Naša realnost

foto:pixabay.com

Štala. Mene pa res morajo s kolom pa glavi, da pokapiram. Da mi moje 4 prispevke, SIMBOLI POLJ, ne pustijo objaviti, mi je bilo kmalu jasno, Pa nič, sem si mislil, in jih dal na stran ter se lotil drugih »pomembnejših tem«. Pa se spravim pisati učno gradivo mojega bodočega »Božanskega Izpita 2«. Snovi kolikor hočeš. Kmalu je ratalo dolgo kot ponedeljek, pa zadevo razdelim na 3 dele, imenovane GOR 1,2,3. Prvega napišem brez težav, moj domači »lektor«, ga pregleda in ga hočem poslati v objavo, pa se mi mail sesuje. Po malo telovadbe ugotovim, da tudi ta ne bo šel naprej in se lotim dvojke. Na začetku je še kar šlo, potem se mi pa začne Word sesipati in to pri zgolj 4 straneh navadnega teksta. File je sicer odprl, ko sem pa zgolj kliknil naj, je pa bilo konec. Kar naprej je mlel, nobeno resetiranje, gasi pali, kopiranje ali prepisovanje teksta ni zaleglo. Moj namen je bil zgolj napisati, ne pa poslati v objavo, protestiram. Oni Gor pa niso hoteli dajati nobenih izjav. Pa pomislim, da sem staknil kak virus in si na računalnik naložim nove Windowse. Pol je pa bila sploh štala, in mi še GOOGLE neha delati. Obupam in pošljem gajbo na remont k enemu stručkotu, sam se pa spravim na rač. od moje drage. Isti scenarij, za silo se pa je le dalo delati, tako da napišem GOR 2 do konca. Ko se lotim trojke, je pa bilo vsega konec. Še druga gajba fuč. Dva dni nazaj pa prinese stručko mojo poštimano gajbo nazaj. Pa mu pokažem, kaj mi dela. Po kaki uri brezupnih, res strokovnih poizkusov, tudi stručko obupa. Neuspešen odide z rač. od moje drage. OK, če ne smem pisati, pa tudi prav si mislim, in se lotim urejanja arhiva dosedanjih objav. Moja Draga hitro ugotovi, da tegale teksta, ki sem ga napisal pred par meseci, ni na spletu. Očitno sem ga vtaknil v mapo objavljeni, namesto da bi ga poslal naprej, ali so pa oni Gor kaj zakuhali, da ni šel mail skozi. OK, bom pa tega malo dopolnil si mislim, in se lotim dela. In glej čudo, računalnik normalno dela, jaz sem pa prej dva meseca zabil, ko sem se trudil, da bi ga usposobil….Sedaj se sprašujem zakaj mi to delajo. Vse živo mi povedo, tega mi pa niso hoteli….

  1. Polje 1 GOR ali TERMAGEN

TERMAGEN je ime Polja bele Energije. Notri se nahaja naš UČ, z imenom AO 01 (to je nekakšen energetski prostor za Duše, ki so končale svojo pot rasti in so se sedaj zaposlile na delovnem mestu, za katerega so se usposabljale) ter naš VIR TAEKA, ki je vse, kar v TERMAGEN-u je, naredil. TAEKA je tudi oče vseh človeških Duš, seveda, če zanemarim tiste, ki so prišli k nam v našo Realnost na študijski obisk iz drugih Polj in seveda razne outsiderje, kot sem jaz. Naš UČ AO 01 je tudi končna destinacija vseh Duš iz naše Realnosti in vseh ostalih 86 Realnosti, ki so poleg naše v istem Skupku. Seveda, sem se prištevajo še vse tiste iz vseh 87 Realnosti našega Zrcalnega dela. Naš Skupek je v bistvu sestavljen iz 2 enakovrednih delov, Realnega narejenega iz Materije, imenovanega MAATI, in Zrcalnega dela, narejenega iz anti-Materije, imenovanega GERIMY. V prvem so vse Materialne Realnosti, v drugem pa vse Zrcalne anti Materialne. Pri TAEKA-i je velik dren, če mene vprašate, prav nič po mojem okusu.

Materija in anti Materija sta full sorodni zadevi, le predznak imata drugačen. Obe sta narejeni iz Energije, enako kot vse oblike Materije v preostalih 86×2 vzporednih Realnostih, ki so prisotne v obeh delih našega Skupka MAATI in GERIMY. Edina razlika med njima je, da so bile iztisnjene iz Polja bele Energije 1 GOR TERMAGEN-a, v nasprotnih smereh. No, vsebina, ki je notri, je pa povsem druga. Gradivo iz katerega vse je, izvira iz iste Energije, to je tudi edina skupna točka, ki jo imamo. MAATI in GERIMY sta kreaciji OMIP-a, našega VIR-a v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR ORTIDIS-u. Vse, kar je v posamezni Realnosti, od vseh 87×2 kolikor jih je, pa je kreacija našega VIR-a TAEKA-e. Če zgolj pogledam le vse mojstrovine v naši Realnosti, je treba priznati, da TAEKA-i Navdiha ni manjkalo…

V našem UČ-u AO 01, je samo 4 % človeških Duš, vse ostale so pa Duše drugih Življenjskih Oblik iz naše Realnosti. No naš , pa ni edini, ki v TERMAGEN-u je. Zraven je še vseh ostalih 86 UČ-ev, po eden od vsake preostale Realnosti v našem Skupku. Vsi imajo enaka imena, le številke so druge. Vsako Realnost moramo gledati kot celoto, Realni in Zrcalni del skupaj. Jasno, obe imata isti . Vodstvo posamezne Realnosti je s strani Starešinske Komune, ene ali več, kolikor jih v dani Realnosti je. Vodstvo celotnega Skupka pa je s strani našega VIR-a TAEKA-e. Med našo Realnostjo TET 0 ITO in našim UČ-em AO 01 ter našim VIR-om TAEKA-o je vmesni element, ki vsebuje bazo podatkov in nekakšen Energetski Stroj, če ga lahko tako imenujem, ki vzdržuje Energijo celotne naše Realnosti , oziroma vseh 87 Realnosti v našem Skupku. Duše v Komunah nimajo s tem vmesnim elementom nič skupnega. Naloga vseh 87 UČ-ev je, upravljanje tega Energetskega Stroja v vmesni stopnji. To je za njih pripomoček ali orodje za ustvarjanje. Ja, vsi nimajo teh privilegijev, da bi kar tako iz nič, brez vsega ustvarjali. Tako pa lahko tudi posamezni Mojstri v UČ-u , ki teh sposobnosti nimajo, ustvarjajo. Svojo kreacijo prenesejo v Energetski Stroj, ki jo nato poustvari v posamezni izbrani Realnosti, kamor so jo namenili. V 83 % so avtorji vsega, kar je v vseh 87 Realnostih našega Skupka, Mojstri, ki so v UČ-u. Preostanek pa je začetna kreacija VIR-a TAEKA-e. Torej v našem UČ-u špilajo Boga, no, vsaj kar se naše Realnosti tiče, je temu tako. Ni čudno, da so bili pri opredelitvi Boga, naši predniki z našim UČ-em, čisto zadovoljni. V resnici so pa pravi Bogovi mnooogo, mnooogo višje. Jasno, naloga našega UČ-a AO 01 in našega VIR-a TAEKA-e je tudi, narediti tisto, kar njun šef, naš VIR OMIP v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR ORTIDIS-u, reče. Hierarhija je tu zelo striktna.

No, sam Energetski Stroj pa ni edina taka vmesna oblika, kar jih je. Med našim VIR-om TAEKA-o v Polju bele Energije 1 GOR TERMAGEN-u in našim VIR-om OMIP-om v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR ORTIDIS-u, je drug vmesni element, tako imenovane Spirale, no vsaj meni so se take zdele, ko sem prvič šel skozi, k našemu VIR-u OMIP-u, pa sem jih tako imenoval. Funkcija Spiral je v 48 % namenjena VIR-u TAEKA-i, preostanek pa vsem potomcem OMIP-a, ki jih sam imenujem kar »Leni Aristokrati« (tudi sam sodim mednje). V bistvu pa Spirale so neke vrste indikator razvoja, uporaben tako za posamezne Duše, kot za celotne Skupke v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR ORTIDIS-u. Vseh združenih Materialnih in anti Materialnih Skupkov v ORTIDIS-u je 10.707.014. So pa še Skupki drugačnih sestav. Teh je še dodatnih 22.318.541. Ja, vsak Skupek je sam zase tudi Živa Oblika, ki raste in se razvija, pa seveda vse so si različne. Ni čudno, da so vse skupaj imenovali Polje zvezdaste Različnosti…

Spirala, skozi katero sem šel sam, je bila kot nekak prozoren predor, zvit v obliki Spirale. Na koncu predora, na sredini Spirale, je bila črna točka, oziroma naš VIR OMIP v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR ORTIDIS-u. Vhod v predor, pa je bil pri našemu VIR-u TAEKA-i v Polju bele Energije 1 GOR TERMAGEN-u. Barva posameznega kroga Spirale pa se je spreminjala, od zlate na začetku, do viole na dnu, ter črne pike na koncu. Predor se je končal z nekakšnim zoženim delom, ki sem ga sam imenoval kar Steklenica, skozi katerega sem se moral preriniti. No, o tem sem že pisal, pa si lahko preberete sami. Rast »Lenih Aristokratov« se ne konča v našem UČ-u AO 01, kot pri ostalih Dušah iz naše Realnosti, temveč poteka naprej. Torej, ko jaz obdelam celoten naš Skupek, ali z drugimi besedami, zaključim s pridobivanjem izkušenj v vseh 87 x 2 Realnostih našega Skupka, grem v naš UČ AO 01, nato pa skozi Spiralo in Steklenico k našemu VIR-u OMIP-u, kjer sem deležen »up grade-a«, ter skozi drugo Steklenico, po drugi Spirali v drug in dol v drug Skupek. In tako naprej. Enakega postopka so deležne tudi druge Žive Oblike. K OMIP-u se prvič gre skozi vse kroge Spirale, ki povedo koliko si zrel. Če še nisi pripravljen se pač ustaviš nekje v Spirali, pri določeni barvi in te nato preprosto izrine ven, nazaj Gor, kot plutast zamašek, ki si ga porinil pod vodo. Ja, Spirale se spuščajo v globino. Ko ti pa enkrat uspe priti do konca k OMIP-u, se pa režim spremeni. Nič več se ti ni treba drenjati skozi Spiralo in Steklenico, ampak enostavno spolziš po sredini Spirale direktno notri k OMIP-u. Jaz sem že dosegel to stopnjo razvoja in grem direktno notri k OMIP-u po sredini spirale. Spiral je toliko kolikor je UČ-ov v vseh Skupkih Polja ORTIDIS. Vsak »Leni Aristokrat« je deležen vseh Spiral ,oziroma mora na svoji učni poti obdelati vse Skupke v Polju ORTIDIS, preden gre lahko dalje. Sam sem že vse to dal skozi in so me tokrat poslali v našo Realnost, na šiht. Barva Jedra našega UČ-a AO 01, oziroma našega VIR-a TAEKA-e, saj to on je, predstavlja njegovo starost oziroma do sedaj pridobljene izkušnje, enako kot barva Duše. Začelo se je z belo in po vseh dosedanjih izkušnjah, je Jedro našega VIR-a TAEKA že prilezlo do zlate barve. Končna faza je, da bo Jedro našega VIR-a TAEKA prilezlo po Spirali navzdol, skozi vse preostale barve, vse do črne in se spojil z Jedrom našega VIR-a OMIP-a.

Vse Duše, ki so že zaključile svoj razvoj in delajo v našem UČ-u AO 01 se lahko vrnejo nazaj Dol v našo Realnost, z vsemi svojimi sposobnostmi in znanjem, ki so ga do sedaj nabrale. Lahko se po lastnem izboru ponovno inkarnirajo v naši Realnosti, za zabavo ali za pomoč drugim, ali pa jih njihova Hierarhija pošlje Dol s točno določeno nalogo tako kot so poslali mene.

Barva Duš v UČ-u je vijolična. Število Duš v UČ-u raste, to pa vpliva tudi na barvo Jedra TAEKA-e. Več ko je Duš v UČ-ih, večje so njegove izkušnje, temnejša je barva njegovega Jedra. Ko bodo vse Duše v UČ-u bo Jedro TAEKA-e vijolične barve in bo tik pred tem, da se spoji z Jedrom OMIP-a.

Ko jaz obdelam vse izkušnje v nekem Skupku v katerem je VIR z Jedrom zlate barve, grem po Spirali en krog nižje, v stanje Jedra tega VIR-a temnejše barve, na primer zelene in obdelam vse izkušnje ki jih bo ta VIR v bodočnosti šele imel ko bo njegovo Jedro doseglo zeleno barvo. V bistvu mi ni potrebno

akati, da se bo TAEKA tako zavil da bo prilezel po Spirali krog nižje ampak ta potreben čas preprosto preskočim. Čas je relativna zadeva in tu ne igra nobene vloge. Ko si Gor ga ni več in so take manipulacije čisto enostavne. Tako ponavljam kroge Spirale vse do dna, do vijolične barve. En Skupek tako obdelam večkrat, za vsako barvo oziroma stanje razvitosti Jedra njegovega VIR-a po 1x. Izbor kam bom šel pa je seveda prepuščen meni. Obdelati moram vse, vrsti red si pa lahko sam izmišljujem.

Rast izkušenj VIR-a v posameznem Skupku se kaže z barvo njegovega Jedra. V vsaki barvi nižje na lestvici so vključene vse barve, ki so na lestvici višje, pa ne mislim tu zgolj na barvo ampak na izkušnje, ki jih posamezna barva predstavlja. Spiral s svetlejšimi barvami pri TAEKA-i ni več ker jih je že obdelal in prerastel in so že vse izkušnje iz teh barv vključene v zlato barvo, ki jo Jedra VIR-a TAEKA-e sedaj ima. Preostale so samo Spirale s temnejšimi barvami. V naši Spirali je še ostalo 5 krogov Spirale, torej še 5 barv. Če bi začel pridobivati izkušnje v našem Skupku danes, bi moral le tega še 5x obdelati, preden bi vzel vse kar mi TAEKA lahko nudi in preden bi lahko šel v drug Skupek.

  1. TUKAJ

    1. Naša Realnost TET 0 ITO

To je naša Realnost, oziroma ena od vseh 87 kolikor jih v našem Skupku je. Teorija o velikem poku kar drži, samo da je bil pok mnogo večji, kot si sploh lahko predstavljamo. Nastalo je vseh 87 Realnosti hkrati. Vse so istočasno na istem mestu, samo dimenzije, v katerih so, se razlikujejo. Vsaka od njih jih ima po 3. Meje niso neprepustne. Tisti, ki so bolj pametni od nas, nas pridno obiskujejo. Leteči krožniki in ostale zadeve, ki jih videvamo, niso lari fari, čeprav bi eni raje videli, da to verjamemo. No, če kakega vidimo, je to zgolj odraz obiskovalčeve nezrelosti, ali so totalni bukslni, ali pa še ne obvladajo. S tem, ko so nam vidni se namreč vmešavajo v naš razvoj, kršijo Božanske Zakone in si delajo KARMA-o. Unih, ta pametnih ni videti, čeprav so tu stalno prisotni. Zemljo obiskujejo 2 naprednejši civilizaciji iz naše Realnosti, 8 naprednejših civilizacij iz drugih Realnosti našega Skupka, in 588 naprednejših civilizacij iz drugih Skupkov. Smo zanimiva turistična destinacija, no malo pa hodijo tudi na obisk k sorodnikom, ki so tukaj, na študijskem usposabljanju.

Komune Starešin, ki so UPRAVNIKI v posameznih Realnostih, med sabo ne komunicirajo. Povezava med varovanci in Vodniki ostane stalna, četudi gredo Vodniki med Mojstre in v . Torej, lahko vsak Mojster v UČ-u, podpira svoje varovance še naprej. Povezava je dvostranska. Če Mojstrov varovanec postane Vodnik in dobi svojo lastno Skupino, je ta, na novo ustvarjena Skupina, tudi povezana z Mojstrom v UČ-u, ki vodi novopečenega Vodnika.

V naši Realnosti je le 44 % utelešenih Duš Človeške Življenjske Oblike, v ostalih Realnostih pa jih je od 0 % do 92 % Duš. Človeške Duše se v naši Realnosti utelešajo na 91 različnih planetih, vendar v drugačnih Življenjskih Oblikah. Od vseh inkarniranih Duš jih je 56 % utelešenih na Zemlji, ostale pa na drugih planetih. Tudi druge Življenjske Oblike se utelešajo na Zemlji, v človeški podobi. Od vseh planetov, kjer se človeške Duše utelešajo, ima Zemlja težavnostno stopnjo 9, na lestvici od 10, en planet ima težavnostno stopnjo 10, 12 planetov ima težavnostno stopnjo 1, ostali so pa nekje vmes. Vseh takih planetov z življenjem, primernim za človeško ŽO, je v naši Realnosti 123.

Življenje in ljudje so nastali v vseh 87 Realnostih našega Skupka, vendar so danes ljudje le še v 64 Realnostih. V 8 Realnostih so ljudje že zaključili svoj razvoj, v 13 Realnostih je razvoj ljudi na Zemlji začasno prekinjen, v preostalih 2 Realnostih pa je človeška vrsta dokončno ukinjena. Celotno življenje se je na Zemlji prekinilo v 5 Realnostih. Največ prekinitev v eni Realnosti je bilo 8. V tej naši Realnosti so bile na Zemlji 3 prekinitve življenja, s tem, da smo ljudje bili tukaj na začetku, in sedaj po tretji prekinitvi, vmes pa ne. V Realnosti, ki ima 8 prekinitev na Zemlji, trenutno ljudi ni.

V našem 3d Skupku je 498 Komun za Duše. Komune so 4 tipov: prvi tip je Pedagoška Komuna, z vrtcem za Duše ter nato skupinami po barvah, v katerih se Duše izobražujejo med inkarnacijami. Drugi tip je Delovna Komuna, za podporo Dušam pri njihovem razvoju. Tretja kategorija je Delovna Komuna, za vzdrževanje in razvoj okolja ter podporo drugim življenjskim oblikam, četrta pa je Komuna za Starešine-Mojstre, ki vse to vodijo in nadzorujejo.

V naši 3d Realnosti imamo zgolj 3 Komune, in sicer: 2 Pedagoški in Komuno za Starešine, Delovnih Komun pa ne. Smo ena od 13 Realnostih, kjer se te funkcije ne opravljajo. V teh Realnostih je tudi tistih 5, na katerih so bile prekinitve življenja na Zemlji. V tej naši Realnosti tudi ni Komune za ohranjanje okolja, saj je naša Realnost v skupini 4 Realnostih, kjer je v veljavi absolutno svobodna volja, prepuščeno nam je, da delamo kar hočemo, tudi bedarije, vendar, če kršimo zakone, pač žanjemo posledice. V preostalih 3 Realnostih z absolutno svobodno voljo, so ljudje stopili skupaj in ohranili človeštvo od samega začetka naprej. V naši Realnosti se pa na Zemlji ne moremo zmeniti in nas je pobralo, pa smo se morali ponovno razviti. Največ Komun v eni Realnosti našega Skupka je 23, najmanj pa 3. V naši Realnosti so 104 Življenjske Oblike, ki so duhovno naprednejše od človeka. Vsaka Življenjska Oblika ima Dušo, seveda, če je dovolj razvita, je njena Duša individualna, drugače je pa še kolektivna. Vse Duše se razvijajo. V vseh 87 združenih Realnostih (Materialni in Zrcalni del skupaj) našega Skupka lastnega VIR-a nimamo, imamo pa v vsaki 3 UPRAVNIKE. V Naši Realnosti TET 0 ITO so to naše 3 Komune, 2 Pedagoški in 1 Mojstrska. Mojstrska Komuna se imenuje TERAVAX, obe Pedagoški pa BELUVAR in MADALIB.

  1. Naša Zrcalna Realnost TET -0 ITO

Tako se imenuje naša Zrcalna Realnost. Tudi njih je 87. No, vsaka od njih ima svoje ime, bolj točno, ime je stalno isto, le številka na sredini se menja. Po pravici povedano, sem se z našo Realnostjo in njenim Zrcalnim delom, do sedaj še najmanj ukvarjal, z ostalimi 86 Realnimi in 86 Zrcalnimi Realnostmi, pa še manj. Vem, da so tu, kaj več pa ne. Polja na Gor so me vedno bolj zanimala. Ja, to še pride na vrsto, ko bo čas.

V naši Zrcalni Realnosti je ravno tako Zemlja in vsi ljudje na njej. Vsaka stvar, tudi žive Življenjske Oblike, imajo svojo kopijo v anti Materialnem Zrcalnem delu in to velja za vse, kar v našem Skupku je. Tudi v Anti-Materialnem Zrcalnem delu naše Realnosti so 3 Komune, in sicer:

  • Mojstrska z imenom RUMINELLI, je analogija TERAVAX-u

  • Pedagoška z imenom AMARO, je analogija BELUVAR-ju

  • Pedagoška z imenom GEMIROON, pa je analogija MADALIB-u.

Vse Žive Oblike v naši Zrcalni Realnosti TET -0 ITO imajo ravno tako Duše. No, bolj točno: vse Žive Oblike imajo Duše, sestavljene iz več delov. (o tem sem že pisal, pa si lahko sami preberete).Del Duše, ki je v naši Zrcalni Realnost,i ima ravno tako svoje ime, in svoje anti Materialno telo, v katerem je. Pa jasno, svoje možgane in pamet. Seveda, ko Materialni del Živega Bitja tuka,j v naši Realnosti umre, umre tudi njegov Zrcalni Anti-Materialni del, v naši Zrcalni Realnosti. Pripadajoči Zrcalni Anti-Materialni del mene RADO-a, se v naši Zrcalni Realnosti TET -0 ITO imenuje ADOR. Vse, kar jaz delam Tukaj, dela tudi on Tam. Ko sem delal svoj »Božanski Izpit 1« je tudi ADOR moral narediti Nitko, in jo potegniti do TAEKA-e, tam sem obe Nitki združil v eno, in jo vlekel sam naprej Gor. Ja, ko si enkrat izven naše Realnosti, zrcaljenja ni več. Opna Polja Modrosti ali naše Zrcalne Realnosti TET -0 ITO je tudi magnetna. RADO in ADOR sta eno. UM-a od RADO-a, jaz sem ga imenoval RADO 1, drugače mu je pa ime GAERT in UM od ADOR-a , sta povezana. Vse, kar se jaz RADO, to je moja Pamet, da ne bo pomote, odločim, je v bistvu to skupna odločitev. Tudi odločitev ADOR-a meni zgleda kot, da je moja lastna. Zrcaljenje je samodejno. Kar RADO naredi, se samodejno zrcali v Polju Modrosti. Velja tudi obratno. Kar ADOR naredi, se samodejno zrcali v Polju Rasti. Ni možno ločiti, kaj je naredil RADO, od tistega kar je naredil ADOR. Dejanje je simultano. V obeh Poljih imam tako 2 ločeni Duši, diametralno nasprotni z lastnim odločanjem, in to brez zrcaljenja. Povezava na Gor je stalna. Direktne, horizontalne povezave med njima pa ni. Kaj se bo delalo, odloča moj del Duše, ki se nahaja v TERMAGEN-u.

Štiri strani pa še malo, dovolj je bilo.
Lp.
Rado

PUSTI SPOROČILO: