Quan Yin in prihodnost

Kadar čutiš strah pred prihodnostjo, takrat gre lahko za nesprejemanje sedanjosti ali pa pomanjkanje sočutja do sebe v sedanjosti.

To nelagodje zaznavaš kot presežek energije, ki jo v obliki prestrašenih misli pošiljaš v prihodnost. Le-to energijo pa lahko nasprotno nameniš za soočanje s sedanjostjo.

Vizualizacija: Quan Yin in prihodnost

Osredotočiš se nase tukaj in zdaj. Pred sabo si zamisliš dogodek ali situacijo v prihodnosti, ki se je bojiš. Vendar je tokrat med tabo in tvojo prihodnostjo steklena stena iz modrega turmalina. Pogled skoznjo že omili tvoje doživljanje prihodnosti. Na drugi strani turmalina zdaj opaziš Quan Yin, ki s svojim mirom blagoslavlja tvojo situacijo. Tvoji svetlobni spremljevalci bodo s tabo tudi v prihodnosti. Pustiš svoji prestrašeni energiji, da steče proti modremu turmalinu. Energija, ki izstopi na drugi strani je še vedno tvoja, a prečiščena. Ne rabiš se obremenjevati na kakšen način se je to zgodilo, zgolj zaupaš vibracijam mineralnega sveta. Ko steče tvoja energija proti Quan Yin, se sreča z njeno energijo neomejenega sočutja. Na roki, ki jo Quan Yin drži vodoravno, se energiji srečata in ojačata. Z roko, ki jo drži navpično, Quan Yin energijo stabilizira, osredotoči in napolni z božansko jasnostjo. Ko začutiš, ta vitalizirana energija steče skozi turmalinovo steklo. Ko se dotakne turmalina, se le-ta obarva roza. Ob izstopu energija steče zopet proti tebi.

Quan Yin: »Jaz bom vedno znova vračal tebe k tebi.«

Svežo okrepljeno energijo uporabi za:

-sprejemanje sedanjosti, kot je
-za to, da se ne obsojaš!!! in ne obsojaš svoje sedanjosti
-da spremeniš, kar želiš spremeniti.

 

P.S.: Če ima kdo kakšno idejo, kaj naj vprašam vodnike za prihodnje sporočio/blog – pliz!! 🙂 – bom zelo vesela, ker jaz sem bolj brez idej zadnje čase… 🙂

2 KOMENTAR

PUSTI SPOROČILO: