Osnove zgradbe polj

foto:wallpaper-kid.com

Prvo opravičilo vsem, ki nestrpno čakate na nadaljnja navodila, kako priti Gor. Sam sem se hotel LOLA-i, ki je pisala v Članku-u opravičiti, da bo morala še malo počakati, pa seveda, da sem vesel, da čita te moje zapise, pa mi ni uspelo mojega komentarja spraviti notri v Članek. Ja, še ne znam. Tale prispevek je res bolj tehničen, ampak nekaj uporabnega za potovanje je pa le notri. Sam sem tehnik, pa vem kako čukasto, vsi taki kot sem jaz, gledajo ob čitanju podobnih tekstov. Upam, da sem vam dal malo navdiha. »Dokaz teorem« teme pa tudi še pridejo na vrsto.

 1. Kje sploh smo

Da ne bo zmede, mi prosim na začetku dovolite par pojasnil, kje se sploh nahajamo. Naša Realnost še zdaleč ni vse kar je. Takih Realnosti, ali še veliko bolj divjih, je kolikor jih hočete. Kaj vse je, nimam pojma kljub temu, da kar nekaj vidim. Ne se zgroziti nad zapletenostjo vsega kar je. Stvari so še veliko bolj velike, to kar navajam je le delček tega. Ja pač naše razumevanje se širi. Včasih se je vse kar je, končalo že ob morju. Potem smo se pa naučili jahati konje in se nam je svet končal tam nekje na bližnjem vzhodu. Nato smo se naučili izdelovati malo večje ladje, pa se je naše obzorje razširilo na celoten planet Zemljo. Pred kratkim smo izumili tudi teleskope in se naučili, da je vesolje zelo veliko. Nekaterim se že sanja da naša Realnost ni edina….Res je, dokazal tega sicer še ni nihče, je pa dan, ko se bo to zgodilo že blizu. No pogleda ne smemo ustaviti tu. Tam zunaj je še marsikaj….Verjemite, presega našo najbolj bujno domišljijo. Preprosto pravilo je tu v veljavi, glasi se pa takole:

Vedno, ampak res V E D N O je nekaj še večjega zadaj in VEDNO je še nekdo VIŠJI nad nami. Konca preprosto ni.

Da ne bo zmede

Okolje, kjer smo, je zelo širok pojem. Vsak si ga lahko predstavlja in omeji drugače, odvisno od širine pogleda, ki ga imamo. Za nekoga, ki nima možnosti gibanja, je prostor v katerem se je rodil in v njem živi vse kar pozna. Za večino nas, ki svobodno hodimo okoli je planet Zemlja okolje kjer smo. Za astronome, ki vneto opazujejo nebo bo okolje kjer smo zagotovo celotno vesolje. Za lažje razumevanje vsega kar je, pa vas tukaj prosim, da razširite svoj pogled onkraj znanega praga naše Realnosti in dopustite možnost, da je zunaj še nekaj več od tistega kar je nam znano. Dokler sami ne pokukate tja ven mi boste pač morali verjeti na besedo. Sam sem že naredil deset korakov čez ta naš prag in verjemite izkušnja presega vsa pričakovanja. To je tako kot če bi GALLILEO-u, ki je skozi teleskop, ki si ga je izdelal sam, opazoval nebo, dali možnost pokukati skozi HUBBLE-ov teleskop, ki smo ga umestili v vesolje, daleč stran od prahu, vlage in svetlobnega onesnaženja. Že nam, ki smo tehnike vajeni so slike vesolja, ki nam jih pošilja osupljive, GALLILEO-u bi pa bile za dol past.

 1. Kako je zgrajeno

Spet malo prispodob. Imamo gozd, v njem opredelimo eno drevo, na njem eno vejo, na njej en list. Pa recimo, da je ta list naša Realnost. Dlje od gozda za enkrat še ne vidim, čeprav je tam še kaj večjega, vidim pa tudi drevesa v gozdu, pa na izbranem drevesu ostale veje in na izbrani veji vse liste. Teh je pa« kot listja in trave«, če uporabim znan SI pregovor. Ja mi se še imamo fajn, pri nas še hosta in trava raste. Drugje te sreče nimajo več… Kako so se v drugih vejah našega drevesa poštimali ne vem, v naši veji je pa takole: (spet ena prispodoba, da bo lažje razumljivo). Imamo velik napihnjen balon, kot kupola ki jo postavijo pozimi čez teniško igrišče. V Mengšu imajo eno tako…V njem je veliko prostora in vsebine (Igrišče, tribune, slačilnice bife, novinarski center, sejne sobe itd…). Notri, v tej veliki kupoli, so tudi drugi manjši napihnjeni baloni podobne zgradbe, ki imajo v sebi še manjše napihnjene balone in tako naprej, vse do balončka, ki je velik kot oreh, in to je naša Realnost. Nam se mogoče zdi velika, pa še zdaleč ni, če jo primerjamo s kupolo teniškega igrišča, kjer smo notri. No lahko se pa bahamo, da smo v ta veliki kupoli in v celi vrsti vedno manjših balonov, ki so notri. Full dobra družba in žlahta. Kar je pa najlepše, je pa to, da se držimo skupaj in si medsebojno pomagamo, saj smo vsi sorodniki in eno. Vsak balon je eno okolje, v njem pa en VIR. Manjši baloni, ki so v njem, so potomci tega VIR-a. Zanje je on naredil ustrezno okolje (balon) ter notri vstavil delček sebe, kot seme, iz katerega bo raslo novo in se razvijalo. Omeniti je treba še sistem povezav med posameznimi VIR-i v balonih. Le ta je zgolj vertikalen. Torej naš VIR, v ta veliki kupoli, točno ve kaj počnemo mi v našem balončku, ki je velik kot oreh. Po drugi strani pa horizontalnih povezav ni. Mi nimamo pojma kaj počnejo v sosednjem balončku, ki je poleg nas. Le tako je zagotovljen nemoten razvoj vseh, lahko gremo v katerokoli smer želimo, in nihče nas pri tem ne ovira ali navdihuje. Kaj se dogaja nad nami pa vemo le toliko kolikor nam drugi, ki so višji od nas povedo. In prav je tako. Petletni otroci se ne morejo vmešavati v atov šiht ali še huje v dedkovo imetje, recimo. Po drugi strani pa vse vemo kaj počnejo v balonih, ki smo jih ustvarili mi in so naši »otroci«. Tu se lahko pobahamo: naša Realnost si je že pridelala potomca, balonček , ki je kot riževo zrno v tem našem orehu. Ta naš otrok še ni niti eno leto star in veselo raste se debeli in počne vse kar pač otroci počnejo. Cool, al smo dase. Stop, tu ne mislim zgolj na Človeško Življenjsko Obliko, ampak na vse Življenjske Oblike, ki v naši Realnosti so, in teh je kolikor hočete, in to veliko naprednejših od nas.

 1. Kako je posamezen balonček zgrajen
  1. Opne

Govorimo o balončku, torej ima steno ali opno, kar je bolj primeren izraz za ovoj v katerem se posamezno Polje nahaja. Opne so različne, njihov osnovni namen pa je, da tisto, kar je v balončku ne pobegne ven in seveda, da kaj drugega tujega ne vdre vanj in okolje okuži, posledično pa, da spremeni pot razvoja vsega kar je notri. No vsa Polja nimajo opne, so tudi taka, ki so brez nje, odprta, je pa res, da notri vladajo drugačne zakonitosti, ki izolacije od ostalega okolja ne potrebujejo. No nekatera Polja imajo enake opne ali vsaj slične. Zanimivo je tudi to, da Opna ni enaka z obeh strani, temveč različna, pri Poljih, ki opne nimajo, pa je isto z obeh strani. Na splošno velja, da iz višjih Polj v nižje je lažje priti kot obratno. To se da le, če te lastniki spustijo notri ali pa, če si tako visoko, da si to lahko sam omisliš. No, če ti je to omogočeno, ti je tudi jasno, da se prvo lastnika vpraša, če sprejema obiske, ne pa, da se nenapovedano vtihotapi v njegovo stanovanje in štefna. So tudi taka Polja, v katera nihče iz nižjih nima vstopa, in taka, ki so popolne karantene tudi. Najdemo pa tudi Polja Arhive in Polja varnostne kopije, pa verjetno še ka,j za kar še ne vem. Jasno, stikov s Polji iz drugih vej ni, pa s Polji naše veje, ki so vzporedna z nami, tudi ne. Kake potrebe po tem itak nimamo. Že v naši Realnosti imamo še vse neraziskano, zraven imamo pa še Polja, ki so nam lahko dostopna, torej kake bojazni, da bi se dolgočasili ni. Evo malo limanja iz mojih zapiskov…Malo sem jih dopolnil, da bo bolj jasno saj boste to za vaš izlet potrebovali…..no vsega ravno ne, je pa zanimivo…

 • Polje 1 DOL, Polje Enosti, imenuje se RELAM , to je naš otrok, »Popravni Dom«. Opna na Gor , ko želimo vstopiti v našo Realnost je zame nič, za druge pa Hlad, gosto kot turški med. Pa skupaj leze. Ne da se vanj kopati luknje. Debelo pa je kake 2 m. Če se ga dotakneš kar primrzneš nanj. Ni bojazni, noben, ki je notri ne more pobegniti ven…
 • Tukaj Naša Realnost, Polje zelene Rasti, imenuje se TET 0 ITO, da ne bo pomote, na sredi je številka, ja jih je več, bolj točno 87… in enako njen povsem enak zrcalni del iz anti materije, Polje viola Modrosti z imenom TET -0 ITO Opna na Gor, ko želimo vstopiti v Polje 1 GOR, je magnet. Ste kdaj potiskali dva magneta skupaj z istimi poli, ne gre. No tako to zgleda tukaj. Bližje ko pridemo, bolj nas odbija, ni šans, da bi se je dotaknili kaj šele zlezli skoznjo…Debela pa je, kaj pa vem, kak meter recimo. Ne da se določiti saj se ne začne in ne konča. Tudi pri magnetu ne moremo točno reči kje so meje odboja, to je bolj odvisno od zaznave posameznika.
 • Polje 1 GOR, Polje bele Energije se imenuje TERMAGEN. Opna na Gor, ko želimo vstopiti v Polje 2 GOR je ravno tako magnet. Meni se je zdela Opna enaka kot prejšnja, kar mi ta hip tudi potrjujete.
 • Polje 2 GOR, je Polje Zvezdaste Različnosti z imenom ORTIDIS. Na Gor v Polje 3 GOR je opna spet magnet. Meni se je zdelo kot, da ni ničesar, ja vem, sam nisem merilo…
 • Polje 3 GOR, Polje mavrične Neomejenosti z imenom EXELLON. Na Gor v Polje 4 GOR ni Opne, logično saj smo v Polju Neomejenosti. Čeprav je v tem Polju Medij roza Navdih je Polje mavričnih barv. Podrobnosti bom pisal v poglavju o samih Poljih, sedaj smo pri Opnah.
 • Polje 4 GOR, ali Polje tribarvnega Zgoščevanja z imenom BAMAR. Na Gor v Polje 5 GOR ni opne samo prestopiš mejo, ki je lepo vidna. Na eni strani so vse žive mavrične barve, na drugi pa samo 3: modra, rumena in rdeča, barve naslednjih višjih Medijev, ki se v tem Polju zgoščujejo. Jasno odprto pa mora biti, če hočemo, da kaj notri pride, drugače ne bi imeli kaj zgoščevati. Te 3 barve se pa med sabo ne mešajo. Zgleda podobno kot kaka marmorirana svila. Jasno, če tudi nimajo vrat, je tudi tu potrebno prej potrkati, predno vstopimo, če te povabijo naprej, se razume.
 • Polje 5 GOR ali Polje modrega Potenciala z imenom YARRAW DAT. Na Gor v Polje 6 GOR je spet Opna, tokrat ena bolj nam domača, zgleda pa kot kak kamniti zid čeprav gradivo ni kamen, je pa hladno in trdo in te dobesedno ustavi, ko se zaletiš vanj. Posameznih kamnov s te strani ni videti, zato si kar malo zbegan, ko ne veš kako se ovire lotiti. Ta je bila Zemeljska saj sem čisto pozabil kdo sem, pol, ko se daš pa nazaj v pravo obliko pa je vse skupaj mala malica.
 • Polje 6 GOR ali Polje rumene Zavesti z imenom AGMIA. Na Gor v Polje 7 GOR Opna je, vendar ni kake fizične ovire, je le vročina in to samo kakih 0,5 m daleč od opne jo je mogoče začutiti. Dlje stran se je pa ne občuti, čeprav je temperatura zelo visoka, kakih 1.200oC. Ja Ljubezen dobro greje… Sem Gor vam za enkrat ne bo treba iti, to se bomo šli, ko bomo obiskali našo komunalno deponijo Smeti…
 • Polje 7 GOR ali Polje rdeče Ljubezni z imenom ANEMUT. Na Gor v Polje 8 GOR Opna ravno tako na nek način je, samo ne taka kot bi jo mi pričakovali, fizične ovire ni, je le prepad, pa stopi vanj če se upaš. Tukaj nekaj je, korak dalje pa ni ničesar, pa ne da bi bila tema, vidi se, vendar ni ničesar videti, tudi dna prepada ne. Ja Svetloba, ki je notri nima barve, je samo svetlo, zakaj pa si ne znam razložiti. Gravitacije tudi ni, pa te je vseeno strah vanjo vstopiti.
 • Polje 8 GOR ali Polje brezbarvne Svetlobe z imenom BILLYS. Na Gor v Polje 9 GOR Opna je, vendar spet ni fizične ovire, je le tema na drugi strani, stati pa itak nimaš na čemu, ko nič ni. Full zoprn občutek, ko ne veš kaj je notri, kakega živega pa le ne bi hotel pohoditi. Pri Svetlobi sem vsaj kaj videl, čeprav ni bilo nič videti, tukaj pa še tega ni in ti začnejo možgani proizvajati strahove z Zemeljsko podlago, pa kar pozabiš, da si 9 Polj višje, kjer vladajo povsem druge zakonitosti.
 • Polje 9 GOR ali Polje črne Teme z imenom NORT. Na Gor v Polje 1 IZNAD Opne ni, je le drug Medij in to zelo čuden. Jaz sem ga zaznal kot kislino čeprav se ne razliva, kar pokonci stoji v obliki kake stene. Jaz mu pravim Vanish. No vsi Gor so s tem izrazom očitno zadovoljni, saj me ne popravljajo. Fizičnega upora ni, sam merkaš, da se ga ne dotakneš, tudi kobre se ne šlata…..No zadeva ni tako črno-bela. Vse je odvisno od namena. Če nimaš namena vstopiti lahko potrkaš nanj in šefa na drugi strani pozdraviš, pa ti roke ne pobere. To sem tudi sam naredil. Od kod mi ta podatek, pa ne vem, Povedal mi ni nihče, kot kaže sem ga sam iz OMARA-e potegnil. O tem kdaj drugič je zelo pomembno in morate vedeti, pa ne za to naše potovanje, ampak na sploh….Koliko je tega za povedati, jaz vsega ne morem, boste morali sami začeti raziskovati, če vas zadeve zanimajo…

V obratni smeri na Dol, je pa drugače in sicer:

 • V Polju 1 IZNAD z imenom TREVIS še nisem bil tako, da ne vem kako je z druge strani izven NORT-a.
 • Iz NORT-a v BILLYS je le neka razmejitev, nič trdnega, nekaj pa je le. Potrebno je stvar preluknjati, je kak prst debelo, bele barve, kot kaka mrena, ni trda, prst gre z lahkoto skozi. Ko narediš luknjo, le ta ostane.
 • Iz BILLYS-a v ANEMUT, nekaj je, je toplo ni pa vroče, kot, da bi se dotikal termoforja. To se čuti energija Ljubezni na drugi strani. Rekel bi da je kakih 10 cm debelo, čuti se odpor, je elastično, ko daš roko skozi, luknje ni težko raztegniti, ko jo spustiš pa samodejno spet skupaj zleze, zato bo treba prositi, da ostane odprta.
 • Iz ANEMUT-a v AGMIA-o, kaj pa vem, opna je, preluknjati jo je treba, imam pa občutek da ni stvarna, da je tam samo zaradi mene, da imam delo. Zgleda kot, da bi bila narejena iz samih cevk nalimanih skupaj, eno na drugo po dolgem, tako kot kake slamice za piti, da lahko skozi gledaš in, da lahko Ljubezen nemoteno seva Dol. Na drugi strani se vidi rumena barva Zavesti, pa malo ti je žal tako lepo strukturo podreti, občuti se kot, da bi moral zabiti roko skozi satje. Cevke , ki so dolge kakih 10 cm izrineš v Polje Zavesti kjer se razgradijo. Luknja ostane dokler nekdo ne naredi in vstavi manjkajoče cevke nazaj notri. Jaz tega nisem delal, verjetno so drugi pucali za mano.
 • Iz AGMIA-e v YARRAW DAT, je kamniti zid enako kot z druge strani s tem, da je tukaj zid iz ločenih kamnov, ki pa so rahlo konične oblike in jih s pritiskom nanje izrineš iz zidu v Polje Potenciala, kjer kar v luftu obmirujejo, dokler jih nekdo ne da nazaj v zid. Kamni so s kvadratno stranico velikosti kakih 30x30x50 cm. Nudijo kar precej upora pri potiskanju, pa pol se spotikaš obnje, saj delajo napoto, zato jih je potrebno potisniti vstran, da lahko greš skozi. Kakih 6 kamnov je potrebno izbiti, da je luknja dovolj velika za prehod. No vsaj meni iti skozi ni delalo preglavice. Pa gravitacije ni nobene in tisti izrinjeni kamni kar tam obležijo, ja tudi mase in vztrajnosti ni čutiti. Luknja v zidu pa se nič ne podira sama od sebe. Med kamni ni nobenega veziva, pa kar skupaj držijo . Spraševal, kako je vse skupaj narejeno, pa nisem saj sem imel preveč dela sam s sabo.
 • Iz YARRAW DAT-a v BAMAR ni nič, samo prestopiš iz modrega Potenciala ven v tri barvno okolje. Rumena, rdeča in modra so sicer skupaj, vendar se tudi s te strani ne mešajo tako, da ni vmesnih odtenkov, barve ostajajo ločene. Upora ni.
 • Iz BAMAR-ja v EXELLON ni nič, je zgolj sprememba barve okolja. Vstopiš v mavrico, je zelo lepo za videt. Upora pri prestopu ni. Ja pri teh Poljih, ki nimajo opne sem imel problem kako se najaviti, saj ni ničesar na kar bi lahko potrkal. Pol mi je pa prišlo, da sem kar delček sebe, oziroma svoje Duše, notri poslal s prošnjo, da me sprejmejo in mi dovolijo prehod. Pa je delovalo.
 • Iz EXELLON-a v ORTIDIS. Opna je debela kak m in je težko narediti luknjo vanjo, saj moraš zabiti roko vanjo do pazduhe, potem pa še drugo, da lahko luknjo raztegneš. Gosta je kot med. Raztegovanju se upira in vleče skupaj. Tudi tu je potrebno prositi, da ostane odprta. Sploh pa, čeprav je na drugi strani črno zvezdasto nebo, ki zveni domače, je v mavrici bolj prijetno. Čutiš pa že domotožje in te vleče skozi. Tudi, če se ne bi trudil, bi sčasoma samodejno prišel skozi.
 • Iz ORTIDIS v TERMAGEN podobna kot prejšnja, vendar manj odporna. Debela je ravno tako kak m, vendar ni težko priti skozi. Tudi ona se sama zapira za tabo. Bo treba prositi, da ostane odprta.
 • Iz TERMAGEN-a v TET 0 ITO. Ta je pa bolj simbolična, lahko kar zaplavaš skozi, čeprav je 0,1 m debeline, je pa najbolj prijetna, ker veš, da si na drugi strani doma.
 • Iz TET 0 ITO v RELAM jedka rjava smrdljiva župa 10 m debelo, pa še brbota kot, da bi vrela. Vroča pa ni. Zame pa nič, zgolj prestop.
 1. Mediji

Še vedno smo pri balončkih. Če so napihnjeni, mora jasno nekaj biti notri. To kar je v njih je Medij ali snov, ki Polje opredeljuje. Jasno, Polja, ki opne nimajo, tudi lastnega Medija nimajo. Po navadi je notri kak Medij od Polj, ki so VIŠJE od njih, ali pa več različnih Medijev hkrati. Ja tudi pri Medijih velja Hierarhija. Nižji Medij ne more vstopati v višjega. Pri pojmu Medij pozor! Mi, ki imamo materialno telo pričakujemo, da bo tudi Medij nekaj, kar se bo dalo prijeti. Pa ni tako. Od vseh, ki sem jih do sedaj videl, ni bil noben tak. V naši veji jih je kar nekaj. V Poljih na Gor jih imamo 285 različnih, v Poljih na Dol pa ne vem koliko jih je. Poznano mi je samo to, kar ima naš otrok notri, v drugih pa tako ali tako še nisem bil. Ja vsi smo taki, da rinemo navzgor. No bolj točno, sistem v naši veji je tako narejen, da je naš cilj priti Gor, čim višje, čim bližje k našemu praVIR-u. Za tiste, ki ste radovedni je tukaj nekaj Medijev na Gor, da boste imeli idejo o čem govorim. ENOST, RAST, MODROST, NAVDIH, POTENCIAL, ZAVEST, LJUBEZEN, SVETLOBA, TEMA, VANISH, NAMEN, SPREJEMANJE, RADODARNOST, ZVESTOBA, VARNOST, SODELOVANJE, ŽIVLJENJE, MOTIVACIJA, VZTRAJNOST, LOGIKA, UČINKOVITOST, ČUSTVA, NAVDIH, MISEL…ZAVEDANJE VSEGA KAR JE….itd.

 1. Merila za opredelitev Polj

V RELAM-u sta samo 2 merili: V naši Realnosti je enostavno. Imamo 3 dimenzije: Dolžina, Širina, Višina in še Čas zraven. Problem pa nastopi, ko vstopimo v drugo Polje, kjer so merila za opredelitev le tega drugačna. Samodejno ga skušamo opredeliti z merili iz naše Realnosti, pa ne gre. Na srečo je tu naš UM, ki je full pameten, pozor, tu ne govorim o naši pameti ali kapaciteti naših možganov, da ne bo pomote, ampak o našem UM-u, ki je čisto nekaj drugega. Je nekaj kar smo podedovali iz Polj Višje, točno iz 1.312 VIŠJE in po svojih sposobnostih ZDALEČ prekaša naše možgane. To je zelo skromen opis česa vse je naš UM sposoben. Skratka, naš UM nam priskoči na pomoč in on prevede osnovna merila, po katerih se Polja opredeljujejo, v našim možganom, razumljiva merila. No končni rezultat te pretvorbe sploh ni slab. Ne počutimo se prav nič odtujeni, ko vstopimo v nam neznano Polje. No naš UM je to sposoben početi samo za Polja, ki so nižja od Polja, iz katerega izhaja on, pri Poljih Višje, je pa tudi on mrzel. Takole zgleda, spet limam iz zapiskov…:

  1. Stopnja razvitosti glede na lastno vstopno stanje,
  2. Lastna težnja oziroma želja po spremembi samega sebe ali želja po napredovanju.
 1. V TET 0 ITO imamo 4 osnovna merila:
  1. Širina
  2. Dolžina
  3. Višina
  4. Čas.
 2. V TERMAGEN-u imamo 3 merila:
  1. Količina akumuliranih Medijev v BABUŠKA-h,
  2. Prevodnost oziroma koliko od Medijev, ki jih imamo, smo spustili skozi sebe naprej drugim ali višjim ciljem,
  3. ter odtis, ki ga puščamo v okolju.
 3. ORTIDIS premore 6 meril:
  1. Svetlost posameznika,
  2. Sposobnost pretvorbe Medijev,
  3. Doseg na Gor in na Dol,
  4. dosežena stopnja kompleksnosti lastnih stvaritev,
  5. Usmeritev lastnih stvaritev
  6. Nasledstvo oziroma kako smo poskrbeli, da se bodo lastni dosežki razvijali naprej
 4. EXELLON Ima sami 1 merilo:
  1. Kako daleč sežemo
 5. BAMAR 3 merila:
  1. Stopnja koncentracije
  2. Obravnavani Mediji
  3. Pretočnost
 6. YARRAW DAT 3 merila:
  1. Trajna kapaciteta vira ki ga predstavljamo ali koliko Medija smo sposobni trajno izločati iz sebe.
  2. Doseg Medija, ki ga izločamo.
  3. Uporabnost našega Medija.
 7. AGMIA 3 merila:
  1. Poznavanje samega sebe
  2. Nadzorovanje samega sebe
  3. Sposobnost poznavanja in nadzorovanja drugih.
 8. ANEMUT 2 merili:
  1. Pretočnost na Ljubezen
  2. Sposobnost izbora prejemnikov.
 9. BILLYS 2 merili:
  1. Sposobnost usmerjanja toka razvoja
  2. Odtis, ki ga pri tem pustimo.
 10. NORT 2 merili:
  1. Stopnja introvertiranosti
  2. Pogostost reverzibilnosti
 11. 1 IZNAD-TREVIS 2 merili:
  1. Stopnja privlačnosti Medijev
  2. Stopnja razgradnje Medijev (razgrajuje samo Medije na Dol).

In tako naprej. Za ta prispevek bom tukaj nehal. Ja, so mi pojasnili, da več kot 5 strani ni primerna dolžina teksta, saj je moje pisanje težko prebavljivo. Imajo prav. No kake bojazni, da bi nehal pisati pa ni. Pri teh zadevah sem jaz le orodje za pisanje. Kaj in kdaj se bo pisalo pa ni v obsegu mojega odločanja. Nehati ne morem, če tudi bi si sam to zaželel. Ja, Gor imajo na razpolago vsa orodja da te motivirajo, da nadaljuješ.

Imejte se lepo
Rado

2 KOMENTAR

 1. To je do neke mere razumljivo, ampak se pospešeno začenja komplicirati. Zanima me od kod imena polj, sigurno ne z vašega zeljnika. Ali gre za kvantno “potovanje”? Lep pozdrav

PUSTI SPOROČILO: