Preveč idej

Se vam je že kdaj zgodilo, da je glava zaradi obilice idej kar “brenčala”? Včasih imamo obdobja, ko se nam ideje utrinjajo ena za drugo. Takrat čutimo velik entuziazem ali pa obratno, mentalni napor, ki se kaj hitro lahko spremeni v mentalni upor, občutke prezasičenosti, celo glavobole.

Že nekaj časa mi elementarna bitja kažejo, na kakšen način uporabljajo fizikalne zakone za svoje energetske procese.  Ko opazujejo recimo težnost, prosti pad, vzgon, se iz njih učijo. Ta znanja potem nadgradijo in nenazadnje z njimi usmerjajo zemeljske črte in »ki« pokrajine.

Ta pre-ČUDO-VITA bitja narave pa nam z veseljem pokažejo, kako si s temi znanji lahko pomagamo tudi mi kadar imamo izobilje idej.

Vizualizacija: Izobilje idej

Stopiš z nogami (če je možno, z bosimi podplati) na zemljo in zamižiš. (Ni nujno; lahko samo zvizualiziraš.) Ves presežek idej in z njimi vso miselno energijo, ki se je nakopičila v glavi zdaj spustiš s področja glave navzdol v Zemljo. Pomembno je, da je ne pošiljaš temveč zgolj spustiš! Energija s tem posnema princip prostega pada, kot se recimo slap preda/prepusti gravitaciji Zemlje in spontano zdrvi navzdol. Tako se odstrani kakršenkoli človeški miselni napor in aktivira ljubeča podpora Zemlje, fizikalnih zemeljskih procesov.
Energija se nato potopi. pogrezne v tla, pod tlemi pa jo na neki točki princip vzgona potisne v obratno smer – proti površini. S to energijsko podporo se vse ideje in njihova energija razlijejo po pokrajini. Še vedno z zaprtimi očmi zdaj vidiš, čutiš, zaznaš ali veš, kako se ideje povežejo s pravimi ljudmi, na pravem mestu ob pravem času. Morda jih začutiš v obliki simbolov, kot semena, ki s pomočjo Zemljine hranilne energije pokukajo na dan, zrastejo, zacvetijo in zaživijo svoje življenje. Ideje, ki se v vizualizaciji pokažejo bližje ali pa večje ponavadi rabijo hitrejšo pozornost in uresničitev.

Razbremenjen-a energetskega pritiska v glavi pustiš ideje, kjer so se zasidrale, počasi odpreš oči in se kar se da sprostiš. Prespiš. Potem pa v akcijo! 🙂 Svet komaj čaka na ravno tvoje ideje!!!

Vsem želim leeeeeeep dan! 🙂

PUSTI SPOROČILO: