Počitek

V času rasti je zelo pomembno da se tu in tam »umaknete od vsega«. S tem mislim duhovnost. Delo na sebi je utrujajoče za telo in možgane, saj je treba veliko čistiti, reprogramirati in se konec koncev na novo življenje in dojemanje tudi navaditi. Zato se telo utrudi in potrebuje počitek.

Če ste med rastjo pozorni na svoje telo, boste točno vedeli, kdaj počiti. Ker vam le to telo samo sporoči ali z utrujenostjo ali kakim manjšim prehladom, slabim počutjem skratka.

Ko to začutite se spočijte. Po vsakem uspehu POČIJTE! S tem telo sprostite in ga pripravite na nove »podvige«. Če še niste dovolj samozavestni in ne poslušate svoje intuicije, vam to povejo sanje. Meni se vsakič, ko je čas za počitek in se »nočem« ustavit kljub opozorilom, ker hočem preveč naenkrat, sanja o tem. V sanjah sem tako utrujena, da kar ne morem biti pokonci. Se pravi v sanjah spim. To je vedno znak, da ste utrujeni in nujno rabite počitek.

Kadarkoli sem pretiravala sem spoznala, da to ni prav. Bila sem namreč mnenja, da ne smem odnehati. Tudi jogo sem dajala na stran. In potem je prišla slaba vest, da nič ne delam zase, da sem padla nazaj na stare tire poležavanja celi dan. Zakaj? Ker me je bilo strah, da bom postala melanholična in začela razmišljati o svoji »osamljenosti« .

In seveda sem! Sej ni čudnega, saj sem to razmišljala in to poslala v vesolje. Normalno, da se mi je to zgodilo. A ko sem to ozavestila in spoznala, sem se lotila še vzroka, kaj je v tem strahu. Odgovori so začeli prihajati in še prihajajo. Očitno je to globoko zakoreninjen vzorec. A pomembno je, da ga rešujem in s pomočjo angelov čistim.

In tako sem lahko sama s sabo, brez strahu, ker vem kako reagirati ob najmanjšem poskusu mojega »ega« da zopet prevlada. To je velik korak in uspeh, ki ga zmorete tudi vi!!!!!

Kot bi rekla Dobra vila – Maja: GREMO, AKCIJA!

Shanti

foto: freedigitalphotos.net

PUSTI SPOROČILO: