Po navdihu ene posebne osebe

Tale blog je bil inspiriran preko debate…

Dragi ljudje!

Vem, da z žalostjo, mogoče tudi s solzami v očeh spremljate dogajanje po svetu. Marsikaj po svetu ni tako, kot bi moglo ali lahko bilo. Kakor se vzame. Vendar naj vam povem, da nismo v tem nemočni. Imamo en krasen dar, ki se imenuje SVOBODNA VOLJA. Z njo lahko počnemo dobre ali ‘slabe’ stvari. Tule je nekaj predlogov kako lahko pomagate:

– pomoč zavetišču za živali na različne načine: z zbiranjem hrane, starih odej, rjuh, brisačk, itd. ali pa jim pomagate tudi fizično in s sprehajanjem kužkov;

 – pomoč v domu ostarelih: npr. pogovor z oskrbovanci;

 – nakazilo denarja različnim ustanovam, zavetiščim, ipd.;

 – drobiž, ki ga poklonite človeku na ulici;

 – pomoč otrokom, ki so vojne žrtve in pridejo na rehabilitacijo v Sočo in

 – zbiranje starih, še uporabnih igrač za varne hiše.

Možnosti je nešteto. Že majhen dar šteje. Ne mislite, da ne morete pomagati ali da vaša pomoč ne šteje nič. Ni tako… 🙂

Pa tudi to še ni vse… Naše misli ustvarjajo svet. So naše ogledalo… In zatorej smo zelo močni. Močnejši kot si mislimo… 😉 Pošiljajmo <3 vsem ljudem in si jih predstavljamo, da so zdravi, ljubljeni, bogati, srečni.

In še eno stvar ne počnem več. In to je gledanje TV. Znižuje našo vibracijo, nas spravlja v slabo voljo. Zelo redko po njej pokažejo pozitivne novice… Jaz se sedaj počutim boljše, ko je že nekje 3 leta ne gledam več in tudi glava me ne boli več.

Blog zaključujem z mislimi o darovanju:

“Dar je namenjen darovalcu, zato se vrne predvsem njemu samemu – nikdar ni zaman.” MARY JANE RYAN

“Ko darujemo, zavzamemo svoje mesto v redu stvari in izkusimo globino lastne povezanosti z vso naravo. Dajanje je nekaj naravnega; ni nam treba kopičiti. Ta cikel je podoben stanju v izredno dolgi vrsti, v kateri z eno roko sprejemamo, medtem ko sočasno z drugo svojemu zanamcu predajamo tisto, kar smo prejeli.” MARY JANE RYAN

PUSTI SPOROČILO: