Moč misli

Neskončna moč misli je v njenem omejevanju! Omejevanje je koncentracija. Če ne omejiš svojih misli, se bodo spremenile v divjo opico in s tabo bodo počele, kar se jim bo zahotelo. Ko jih boš omejil, kakor strnjeno osrediščeno energijo, ti bo ta omogočila, da boš gore premikal.Do večine problemov pride zato, ker so ponavadi ljudje v mislih čisto drugje, kot pa pri tisti stvari, s katero se dejansko ukvarjajo. Kadar je oče ob svojem sinu, razmišlja o svojem delu, kadar je v službi, razmišlja o partnerju (Bog ve, o katerem), kadar je s partnerjem, zopet razmišlja o delu in tako naprej.

Torej, če se resnično ne osredotočiš, lahko leta in leta preživiš ob nekom in veliko žrtvuješ, on pa ti lahko upravičeno očita, da nikoli nisi bil ob njem, da mu nikoli nisi stal ob strani.

Andreja 🙂

SOS strategije
SOS - sprejemanje, osvobajanje, sobivanje; odprta interesna skupnost, kjer je vsakdo prijazno povabljen sprejeti in osvoboditi svoje naravno človeško stanje ter ga na pristen način deliti v obliki preprostega sobivanja. Dobrodošel, dobrodošla.

PUSTI SPOROČILO: