NuMeRoLoGiJa ~ Kaj je to za ena reč?

Numerologija je vsaj dve in pol tisočletji stara veda, ki preučuje vpliv števil na naše življenje. Vse stare kulture, predvsem Kitajci, Grki, Rimljani in Egipčani so spoštovali njeno modrost in se k njej zatekali po nasvet. Povezana je tudi s Kabalo. 

Duhovna numerologija, katere ustanovitelj je bil Pitagora – učenec Merlina.

Slavne so njegove besede: ˝Vse je energija, vse je vibracija˝ – vsako število nosi v sebi svojo vibracijo, s katero vpliva na nas. Vse ima svojo lastno vibracijo, ki deluje v popolni harmoniji z vesoljem; višja kot je vibracija, več duha je prisotnega in več sile, moči; nižja kot je, več je negativne energije in šibkosti; ko to združimo, ugotovimo, da je vse vibracija, veliko in majhno; in vse poplesuje v ritmu božanske glasbe; oziroma kot je to poimenoval Pitagora, v glasbi sfer.

Vsak človek pride na svet ob točno določenem času ter z določenim imenom – numerologija nam pomaga vse to razumeti in tudi uporabiti sebi v prid – sebe pobližje spoznamo ter si tako na svoji poti z danimi vpogledi lahko pomagamo.

Največ uvidov nam podarijo naša osebna števila, katerih je pet (Število življenjske poti, Število usode, Število duše, Število osebnosti ter Število zrelosti).

Predstavljajte si vsako osebno število kot lesketajočo se zvezdico,
ki oddaja svoj vpliv, energijo, neko vibracijo… ko jih vse združite, dobite prekrasno luč, ki sije kot mavrica, dobite prelesten spekter energije, ki je…. VI

Glejte nase kot na božansko lučko, tako kot ste!

. . . . . PET GLAVNIH OSEBNIH ŠTEVIL . . . . .

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI
Vaša posebna pot, po kateri hodite v tem življenju. To število govori o vaših naravnih talentih, darovih, ki vam bodo pomagali izpolniti usodo.

ŠTEVILO USODE
Število usode opisuje namen in smer vašega življenja. Predstavlja vašo nalogo in njen namen v tem življenju. Vaše poslanstvo.

ŠTEVILO DUŠE
Tu pa govorimo o vaših najbolj skritih, osebnih in intimnih željah, torej o vaši notranji motivaciji in notranjem hrepenenju – tisto, kar vas poganja.

ŠTEVILO OSEBNOSTI
Število osebnosti nam kaže sebe skozi oči drugih. Pove nam kaj izražamo navzven in kako nas opredeljujejo drugi.

ŠTEVILO ZRELOSTI
To število nam razkriva smer druge polovice vašega življenja. Predstavlja vašo resnično in iskreno podobo, ko živite v harmoniji s svojim notranjim in zunanjim jazom.

Za tiste, ki so na poti duhovnega razvoja, je to nežen način razkrivanja lekcij, ki jih čakajo v tem življenju ter tudi odkrivanja nekih dolgov ali slabše opravljenih izzivov v preteklosti, ali preteklih življenjih – to imenujemo življenjske lekcije ter karmične dolgove.

Duhovna numerologija se lahko uporablja tudi za dvigovanje naše zavesti; za ozaveščanje naših duhovnih sposobnosti… Vsi smo del večje slike, del globalnosti; in števila nam lahko podajo namig, kako naj služimo za najvišje dobro vseh našem planetu.

LiLi SoRuM
Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

PUSTI SPOROČILO: