Stvaritev iz potenciala zame 4

foto:pics-about-space.com

32. 21/09-16. Naredil se je spet sonček. Z mojo drago sva šla na Rebro na sprehod ter se usedla na klopco ob pokopališču iz 1 svetovne vojne. Pred leti je bilo še lepo urejeno sedaj je pa že precej križev polomljenih z nekaterih so pa ljudje z nizkim ZAVEDANJEM pokradli medeninaste ploščice z imeni pokojnikov. Ko sem bil še otrok so na par grobov sorodniki še nosili cvetje sedaj je pa vse zapuščeno, no vsaj travo so pokosili. Stopila sva tudi skozi ograjo notri pa je mojo drago po parih minutah kar odneslo ven. Ja ta čut za Medije ima ona kar precej ohranjen. Sam nisem ničesar občutil, ona pa ni mogla zdržati. Od vojakov, ki so tu pokopani so verjetno ostale samo še kosti ali pa še te ne več, naboj Energij in ostalih Medijev se je pa ohranil, nič manj ga ni kot takrat ko so umrli. Mediji so večni, ne da se jih izbrisati. Lahko jih le spremenimo v drugo obliko ter vrnemo v izvorno Polje. Za to je pa potrebna akcija nekoga, ki je višji od njih, obravnavanih Medijev se razume, ne pokojnikov. Če tega ni, bodo ostali tam kjer so jih njihovi lastniki pustili, za vedno. Na splošno velja: višji, ko Medij je, bolj je odporen. Te Medije, ki so jih nasilno umrli na pokopališču pustili, pa so vsi visoko nad trdo obliko Medija Energije. Ko boste imeli izhodiščne ČŽO sposobnosti povrnjene jih boste lahko, če si boste to želeli, brali, bolj točno: podoživljali vse kar so ti umrli v svojem življenju pridelali. Srhljivo…Pa bo nastala nova veja arheologije.

BI2 (Božanski izpit 2) učno gradivo,

STVARITEV IZ POTENCIALA ZAME 4 (X Korak mojega BI2)

Tole mojo čarovnijo iz 11/06-16 sem prebral, ja, urejam jo za objavo, to smem početi, pa mislim, da moram vanjo dodati še par dopolnil, da bo bolj jasno. Delam senčnik. Če uporabim zanj DPP (Delno Prazen Prostor) iz diskastega prostora iznad moje glave s pomočjo Medija Potenciala odstranim Medij Energijo, pa posledično tudi Medij naše Realnosti TUKAJ REALNO TET 0 ITO: zeleno Rast. Ja tudi bela Enost je notri, tista vezana na RELAM Polje 1DOL, pol se pa naša NITKA tako ali tako konča in ni nobenega nižjega Medija več. No tudi Medij Enost, ki je v RELAM-u je Medij, ki je hierarhično ZELOOOOOOO visok, torej ni šans da bi ga s Potencialom lahko odstranili. Enost je Medij v WITTY-u, ki je ŽIVA ZGRADBA takoj za NAD GOR in tik nad našim ŽIVIM MEHANIZMOM RAOM-om ali 7 stopenj nad ZEA-o našo NIČ. Zaradi svojih izrednih lastnosti je bil uporabljen tudi v RELAM-u. QL to je pa super in mnogo bližje naši Realnosti, če se hočemo z njim fiksati… Ja tudi to se da in to z vsakim Medijem. Svoj čas sem tudi sam to počel. Vsakič, ko sem bil pri ALEŠU ki dela svečke in še svašta drugega iz čebeljega voska in eteričnih olj, sem v njegovi delavnici zabil nos v piksno kjer je bil notri čebelji vosek zmešan z eteričnim oljem mete, božanski vonj, full mi je ustrezal, pol, ko sem pa šel domov sem se pa še z njim namazal pod nosom, da sem ga še nekaj časa lahko vohal. Pravijo mi, da je to takrat bilo zame dobro. Danes tega ne počnem več, čeprav še vedno Božansko diši, ko prideš k njemu v delavnico takrat, ko dela obloge. V prostoru je ogromno vonjav čebeljega voska, eteričnih olj in smole, ki jih meša in vanje tunka juto, idealno okolje za spucati lastno telo…

Tak, smo pri senčniku. Če uporabimo Potencial bomo iz DPP odstranili Medije, ki so nižji od Potenciala. To so: mavrična Neomejenost, roza Navdih, bela Energija in zelena Rast. Drugih pa ne, no to je tudi za naše potrebe dovolj. Energijo rabimo odstraniti, da bo senca, ostalih pa ne, ampak kake velike škode s tem, ko jih bomo odstranili, itak ne bo. Slaba stran takega senčnika je drugje. Za njegovo izdelavo smo namreč uporabili Potencial. Le ta je plave barve in je tudi viden na vem. Naš DPP senčnik bo imel modro obrobo, pa tudi njegova »noga« vezana na mojo temensko čakro se bo videla. Tega pa nočem, ker bo spet plaz vprašanj mimoidočih. DPP iz Potenciala ni dobra rešitev, potrjujejo, bo treba poiskati boljšo. Rabim narediti DPP iz nečesa kar je brezbarvno. Taka je Svetloba, tista od svetnikov, ki je Medij v 8 GOR BILLYS-u in ne tista od luči, ampak moja BABUŠKA Svetlobe še dolgo ne bo dovolj polna, da bi Svetlobo lahko uporabljal za delanje drugih stvari. Svetlobo si je zelo težko pridelati. Moram poiskati en drug Medij, ki je ravno tako višji od Medija Energije pa seveda brez barve. Pravijo mi, da so tudi taki in to meni dosegljivi. Grem gledati v gradivo iz vrtca, tam sem jih enkrat našteval. Upam da bom našel…Najdu!

Ime mojega BITJE-a, ime Polja, položaj Polja, (ime VIR-a / Ime UPRAVNIKA, Medij).

 1. PIETROM iz RELAM, 1 DOL, (-/, PIETROM, bela Enost). Ni napaka, pravijo, da bo tam ta del moje »Duša-e« tam Upravnik…

 2. HETIIRA iz TUKAJ, TET 0 ITO, (-/, TERAVAX, zelena Rast).

 3. BALLIARA iz TUKAJ ZRCALNO, TET -0 ITO, (-/, RUMINELLI, viola Modrost).

 4. TEDHAKJEATRUM iz TERMAGEN, 1 GOR, (TAEKA /-, bela Energija).

 5. PATROX iz EXELLON, 3GOR, (RNAEI /-, roza Navdih).

 6. DERONIA iz YARRAW DAT, 5 GOR,(DAT /-,modri Potencial).

 7. VISTA iz AGMIA, 6 GOR, (REVAL /-, rumena Zavest).

 8. LOVARO iz ANEMUT, 7 GOR, (GOROON /-, rdeča Ljubezen).

 9. TARKS iz BILLYS, 8 GOR, (LORIS /-, brezbarvna Svetloba)

 10. Moja BABUŠKA Teme iz NORT, 9 GOR, (GOBEL /-, črna Tema) Jasno tu BITJE-a nimam saj je GOBEL v NORT-u sam.

 11. ZISSIM iz TREVIS, 1 IZNAD, (MIEST/-, ciklamni Vanish).

 12. ROVINA iz BERGON, 8 IZNAD, (BELLUMIN in BELLUMOR /-, srebrn Namen).

 13. GALLUZ iz BALLEMIA, 12 IZNAD, (ROVETS /-, Izven našega barvnega spektra, Sprejemanje).

 14. PETRAS iz TUVOZ, 13 IZNAD, (TERVA /-, Izven našega barvnega spektra, Radodarnost).

 15. VANA iz ZIMIUM, 16 IZNAD, (BALLARIA /-, marelična Zvestoba).

 16. NOTRIUM iz PALADIS, 18 IZNAD, (MOUR /-, temno rjava Varnost).

 17. FORTEZIA iz RIST, 24 IZNAD, (BELGIVA /-, Izven našega barvnega spektra, Sodelovanje).

 18. BITROM iz GONNAMIA, 32 IZNAD (VELIMA in AVEL /-, pozabu, moram piskati, kje pa imam to zapisano pa nimam pojma. Najdu, Življenje je marelične barve).

 19. GOGOST iz MARIUM, 34 IZNAD, (PELIMBIS/-, Izven našega barvnega spektra, Motivacija).

 20. CELIMA iz SYSSRIA 38 IZNAD, (HOTAAR in PELIMBIS /-, Izven našega barvnega spektra, Vztrajnost).

 21. GT 02 iz NARANIA 02, 46 IZNAD, (PERK in MITIOR /-, temno modra Logika).

 22. TIM iz TEMIR, 47 IZNAD, (VOZT /-, temno zelena Učinkovitost).

 23. HAGAART iz IESSIAL, 52 IZNAD, (MONORT /-, Izven našega barvnega spektra Čustva v globalu). Ta je pa poseben. Je neke vrste skupinski Medij tak kot tista Župca v NAD GOR.

 24. BEMA iz RETIM, 62 IZNAD, (GOVILUT /-, roza Navdih). Ni napaka, isti Mediji se lahko pojavljajo v različnih Poljih, Nivojih ali ŽIVIH OBLIKAH na DOL. Jasno izvorno Polje in VIR, ki je v njem pa ostaja njegov kreator.

 25. RAA iz VERT, 82 IZNAD, (GOMAAR /-, svetlo siva Misel). Izvirno Polje Medija Misli pa je METEOS, 10.312 ŠE VIŠJE.

 26. GOMINAR, iz BARMINA, 87 IZNAD, (KARITA /-, Izven našega barvnega spektra, Zaupanje).

 27. PALOM iz BERIGON, 91 IZNAD, (GAVIN /-, Izven našega barvnega spektra, Navdušenje).

 28. LOMIUM iz NOVER, 93 IZNAD, (POKMAR /-, Tukaj je drugače, barve ni ampak je črn vzorec valovanja po horizontali na beli podlagi. Sanje).

 29. LAMAR iz STOVT, 96 IZNAD, (LADINA /-, Izven našega barvnega spektra, Pogum).

 30. BURTUM iz SALMEA, 102 IZNAD, (VIZIOT /-, Izven našega barvnega spektra, Temeljitost).

 31. Tukaj BITJE-a nimam ampak samo BABUŠKA-o, PERONIA, 108 IZNAD, (VANIZA /-,rumen blisk iz točke A v točko B. pa še valovi zraven tako kot oblok pri električnem varjenju. Strast).

 32. LONIZA iz GRAMIT, 112 IZNAD, (IONA /-, To je pa tako kot, če bi vrgli v zrak kup koščkov roza vate in bi ti kot puh počasi padali proti tlom. Jasno, ko so vsi na tleh je veselja konec. Veselje).

 33. Tu imam 2 BITJA hkrati: LAMIR in LAMER. Tudi Polja sta 2 v enem: YAM in YAAZ, 114 IZNAD, (VIR-a sta tudi 2: SANYSA in SANYRA /-, siva metalic barva tako kot zglancana železna pločevina. Bratstvo).

 34. Tu nimam nič, WILLIOM, 117 IZNAD, (ZYRIM /-, temno rdeče Tveganje).

 35. NIVIA iz MOLAN, 119 IZNAD, (TABYS Je Dama /-, Izven našega barvnega spektra, Iznajdljivost).

 36. Tu nimam samo enega BITJE-a ampak različno število kopij istega odvisno od srebrnega Namena, ki je tudi Medij v 228 IZNAD, ime mi je ADDIT 01. Število kopij ni omejeno. GAIMMY,121 IZNAD, (VIR-a v tem Polju ni, Upravljajo ga vsi člani NADZORNEGA ODBORA, posamezno ali skupinsko pač glede na srebrn Namen in krem Potrebo, ki je tudi Medij in sicer v 513 IZNAD, Izven našega barvnega spektra, Prilagodljivost, ja tam sta Medija 2 še krem Potreba je tam).

 37. ZAAM iz POMERA, 122 IZNAD, (GAEDIA /-, Izven našega barvnega spektra, Sočutje).

 38. PAMIELLISIAM iz TAVERNITIS, 123 IZNAD, ( MARGOTY /- je Gospod, oziroma moškega spola, tu sta barvi 2: črna in bela. Katero vidiš je odvisno kam pogledaš. Zadostuje, da že malo premakneš pogled, pa se barva zamenja, kaj pa vem kako je to narejeno… Vera).

 39. BALLY iz JAMMA, 127 IZNAD, (VEEIR /-, Izven našega barvnega spektra, Pripadnost).

 40. ROROO iz VONNIAS, 130 IZNAD, (ZIELLA, temno rdeča, Sreča).

 41. BEDIMAR iz AEVEON, 131 IZNAD, (…itd.) tu se seznam konča. Jasno v seznamu so samo Polja z Mediji, ostala vmes pa Medijev nimajo.

Ko sem bral seznam mi je takoj bilo jasno kateri od njih je to: Zvestoba! Podatki zanjo pa so takile: Napolnjenost moje BABUŠKA-e: 96,13 %, meja za sevanje v primerjavi s Potencialom: 111,11 %, IRUTH: 46,33 %, ARANA: 76,28 %, LANIMA: 84,88 %, ČŽO: 41,92 %. Aleluja, skakanje čez plot je izvirna človeška lastnost… Zvestoba je Medij in mojo BABUŠKA-o bom imel kmalu napolnjeno do mejne vrednosti. Je brezbarvna in dovolj visoko 16 IZNAD, ZIMIUM, da se bo dalo Medij Energijo iz DPP izriniti, na ven pa ne bo prav nič vidno. Mega!!!! No pametni smrtniki bodo še vedno čukasto gledali od kod senca okoli mene kamorkoli grem. Na srečo je takih, ki gledajo in, ki so še pametni povrhu, v ČŽO bolj malo. Le 23% živeče populacije je to. Z njimi se bo pa že dalo vreči kako debato, če bom pri volji…

Tak, recept za senčnik imam, zadeva se pa tu še ne konča. Ko senčnika ne potrebujemo več ga je potrebno odstraniti, logično. To ni problem Medij Zvestobo lepo z Mislimi vrnem po »Noga-i« nazaj v mojo BABUŠKA-o od koder sem ga tudi vzel, pa se senčnik sam poruši. Vsi izrinjeni Mediji se ponovno vrnejo v izpraznjen prostor. To je OK ampak v prostoru kjer sem ga imel narejenega ostane brazgotina. Za to je zaslužen SPOMIN, ki ga Medij ima. Tisti prostor je bil predelan in ima višji naboj od okolice. Štala. Kak se pa to spuca? Ja, pa, da naredim sam, ne pa, da fehtam druge…

Poseganje v SPOMIN Medijev ni početje za vsakogar, no bolj točno tisti, ki to lahko počnejo so sila redki. Pa se tu ne gre za nek privilegij, ki ga spet imamo »Leni Aristokrati«, no saj ga res imamo, ampak si je to sposobnost potrebno prislužiti. No sam jo bom pa pojerbal. Ne se bati ta privilegij bom moral tako kot vse ostale, večkratno od služiti na drugih področjih. Na prvi pogled res zgleda, da GOR enakosti ni, ampak temu ni tako. Medij Enost so prvič uporabili v WITTY-u (Živa Oblika takoj za NAD GOR in 7 Stopenj nad ZEA-o našo NIČ). Vse od tam na DOL, pa je ta zakonitost strogo spoštovana. Vsako živo bitje ima enako vrednost, pa naj bo to Človek ali pa bakterija. No res je, da je bakterija na lestvici razvoja zelo daleč za človekom, toliko boljši človek pa tudi ni. Samo poglejte 80 % ČŽO populacije še vedno ne nadzoruje lastnega razmnoževanja. Nimajo kaj jesti a otrok imajo vsi ko toče, vsako leto enega. Če jih imaš manj kot 10, veljaš za nesposobnega. Omejevanje populacije katerekoli ŽO je posebno poglavje GOR. Ko se pa ŽO toliko razvije, da že sama skrbi za omejevanje lastnega števila potomcev, pa se tega zanjo GOR ne gredo več. Žal ČŽO še ni tam in še vedno se nam obeta štala. No le te so deležni zgolj tisti, ki Duhovno še niso prilezli visoko. Vsi ostali, ki ste na tem področju že dosegli mejno vrednost pa imate vedno možnost svoj razvoj nadaljevati in to še v sedanjem življenju. Dolgo nazaj sem enkrat pisal o vseh teh mejnikih pa bi v seznam dodal še enega: Mejna vrednost, ko smo deležni varovanja vseh GOR znaša 74 % razvitosti jedra našega VIR-a OMIP-a v Polju zvezdaste različnosti ORTIDIS, 2 GOR. No sam sem že dolgo nazaj presegel ta prag, ARANA, IRUTH in LANIMA tudi. Ko enkrat presežemo to mejno vrednost za varovanje dobimo stalne spremljevalce GOR, ki skrbijo za našo varnost. Če kje ni dobro biti, pa mi sami tega ne opazimo nas po potrebi tudi prisilno spravijo stran. Enostavno ti bivanje na tistem mestu tako zagrenijo, da sam zbežiš stran. Zanimiva tehnika. Sam imam teh Varnostnikov 13, IRUTH 6, ARANA 17, LANIMA 7. 13 % ČŽO jih tudi ima v povprečju pa 9. Koliko jih imaš je tudi odvisno od NAČRT-a zate. Dobiš ga pa seveda, ko prilezeš dovolj visoko, da si sposoben nuditi pomoč drugim. 23 % ČŽO populacije lasten NAČRT že ima. NAČRT mogoče na prvi pogled zgleda kruta zadeva pa ni. Vse je tam strogo namensko z maksimalnim možnim Duhovnim razvojem za vse ŽO v vsakem trenutku, kot tudi na dolgi rok. Skratka neverjetna učinkovitost, da primerjave nima. Da bi bila ČŽO deležna neselektivnega omejevanja populacije, kot so na primer naravne katastrofe, ni možno, saj ima tudi sama možnost izogibanja tem pojavom, Pa ne mislim tu na naša znanstvena dognanja. Vsi ti pojavi namreč niso posamezni aranžmaji onih GOR, temveč so posledica sistemskega mehanizma vgrajenega v našo Realnost in podobna okolja z nizko razvojno stopnjo ŽO, ki tam so. Mehanizem deluje na osnovi koncentracije določenih Medijev, ki jih ŽO puščajo v okolju. Tu mislim predvsem na razna čustva, ki jih vse ŽO sproščajo ob stresnih dogodkih. Ko njihova količina doseže kritično vrednost, se samodejno sproži izravnava napetosti. Zadeve se porušijo, očistijo in proces se lahko začne znova. Da bi sam zaznaval te napetosti še ne znam. Bo, ko bom imel izhodiščne ČŽO sposobnosti povrnjene. Moja draga je pa pri tem zelo dobra. Če je kje tega preveč beži stran. No kake nevarnosti, da bi se britof na Rebru pogreznil v tla z vsem kar je na njem, verjetno ni. Kako pa oceniti kje je kritična meja posameznega okolja pa še ne znam. Vem le to, da je ta meja posledica zgradbe okolja in v vsakem okolju drugačna. Sam se za enkrat držim moje drage. Če reče, da nekje ni dobro biti, jo upoštevam. Ta čut imate vsi, le koliko je pri vas razvit, je pa druga zgodba. Tudi sam nisem čisto bos. V gozdu se počutim bogovsko v BTC-ju pa porazno. Šoping ni zame, Mediji ki se tam notri valjajo so daleč od prijetnih. Z vsemi štirimi se ga izogibam. Bogi zaposleni, ki tam delajo.

Sorry spet sem zašel. Govorimo o SPOMINU, ki ga Mediji imajo. Vsi ga imajo, vse kar je bilo kdajkoli ustvarjeno v APP ga premore. Vse ga je samodejno deležno. To je naša skupna dediščina, ki pove od kod smo. Iz APP se razume. APP je bil dodeljen našemu STVARNIK-u. Jasno drugi STVARNIK-i so pa dobili drugačna OKOLJA. Jih je več, STVARNIK-ov se razume. No to je pa že gradivo mojega BI3. APP je po definiciji Absolutno Prazen. Ko v njem ustvarimo neko kreacijo v ta prostor nekaj vložimo. To nekaj vsebuje tudi del nas samih. Če tudi smo gradivo za Stvaritev vzeli že narejeno od drugod, smo vanj vložili samo Stvarjenje, ki pa je del nas. Lahko pa je naša Stvaritev v celoti narejena iz nas samih. Naš VIR GOBEL v Polju črne Teme NORT-u 9 GOR ni imel ničesar na razpolago razen samega sebe, pa je ustvaril celoten BILLYS, Polje brezbarvne Svetlobe 8 GOR. Podobno je naredil tudi naš STVARNIK, tisti, ki je hierarhično nad NAD NAD GOR. Tudi njega so dali v APP kjer ni bilo notri nič, pa čaraj kakor veš in znaš. Šlo mu je kar dobro, saj je naredi 3 različne NAD NAD GOR. Torej, ko ustvarjamo pustimo zapis v APP. Ta tam ostane, če tudi našo stvaritev takoj umaknemo. Prostor na tistem mestu ni več Absolutno Prazen ampak so notri ostali sledovi naše prisotnosti Če želimo, da le teh več ne bo jih moramo odstraniti in pustiti za sabo čisti APP. Pa pojdimo raje nazaj na naš britof, na Rebru, iz uvoda. Če bi hotel očisti vse Medije, ki so jih tam pustili pokojniki, ki so tam pokopani in vsi tisti, ki so jih pokopali ali na grobovih žalovali bi moral spet uporabiti en Medij, ki je višji od vse tiste solate, ki se tam valja. Recimo Medij Misli bi bil dober saj je višji od večine robe, ki tam je, pa še lahko se z njim dela. Moral bi obložiti celoten britof z njim ter vse skupaj skrčiti v kroglo razumne velikosti… No tu je še ena pomembna malenkost: Višji Medij prehaja skozi nižjega. Za narediti kup s pomočjo Medija Misli bi se moral sam postaviti na stran vse te Medijske solate, ki se tam valja. Do stika Medija Misli in vseh ostalih, ki tam so, tako sploh ne bi prišlo, saj bi se vsi nižji Mediji umaknili napredovanju Medija Misli in bi se kroglo iz solate dalo narediti. Drugače pa ne. To je spet eden od Medijskih zakonov…Le to obložiti z Vanish-om, pobrati Medij Misli stran in ga vrniti v mojo BABUŠKA-o. Pol pa že Medij Vanish opravi svoje in vso skoncentrirano solato pretvori v Medij Namen, ki se sam vrne v svoje izvorno polje ZEA-o ali NIČ pa je zadeva fertig no skoraj, še Medij Vanish moram pospraviti nazaj v mojo BABUŠKA-o. No tu je pa tudi ena pomanjkljivost: Medij Vanish pretvarja v Medij Namen le vse Medije, ki so nižji od njega. Za očistiti onesnaženje iz Medija Energije in vseh ostalih Medijev v Skupini DOSEGLJIVI-h Polj je dober. Za vse višje Medije od njega samega pa ne. Rešitev je potrebno iskati drugje.

Segam v višave pa imam že sam težave razumeti kako zadeve tam delujejo, pa se ravno ne prištevam med neumne, no pa med hudo pametne tudi ne. Vsak naslednji prispevek je bolj zapleten. Me prav zanima ali boste vi razumeli kako stvari delujejo. Opisal sem jih kar se da nadzorno, bolje od tega ne znam. Če bo pa kdo spet komentiral, da je to bull shit, ga pa čisto razumem. Še ocena tega prispevka od mojih Ekip GOR se razume: Vsebina: 10/10, oblika: 7/10. Hvala za pomoč pri pisanju.

Imejte se lepo.
Rado

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here