Pride tudi tak dan…

ko zgleda marsikaj tako temno, da si prav žalosten, ampak…

…Ko si žalosten nič ne pomaga tako zelo kot da nekoga drugega osrečiš… Takrat malo pozabiš nase, odmislis svojo žalost in zna biti, da jo več kot pol gre stran. 🙂

...Ko si žalosten si moraš dovoliti, da ti nekdo (nekaj) polepša dan… Včasih pa to ne pustimo, ker se tako zelo radi mučimo in smo na nek čuden način radi v ‘trpljenju’. Ampak Bog nas ni ustvaril, da trpimo. Da smo žalostni… Tudi njemu je težko ko vidi naše solze polzeti po obrazu. Ko nas vidi potrte. Obupane. Mogoče celo razočarane. Želi nam povedati, da imamo vedno moč, da spremenimo stvari. Da smo srečni, nasmejani, zaljubljeni v vse in vsakogar ( = v življenje!). Želi, da vemo da smo močni. Sposobni. Ljubljeni. In da imamo pomoč. Na nas je pa, da sprejmemo odločitev, prehodimo prvi korak in gledamo drugače kot ponavadi. Na Zemljo nismo prišli sami in brez pomoči vrženi v vodo, da zaplavamo. Vedno se lahko obrnemo nanj in na vse njegove pomočnike (vnebovzete mojstre, boginje, angele, vile, samoroge, palčke, škrate, elementale,…). Lahko pa bolečino zapišemo, zaupamo komu… V dvoje je vse lažje.

“We are really powerful beyond measurment…” <3

VIR SLIKE: http://4.bp.blogspot.com/_2SW6_mohlmk/S8QntBT1AvI/AAAAAAAACnU/x5cR4hvI7T0/s400/smile.jpg

Pod komentarji bodo več kot dobrodošli vaši predlogi kaj počnete vi, ko ste žalostni, da vam je lažje pri srcu… Kako zopet zanetite iskrice v vaših očeh… 😉 Hvala vam.

PUSTI SPOROČILO: