhovnost.eu/sl/Alenka_Grm/Mala_mavrica/

Se mi pa informacije o mavricah še tkejo in komaj čakam, kaj bo še sledilo!!

P.S.: Ne, nisem pozabila na Quan Yin (oziroma ona name 🙂 ). Tole se je pač prerinilo v ospredje 🙂

PUSTI SPOROČILO: