PRI PETJU SE OD NJE PRETOČIJO NAJBOLJ MOGOČNA SPOROČILA

foto:splet

maria-callas-voice-century-cd-cover-artPovežem se z Njo. Takoj se odzove. Pri petju se od Nje pretočijo najbolj močna in mogočna sporočila.

Poleg Njene energije tokrat zaznavam žalost, ki me malo pred tem od zunaj oplazi in prelije mojo dušo. Vem od kod prihaja. Od osebe, ki je z menoj močno povezana, a vezana name ta žalost ni. Pomagala bi, a v tem trenutku ne morem. Že nekaj mesecev je tako. Povsem sem nemočna. Lahko sprejemem, to je vse, kar lahko naredim. Nič drugega ne morem. Ne vedno, a včasih me vse skupaj malo zapelje iz ravnovesja. Tudi tokrat me je.

Kljub temu se odločim in si vzamem čas za raziskovanje svojega glasu. Takoj vidim, da mi ta energija žalosti malo spodnaša temelj in z dihom ne zmorem povsem vzpostaviti stika, zato glas zveni malce okrnjeno in vse skupaj nikakor ne steče kot bi si v tem trenutku želela.
Obrnem se navzgor in zaprosim Njo, da mi pri tem pomaga in mi poda tisto, kar potrebujem, da glas steče in da prestopim to žalost in se jo osvobodim. Takoj me oblije mir in že v naslednjem trenutku dobim informacijo, ki jo potrebujem.
‘Ni potrebno iskati miru v sebi, da bi lahko mirno pel, ampak je glas tisti, ki lahko vzpostavlja mir in ravnovesje v telesu in duši, če se ga le zavedaš in si dovoj osredotočen nanj.’ Osupnila sem. Torej glas je tisti, na katerega se osredotočiš zato, da z njegovo pomočjo iz svoje najglobje notranjosti črpaš mir. Neverjetno. Za mene izjemno spoznanje, ker sem vse življenje znotraj sebe iskala mir, da bi ga izrazila skozi glas in ne obratno. Na vseh nivojih zavednega sem ob tem začutila, da na ta nov način lahko v trenutku vzpstavim ves sistem: telo, dih, glas…
Seveda takoj poizkusim. Svojo pozornost povsem osredotočim na glas in bolj ko sem s svojo pozornostjo pri njem, bolj ko mi zvok boža ušesa in ovija moje telo in bolj, ko se zavedam te danosti, bolj se mi vse skupaj postavja na svoje mesto. Žalost, ki jo zanzavam v nekaj trenutkih povsem izzveni. Postavim se v ravnovesje. Dih je osrediščen navzdol, telo se povsem sprosti in glas se svobodno pretaka skozi moje telo. Ob vsem se neizmerno dobro počutim. Glas zveni in vse je tako preprosto, lahkotno in enostavno. Ob tem iz najglobjih globin svoje biti čutim neizmeren mir, ki ga črpam v svoje zavedanje in hvaležnost za vse kar se je v tem kratkem času dogajalo in zgodilo, za vse te možnosti, učenja, napotke, rast,… pa tudi vsa orodja, ki mi bodo pri nadaljnem raziksovanju in prepevanju prišla še kako prav.

Hvala Njej za Vse. <3

ANAVITA LAURENI
Prepletanje umetnosti in duhovnosti v čarobnost bivanja, zavedanja, polnost življenja.Intuitivno svetovanje (prebujanje posameznika, odkrivanje njegovega nezavednega, ozaveščanje ter transformacija vzrokov nastalih težav, vpogled v prejšnja življenja, prestopanje mej znanega in omejujočega, duhovna in osebna rast, stik s samim seboj) Šola za odkirvanje glasu in lastnih potencialov izražanja

PUSTI SPOROČILO: