Stvaritev iz potenciala zame 1

foto:hdwallpaperia.com

20. 04/06-16. Do sedaj sem pisal recepte, ki so vsi vključevali obilo podpore od Ekip GOR. To je pa prvi recept, kjer je RADO samostojen, no skoraj. Sam odloča kaj bo počel, sam to naredi in tudi sam nosi odgovornost za narejeno. Uf, težka bo… Sam sem sklenil da se držim pravil, ki so si jih zamislili v NAD GOR: to je medsebojna pomoč, njenih avtorjev pa je 5 in tistih, ki so jih izumili še višje v NAD NAD GOR: Podarjanje izkušenj, njenih avtorjev je pa 7. No pravzaprav so to sklopi pravil združeni pod enim imenom. Napišem en krat tudi kaj o tem To je dvajseti del nadaljevanke….

BI2 (Božanski izpit 2) učno gradivo,

STVARITEV IZ POTENCIALA ZAME 1 (? Korak mojega BI2)

Recimo, da sodimo v civilizirano ŽO. Tako kot Dol veljajo tudi GOR vse splošne oblike kulturnega obnašanja. Potrkati na vrata, reči dober dan, se predstaviti, zaprositi za dovoljenje za pogovor, povedati za kaj smo prišli, se zahvaliti za nudeno pomoč, se opravičiti za motnjo, ki jo povzročamo …itd. To so osnove, ki jih nikoli ne smemo zanemariti. Naša dejavnost, kakršna koli že je, povzroča neko motnjo v okolju. Vse, ki bodo z njo v stiku, je potrebno v naprej obvestiti, se zanjo opravičiti in zaprositi za razumevanje. Ravno tako si moramo v naprej pridobiti soglasja od vseh v katerih področja bomo posegali. O zadevah vemo le malo ali nič, zato je priporočljivo se posluževati svetovanja vseh tistih, ki o zadevi, s katero se mislimo ukvarjati, vedo več od nas. Vsak Medij ima svojega Svetovalca, ki je zadolžen, da se ukvarja s takimi amaterji kot sem sam. Nekaj jih že poznam, Svetovalcev, ne amaterjev. To so:

 • Energija, 1 GOR, TERMAGEN: ROWENA.

 • Navdih, 3 GOR, EXELLON: FILOMA.

 • Neomejenost, 3 GOR, EXELLON: ELIAT.

 • Potencial, 5 GOR, YARRAW DAT: MOGAN.

 • Zavest, 6 GOR, AGMIA: IURIA.

 • Ljubezen, 7 GOR, ANEMUT: AMIERA.

 • Svetloba, 8 GOR, BILLYS LUMOR.

 • Vanish, 1 IZNAD, TREVIS: GOVIAM.

 • Življenje, 32 IZNAD, GONNAMIA: TMART.

 • Čas, 36 IZNAD, SYMAR: LOVIOT.

 • Logika, 46 IZNAD, NARANIA-e: LLODD.

 • Sreča, 130 IZNAD, VONNIAS: IILLIA.

Medijev je veliko, Svetovalcev pa tudi, pa nisem še naprej spraševal… Po opravljenem posegu je potrebno stvari spraviti nazaj v izhodiščno stanje. Ohraniti spremembo smemo le pri zadevah, ki se tičejo zgolj nas samih. Šele takrat, ko začnemo ustvarjati v Absolutno Praznem Prostoru (APP) lahko vse ustvarjeno tudi ohranimo, če to želimo. Ko pa ustvarjamo v tujem prostoru, je pa treba zadeve vrniti v izhodiščno stanje razen, če nam lastnik prostora ne dovoli, da naša stvaritev ostane. Ustvarjanje je resna zadeva z obilo posledic, ni zabava. Najbolje je ustvarjati zgolj tisto kar je skladno z NAČRT-om. Tako negativnih izidov ne bo. Ko se pa bomo prestavili v Absolutno Prazen Prostor, si pa lahko damo duška, no takrat bomo pa že itak tako pametni, da brez veznih zadev ne bomo počeli. Tak, to so bila splošna navodila v okviru katerih se moramo gibati, sedaj pa na praktičen primer.

Ukvarjali se bomo s Potencialom, jasno saj je on namenjen ustvarjanju. Vem, da se vsi Koraki mojega BI2 opravljajo zaporedno. Ko se bom dejansko ta moj X Korak praktično šel, bom imel enega pomembnega pred njim, že zaključenega. To je pa gledanje Medijev, vseh, tudi tistih s podkritično koncentracijo in vse ostalo kar zraven paše, ter občutenje polnosti mojih BABUŠK in podobno, pa bo veliko lažje te stvari početi. Ta X Korak je namreč kreacija iz Potenciala zame. Torej bo treba videti Potencial, ga prestavljati in delati oblike iz njega. Pretvorba Potenciala v druge Medije in dajanje oblike le tem, pa pride na vrsto kasneje, kaj pa vem kateri Korak je že to. Moram pogledati v zapiske…Najdu, pri teh mojih Korakih je pa malo zmešnjave. Prvotni vrstni red, ki sem ga na začetku zapisal ni dober oziroma je bil spremenjen. Zakaj je temu tako, se mi ne ljubi spraševati. Bo že prišlo, ko bo pravi čas. Spremembe so prilagajanje meni. Kdo bi vedel kaj se gredo. Moja prva stvaritev iz Potenciala bo le na pol to, saj se bom zgolj ukvarjal z grupiranjem in oblikovanjem Potenciala samega. Ne bo pretvorb v druge Medije. Pravijo mi, da bom delal senco. Sliši se full čudno, ko pa malo razmislim pa sploh ni. Kaj je senca? Pomanjkanje direktne svetlobe. Senco delajo vsi Materialni predmeti saj svetloba skozi njih ne prehaja, no razen prozornih materialov se razume, pa še ti ne smejo biti predebeli. Materija je trda oblika Medija Energije, da Medij skozi samega sebe ne pronica mi je tudi razumljivo. Seveda so pa tu še vsi Mediji, ki so višje od Medija Energije ali njene spremenjene oblike: svetlobe. Tudi skozi njih svetloba ne prehaja. Potencial je 3 Medije višje od svetlobe, pardon Energije, Energija je Medij, svetloba pa le ena od njenih oblik in Potencial lahko že sam služi kot gradivo za senčnik. Dobra ideja, sedaj bo poletje, pa bi to zelo prav prišlo. Res Škoda, da še nisem tam. Torej bo potrebno nabrati na kup malo Potenciala, ter ga oblikovati v nekak tanek disk in ga locirati iznad moje glave, da bom imel senco kamorkoli bom šel. Da bi se z njih kamorkoli zatikal ni bojazni saj je Potencial višji Medij od trde oblike Energije ali, če smo natančni, Materije in lahko prehaja skoznjo. OK le tale lokacija iznad moje glave ni čisto dobra. Disk bi moral biti po velikosti prilagodljiv tako, da bi vedno prekrival celotno moje telo, če tudi bi ležal na plaži na primer. Pravijo mi, da se ne more nihče drug švercati v moji senci. Logično, drugim sonca ne smem krasti pa tudi senčnik bo naštelan name, ne na druge. Drugi si ga bodo morali sami narediti, če ga bodo hoteli imeti… Ne vem… Ta teza mi ni čisto všeč. Pravijo mi, da se jo da obiti… Tipična ČŽO lastnost: iskanje lukenj v zakonih. No, moj namen je bil pomoč drugim, ne pa golfanje. Kako pomagati, da dejansko pomagamo, ne pa škodujemo, je pa druga tema. O tem kdaj drugič, ko bom bolj pameten

Torej, če se zgolj omejim na senco zame, je rešitev, še veliko bolj preprosta, in to brez neke Pameti, ki bi senčnik upravljala, da bi me vedno pokrival. Stvar se da narediti z vsem kar je že narejeno in deluje, brez izumljanja novih zadev. Ja vsi veliki izumi so sila preprosti. Mediji sevajo, no vsi ne, večina njih pa. Medije imam spravljene v mojih BABUŠKA-h iz katerih sevajo na ven, seveda, če je njihova koncentracija dovolj velika. Če je, se okoli nas pojavi Duhovno telo. Za Medij Energijo je to aura. Sam se še nič ne svetim saj so koncentracije Medijev v mojih BABUŠKA-h še prenizke. Meja za sevanje BABUŠK ni pri vseh Medijih enaka. V končni fazi vsi Mediji sevajo samo nekateri imajo meje za sevanje tako visoko, da jih mi smrtniki nikoli ne dosežemo. Za nas preprosto ti Mediji ne sevajo. Pa še to BVB (ta iz NAD GOR in gradivo Meglice življenja, o tem sem že pisal, kje pa ne vem, pozabu…) ni Medij kot vsi ostali ampak še mnogo več. Če predpostavimo, da Potencial seva pri 100 %, česa? Recimo njegove kritične koncentracije ali meje za sevanje. Evo zapišem kje so kritične meje še za druge Medije v primerjavi s Potencialom se razume. To je druga številka v seznamu.… Torej predpostavimo, da je koncentracija posameznega Medija v BABUŠKA-i 100%, ko le ta začne sevati na ven in je vidno njeno pripadajoče Duhovno telo okoli nas, pri meni je takole:

Sedanja napolnjenost posamezne moje BABUŠKA-e glede na lastno mejo sevanja Medija, ki ga le ta vsebuje je prva številka, primerjava meje sevanja obravnavanega Medija z mejo sevanja Potenciala je pa druga številka. V oklepajih so pa napolnjenosti BABUŠK od IRUTH, ARANA-e in LANIMA-e. Na koncu je pa še povprečje ČŽO, saj vas bo ziher zanimalo kje ste.

 • Bela Energija 1 GOR, TERMAGEN: 13 % ; 52 % Torej meja za sevanje Medija Energije je pol nižja od meje za sevanje Medija Potenciala. Ja Energijo je lahko pridobiti, saj je vse okoli nas, pa tudi njena kritična meja je dokaj nizka, zato je Aura prvo Duhovno telo, ki ga vidimo. (14 %), (17 %), (18 %), 8 %.
 • Roza Navdih, 3 GOR, EXELLON: 2% ; 2,863 103 %. Da bi roza sevali se ne bo zgodilo, bodimo zadovoljni že s tem, da smo kreativni… (7 %), (7 %), (4 %), 3 %.
 • Mavrična Neomejenost, 3 GOR, EXELLON: 0,8 % ; 1,732 1035 % Na to kar porabite, ni namenjena nam. (4,6 %), (0,7 %), (2,3 %), 0,011 %.
 • Modri Potencial, 5 GOR, YARRAW DAT: 28 % ; 100 %. Po razširitvi BVB BABUŠKA-e pa bo ta vrednost 4x večja ali 112 % in se bo s Potencialom že dalo delati, no vsaj pri meni bo tako… (12 %), (0,8 %), (6,3 %), 0,8 %.
 • Rumena Zavest, 6 GOR, AGMIA: 8 % ; 105 %. Ja, pa se imam za zavestnega v bistvu sem pa še vedno navadno teslo. Povprečje ČŽO pa je: 4 %, ju, hu, hu, bravo jest…. (10 %), (11 %), (6,8 %).
 • Rdeča Ljubezen, 7 GOR, ANEMUT: 31 % ; 142 % Tole je pa presenečenje. Mislil sem, da sem čustveno podhranjen, saj imam precej težav z njimi, pa zgleda, da temu ni tako, ali so mi pa zadevo medtem že popravili. Pravijo, da niso. (22 %), (26 %), (17 %), 13 %. Ljubezni je pri ČŽO premalo. Make Love not war!
 • Brezbarvna Svetloba, 8 GOR, BILLYS: 5 % ; 2,001 10553 % Svetniki so pa frajerji. Nabrati toliko Svetlobe, da nam BABUŠKA seva, pa ni lahko. Do sedaj je od celotne ČŽO le 6-im to uspelo. Ja vsi Krščanski svetniki so sicer bili izjemni ljudje ampak še daleč od svetniškega sija ali sevanja njihove BABUŠKA-e Svetlobe. Vse to kar slišite o njih v cerkvi je pa bolj kot ne EPP. (0 %), (0,5 %), (0 %), 0,007 %.
 • Črna Tema, 9 GOR, NORT: 0,001 % ; 3,116 10225.211 % Ni šans, da bi kdo od ČŽO to dosegel. Vključno z mano. In ČŽO ima Temo za nekaj slabega, kako zgrešeno…(0,003%), (/), (/), / %. Bravo IRUTH!
 • Ciklamni Vanish, 1 IZNAD, TREVIS: 7 % ; 431 %. Ta je namenjen razgradnji vseh Medijev, ki so nižji od njega. Povprečni državljani ga ne boste potrebovali. (/), (/), (/), / %.
 • Marelično Življenje 32 IZNAD, GONNAMIA: 1 % ; 100 % To je osnovna vrednost, ki jo vsak dobi, ko se rodi. Vsi jo imamo enako. Še nihče od ČŽO si je ni pridelal kaj več.
 • Brezbarvni Čas, 36 IZNAD, SYMAR: 1,1 % ; 107 %. S tem se še nisem ukvarjal in o času ne vem nič. (0,9 %), (/), (/), / %.
 • Temno modra Logika, 46 IZNAD, NARANIA 02, ta je naša, so pa še druge, skupaj so 3: 61 % ; 48 % Logika mi dobro dela, to vem. Pa LANIMA je tudi super. (38 %), (16 %), (52 %), 18 %.
 • Svetlo sive Misli, 10.312 ŠE VIŠJE, METEOS: 44 % ; 3 % Tu je ČŽO kar dobra, 38 % premore, no, pa tudi meni ne gre slabo. IRUTH pa šopa. (61 %), (28 %), (38 %).
 • Namen, ZEA ali NIČ: 0,3 % ; 1,111 10-535 % Tole pa je super škrto lekarniško doziranje. Namen je Medij v ZEA-i naši NIČ, ki je prva ŽIVA OBLIKA nad vsemi Realnostmi, Polji in Nivoji. (/), (/), (/), / %.
 • Zavedanje, BATALIN ali IZNAD CELOTE: 3,16 10-116 %; 8,35 10211.366 %. Da bi videli kako Zavedanje seva se pa ne bo zgodilo. Še JOSHIMS, ki je predsednik BEGHIA-e ali skupščine naše IZNAD CELOTE, BATALIN-a ne seva, pa se tam z Zavedanjem neposredno ukvarjajo. (6,39 10-53 %), (8,93 10-12 %), (6,71 10-27 %), 3,22 10-67 %. ARANA je tu za zgled. Le 2.213 predstavnikov živeče ČŽO ima več od nje. ČŽO kot celota je pa bolj žalost…
 • Bela Enost, WITTY, ŽIVA OBLIKA 7 Stopenj na ZEA-o ali NIČ: 0,0008 %; 1,01 1056.913 % Še ena utopija, očitno ni delana za nas. (/), (/), (/), / %.
 • BVB, NAD GOR: -9 % ; nimam pojma zakaj je tu minus, tu je drugače, bo v mojem BI3. (/), (/), (/), / %. Pa še to: BVB barve nima, pa tudi brezbarven ni. Govorim o valovnih dolžinah, ki jih ČŽO oko ne zaznava.

Še noben Medij v mojih BABUŠKA-h ni dovolj gost, da bi seval. No zakaj pa ne bi bile zadeve bolj zapletene, če so lahko. Po razširitvi moje BVB BABUŠKA-e, glej prispevek HRANA, pa bodo nad 100 % lastne kritične meje že 4 moji Mediji: Logika, Misli, Ljubezen in Potencial. Pri razširitvi BABUŠKA-e se namreč Mediji, ki jih že imamo, povečajo za 4x. To bo tudi prva praktična stvar, ki jo bom izvedel. Da ne bom izgledal kot božično drevo bo treba pod nujno to sevanje zasenčiti. Vsi, ki ste pomislili na obleke ste v zmoti. Višji Mediji sevajo skozi nižje, Energija iz katere je Materija je pa na dnu lestvice. Medij se da zasenčiti le z Medijem, ki je višje od njega. Naše BABUŠKA-e so zložene tako, da je najvišji Medij v najmanjši BABUŠKA-i v sredini, ki je naša Zvezdica, najnižji pa čisto zunaj v največji BABUŠKA-i. Tako lahko vse sevajo na ven in vsa naša Duhovna telesa so posledično vidna, jasno, ko koncentracija Medijev v njih doseže kritično vrednost. Duhovna telesa imajo obliko svetleče Meglice okoli našega fizičnega telesa, če jih gledamo posamično. Višji, ko Mediji je, manjšo Meglico ima. Če jih je pa več skupaj, se v skupini višji Mediji vidijo le kot svetleči rob na zunanji strani Meglice najnižjega Medija. Največja je naša aura ali Duhovno telo Medija Energije. Vsi ostali Mediji pa imajo Duhovna telesa postopno manjša vse do BVB telesa ki se sam nahaja v notranjosti našega fizičnega telesa saj je manjši od njega. Aura sega kake 0,5 m od našega telesa, BVB telo pa od 0,05 do 0,1 m v notranjost našega fizičnega telesa. Tudi on je na ven viden. Pa še to: slikanje aure z tako imenovano Kirlianovo-gdv-kamero ni to to . Z njo ne slikamo Aure ampak sevanje živih celic kar je nekaj čisto drugega kot Aura. Aura je zgolj sevanje Medija Energije. Je enobarvna in vidna šele ko je naša obravnavana BABUŠKA-a dovolj polna. Sevanje živih celic je pa cocktail različnih Medijev, notri je svašta zato je tudi mavrične barve.

Nadaljevanje sledi, je že napisano samo je bilo predolgo pa sem razdelil na več delov. Ja pa še to: ocena prejšnjega prispevka na to temo je dejansko 8/10 za vsebino in 6/10 za obliko. To da so mi rekli da je vreden samo dvojko je pa spet bila ena šola zame. Nič me ne šparajo pri tem. Čisto so me sesuli, jaz sem se pa tako trudil. No oblika je zanič to se strinjam tega se v šoli nisem naučil saj je bila šola v katero sem hodil Francoska. No prepričan sem, da vsebina odtehta tistih par vejic ki manjkajo in pravopisnih napak. Ocena tega prispevka pa je po njihovo 9/10 za vsebino in spet tistih 6/10 za obliko, torej o zadevah o katerih pišem, ni potrebno preveč dvomiti.

Imejte se lepo.
Rado

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here