Nov dan in rast

Življenje zna biti prav smešno včasih. (In ko postane takšno v naših očeh, mislim, da smo se na nek način spravili z njim.)

Včasih se nam skoraj v delčku sekunde (no, ali pa v več kot delčku sekunde 🙂 ) vse obrne na glavo. In ko lahko na nek način le nemo gledaš kaj vse se podira in česa vsega ni več, ti ni ravno prijetno. In ne pravim, da je kdorkoli kriv za to situacijo. Samo zgodilo se je. (Ker je bilo tako tudi prav.)

 

V bistvu nato pride ŠOK, NEMOČ, VPRAŠANJA. Vprašanja v stilu: “Zakaj je bilo pa to dobro?” Pa da ne pozabim smiljenja samemu sebi. (Še vedno se včasih ujamem v njegovo zanko!) Želimo si najti smisel v vsem dogajanju. No, jaz osebno sem sedaj v tisti točki, ko sem se sprijaznila s situacijo, ne želim več igrati žrtve, se boriti proti temu in jadikovati nad “usodo”, temveč se že počasi dvigujem nad svoje prizorišče in iščem GLOBLJE RAZLOGE, SKRITE BLAGOSLOVE,… 🙂

 

Včasih se me še loti kak slab dan, izvem kakšne neprijetne informacije, ki me zamorijo ali pa so moje misli v slabem vzdušju, ampak odločitev je padla!

 

In ta je takšna, da si jemljem čas zase, za svoje potrebe, da sem dosti sama s sabo, berem, se trudim zaslišati samo sebe in temu slediti po najboljših močeh.

 

Do mene prihajajo čudovite knjige z zelo pomembnimi informacijami… Pri glasbi je pa tudi tako, da se v takšnih časih malo spremeni moj okus za glasbo in začnem poslušati glasbo, kot je npr. tale spodnja. 😉 ♥

 

Ne znam vam povedati, kaj točno se mi zgodi, ko slišim tole čudovito pesem:

 

 

Mislim, da se nekaj v meni prebudi, zgane. Napolni me. Hans Zimmer – Poklon in pohvale! ♥

 

 

 

PUSTI SPOROČILO: