Prva spolna celica in bivanje v maternici

Pri združitvi semenčeca z jajčecem nastane naša prva celica, ki jo poznamo pod več imeni, za nas pa naj bo prva spolna celica. V njej je shranjen zapis, kaj smo prinesli na ta svet, podedovali po starših, del kolektivne zavesti …

te informacije se v času bivanja v maternici ter v trenutku rojstva prenašajo na vse ostale celice ter se spreminjajo in dopolnjujejo. V celicah je možno “prebrati” ali smo bili sprejeti s strani staršev in družine ali smo bili zaželeni kot otrok ali smo bili zaželeni kot spol. V celicah je hranjen tudi zapis, če se nismo sprejemali v katerem od prejšnjih življenj ter zapis o čustvenih stanjih staršev v času bivanja v maternici – ali je bilo mamo strah, sta se z očetom prepirala, je kdo od njiju doživel pretres, je bil kdo od njiju jezen, lahko so nastopile skrbi, kako bodo preživeli in skrbeli za otroka, se je otrok zgodil “po nesreči” … vzrokov je lahko veliko.

Glede na kakovost zapisov v naših celicah se skozi življenje kažejo posledice njihovega delovanja. Na primer zaradi tega, ker nas starši niso brezpogojno sprejeli v času nosečnosti, lahko nastopijo razne nerazložljive bolezni, lahko celo v težji obliki. Globoko v sebi nismo sposobni sprejeti samih sebe takšnih, kot smo ter se ljubiti brezpogojno.

Za vsako težavo pa obstaja rešitev. Ko vzrok ozavestimo in ga spremenimo, posledično odpadejo zdravstvene, psihične ali katerekoli druge težave, ki so nastale kot posledica travm v času bivanja v maternici. Fizično ni možno rešiti celic, ki so poškodovane v tolikšni meri, da se jih ne da več pozdraviti (na primer pri zelo težkih boleznih). V takšnih primerih je možno le zdravljenje na energijskem nivoju, s čimer spodbudimo druge celice, da prevzamejo vlogo odmrlih.

Določenih stvari ne moremo spremeniti, lahko pa pridobimo moč in modrost, da jih sprejmemo takšne, kot so ter sprejmemo tudi dejstvo, da so se te stvari v našem življenju pojavile z določenim razlogom in morajo biti točno takšne, kot so.

V naši prvi spolni celici ter v vseh ostalih celicah v telesu se nahajajo tudi zapisi o naših sposobnostih, talentih in potencialih.

Lahko se odločimo, da se namesto ujetosti v škodljive zapise ter delovanje “ujamemo” v dobre zapise in izkoristimo vse sposobnosti, ki jih nosimo v sebi, vse neomejene potenciale, ki se nahajajo v kolektivni zavesti ter se uskladimo z vsemi informacijskimi polji, ki so za nas dobra in v tem času dostopna. Odločitev je bila, je in bo vedno izključno naša. Ali bom tulil/a in se v življenju boril/a ali si bom dovolil/a uživati v čarobnosti življenja in vsakdana ter izkoristil/a svojo individualnost. Izbira je naša.

Avtor: Zoran Zavor

Zoran Zavor
Predsednik društva Pesem duše, specialist za osebno in kreativno rast in razvoj, osebna svetovanja, ustvarjalana akademija življenja Pesem duše, svetovanje karmična diagnostika, regresija, hipnoza in NHRâ„¢, organizacija in vodenje oddaje "Preprosto naravno" ...

PUSTI SPOROČILO: