Število življenjske poti

 Število življenjske poti nam pove, kaj ste bili rojeni, da postanete. To naj bi bilo najpomembnejše število, kajti izračunano je iz našega datuma rojstva, ki ni spremenljivo (ime lahko spremenimo,  okrajšamo itd)

Kaže pot vašega življenja, kot nam že ime samo namiguje.

Opisuje talente, darove in sposobnosti; vaše glavne in najpomembnejše lastnosti. Pove nam na katerih področjih blestite, celo brez vadbe in učenja. Število življenjske poti lahko uporabite za usmerjanje izobraževalnih in poklicnih možnosti.

Seveda nimate le vi določenega Števila življenjske poti,

a pomembna je kombinacija z ostalimi glavnimi števili.

KaKo iZRaČuNaMo ŠTeViLo ŽivLjeNjsKe PoTi ?

Preprosto skupaj seštejemo naš rojstni datum.

Primer: 30. 9. 2006

30 + 9 + 2006 = 2045 – ► – 2 + 0 + 4 + 5 = 11 – ► –  1 + 1 = 2

Število 11/2 je Mojstrsko število, ki ga bomo drugič podorbneje pogledali. 

 

Zdaj, ko ste izračunali, pa si poglejmo povsem na kratko, kaj to pomeni:

Število življenjske poti 1:

Pokončno hodite po poti, ki vas uči neodvisnosti ter samozavesti. Ste odločni in ne bojite se sami pričeti s projekti, če so vam le v interesu. S svojim zgledom in pionirskim duhom znate dajati drugim zgled, in to vas dela naravnega voditelja.

Število življenjske poti 2:

Ste oseba, ki ima neverjetno lastnost povezovanj – tako oseb, kot situacij, podatkov… Bodite pozorni, da ne pozabite nase, kajti radi postavljate potrebe drugih pred svoje. Ste nekoliko sramežljivi in nagnjeni k občutljivosti. Raje delujete izza kulis kot pa v soju žarometov na odru. Ste odlični v komunikaciji in dojemanju drugih.

Število življenjske poti 3:

Vaša pot je polna izvorne domiselnosti, ki se izraža v vsem, česar se lotite. Radi živite spontano, z užitkom in domišljijo. Učite se izražati svoja čustva ter sebe, zato vas privlači umetnost, ter kreativno udejstvovanje. Ste optimistična oseba, ki najde kanček lepote v vsem, česar se loti.

Število življenjske poti 4:

Ste realist in oseba z nogami na tleh, ne gradite v oblakih. Varnost ter trajnost sta vam odločilnega pomena. Znate postopoma in trdno graditi na dobrih temeljih, zato ste cenjeni kot delavec in odgovorna oseba, ki se stvari loteva po pravilih.

Število življenjske poti 5:

Rojeni ste za napredek, kajti radi mislite vnaprej, ste liberalnega duha in domiselnosti. Dobri ste v prodaji, promociji in marketingu. Zelo vam sta vam pomembni svoboda in neomejenost, vaša pozornost se kaj hitro preusmeri, zato ste včasih nezanesljivi.

Število življenjske poti 6:

Vaše življenje se trudi ujeti ravnovesje med domom in poslom. Kolikor je v vaši moči, pomagate drugim, dobri ste v svetovanju in poučevanju. Polni ste topline in ljubezni do drugih, ljubite mir in harmonijo; zato se, če je le možno, ogibate konfliktov.

Število življenjske poti 7:

Radi imate svoj mir, da lahko neovirano raziskujete in tuhtate – radi preučujete vse neznano, pa naj bo to povezano z mistiko, znanostjo, tehnologijo ali filozofijo itd. Osebe s Številom življenjske poti so pogosto strokovnjaki, specializirani za svojo stroko. Vaše najbolj osebne misli so le vaše.

Število življenjske poti 8:

Življenje vas uči razlikovati med resnično vrednostjo življenja in pa finančnim udobjem. Vaša pot ni lahka, a ko se naučite lekcij, ki vam jih prinaša, vas čaka nagrada za dobro delo, ki se lahko pojavi v obliki dosežkov ali zapuščine, tako materialne kot duhovne, ki jo puščate za seboj drugim.

Število življenjske poti 9:

Po srcu ste humanitarist in izjemno tolerantna ter sočutna oseba. Vaša pot je pot univerzalne ljubezni, ki se dotakne vseh in je brezpogojna. Življenja ne dojemate ozko, svet dojemate široko in kot eno med seboj povezano celoto. Običajno vas čustva vodijo v vaših odločitvah.

LiLi SoRuM
Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

PUSTI SPOROČILO: