Sporočilo za lightworkerje in vse, ki si želijo mir na svetu

Ni res, da en sam ne more pomagati svetu.

Ko sem prvič prebrala spodnje sporočilo na blogu Roberta Gorete, mi je kar “klik” naredilo v glavi. Takoj sem začutila, da mora tole sporočilo priti med čimveč ljudi. Saj veste kako si dostikrat ljudje mislimo: “Jaz sam ne morem veliko storiti. Ne morem spremeniti sveta.” Kako v zmoti smo bili vsi skupaj. Spodnje sporočilo je zato prav navdihujoče, optimistično in zelo svetlo.

Če je kaj “delavca luči” (lightworkerja) v vas, vam priporočam branje in tudi akcijo. <3

“Sporočilo, ki ga berete je namenjeno vsem osebam, ki gojijo željo in najvišji namen, da nam za vedno in dokončno zavlada Ljubezen, Mir in Radost. Z namenom pomagati našemu Planetu, in vsem njegovim prebivalcem, da se rodi Novi Svet, prosimo vse “ustvarjalce luči”, ki enako kot mi čutijo to potrebo, da se zaobljubijo vibrirati in ves čas z največjo intenzivnostjo vzdrževati to stanje.

To je nujno potrebno za ustvaritev kvantnega skoka, ki bo dal luč nam samim. Za to zaobljubo je potrebno naglas izgovoriti:

“Tukaj in zdaj zapovedujem: Naj za vselej zavladajo ljubezen, mir in radost – v meni in okoli mene! Za mojo najvišjo dobrobit! Za najvišjo dobrobit vseh! Za najvišjo dobrobit Matere Zemlje in celotnega Vesolja!”

Ob tem je potrebno občutiti čustva, kakršna nas prevzemajo, kadar smo “zaljubljeni”. Dobro je vzdrževati to frekvenco na zavesten način in seveda posledično ravnati enako.

Zaprošen si to nalogo izvajati 21 dni in tako ustvariti in aktivirati nevronalne krogotoke ter potrebne energetske kroge. V času teh 21 dní, večkrat ko ponoviš: “Sem Ljubezen, Mir, Radost” in ob tem občutiš potrebna čustva, izražajoč to znotraj sebe in tudi navzven v svojo okolico.

Rezultati bodo izjemni, ker posameznik, ki živi in vibrira v sozvočju z optimistično energijo ter z voljo, da ne sodi drugih, uravnoteži negativnost 90.000 ljudi, ki živijo na nižjih nivojih energije ter pomaga tudi njim spremeniti njihovo vibracijo.

En posameznik, ki živi in vibrira v sozvočju z energijo ljubezni in spoštovanja do vsega, ko to doseže, uravnoteži negativnost 750.000 ljudi, ki živijo na nižjih nivojih energije.

En posameznik, ki živi in vibrira v sozvočju z energijo razsvetljenja, radosti in brezmejnega miru, uravnoteži negativnost 10 milijonov ljudi, ki živijo na nižjih nivojih energije.” Dr. Wayne W. Dyer

Vse stvarstvo je vnaprej hvaležno za tvojo predanost, ki ti bo stokratno povrnjena. Hvala, da to sporočilo deliš tako hitro, kot je le mogoče in to z največjim možnim številom ljudi.

Luč in ljubezen za vse. Hvala.

(objavljeno z blagoslovom in dovoljenjem Roberta Gorete – HVALA TI!) 🙂

VIR SLIKE: http://api.ning.com/files/tqciRq6A0F*36ma6t3elZ4om9Nlo0CxtnhQQsI058F6v9ZX-U1k3k2v-DBIt7l5n-sAClvbe-8eCE08GysUcI-TheFYYQEn0/light_worker1.gif

PUSTI SPOROČILO: