Simboli polj 1

foto:powerlisting.wikia.com

Smo del gigantskega ŽIVEGA MEHANIZMA, ki odlično deluje, se razvija in raste. Vse sam od sebe. Tisti, ki so si ga zamislili in ga naredili, si zaslužijo vso pohvalo. Hvala VAM.

UVOD

Prispevka, “Polja na Dol” in “Kje sploh smo“, sem napisal dolgo nazaj, v mesecu April-u, če se ne motim. Res, da se mi je takrat mudilo, saj sva z ženo odhajala na morje, pa je bilo notri dosti limanja. Moja draga, odličen kritik, jih je označila kot zanič, pa jih nisem poslal naprej ter sklenil, da jih predelam. Oba ste že prebrali, tole je pa drugi del enega od njih. No, te grafične vložke so se spomnili tisti Gor, in mi dobro zapletli pisanje, ni in ni šlo, tako, da sem obupal in poslal v objavo tekst brez risbic. Kaki so simboli, sem vedel že kako leto pred tem, zato nisem pričakoval težav. Zapletlo se je pa pri načrtu objave simbolov. Moje predstave so močno strigle s tistimi, ki so v NAČRT-u, pa so me tisti Gor ustavili. No, ker sem sam bolj tup pri teh stvareh, je kar dolgo trajalo, da sem pogruntal, v čem je fora.

Trmasto sem telovadil še naprej in se trudil, na vsak način zadevo dokončati, jasno, brez uspeha. Od Ekip Gor sem izvedel le, da je stvar čisto enostavna, in da je z zadevo treba še počakati, ampak meni se ni dalo čakati, ko se mi je pa tako fino zdelo risati. Skratka pol mi je pa potegnilo, da igrati nekaj “solo brez”. mimo NAČRT-a ne bo šlo, pa sem nehal riniti po svoje. Minili so meseci, pa sem spet pri tem. No, rekli so, da naj bi bila moja naslednja objava to, pa se spet matram, kako priti naprej. V Excel-u ni šlo, v Wordu še manj, sedaj sem pri Power Point-u, pa ni vidnega napredka. Vse, kar sem naredil, so mi zbrisali. Sem na nekem prisilnem mirovanju. Ja, ne boste se me znebili, čeprav 98 % vas misli, da nisem ravno pri zdravi pameti. Ko tole končam se lotim NAČRT-a, ja pa GOR moram tudi iti, priprave so pa za take izlete zelo obsežne. Pravijo mi, da se za enkrat še nihče od vas ni lotil priprav za iti Gor. Zadeve pa zorijo, in prav je tako…

1 DOL – RELAM -Polje bele Enosti – Polje spremembe

Polje z UPRAVNIK-om. Narejeno iz modrega Potenciala – Plava krogla, v sredini Polja in z velikim dotokom le tega vanj – Modri trikotniki. Kaj se bo tam notri dogajalo, da bodo to potrebovali, pa še nisem raziskoval. Polje ima Opno, notri pa Medij belo Enost. Polje je sicer bilo narejeno že dolgo nazaj, začelo je delovati pa šele pred kratkim. Do sedaj se je notri nabralo že kakih 200.000 prebivalcev. Vsi so človeške Duše, saj je bilo to Polje izdelano samo za nas. UPRAVNIK-a še nima, čeprav se ve kdo to bo.

dol-relam-1

TUKAJ – TET 0 ITO – Polje zelene telesne Rasti – naša Realnost

To je pa naša Realnost. Modro jedro saj izhajamo iz Potenciala, Opna se razume, notri pa zeleni Medij Rasti. Imamo še tri modre žarke Potenciala, ki sevajo v naše jedro. To jasno nakazuje kakšna je naša bodočnost. Uporaba Medija Potenciala, da ne bo pomote. No, pred tem moramo izpolniti še en predpogoj, in to je, da bomo do takrat sploh preživeli kot življenjska oblika. Naše Polje VIR-a nima, ampak zgolj UPRAVNIK-e. So trije, in sicer celotne Komune za Duše Človeške Življenjske Oblike. Ja točno tako, imamo samoupravljanje, vodijo nas pa naše lastne Duše, ki so že toliko napredovale, da so tega sposobne. Prva je naša Mojstrska Komuna TERAVAX, ostali dve pa sta naši Pedagoški Komuni BELUVAR in MADALIB. Več jih Ljudje pa itak nimamo. Jasno, naša Realnost pa ni popolna, če ne upoštevamo še njenega zrcalnega dela. Oba skupaj sta celota, če tudi nam zgledata ločena.

tet

TUKAJ ZRCALNO – TET -0 ITO – Polje viola Modrosti – naša zrcalna Realnost

Naša zrcalna Realnost, Opna, notri viola Medij Modrost in prav zanimive puščice. Po barvah je že jasno kaj predstavljajo. Zgornji dve sta, rdeča Ljubezen in rumena Zavest. To dobivamo notri in služijo za našo rast. Spodnji puščici pa sta, modri Potencial in bela Energija, tudi te dobivamo notri, oba Medija naj bi nam služila za ustvarjanje. No, belo Energijo smo že začeli uporabljati, modri Potencial je pa še na čakanju. Bela energija je Elektrika, pridobljena iz obnovljivih naravnih virov, kot je sonce, veter, valovi in podobno. No, tudi hidro centrale lahko prištejemo med obnovljive vire, saj za svoje delovanje ne onesnažujejo okolja, vendar mi niso všeč, saj z umestitvijo v samo okolje, le tega močno spremenijo. Premog, nafta in podobno, so pa packarija. Ko jih skurimo, močno umažemo okolje, pa še tuje kreacije so, in mi jih uničujemo, brez da bi imeli soglasje njihovega avtorja za to. Ja kršenje Božanskih Zakonov pa proizvaja Karmo in še kaj….Tudi v naši Zrcalni Realnosti imamo tri Komune, kjer so notri tisti, ki jo vodijo. Ja, tu se mi zdi, da je ena navadna zmeda, pa mi pravijo, da ni. Nikakor mi ne gre v glavo, kako lahko funkcioniram, ko pa ni šefa. Na primer pri meni na eni strani RADO 2, ali moja pamet, če hočete, na drugi, moj zrcalni del z imenom ADOR, oba z lastno voljo, oba samostojna, pa še vedno krasno delujem kot celota. Da ne omenjam še ostalih delov mene, ki so še višje… To bo treba še raziskati…

zrcalno

1 Gor – TERMAGEN – Polje bele Energije – Polje našega porekla

Spet modro jedro iz Potenciala, vanj pa sevajo viola žarki Modrosti kar predstavlja vso pomoč, ki smo je deležni od vseh ostalih, ki v Polju ORTIDIS so. Ja, pa seveda ponovno Opna okoli. Polje TERMAGEN je belo, saj je to barva Energije, Medija, ki je v njem. Spirale z viola pomočjo so 3. Ena od vseh VIR-ov na Gor, ena od OMIP-a ter tretja od vseh njegovih bratov in sester. Sprašujem se, kako vam bodo vse te informacije koristile, pa mi pravijo, da vam bodo. Cool! Že kar nekaj časa nisem ničesar objavil. Preprosto, ne spustijo me naprej, pa sem čisto nesrečen. Butasto. Greva z mojo drago pogledati, če so kaj gobe začele rasti…. Ja, tudi jurčki so kreacija našega VIR-a v TERMAGEN-u TAEKA-e.

1 gor

2 Gor – ORTIDIS – Polje zvezdaste Različnosti – Polje vodenega razvoja

Modro izhodiščno jedro, cel kup naslednikov z enako zasnovo, enakimi možnostmi in predvsem, enako podporo in pomočjo ter ogromno medsebojnega sodelovanja. Vsi so si različni, imajo pa skupno lastnost: vsi so uspešni. Neuspešnost enega, bi pomenila neuspešnost vseh, zato takih ni. Vse deluje skladno, vsa dognanja si delimo, vsi držimo skupaj, smo kot celota eno, kot posamezniki pa popolnoma različni. Čisto nasprotje od tega, kar ljudje smo. Vsi smo si različni to drži, sodelovanja pa ni nobenega, vsak vleče na svojo stran. Na nek način smo poizkusni zajčki. Pustijo nas, da se medsebojno grizemo in gledajo, kam to vodi. Če pa kateri dvigne glavo iz te župe, je pa deležen vse pomoči, ki si jo lahko zamislite. Nudijo ti vse, samo, če si le voljan to sprejeti. Res izjemno Polje medsebojne pomoči. Vsaka čast našemu VIR-u OMIP-u v ORTIDIS-u za tako izjemno zamisel. Še moj nasvet: dvignite glavo ven, ne bo vam žal. Vera ima kar prav, ko pravi, da smo Božji otroci. Ko pokukaš ven, si takega sprejema tudi deležen.

2 gor

3 Gor – EXELLON – Polje mavričaste Neomejenosti in roza Navdiha

Modro jedro iz Potenciala, ki je tu zalogovnik gradiva za ustvarjanje, roza Polje Medija Navdiha okoli, da idej, kaj početi, ne manjka ter smernice v vse smeri, in seveda barvasto zunanje okolje, pa jasno nobene Opne, se razume. Vse je dovoljeno ustvariti, omejitev ni. Pardon, je, ena sama, in to je rezerviran prostor, ne smeš ga preseči. No, to pa ni huda stvar, saj so ta najboljše zamisli male. Hud strup hranimo v malih flaškah. Ja, modra jedra si sledijo v vseh Poljih, ki temeljijo na Potencialu, kot izhodišču za stvaritve. DAT je pa frajer, da mu uspe vse z njim zalagati. Odkar je naš VIR RNAEI v Polju EXELLON prostorsko omejen, se razvija na notri. Na notri omejitev ni. Lahko delaš vedno manjše stvari, bolj zapletene, bolj dovršene. To je odlična smernica za nas na Zemlji. Ko nas bo na njej preveč, bo treba kreniti v tej smeri. No, kar se elektronike tiče, to že počnemo, samo iz drugačnih razlogov. Tu tudi ne vem kako bi se opredelil. Koristna je, zdrava ni. Je kratkega veka, vendar z dolgotrajnimi slabimi učinki. Brez nje smo bosi, z njo pa slepi za okolico. Koliko se je bomo posluževali, je pa seveda odvisno od nas. Sam se ji izogibam, če se le da.

3 gor

4 Gor – BAMAR – Polje tribarvnega Zgoščevanja – Polje rdeče Ljubezni, rumene Zavesti in modrega Potenciala

Ta simbol pa res vse sam pove. Tri barve, trije Mediji, blago sevanje notri in močan žarek ven, zraven pa še črno jedro, da ni pomote, kdo smo, vse na brezbarvni podlagi in brez obrobe, jasno saj Polje lastnega Medija nima, pa Opne tudi ne. Zanimivo pri BAMAR-ju je, da poleg vidnih vtisov dobimo tudi slušne. Brni in to s tremi različnimi frekvencami, vsak Medij ima svojo, no bolj točno, vsak zgoščevalec ima svojo. So trije: naš VIR v BAMAR-ju WATTENS zgoščuje rdečo Ljubezen, njegov sin FANTYS zgoščuje rumeno Zavest, njegov najmlajši sin LODRY pa se ukvarja z zgoščevanjem modrega Potenciala. Bodite pozorni na to, ko boste šli skozenj. Jaz nisem bil, pa sem simfonijo zamudil. No, tudi vi boste neudobno v novi obliki telesa, pa ne rabite preveč misliti na to, tisti Gor že vedo kaj delajo, in škoda je to zamuditi, zaradi pretiranega opravka sam s sabo. Ja, od naših čutil pride prav še otip za zaznavanje trdote in toplote na Opnah, drugi pa ne. Kar utegnete potrebovati je še, neposredna komunikacija z Ekipami Gor. Jaz tu nisem imel težav saj sem z njimi že dolgo klepetal. Dobro je namreč vedeti, ali ti je dovoljen vstop v njihovo Polje ali ne, ostalo ti pa itak pride po drugih kanalih, in točno veš za kaj se gre. Jaz sem rabil na to še potrditve v klasični obliki, da sem bil siguren, da vse počnem prav. Bilo mi je lažje. Kako bo z vami ne vem, lahko pa trdim, da je komunikacija z njimi dobrodošla. Mene full guncajo, vsakič, ko kaj delajo na meni, potrditev pa je še bolj izrazit nihljaj, po možnosti s treskom v kaj trdega, v kako omarico ali podobno, kar je pač zraven. Sčasoma mi je tak način postal avtomatizem, prvo odgovor, preprosto ga veš, nato pa še potrditev s treskom, da bolj drži. Ja, pa tudi žena ne postavlja več vprašanj “kaj pa butaš?” Se je že navadila.

4 gor

5 Gor – YARRAW DAT – Polje modrega Potenciala – Polje stika med Gor in Dol

Vse je modro, pa je res, in to ne samo v samem Polju YARRAW DAT-u. Modrino je možno najti tudi v Poljih na Dol, ki Potencial ravno tako uporabljajo. Tudi naša Realnost je med njimi, pa ne mislim modrega neba, ki ga vidimo, če ni oblakov, ta barva ima fizikalno ozadje, temveč če pogledamo s “tretjim očesom”… He he, kako priročen izraz, ki pove vse in nič, ni čudno, da je tako v modi in to že zelo dolgo časa. Ko enkrat začnete uporabljati lastne oči za ta namen, se nanj ne boste več sklicevali. Enostavno boste te stvari videli, tako kot vse druge… A ja, še hoteti je pred tem treba, ne le zgolj odpreti oči, kot pri navadnem gledanju. Modra barva je pa res nekaj posebnega. Ko se v morju potapljate, postaja z globino vse modro, pa tudi slika planinskega jezera, ki visi zunaj pred vhodom, je postala čisto modra, vse ostale barve so zaradi svetlobe, šle po gobe. To je pa bilo malo nostalgije na morsko okolje, in nima veze z modrim Potencialom… Prepleteni obliki v obliki črke V, v simbolu predstavljata nas, smo beli in rinemo Gor, in one Gor, ki so Črni, saj vsi izhajajo iz polja NORT, in jasno, se trudijo nam Dol pomagati…iti Gor, se razume. Šef v Polju YARRAW DAT je DAT, vendar notri ni sam. Tam imamo tudi mi, Človeška Življenjska Oblika, svojega učitelja Potenciala. TOROX mu je ime. Za enkrat še nima dela z nami, bo pa kmalu na full zaposlen. No, mene že nekaj časa uči, pa sem bolj pri štorastih učencih. Vse se mi sfiži.

5 gor

TJAŠA pravi, da so ti moji prispevki predolgi zato sem tega razdelil na 4 dele. Skrajšati se ga na da. Če opisuješ abecedo pač moraš predstaviti vse črke ne pa samo tiste, ki se najpogosteje videvajo. Tukaj pa tako ali tako opisujem samo samoglasniki na primer. No če vam je zanimivo boste zagotovo prebrali še naslednje tri.

Imejte se lepo.
Rado

PUSTI SPOROČILO: