Sprejemanje

Ko so se mi mesec dni nazaj (leto in pol po operaciji hrbtenice) znova vnele tetive v hrbtu, se mi je dobesedno stemnilo pred očmi.

Leto in pol ležanja, telovadnih vaj, fizioterapevtskih masaž, terapij, itd., itd. je bilo potrebnih, da mi je kolikor toliko uspelo priti do pol poti na Rašico. Vsak dan pet minut več hoje, vsak dan pet minut več sedenja, vsak dan pet minut več radosti in upanja.

Do točke, ko sem precenila svoje sposobnosti in se je znova pojavil tisti pekoči občutek. Ne morem, nočem, ne morem, nočem, ne zmorem spet ležati. Spet vse od začetka. Zdravnik, ortoped, fiziater, zavarovalnica, denar…terapije…

Sledil je teden depresije, joka, jeze in vsesplošne zamere. Potem sem odšla do svoje klopce ob reki in se dobro pogovorila sama s sabo.

“Alenka, najdi svoj mir. Pozabi na projekcije drugih in svojega uma: zato pa zato si si to skreirala. To pa to pa to ti bo pomagalo. Tega nihče ne more vedeti.

Samo sprejmi. Sprejmi zopet. Surrender to it.”

Dovolim si sprejemanje življenja točno takšnega kot je.

Dovolim si sprejemanje življenja.

Dovolim si sprejeti. Vse.

Nato sem “prelistala” svoje bloge. In kot me je pred leti gnal notranji občutek, da naj preprosto skanaliziram sporočila svetlobnih spremljevalcev, ko bo čas mi bodo pa že nekako prav prišla, tako mi je tokrat nekaj reklo, naj se malo bolj posvetim sončnični meditaciji. Kako zanimivo, leto nazaj me ni tako prevzela, zdaj pa deluje name skorajda čudežno. Happy about it!

 Vsak dan je lahko lep dan.

Alenka

PUSTI SPOROČILO: