Simboli polj 2

foto:pics-about.space

UVOD

In potem narišem in napišem vse skupaj v Power Point-u, le tam se je dalo to narediti saj sta se mi WORD in EXCEL pred tem sesula, in vse skupaj pošljem v objavo popolnoma prepričan, da bo tokrat čisto v redu, pa spet razočaranje. Prvo mi TJAŠA napiše da rabi zadeve v Word-u, pa, da ne smejo biti predolge, pol se je pa še sama lotila preobrazbe datoteke, jo razdelila in objavila, in spet poseg onih Gor. Vse risbice v objavljeni verziji so bile sfuzlane. Ja meni so to že enkrat naredili, sedaj so pa še TJAŠA-i isto. Se mi prav fino zdi, da ne hecajo samo mene… Jasno taki spremenjeni simboli ne mejo biti objavljeni pa smo jih hitro sneli. Sedaj sem se pa preureditve lotil sam. Malo več kot uro časa je bilo potrebno TJAŠA je pa porabila eno uro. No moj izdelek pa je vsaj OK, Tralala…. Evo tole je drugi del….

6 Gor – AGMIA – Polje rumene Zavesti – Polje duhovne rasti

Jasno, da je simbol Polja rumene Zavesti tudi rumen saj je poln tega Medija. Kvadrati v njem pa navajajo njegovo poreklo: črno Polje Teme, brezbarvno Polje Svetlobe in rdeče Polje Ljubezni. Simbol lastnega Polja in jasno, vse kar je za njim spravljeno, je zamisel VIR-a REVAL-a, ki v Polju je. Le pri Poljih, ki imajo notri Upravnike pa simbol in vsebino podatkov, ki v njem so, pripravi tisti VIR, ki je Polje tudi naredil. Na začetku vaše “kariere” boste z REVAL-om imeli največ opravka. Je že tako, da brez ustrezne Zavesti tudi duhovnega razvoja ni. Slovenski pregovor pravi, da hudič na kup s… No pri vsaki stvari je tako, tudi tukaj, le tisti začetni kup moramo sami narediti, drugače zadeva ne deluje, no vsaj pri Medijih je tako

6 gor

7 Gor – ANEMUT – Polje rdeče Ljubezni – Polje čustvene rasti

Ja tale srček od GOROON-a, ki je naš VIR v Polju ANEMUT, je pa vsem dobro poznan. Vsi smo bili enkrat NOROOO!!! zaljubljeni, da nas je kar razganjalo. No, pa ni bil tale srček kriv, ampak povezava, ki se nam je vzpostavila do Polja ANEMUT preko Medijske vezi, in po kateri nas je Dol, dobesedno zalivalo z Ljubeznijo. No, ta Ljubezen je sicer imela eno malo napako, omejena je bila zgolj na eno osebo. Vse bi dali zanj(jo), tudi samega sebe. Občutek ste pa dobili, kako to zgleda. In si predstavljate, kako to je, če tako Ljubezen čutite do vsega kar je? Tu je potrebno poudariti, da v to VSE, sodimo tudi mi sami, še več, smo na prvem mestu. Pomagati drugim se ne da, če smo sami slabše od njih. Recimo temu malo zdravega egoizma. Smo še daleč od tega, ko pa brez pomisleka lopnemo komarja, ki nam brenči okoli glave… Tudi sam se še vedno s to dilemo ukvarjam. Sem tudi že probal se zmeniti z njegovo skupinsko Dušo, da me pusti pri miru,pa ne deluje… še ne. Če pridem, do kakega pametnega recepta vam napišem… Nazaj na simbole, ja tudi simboli so na nek način reklame. Kaj pomeni križ ali pa rdeča zvezda, je vsem jasno. Podatki o njima so arhivirani v našem materialnem spominu, in gredo potem, ko telo umre, rakom žvižgat. Še sreča. Si predstavljate, da bi bili shranjeni v našem Medijskem telesu, in bi jih imeli pred očmi vsi naši potomci v Poljih na Dol. No, simboli, ki sem jih narisal so na nek način tudi reklame, vendar so ti podatki shranjeni v naših Medijskih telesih… Sorry, saj vem, da še nisem napisal prispevka, kaj mi sploh smo, pride na vrsto, pa vam bo potem, ko ga boste čitali, vse jasno. Ko vidimo tak simbol, se podatki, ki nam jih pošilja naš uč po Medijski vezi, spojijo s podatki, ki so shranjeni v našem Medijskem telesu in “začnejo nam zvoniti zvončki”. Če imamo Medijsko vez aktivno, se v nas vsujejo vse info, ki so jih Gor shranili za nas pod tem simbolom. Zelo zanimivo Gradivo, verjemite… .Ja spet sem malo zašel, to je tema za drugi prispevek, bo. Bolj točno je : bo, ko bo ustrezen čas, skladno z NAČRT-om.

7 gor

8 Gor – BILLYS – Polje brezbarvne Svetlobe – Polje našega Božanskega izvora

Vsak simbol ima svoj pomen. BILLYS ima žarke na Dol veliko daljše, saj je njegov glavni namen, da servisira nas, ki smo Dol. No, seva pa tudi navzven, v vse sosednje NITKA-e. Jasno, nekateri so radodarni, pa z vsemi delijo tisto kar imajo. Če tisti to sprejmejo, je pa druga stvar. Črna pika na sredini pa jasno predstavlja njegov izvor: Polje črne Teme. Vse, kar je v življenju, tudi reklame, ima realno ozadje. Ljudje smo vizualni tipi in to ne kar tako, ker bi nam od vseh čutil bili uči najbolj všeč, temveč so oči edini naš organ, ki je uporaben vse do IZNAD CELOTA-e. Z njim lahko zaznavamo Medije. Res je, naši uči so tukaj, v naši Realnosti, naštelani samo na materialni svet. Kam bi pa prišli, če bi vsi lahko vse videli…. sposobni so pa tudi zaznavati višje Medije. Ja, zgodbice o tretjem uču kar držijo, vendar to ni nek dodaten uč, ampak zgolj ta naša dva, ki jih imamo, samo da sta, recimo temu, “odprta”. S tem, ko lahko vidimo Medije, se nam odpre pa še ena zanimiva povezava, in sicer ta naša Medijska vez, ki jo imamo z vsemi našimi telesi in posledično stik z vsem kar je notri spravljeno.

Tisti, ki delajo reklame, točno vedo, da se z reklamami spravi podatke v naš spomin, na srečo zgolj ta naš fizičen, in potem, ko gremo v trgovini mimo police s tistim izdelkom, se podatki, ki jih zaznava uč, povežejo s tistimi, ki so shranjeni v našem spominu, in ta reklamiran, oh in sploh izdelek, kupimo. Ja, reklame mi gredo na živce, pa se ponavljam. Pri meni, če gledam isto reklamo, pa še butasto povrhu, na vsakih deset minut filma, zadeva ima negativen učinek , no vsaj name. Tisti, katerim je namenjena, so verjetno drugačni, drugače tega ne bi počeli, no vsaj jaz ne bi to delal. Dopuščam možnost, da plačniki reklam razmišljajo drugače.

8 gor

9 Gor – NORT- Polje črne Teme – Izhodiščno Polje naše Realnosti

Tokrat imamo trikotnik. Vrh predstavlja stik s tistimi IZVEN CELOTA-e, baza pa nas Dol. Barva je črna se razume, saj smo v Polju črne Teme. Zlata spirala notri pa je naš VIR GOBEL sam v Polju NORT. Vrti se v smeri urinega kazalca, in s tem raste in ustvarja Medij Svetlobo okoli sebe, za svojega naslednika BILLYS-a. Na splošno velja, da imajo vsa klasična Polja z opnami, znake okrogle oblike, z jasno postavljeno mejo okoli. Vsa Polja z drugačno zgradbo, pa to izražajo tudi v samem simbolu. Simboli sami niso kar tako, ena dekoracija, ampak imajo mnogo globlji pomen, No, pa ne samo to, imajo tudi posebne učinke. To je že dolgo poznano, samo smo mi, v svoji znanstveni evforiji, to zanemarili z etiketo “srednjeveška folklora”. No, malo je tudi tega, da ne bo pomote. Ljudje smo pač nagnjeni k pretiravanju. Danes, s pojavom reklam, pa se je simbolika skorajda pozabila, ko je pa tako cool nositi majico z napisom “I like to…” na primer….

9 gor

1 IZNAD TREVIS -Polje ciklamnega Vanish-a – Polje razgradnje

TREVIS pa ima zelo zanimiv simbol. Velik krog, ki predstavlja Polje vsega kar je. Desna stran je bele barve, ali območje ustvarjanja, leva črna pa je področje razgradnje. Barvasta puščica na Dol, so različni Mediji nižji od Medija Namena, ki jih Vanish razgrajuje. Bela puščica na Gor, pa povratni tok Medija Namena nazaj Gor. Popolno recikliranje. Ko se boste naslednjič utapljali v nezaželenih čustvih, se spomnite na Vanish in zaprosite njegov VIR v TREVIS-u MIEST-a, da stvari uravnoteži. Preprosto, pobriše viške, pa je. Čustva so še vedno tu, vendar v obvladljivih količinah. Super stvar. Deluje… Ciklamni krog v njegovem simbolu, pa predstavlja območje z Vanish-om, jasno opna je okoli. Vanish seva viola žarke, na srečo njegovo sevanje ni prosto v prostor okoli njega, ampak selektivno, prosto je zgolj na tiste, ki s tem sevanjem znajo ravnati. Jaz to še ne znam, čeprav BABUŠKA-o iz Vanish-a imam.

1 iznad

Polja na Gor

Vseh Polj je preveč za ločeno obravnavo, v tem prispevku se razume. Prišli bodo na vrsto kasneje. Tokrat bom obdelal samo nekatere, ki se mi zdijo zanimivi. Prepričan sem, da bodo zanimivi tudi vam. Od TREVIS-a pa do GONAMIA-e je vmes 30 Polj, vendar ima le 6 njih notri tudi Medije. Ostali pa so brez. Ja vem, malo striže z našimi predstavami. V Balonu mora biti nekaj drugače, ni napihnjen. No, pri Poljih ni tako. Če ni Medija, je za tiste, ki so notri še poseben izziv. Snov za lastne stvaritve si morajo izdelati sami. No, to so tudi storili. Ta Polja Medije notri dejansko imajo, bolj točno, notri imajo cocktail iz ogromno različnih Medijev, kar pa predstavlja še dodaten izziv vsem njegovim prebivalcem: obvladovanje kaosa. Polja z Mediji so:

Polja z Mediji na Gor

  • 8 IZNAD – BERGON z VIR-oma BELLUMIN in BELLUMOR ter Medijem Namen-om.
  • 12 IZNAD – BALLEMIA z VIR-om ROVETS –om in Medijem Sprejemanje-m
  • 13 IZNAD – TUVOZ z VIR-om TERVA-o in Medijem Radodarnost-jo
  • 16 IZNAD – ZIMIUM z VIR-om BALLARIA-o in Medijem Zvestoba-o
  • 18 IZNAD – PALADIS z VIR-om MOUR-om in Medijem Varnost-jo.
  • 24 IZNAD – RIST z VIR-om BELGIVA-o in Medijem Sodelovanje-m

32 IZNAD – GONAMIA – Polje Življenja

  • Govorimo o Življenju z malim ž, torej življenju fizičnih in drugih teles iz Medijev, ki so v Poljih nižje od GONAMIA-e. Ja, Življenje ni omejeno na Materijo. Energetskih bitij poznamo kolikor jih hočete. No, naša znanost jih še ne priznava, saj jih še niso sposobni slikati. Čas, ko bo to možno, pa se hitro približuje. V GONAMIA-i imamo 2 VIR-a VELIMA-o (je bela) in AVEL-a. Spoj med njima pa poraja življenje, kar predstavljajo zlati žarki. Ne rabite jih šteti. 33 jih je, pa ni aluzija na Kristusova leta, ampak na 33 pogojev, potrebnih za nastanek Življenja iz Medija Življenja. Dan, ko bomo ljudje sposobni ustvariti novo Življenje je še daleč…. Pri spoju VELIMA-e in AVEL-a, pa ne mislim na naš sex ali pa na zgodbico o Adamu in Evi in prepovedanem jabolku spoznanja (beri: sex-u). Ja, že takrat je naše VIR-e skrbela prenaseljenost Zemlje. Žal, tole prepovedano jabolko ni prineslo uspeha, prej dodatne težave, iz katerih se nekateri še danes niso izkopali. Sramovati se lastnega telesa, je ena od njih. In takih puritancev je kolikor hočete. Ja, ljudje smo v preteklosti že svašta vedeli o našem poreklu. Vse to se je zapakiralo v prirejene zgodbice, da je bilo razumljivo preprostemu človeku. Žal, pa se je to znanje začelo zlorabljati za osebne koristi in stvari so se sfižile. Škoda, na ta način smo zapravili tisočletja že doseženega razvoja.

32 iznad

Polja na Gor

Sledijo 3 Polja na Gor, od katerih ima le eden Medij. To je: 34 IZNAD MARIUM z VIR-om PELIMBIS-om in Medijem Motivacija-o. Višje ko gremo, bolj poredko najdemo Polja z Mediji. Tudi pri VIR-ih je tako, mlajši kot so, bolj so razviti, saj tudi oni podedujejo vse znanje svojih prednikov. Le to nadgrajevati, je veliko lažje, kot vse izkušnje pridelati sam. Tok razvoja se tako ne prekinja, le Navdih in usmeritev se spreminjajo skladno s posameznikom , VIR-om, ki v Polju ustvarja.

36 IZNAD – SYMAR – Polje Časa

Mi smo vanj vstopili, ali dobili NAČRT, če tako hočete, že pred 22.316 leti. Kandidata v vrsti za nami še ni videti. Vsaka življenjska oblika je na začetku prepuščena sami sebi. Ko pa doseže določen prag razvitosti, pa dobi NAČRT, skratka, višji od nje se začno z njo ukvarjati. Jasno, razvoj se s tem močno pospeši. Življenjska oblika dobiva vedno bolj kompleksne NAČRT-e, dokler ne preseže še zadnjega, petega v vrsti. Njeno šolanje se s tem konča. Spet je prepuščena sami sebi, da se vsak znajde kakor ve in zna. No, naprej Gor ni težav, saj je že tako razvita, da neumnosti ne dela več. Zadeve gredo naprej gladko, v katero smer, pa je seveda odvisno od njenega izbora. Pri tem je povsem neodvisna. Ljudje smo šele na začetku te poti. NAČRT za nas sodi v ta mali kvadratek na dnu simbola. Vertikalne črte v simbolu pa predstavljajo čas, ki je krožna zadeva.

36 iznad

ZAKLJUČEK

Upam, da bo tokrat šlo skozi. Malo me je sicer mikalo, da bi notri dodal še kako risbico, ali nov samoglasnik v abecedo, pa sem se zadržal. Bolje je ne izzivati tistih Gor. Še enkrat pa se ne bi želel z zadevo ukvarjati.

Imejte se lepo.
Rado

PUSTI SPOROČILO: