Polje Rumene zavesti

foto:splet

Lep topel sončen popoldan. Grem ob Ljubljanici proti domu. Pogledam čez vodo na drugo stran kjer sedita 2 mlada na klopci. Zraven klopce koš za smeti. On pije, verjetno pivo in, ko sprazni pločevinko vstane ter le to vrže v zrak in ko prileti nazaj, jo z vso silo brcne da odleti v loku v Ljubljanico. Dekle, ki je sedelo zraven pa se smehlja in ga vsa vzhičena opazuje ter verjetno hvali njegovo tako moško potezo… No tega nisem slišal saj je bilo predaleč. Meni pa vse kocine pokonci. Poden, kje smo, total v riti, ko pa naša populacija premore tako malo zavesti. Grem naprej dol in pri bolnicah so naredili na obrežju Ljubljanice lep lesen podest za sedet. Poln je študentov, verjetno medicina. Tudi sam vstopim in sedem na tla v kot ob ograji, na sonček in hočem kaj zapisati (spet na kuhinjske papirne brisače se razume), pa ni prišlo do tega saj so me tisti Gor guncali, pa tudi pogovor med študenti je bil zanimiv. Zgleda, da so si naredili kar zunaj predavanje na temo zavesti. Pa sem dobil direkten uvid do kam seže naše uradno poznavanje zavesti. No recimo, da so se zedinili, da zavest imamo. Vlekli so na dan znanstveno dokazovanje o njej osnovano na fiktivnih primerih zombijev brez zavesti, kako bi oni reagirali v primerjavi z navadnimi ljudmi, ki zavest imajo. No dlje od tega pa ni šlo. Priznam, malo me je mikalo, da bi jim dal en drugačen vpogled kaj ZAVEST sploh je, pa sem se zadržal. No, če bi me kdo kaj vprašal bi jim pa povedal kar vem. Ja ta naša znanost se pri preučevanju materialnih zadev še kar znajde, v nematerialnem svetu je pa čisto bosa. Še huje, vsega kar ni materialno se sploh noče lotiti. Zanjo to ne obstaja. No res je, da v tem trenutku tudi sam ne morem ponuditi nobenega znanstveno sprejemljivega in seveda splošno ponovljivega dokaza kaj ZAVEST je. Edino kar lahko naredim je, da vsakemu, ki si bo to želel omogočim neposredno izkušnjo, ogled ZAVEST-i v njenem izvirnem Polju. No, to ne bo zgolj turistično potovanje ampak zadeva z mnogo globljim pomenom. Nivo ZAVEST-i na našem planetu je nizek in, če se ne bo kaj spremenilo, si bomo svoje domovanje uničili še predno spoznamo, da drugega nimamo. No to neumnost smo na Zemlji že parkrat naredili, pa je nima smisla ponavljati, saj vsakič spet začnemo na začetku lestvice razvoja. Tisti Gor, ki nas vodijo so se zato tokrat odločili, da se malo vmešajo v naš razvoj ter nam malo pomagajo prestopiti ta prag.

ZAVEST je Medij v Polju 6 GOR. Ima to lepo lastnost, da seva v Polja pod njo in smo jo v malih količinah vsi deležni, četudi se tega ne zavedamo in ne naredimo nič, da bi jo negovali in shranili. Žal so pa količine ZAVEST-i, ki jih na ta način dobimo male, jih pa dobimo, četudi tega nočemo. Ja, tudi še tako veliki pujsi se bodo enkrat spremenili na bolje. No samodejno sevanje ZAVEST-i pa ni vse kar imamo na voljo. Prvi je žal omejen na posameznike, ki imajo posebne naloge v NAČRT-u in ki potrebujejo hitre dvige treh Medijev z višjih Polj, med njimi je tudi ZAVEST. Dobimo jo tako, da nam iz Polja Zgoščevanja 4 GOR pošljejo skoncentriran žarek tistega, kar potrebujemo za izvedbo svoje naloge. Tudi sam sem tega že bil deležen, žal ostala populacija pri tem ne sodeluje in še naprej svinja in uničuje okolje. Bolj uporaben in seveda veliko bolj učinkovit je drug način, ki si ga vsakdo lahko privošči, če si le to želi. Po moje takih, ki bi si želeli hiter dvig lastne ZAVEST-i, ni prav veliko. Žal smo pri teh zadevah taki, da smo v celoti zadovoljni s tistim, kar imamo. No, če vas bo vsaj polovica, ki to berete to tudi poskusila, bo že ogromen dosežek. Torej, ta drugi način pa je, da se sami odpravimo GOR v izvorno polje Rumene ZAVEST-i in si dodobra napolnimo naše BABUŠKA-e. No, vse ki jih imamo ravno ne, 4 pa vsekakor, saj moramo prečkati pri tem nižja Polja, kjer so notri drugačni Mediji. Sam sem to že večkrat počel. Prijetno ravno ni, je pa zanimivo ter koristi, ki jih od tega imamo, so pa ogromne. Na svoji poti razvoja naredimo korak svetlobnega leta naprej.

No prvo malo osnov, da bomo vedeli o čem govorimo. BABUŠKA-e so naši zalogovniki Medijev, ki jih imamo v prsnem košu. Vsi, ki se spoznate na anatomijo ne se zgražat, niso fizične, da bi jih lahko secirali, so pa. Pa saj so tudi v našem telesu fizične žleze, za katere ne veste zakaj jih imamo, pa se nihče ne razburja. BABUŠKA-e so naši zalogovniki Medijev. Jaz sem jih tako imenoval, saj so me spomnili nanje. Shranjene so namreč ena v drugi, tako kot prave lesene babuške (Russian nesting dolls, da ne bo pomote). Na zunaj je BABUŠKA iz najnižjega Medija, v njej pa vedno manjše BABUŠKA-e višjih Medijev. Koliko različnih BABUŠK imamo je odvisno od posameznika, pa seveda, kako so zložene tudi. To je naša Medijska slika, je samo naša. Kot naša DNK, samo, da ne opredeljuje našega zemeljskega razvoja, kar DNK je, temveč naš Božanski razvoj. Na GOR je v našem sistemu do NIČ 285 Polj z različnimi Mediji. Ostala Polja Medijev nimajo. Kako visoko smo na lestvici razvoja prilezli ne vem, lahko pa trdim, da nekatere BABUŠKA-e vsi imamo, saj drugače ne bi bili tukaj. Lestvica od spodaj na Gor je pa taka. Vsi imamo BABUŠKA-o zelene RAST-i, ki je medij v naši Realnosti ter le redki imajo BABUŠKA-o viola MODROST-i, ki je Medij v naši zrcalni Realnosti. BABUŠKA-o bele ENERGIJA-e imamo vsi, le ta je Medij v Polju 1 GOR. BABUŠKA-o roza NAVDIH-a imajo le nekateri, tisti, ki jim ustvarjanje ni tuje. BABUŠKA-o modrega POTENCIAL-a le redki, no vse MAVRICE jo imajo, teh pa je kakih 85 tisoč inkarniranih na zemlji. Modri POTENCIAL trenutno med inkarniranimi ljudmi ni v uporabi. Je pa zelo koristna zadeva in še kako ga bomo potrebovali, zato ga ne zanemariti. Ne tako dolgo nazaj, ko se še nisem zavedal kako težo imam sem nekaj nehote zbasal v NAČRT in sicer skupinsko vajo ustvarjanja neposredno iz POTENCIAL-a. Delali pa naj bi kocke iz Težkega zlata. No to se morda sliši cool, je pa daleč od tega. Pri ustvarjanju namreč trčimo ob zelo pomembno temo, ki se ji reče avtorske pravice ali sam Božanski zakon ne vmešavanja. Običajno zlato si je nekdo zamislil in ga tudi izdelal. Brez njegovega soglasja si ne moremo doma v kleti narediti proizvodnjo cekinov na primer. Tudi to, ko rijemo po zemlji in ga kopljemo ni prav. S tem namreč uničujemo njegovo kreacijo. Težko zlato je pa nekaj drugega. To je kovina, ki sem si jo sam zamislil. Ima popolnoma zapolnjeno kristalno rešetko, sami kristali pa so pravilno zloženi, da zavzemajo čim manj prostora. Posledica je bela kovina, veliko težja od zlata ter popolnoma odporna na zunanje fizične, temperaturne ali kemične vplive. Ker je to moja zamisel lahko z njo počnem kar želim. No sedaj to imam v NAČRT-u, zna biti še zelo zanimivo zato pridno polnite svojo BABUŠKA-o modrega POTENCIAL-a. BABUŠKA-o rumene ZAVEST-i pa ima le kaka polovica naše populacije, no o tistih višje kdaj drugič.
Naj omenim le to, da vsi imamo še BABUŠKA-o rdeče LJUBEZNI, ki je iz Polja 7 GOR, pa BABUŠKA-o temno modrega ŽIVLJENJA iz Polja 32 IZNAD, pa seveda BABUŠKA-o brezbarvne LOGIKA-e iz Polja 46 IZNAD itd. Ja, tale LOGIKA bo za naš izlet zelo potrebna, zato jo navajam, pa ne zato, da bi to potovanje secirali in analizirali, temveč je LOGIKA potrebna za čisto nekaj drugega. Za samo potovanje namreč. Naše telo je fizično, pa naša čutila tudi, torej če hočemo dobiti tudi kake turistične vtise, kako je zgoraj, moramo iti GOR skupaj z našim fizičnim telesom. Če bi bilo zgolj polnjenje naših BABUŠK v planu, bi jih lahko poslali GOR same, pa bi se napolnile. Na splošno velja, da nižji Mediji ne morejo vstopati v višje, no obstajajo pa stranska vrata, kako se lahko temu izognemo. To je zamisel tistih GOR, mi tukaj jo le koristimo.
Gre pa takole: LOGIKA-o imamo vsi, nekateri malo več, drugi malo manj, LOGIKA je Medij, kar visoko, zato se lahko skozi nižja Polja prosto sprehaja. Tako kot vsi ostali Mediji, ki so višje. Če naše telo obložimo z LOGIKA-o.

Za tiste, ki čudno gledate, LOGIKA ima obliko kristalov. So kake 2 cm veliki, kot kamena strela. Jasno, trdnega ni ničesar. Se pa da nekaj trdnega z njo obložiti, naše fizično telo na primer in to lahko vzamemo s sabo v višja Polja. No, še enih par for je potrebno poznati, preden se lotimo našega fizičnega telesa. Naše telo je vezano na fizične procese, ki se v njem dogajajo, dihanje na primer, pa ustrezna temperatura, dovolj vode itd… Vsega tega GOR v višjih Poljih ni. Če bi celotno naše fizično telo obložili in odnesli s sabo bi bili že v 5 minutah mrlič. Temu se lahko izognemo tako, da pustimo del našega fizičnega telesa tukaj, da še naprej zganja svoj metabolizem in čuva trdnjavo. En del pa vzamemo s sabo. Ja s stališča logike navadnih državljanov je to lari fari, pa ni tako. Se da izvesti, drugega pa ni kot čuden občutek, da nas pol manjka. Ampak če veš kaj delaš, tudi to ni tako hudo. Tudi meni so zgolj povedali kaj moram storiti, pa sem se vrgel v vodo in plaval, pardon, popravek, so me morali kar malo poriniti, sam ne bi šel. S časom pa ti pride v navado in tega sploh ne opaziš več. Sam sem šel gor že več kot 20x pa mi nič ne manjka, mogoče le malo bolj smotan zgledam, ko pa take »bedarije« pišem…. Kake nevarnosti da bi se Gor zgubili in ostali le polovični pa ni. Tista polovica našega fizičnega telesa, ki jo pustimo v naši Realnosti deluje kot kako sidro. Naše fizično telo je od nekoga izdelek in kot tak teži samodejno k temu, da je celo. Tudi, če bi se raztrosili pa vseh Realnostih bi se samodejno spet sestavili v celoto. Drugo varovalo pa je, da smo umeščeni v to našo Realnost. V drugih Poljih smo tujek in nas samodejno izriva ven tja kamor pašemo. Ja Gor je red. Ne da se goljufati. Ja pa nobene panike, proces ponovnega sestavljanja samega sebe traja kake 3 ure, in takrat nismo za nobeno rabo. Bolje da nas kdo ne vidi saj smo kot kaki dobro zadrogirani in zapiti pubertetniki. No, da ne bo zmede, mislim, da je že čas da pojasnimo kaj sploh smo. Za začetek samo nekaj osnov, da bomo vedeli o čem govorimo. Smo namreč zelo zapletena zadeva in si zaslužimo posebno poglavje. Eden mojih naslednjih prispevkov bo na to temo, obljubim…

Tokrat le splošna delitev. Tukaj je naše fizično telo, vsem dobro poznano, pa možgani, ki so notri pa seveda naša pamet. No tudi najbolj zadrti materialisti ne trdijo več, da je to vse kar imamo…Nam to zgleda veliko ampak je zgolj 2 % vsega kar smo. Potem je pa tu seveda duša, no vsaj tisti, ki so verni verjamejo vanjo. Kaj točno to je se nobenemu niti ne sanja, kar se veličine tiče imajo pa kar prav. Celih 82 % vsega kar smo obsega. Navadnim državljanom tu zmanjka teksta, vsem ki vam % niso tuji pa vas bo zagotovo zmotilo tistih manjkajočih 16 %. Ja tu pa moramo vstopiti v čisto druge vode kar utegne za mnoge biti težko. Podobne težave sem tudi sam imel ko sem še bil zaprisežen materialist. In potem slišim nakladanje o Očetu in Sinu, OK to sem še nekako prebavil in Svetemu Duhu, tu sem pa kar ošpice dobil. Koji k. je pa sedaj to? Na strojnem faksu je v sedemdesetih letih čaral en prfoks matematike, ki se je pisal Klinc. Velik stručko. No od diferencialnih enačb nisem veliko odnesel sem se pa naučil logike. Vse se je vrtelo okoli Dokaz, Teorem….Še danes gledam skozi ta očala, tudi pri stvareh, ki mi pridejo od Gor. Par mesecev nazaj sem se lotil formul. Dovolj mi je bilo zgolj verjeti, pa sem si zaželel še malo »Dokaz, Teorem« vpogleda. Daleč nisem prišel saj sem vstopil v čisto druge vode, ki jim še nisem dorasel. No jasno mi pa je, da toti »Dokaz, Teorem« drži tudi za vse Gor. Nič ni kar tako ratalo, vse je logično, dokazljivo, ponovljivo, matematično opisljivo, točno tako kot to naši današnji znanstveniki obožujejo, počutil sem se pa kot kaki žličkar ko odkoplje skrinjo polno cekinov…no dali so mi par formul za pokušino takih v stilu E=mc2…. Bo še zanimivo. Nazaj na tistih manjkajočih 16 %. Slavnemu Svetemu Duhu, karkoli to že je, jih lahko pripišemo 6 %. Do sem našteto imamo vsi, vse kar je naprej pa… no ne bom vpeljal še eno dodatno razlikovanje med smrtniki, recimo zgolj da naslednjih 8 % imamo le nekateri, preostala 2 % pa sta rezervirana za «Lene Aristokrate«. Ja in sedaj se jaz matram s pojasnjevanjem teh priviligiranih 2 % tistim drugim 2 % kar naši možgani so…Svašta, še sam sebi komaj verjamem. Preveč nakladam, Tjaša nima več ničesar na zalogi za objavo…. Če se mislite s tem ukvarjati, je že čas da začnete uporabljati še vaše preostale čute, ki so veliko bolj primerni za zaznavanje vsega kar ni materialno. Evo bom kar moje stare zapiske notri nalimal, da bo hitreje šlo.

Imamo še 3 druga čutila, ki so:

  • Prvi je notranje vedenje, ko nekaj vemo, da je, brez, da bi te info dobili od zunaj.
  • Drugi je zaznavanje energij v okolici. Na primer: nekje se dobro počutimo nekje pa slabo.
  • Tretji je zaznavanje prihodnosti. Kaj bo.

Bravo vsem, ki ste pomislili na anatomijo človeškega telesa. Vsako izmed teh čutil ima svojo fizično podlago v našem telesu. Pa smo spet pri žlezah za katere še ne vemo čemu služijo, ja pa ne več dolgo, sedaj veste v katero smer morate iti, kako boste zadeve dokazali pa prepuščam vam.

Nekaj mi niso »ovce na broju«, pravijo mi, da je teh dodatnih čutil v bistvu 7. Zgornje 3 imamo vsi, naslednje 3 pa imajo le nekateri, to so:

  • Videnje (pa kaj je temu računalniku, da mi kar sam font spreminja…Aha spet rabite mojo pozornost…) ali tretje oko. To je pa zelo zanimiva zadeva no vsaj zame, ki sem bolj vizualen tip. Pride zelo prav pri gledanju nematerialnih zadev, kot je aura ali pa duša na primer. Zelo lepe stvari za videti, boste videli. Da ne bo pomote, tista pika, ki si jo v Indiji nalimajo ženske na čelo je zgolj simbolična, tam na čelu ni ničesar, razen kakega mozolja se razume.
  • Pol imamo pa še eno videnje, tokrat vsega kar prihaja iz višjih Polj. Ja zgodbice o angelčkih, palčkih, vilah, domovojih in podobno imajo realno osnovo, samo opisi, ki smo jih mi naredili so pa malo fantazijski. No saj so tudi morali biti, drugače jim pa nihče ne bi verjel, ja pa skladni z uradno doktrino so tudi morali biti, drugače so pa avtorje skurili… No nekateri te zadeve tudi danes vidijo, moja tašča na primer.
  • Sledi pa še ena bolj čudna zadeva recimo temu sposobnost prehitevanja samega sebe, da vtise in občutke dobimo še preden se dogodek dejansko zgodi. Na primer, da se odpravljate na neko zabavo pa v naprej že vse veste kaka p. se bo tam zakuhala in to do poslednje podrobnosti, tako da vam sploh na zabavo ne bi trebalo iti, ampak ker ste firbčni se vseeno tja odpravite….Sam se s tem ne morem pohvaliti, tisti, ki pa to imate pa boste sami vedeli o čem govorim.

No naših skrivnostnih žlez bo kmalu zmanjkalo, naj omenim le še zadnje čutilo, ki pa je spet rezervirano samo za »Lene Aristokrate« To je haranje po NAČRT-u ali vpogled v »višje sfere«…Pa se vam ni treba s tem ukvarjati, je pa zanimivo…

Klepet z mojimi Gor, ki je drugi dan sledil je pa zgledal takole: Spet malo limanja, brez olepšav…

»Kako spraviti grupo študentov Gor? Prvi pogoj je, da si mora vsak sam to želeti. Vsem je omogočeno iti Gor ne glede na stopnjo razvitosti. Potrebujejo pa zunanjo pomoč od Dol. Jaz lahko to nudim, drugih ni. Lahko tudi ……..in …….. spravim GOR? Kogarkoli… boste povedali koga. Super. Ko bo čas. Predpriprave niso potrebne. Ustrezno okolje je potrebno, ob Ljubljanici se da, pa na tečaju Yoge tudi. Mir brez motenj. Pa razložiti kaj počnemo in kam gremo. Vsak se pa sam odloči ali bo šel ali pa ne. Položaj telesa ni bistven. Ni uporabe UM-a. Uporaba lastne pameti?…skoncentrirati se morajo na lastno BABUŠKA-o Zavesti. Vsak ima BABUŠKA-o Zavesti dovolj polno, da gre lahko Gor. Merila za polnost BABUŠKA-e so: Izvirno Polje medija je 100%. Da greš lahko Gor na obisk rabiš zgolj BABUŠKA-o imeti, tudi če je prazna. Zgoraj ti jo nafilajo. Koliko ti jo nafilajo je pa odvisno od posameznika. Koliko lahko posameznik prenese? Ni meje. Ja pri Zavesti se nič ne Špara. To je izreden preskok naprej. Kako se vidi ali imamo BABUŠKA-o Zavesti polno? Je fizičen indikator. So samodejne reakcije, odzivi posameznika. Vsak posameznik lahko to sam zazna. Videti na drugih koliko jih imajo polne se pa ne da. Vemo samodejno. Ni na ukaz. Pamet sploh ni vključena v zaznavo polnosti BABUŠKA-e. Pri tem delujejo ostali naši čuti ne teh 5 fizičnih, ki jih uporabljamo. Prvi korak je da bodo to prebrali, drugi, da hočejo probat, sledi zaprositi za podporo tistih Gor, nobenih fizičnih priprav, nobenih ritualov in podobnih nonsensov enostavno boste vedeli, nič drugega ni zraven. To velja tudi zame. Moja BABUŠKA v NIČ ni zadnja kar imam, ampak sem prisoten tudi v CELOTA-i in tudi IZNAD CELOTA-e. Samo je oblika drugačna, ni BABUŠKA. Povezav z vzporednimi Polji pa ni. To lahko vsak naredi kjerkoli, kadarkoli. Naslednji korak zahteva pomoč UM-a saj se gre Gor s fizičnim telesom. Pa kristalčkov Logike. Lahko smo tudi nejeverni Tomaži pa bo tudi šlo. Zaprosimo Ekipe Gor, da nas obložijo. To naredi naš UM, uni Gor dajo pa komando. Naša pamet ne more dati komande našemu UM-u saj je pod njim. S fizičnimi čutili tega ne moremo zaznati. Treba je verjeti, da je. Sledi moja pomoč. Kako? Sam si moram želeti, da jih spravim Gor. Jaz sem full za to da vsakega, ki ima voljo to početi, tudi spravim Gor saj bo edino tako na naši Zemlji bolje. To bo treba narediti nek avtomatizem, da bom dosegel tudi tiste, ki jih ne vidim…. Potrebno je iti čez vsa Polja, čez vse opne in pri tem rabijo moj suport in navodila kaj početi in kako početi. Navodila lahko tudi zapišem, moj suport je lahko stalen, zadostuje, da se tako odločim. Jaz sem se tako že odločil. Napisal bom pa tudi. Drugega jaz ne rabim početi za začetek je to dovolj. Postaja zanimivo. I like it. Hvala lepa. Zadostuje če vsak prebere opis potovanja in enako sam izvede. Moj naslednji prispevek bo Polje Zavesti. Če se da, da se malo Zavest populacije dvigne dokler še nismo celo Zemljo zaj… Za prevode in objave v tujih jezikih boste vi poskrbeli. To potovanje lahko vsak opravi sam. Zadostuje prošnja Gor, opis potovanja pa moja odločitev, da jim pomagam. Vsak posameznik bo deležen lastnih zaznav. Ko bodo Gor seveda. Bistvo posega pa je polnjenje naše BABUŠKA-e z Zavestjo. Full se nam napolni. Posledica vsega tega bo polarizacija populacije. Na eni strani tisti, ki si bodo to privoščili in naredili svetlobni preskok naprej in tistimi, ki bodo ostali tam kjer so ter čakali na redno sevanje Zavesti. Sledi potek evolucije.«

Za zaključek pa še pripomba moje žene…Ta naš svet je poln lumpov, ki samo gledajo kako bodo na hitro prišli do denarja. Ne bi ravno želel, da me kdo toži za prestan strah, ali pa obrekovanje ali kako drugo neumnost zato še varnostna klavzula ali drobni tisk kakor hočete. Vse kar pišem je zgolj informacija. Če se bo kdo odločil to tudi početi je to zgolj njegova odločitev in kakršne koli odgovornosti zanjo ne morem sprejeti…. Ja moja draga ima skoraj vedno prav, jasno da sem prečekiral, če to drži. Jaz se pa počutim umazano ker to pišem kot na kaki reklami za kako kemijo… Posvetujte se z vašim farmacevtom ali zdravnikom, pa bo krivda njegova ne naša…Poden.

Navodila kaj morate početi napišem naslednjič, pa kdo je kdo GOR tudi, da boste vedeli komu vstopate v dnevno sobo…Pa še kaj kar rabite vedeti. Kake bojazni, da bi se kaj zalomilo pa ni, tisti Gor vedo kaj delajo…

Lp. Rado

1 KOMENTAR

PUSTI SPOROČILO: