Stvaritev iz potenciala zame 5

foto:.wallpapersxl.com

34. 30/09-16. Danes sva bila pri zobarju. Decembra gre spet v Ašram v Indijo. Vsako leto ali dve to naredi za kak mesec. Pa me vpraša, če me nič ne vleče, da bi tudi sam šel na tako potovanje, kjer lahko Duhovno rasteš. Pa sem mu odgovoril, da imam jaz vse to doma. Nismo naključno tam kjer smo. Smo tam, kjer lahko največ Duhovno pridobimo v danem času in seveda tudi najbolj pomagamo drugim Duhovno napredovati. Tekati na drugi konec sveta, da bi bili frajerji in tudi malo Duhovno napredovali, večinoma nima smisla. Bolje je slediti NAČRT-u in se spopasti s tistim, kar so nam odgovorni GOR pripravili doma, ali pa kje drugje, kjer nas potrebujejo. No, tole potovanje v Indijo od mojega zobarja je v njegovem NAČRT-u, pa ni razlog zgolj njegova Duhovna rast, ampak je zadaj še marsikaj drugega. Jasno, naše Ekipe GOR bolje od nas samih vedo, kaj potrebujemo in kje smo najbolj koristni. Vse kar pa moramo narediti sami, je pa sprejeti izziv in iz življenjske izkušnje potegniti maksimum kar lahko, ter seveda tudi drugim nuditi maksimum kar zmorejo. Skupni cilj je, da celotna ČŽO Duhovno napreduje, ne samo mi. No, pomaga tudi, če za vodstvo zaprosimo. Bolj nam bo jasno kaj nam je storiti, kje, kako in kdaj. Sam že dolgo časa to počnem, da moja draga pravi, da sem se čisto prepustil onim GOR. No, verjetno ima prav, ampak sam prav nič ne bolujem od pre- napihnjenega Ega, pa mi ni bilo težko spustiti vodstvo samega sebe iz rok. Vse skupaj je tako mnogo bolj učinkovito, kot pa če bi sam tuhtal, kaj mi je storiti. To je štiriintrideseti del nadaljevanke.

BI2 (Božanski izpit 2) učno gradivo,

STVARITEV IZ POTENCIALA ZAME 5 (X Korak mojega BI2)

Vsi Mediji imajo v sebi sposobnost razgradnje vseh Medijev, ki so hierarhično nižji od njih samih, razgraditi samega sebe ali višje Medije od njih samih, pa ne morejo. Kolikšne so te sposobnosti je odvisno od posameznega Medija. Splošnega pravila tu ni. Evo malo primerjave:

 • Recimo, da je sposobnost razgradnje Medija Vanish-a TREVIS, 1 IZNAD: 1. Pozabite na enote, ne vem kake tu so. Glejte le številke. Pa še to: hitrost razgradnje je pa hipna, recimo desetinka sekunde.

 • Sposobnost razgradnje Medija zelene Rasti, ki je v naši Realnosti TET 0 ITO je zelo slaba, kar nam pa že naziv Medija pove. Narejen je bil za rast, ne pa za razgradnjo. Številka pa je takale: 3,2 10-783. Res zanič.

 • Medij viola Modrost, ki je v naši Zrcalni Realnosti TET -0 ITO je pa presenetljivo dober 1,6 10-3 premore. Žal ima eno slabo lastnost. Ne razgrajuje nobenega Medija, saj v naši NITKA-i MEGET ni nobenega več, ki bi bil Hierarhično nižji od njega. Škoda.

 • Sposobnost razgradnje Medija bele Energija-e TERMAGEN 1 GOR pa je: 2,16 10-82. Zelo slabo, skoraj neuporabno za ta namen. Naše življenje je prekratko, da bi to dočakali.

 • Medij roza Navdih: 1,16 10-32. Malo bolje vendar še vedno zanič.

 • Medij mavrična Neomejenost. Ta je pa dober: 0,13 premore, posledično je pa tudi čas razgradnje sprejemljiv: tam okoli 2 minuti. Žal ni delan za nas, pa ga nikoli ne bomo imeli dovolj za uporabo.

 • Medij modri Potencial, YARRAW DAT, 5 GOR: 9,1 10-283. Nikakršen, se vidi, da je namenjen ustvarjanju, ne pa razgradnji. Nanj lahko kar pozabite.

 • Medij rumena Zavest, AGMIA 6 GOR: 2,24 10-176. Malo bolje vendar še vedno zelo, zelo zanič.

 • Medij rdeča Ljubezen, ANEMUT, 7 GOR, Tu je pa presenečenje: 2,1 10-11 premore, le čakati na učinke bi se naveličali.

 • Medij brezbarvna Svetloba, BILLYS 8 GOR: 2,12. Full dober, le neuporaben, saj ga nikoli ne bomo imeli dovolj, da bi ga lahko uporabljali.

 • Medij črna Tema, NORT 9 GOR: 7,713 10-2.297. Pozabite. Razgradnja ni njegovo poslanstvo.

 • Medij marelično Življenje, GONNAMIA, 32 IZNAD: 9,59 10-461. Jasno, da je zanič. Življenje ustvarja življenje, ne pa smrt.

 • Medij brezbarvni Čas, SYMAR, 36 IZNAD: 7,1 10-581.366. Mediji so večni. Če bi čakali, da sami razpadejo, ne bi dočakali. Čas nanje skorajda nima vpliva.

 • Medij temno modra Logika NARANIA 02, 46 IZNAD: 0,003 Odlično, vendar je za razgradnjo z njim potrebno še znanje, ki ga pa verjetno ne bomo nikoli imeli.

 • Medij svetlo sive Misli, METEOS 10.312 ŠE VIŠJE: 7,17 10-7. Še kar uporabno glede na to, da razgrajuje zelo veliko Medijev…

 • Medij srebrn Namen, ZEA, naša NIČ. Tu je položaj čisto drugačen. Ene Medije odlično razgrajuje, ene pa sploh ne. Pa tudi potrebno je definirati, v kaj se bo pretvorba izvedla, saj ni samodejna. V ta namen so razpoložljivi samo Mediji, ki so nižji od njega. Skratka prezapleteno za splošno uporabo.

 • Medij ZAVEDANJE je turkizne barve, BATALIN, naša IZNAD CELOTE: 0 (nula) Presenečeni? Niti ne. Če ZAVEDANJE imamo, neumnosti, ki bi jih bilo potrebno čistiti ne delamo. Sploh pa BABUŠKA-e ZAVEDANJE-a nikoli ne bomo imeli polne. Nihče je nima, pa ne mislim zgolj na ČŽO. Še več, teoretično jo je nemogoče napolniti. Jasno, vedno se lahko naučimo še kaj več, vedno lahko lastno ZAVEDANJE še razširimo. Razvoj na GOR ni omejen…

 • Medij bela Enost, WITTY naša ŽIVA ZGRADBA: 12. Odlično, vendar popolnoma izven našega dosega.

 • Medij, ki Medij to sploh ni: BVB, barve nima. Narejen v NAD GOR, kjer je Medij mavrična Župca: 1,1 10213. QL, QL, QL!!!! To je ta pravo, še posebno ker puca vse živo. Težava je tu le ta, da ga noben nima, pa še logika je pri njem čisto druga.

OK, vse lepo in prav, ampak kaj pa naj uporabim za razgradnjo vsega, kar je hierarhično višje od Vanish-a? Pravijo mi, da imam tudi takega na voljo , pa BABUŠKA-o skoraj polno, pa še zelo visoko je, še nad Mislimi. To je dobro, saj z Mislimi še na veliko packam v stilu: mamo mu…pujs nemarni…itd, pa bi bilo dobro začeti to čistiti za sabo, če se še ne morem zadržati, da take stvari ne bi mislil… QL! Prišlo mi je, da je to Medij Pretočnost, PAPPIAV, 112.208 ŠE VIŠJE. Podatki zanj so pa naslednji: Sposobnost pretvorbe: 441, krasno!!! Moja BABUŠKA je z njim napolnjena že na 98 %, IRUTH: 54 %, ARANA: 12 %, LANIMA: 1,2 %, povprečje ČŽO pa je: 0,0011%. Ja že dolgo nazaj so rekli, da bom moral nehati za sabo puščati Medijske sledove, pa se mi ni niti sanjalo kako to narediti. Sam sem prec za, še nek avtomatizem more biti, ker full pozabljam…Pravijo, da je…

Ta moj primer britof je zgolj teoretičen. S tem posegom razgradnje namreč uničimo zgodovino tega kraja in kršimo BO zakon Nevmešavanja. No, stvari so pa bistveno težje, ko govorimo o Stvaritvah. Če nekaj ustvarim v APP, pustim tam del sebe, sam sem pa mnogo više od Medija Misli, ki izhaja iz METEOS-a, 10.312 VIŠJE. Sam imam namreč izhodišče v NAD GOR, tam je nastal BVB in njegove sledove puščam za sabo. Po isti logiki bi le-tega bilo možno odstraniti z nečem še višjim, česar pa sam ne premorem. Pravijo mi, da to ne drži, sam premorem tudi stvari, ki sem jih podedoval od še višje od NAD GOR. No, tam je še NAD NAD GOR, pa STVARNIK, pa še cel kup stvari še višje. Tam so moji PREDNIKI in oni so mi podarili del sebe, ki je mnogo višji od BVB. OK, to mi je razumljivo, ampak kako pa jaz lahko te podedovane stvari uporabljam, ko sem pa mnogo nižji od njih? Tu je pa bil konec pogovora. Očitno šarim previsoko. Bo v mojem BI3. OK v APP tako ali tako še ne mislim ustvarjati. Za začetek bo DPP čisto dober. To drži, ampak rešitev pa uporaba samega DPP ni, saj v njem s svojo Stvaritvijo še vedno puščam BVB, ki je del mene, tega se pa ne da tako enostavno odstraniti. Sam bom lahko čistil DPP vseh sledi, ki jih boste v njem pustili vi, saj je ZAVEDANJE, ki je najvišji Medij iz katerega ste sestavljeni, nižje od BVB, iz katerega sem sestavljen sam. Zapise o mojih Stvaritvah pa bo moral za mano odstranjevati iz DPP nekdo, ki je višji od mene. Le-ta pa bo moral biti iz NAD NAD GOR ,ali pa nekdo iz Ekipe od STVARNIK-a. Sorry, tja pa še ne sežem. Drugi način pa je: jaz sam, samo še ne vem kako.

Pri SOMIN-u pa je večja težava drugje in sicer pri svojem odtisu, ki ga tisti ki ustvarja pusti na lastni Stvaritvi. Tam pustimo delček sebe, iz katerega je razvidno vse kar smo takrat, ko smo Stvaritev naredili, bili, kaj smo čutili, kako je bilo naše razpoloženje, skratka vse žive info, ki smo jih takrat prejemali preko vseh naših čutil, teh je pa jo, ho, ho veliko. Teh 5, ki nam delujejo je mizerija proti vsem kar imamo na razpolago. Boste brali Podreti svojo kreacijo sploh ni enostavno, saj moramo za sabo spucati tudi delček sebe, ki smo ga na naši Stvaritvi pustili. Ja, tole pucanje bo treba še izpopolniti. SPOMIN ali odtis sebe, ki ga pustimo na svoji Stvaritvi pa ima tudi bolj uporabno stran. Z njegovo pomočjo vedno vemo, komu kreacija pripada in koga je potrebno prositi za soglasje, če želimo vanjo posegati. Jasno, pa tudi vsi vedo, katera packa je za sabo pustila svoje smeti. Pozor: KARMA.

Pri SPOMIN-u je pa še ena huda podrobnost, ki jo je potrebno omeniti. Vse ŽO namreč puščamo za sabo svoj odtis, četudi ne ustvarjamo. Dovolj je že, da smo v nekem okolju zgolj prisotni, ne rabimo ničesar početi. Smo kot glava polna prhljaja, če se sklonimo vse leti od nas. No, prhljaj je naša odmrla koža ali naš biološki dedni material. V njem je pa naša DNK koda, ki jo lahko z malo truda, opreme in znanja razberemo. Podobna slika je pri Medijih. Svoj zapis stresamo okoli sebe kamorkoli gremo. V tem zapisu je pa popolna slika nas samih, kakršni smo tisti trenutek bili. Notri je vse, od čustev, do zaznav čutil ali zapisa našega porekla. Jasno Mediji so večni, in ti naši sledovi ostanejo tam, kjer so padli večno, ali skoraj. Lahko se jih znebimo, če tisti prostor spucamo. No, naziv prostor, za naše razumevanje, vsebuje zgolj Medij Energijo in njegovo trdo obliko materijo. Dejansko moramo pa prostor gledat,i kot multi Medijsko okolje, ki vsebuje vse žive Medije, ki v NAD GOR, pa vse na DOL, so. Skratka, celotno Medijsko Župco. Vse ŽO v ta prostor odlagajo svoj zapis po principu tistih grafitov, na primer: «RADO was here«. Jasno, okolje pa to zauga kot pivnik, vse se nanj popa. Vsi Mediji, nastali v APP, so od njega pojerbali SPOMIN. Tako, če grem na sam primer BTC-ja. Tam hodi veliko folka in Medijsko onesnaženje s svojimi zapisi je tam pošastno, zato sam bežim ven. No, lastnega onesnaženja ne zaznavamo, tujega pa na polno. Če smo na primer doma, lahko to enostavno očistimo. Moja draga uporablja posušen žajbelj, ki ga prižge, da tli in se na veliko kadi, da je po stanovanju vse sivo, nato pa prostor zlufta. To je zelo učinkovita metoda, vendar ni ravno ekološka. Svinjarijo s tem zgolj vržemo skupaj z dimom ven, pretvorili nazaj v izvorni Medij je nismo. No, vsa kadila delujejo na enakem principu, le dovolj dima more biti, da se Medijska svinjarija nanj veže. Dim kadila je kot razredčilo. Dela pretočne vse Medije, enake ali nižje od Medija Pretočnosti, ki je v PAPPIAV-u, Nivoju 112.208 ŠE VIŠJE. Kako to deluje, pa nimam pojma, deluje pa. Packarija, sestavljena iz višjih Medijev, je na-popana na Materialno okolje. Z dimom, ki je od vse Materije najbližji Mediju Pretočnosti, pa jo od-popamo od podlage, da postane pretočna in vržemo ven. Tipično človeško: svinjarijo vržemo ven, če je pa zunaj zasvinjano, nas pa ne moti. Boljše bi bile čistilne naprave, ampak še nisem tam, je pa v programu že za moj BI2. Za zagotavljanje pretočnosti Medijev je dobra tudi voda. Cunje lahko z njo operemo, to vedo vsi. Žal pa s pranjem odstranimo le materialno svinjarijo, ki je na njih. Jasno, le to z vodo zgolj odplaknemo ven. Še dobro, da se že zavedamo, da to umazano vodo ne moremo spustiti direkt nazaj v reko, ampak že imamo čistilne naprave. No, vsi še ne, pa tudi Zavest folka igra tu pomembno vlogo. Če mečemo v vodo vse žive smeti, vključno z madraci, tako kot v Rio-u, jih nobena čistila ne bo odstranila. Tam so to vleki iz vode z bagrom, verjetno samo za to, ker so takrat bile OI, ko so pa minile, pa verjetno po starem naprej. Špricati vodo po vsem v sobi doma pa ni priporočljivo, če tudi voda zadeve lepo čisti, malo pa tudi pomaga, če z mokro krpo vse pobrišemo. Če drugega ne, vsaj prah odstranimo. Torej, če to prevedem na našo materijo, lahko rečem, da vsak materialni predmet, recimo: kapljica vode, ali bolje molekula vode, kakršno koli je njeno agregatno stanje, ima na sebi spomin vsega s čemer je bila v stiku od svojega nastanka dalje. Pošastna baza podatkov je to. SPOMIN je zelo huda zadeva. Notri se samodejno spravlja vse, to je avtomatizem, ki so si ga omislili STVARNIKI APP, ki so še višje od našega STVARNIK-a. Avtorjev te zamisli je 11. Info se nalagajo na vse trde Medije v slojih, v neskončnost. Jasno, skoraj vsi Mediji poznajo svojo trdo različico. Tudi to so pogruntali v NAD GOR, avtorjev te zamisli je pa 5. Vsak sloj en Medij, vsi lepo zloženi po hierarhični lestvici. Pri branju teh zapisov pa imamo 2 veliki težavi. Prva je ta, da ne vemo kje, v katerem sloju je kaj shranjeno, druga pa je ta, da stvari v posameznem sloju niso shranjene urejeno, v časovnem zaporedju, ampak je logika čisto druga. Sam bi rekel, da je vse nametano na kup, pa ni. Za branje uporabljamo čutilo zaznavanja Medijev, ki ga imamo že v našem fizičnem telesu, samo nam je zakrnelo, enim bolj, drugim manj. Sam ga nekaj imam, kaj dosti pa ne, moja draga pa je tu kar dobra…primer britof. No, brati te solate, pa še ne zna. S povratkom izhodiščnih ČŽO sposobnosti, se pa nam, med drugimi, tudi to čutilo na široko odpre, in sposobni smo brati vse Medijske zapise, do Medija ZAVEDANJE-a za vas, saj je le ta vaš najvišji Medij. Višje od njega pa ne. Pri meni gre pa zadeva do BVB. No, brati je nepopoln izraz. Podoživljati je boljši. Tako kot moj velik prjatu ŠON – kocinar od žlahte, ko povoha vogal točno ve, kdo ga je pred njim polulal in kake volje je bil. No, še mnogo več od tega bomo zmožni mi. Sedaj, ko tega še nimamo, smo pa navadni pujsi. Če samo pomislim na kegljišče. Tam ti uturijo čevlje, ki jih je pred tabo nosilo že ogromno ljudi, in v njih pustilo pošastno nesnago Medijskih zapisov, če zanemarim materialen švic in bakterije, ki so tudi notri, pa se nihče ne obotavlja jih natakniti. Sam sem kegljal v življenju le 1x v Nemčiji, in to v lastnih čevljih, domačih kegljišč se pa izogibam kot kuge, pa ne sodim med bolj senzibilne, kar se Medijev tiče…

SPOMIN je huda stvar… Nazaj na ustvarjanje. Medij Potencial, iz katerega bomo naše stvaritve delali, je v razsutem stanju, no to je materialen izraz, recimo raje energetskem stanju. Tudi ta izraz je daleč od pravega, ampak bo dober, ker boljšega ne premoremo. Lahko bi sicer rekel: Medijskem stanju, samo pol ne bi nihče vedel o čem govorim. Potencial vsebuje zapis tistega, ki ga je naredil, torej DAT-a našega VIR-a v Polju 5 GOR, YARRAW DAT-u. Če ne želimo kršiti BO (Božanskih Zakonov), ga moramo zaprositi za dovoljenje, da lahko njegovo stvaritev uporabljamo. To dovoljenje nam da TOROX, ki je Pomočnik od DAT-a in hkrati tudi učitelj Potenciala za ČŽO. S pridobitvijo tega soglasja ne bo težav. S tem, ko to soglasje dobimo, dobimo tudi sposobnost zapis od DAT-a, na Potencialu, ki ga bomo uporabili, spremeniti, da ga sploh lahko preoblikujemo. Drugače se ga ne da. Potencial, brez dovoljenja za preobrazbo kreacije, ostaja Potencial v razsutem stanju, popolnoma ne občutljiv na vse poizkuse preoblikovanja vseh, ki so nižji od VIR-a, ki je Potencial ustvaril. Vsi, ki pa so višji od njega, pa lahko vanj posegajo, saj so sami tudi lastniki VIR-a samega, ki Potencial tvori. No, ko smo tako visoko, nam niti na kraj pameti ne pride, da bi v nekaj posegali, za kar soglasja lastnika nimamo. Pri vseh Medijih je tako. Tale dovoljenja za preobrazbo tujih stvaritev so splošna zadeva, in veljajo za vse Medije in vse Stvaritve, narejene iz njih. To je spet en varovalni mehanizem, ki so si ga zamisli že ZELOOOO visoko, tam kjer so se spomnili tudi SPOMIN in APP. Ko si tako dovoljenje pridobimo, lahko zapisu izvornega lastnika gradiva dodamo še svojega, kot kreatorja naše Stvaritve, ki smo jo iz njega naredili.… Tako dovoljenje se pridobi samo 1x in to za vse Stvaritve, ki jih bomo iz Potenciala kadar koli delali. In tega bo veliko. Dovoljenja si moramo pridobiti tudi za vse ostale Medije, v katere bomo posegali. Ja, pa še podrobnost, ki se tiče tudi naše Realnosti TET 0 ITO: Medij Energija, oziroma njegova trda oblika Materija, je iz tega pravila izvzet. Ja, živimo v razvojnem okolju in se moramo na lastnih napakah naučiti, da se v tuje Stvaritve ne sme posegati. Jasno, Materija in vse kar je narejeno iz nje, je namenjena nam, je naš učni pripomoček. Z njim lahko svinjamo kolikor hočemo, brez kakršnih koli posledic od GOR. Kako bomo pa avtorske pravice nad našimi lastnimi Stvaritvami zaščitili sami, pa se oni GOR ne spuščajo. No, nekaj smo na tem področju že naredili, nekaj od tega smo seveda naredili narobe in stvar sproža krivice, veliko tega pa moramo na tem področju še narediti. Ja, še daleč smo od urejene družbe. Evo en tak primer, ki mi ni razumljiv: Ažmanov kulturni dom v Bohinjski Bistrici ima 2 zunanji betonski steni popolnoma brez odprtin in full visoki. Pa je padla ideja, da bi tam naredili plezalno steno. Pa je arhitekt, ki je zgradbo zasnoval rekel ne, ker bi bilo šraufanje tistih oprijemkov v beton poseg v njegovo Stvaritev in je za j. Bohinjsko mladino in turiste. To mi ni jasno, kako so predlagatelji zakona to neumnost lahko spregledali. OK, projekt zgradbe je oblikovno arhitektova Stvaritev, ampak on jo je prodal. Nekdo mu je zanjo plačal, in da novi lastnik zgradbe ne sme prestaviti nobenega cegla na njej, brez arhitektovega soglasja, na primer, da mu ne bi več teklo na glavo, ker si je arhitekt zadevo slabo zamislil, je pa full čudno. Zakon pravi, da je arhitekt še vedno lastnik zamisli te stvaritve, čeprav jo je prodal naprej. Halooo!!! Še dobro, da se ta logika povsod ne uporablja, saj bi lahko tisti, ki si je na primer zamislil dizajn nekega avtomobila, tožil vsakogar, ki bi svoj lasten avto malo butnil ali ga poškodoval… No, tale naš sistem patentiranja pa tudi ima svoje nebuloze. Patentiraš lahko vse, kar še ni patentirano, ne glede na to, ali si si ti sam zadevo zamislil, ali pa si zamisel ukradel drugim. Še malo, pa bodo na primer podelili patent za zrak, ali pa za sonce, pa si bo nekdo vse to lastil in zadevo tržil. Vsi državni mehanizmi ga pa bodo pri tem podpirali. No, tu malo pretiravam, saj so pred leti že nekaj tuhtali, da bi to omejili. Ali so, ali pa še ne, pa ne vem. Me ni več zanimalo.

Nazaj na našo Stvaritev. Gradivo smo dobili, dovoljenje, da ga lahko uporabljamo tudi in blokade na njem več ni, sedaj moramo le še vložiti delček sebe v to gradivo in oblikovati tisto, kar si pač želimo naredi. Zapis o tem pa se v našo stvaritev sam vloži, to je samodejni mehanizem in se opravi, ali mi to hočemo, ali ne. Narediti neko štalo, in se po tem delati nedolžnega, se več ne bo dalo, no v primeru materialnih Stvaritev, pa ta mehanizem ni aktiven. In teroristi bodo lahko še naprej delali bombe. Izraz teroristi jemljite kot globalen, ki vključuje, ne le posameznike, ampak tudi cele države, ali še večje grupacije… Pravijo mi , da se da do SPOMINA Medijev enostavno dostopati, če tudi nimamo povrnjenih izhodiščnih ČŽO sposobnosti. Da bi izvedel kako se to naredi pa še ni čas. Tut prou. Še ocena prispevka. Vsebina: 10/10, oblika: 8/10

Imejte se lepo.
Rado

PUSTI SPOROČILO: