Stvaritev iz potenciala

foto:splet

19. 12/09-16 Tale moj BI2 je ena čudna zadeva. Kaka je njegova vsebina in vrstni red posameznih Korakov sem že par krat dobil. Vsakič je bil drugačen … Zakaj je temu tako še ne vem. Očitno se prilagajajo zunanjim okoliščinam. Sedaj mi pa pravijo, da je vsebina OK, vrstni red pa še ni dokončen. Jo (vsebino) kar zapišem, je zanimivo. Zgleda pa takole:

 1. Izhodiščne ČŽO sposobnosti zame. To so tiste, ki smo jih dobili, ko so nas prvič naredili, pol nam je pa pol tega zakrnelo, ker zadev nismo uporabljali… Lenoba, to obvladamo…

 2. Obnova telesa zame. Posegi v staranje in obrabo so dopustni, vse ostalo pa ne. Sam bom začel z mojimi zobmi…

 3. Gledanje OKN-a zame. Ja naučiti se ga moram sam odpirati, naredil sem si ga pa itak že v mojem BI1.

 4. Gledanje OKN-a za druge. Tu se bo pa za ČŽO začela štala. Gledanje OKN-a namreč dviguje Zavest. Preko noči zrastemo in življenje kakršnega smo živeli preje nam ni več sprejemljivo. Kaj to pomeni si pa lahko sami predstavljate…

 5. Gledanje Medijev zame, vseh, tudi tistih z podkritično koncentracijo. Kake so Duhovne prednosti tega še ne vem, je pa zanimivo za videti.

 6. Gledanje Medijev za druge. Tale pa bo bolj za prepričevanje prepričanih, vseh, ki rabijo zadeve videti preden verjamejo…

 7. Vodenje skupin GOR zame. Gre se do NORT-a, Polja črne Teme 9 GOR, ali zadnjega Polja v Skupini DOSEGLJIVI.

 8. Vodenje skupin GOR za druge. Ja GOR je zanimivih stvari kolikor hočete. Sam moram iti naprej in Vodenje že znanih zadev bodo morali prevzeti drugi.

 9. Obnova telesa za druge. Ta bo zanimiva. Vsak bo imel možnost svoje telo preurediti, v skladu z dovoljenim se razume.

 10. Stvaritev iz Potenciala zame.

 11. Stvaritev iz Potenciala za druge. Ja delali bomo kocko iz »težkega zlata«, sam sem ta material tako imenoval, to je bela kovina z popolnoma zapolnjeno kristalno rešetko in posledično izjemno težo, popolnoma neobčutljiva na obrabo in prevodnik elektrike brez upora…. To smo se šli že v vrtcu, pa se mi ne da sedaj zapiske iskati.

 12. Nitka do CEADOR-ja zame. On je LASTNIK našega ZDRUŽENEGA GOZD-a TATIZ-a (Živa oblika tik pod RAOM-om ali 5 Stopenj nad našo ZEA-o ali NIČ).

To je devetnajsti del nadaljevanke. Ja, pa še to: dosedanji vrstni red posameznih Korakov mojega BI2 lahko kar zanemarite… ni pravi…

BI2 (Božanski izpit 2) učno gradivo,

STVARITEV IZ POTENCIALA ZAME IN ZA DRUGE ( Korak X in Y mojega BI2)

01/06-16. Pravijo, da bomo prvo napisali vseh 12 Korakov mojega BI2 in seveda še vse vmesne vključke, pol se bomo pa šli izvedbo. Objava pa šele po izvedbi. Sedaj pa kot kaže so se zadeve nekoliko pospešile, pa bo vse skupaj prej. V prejšnjem prispevku sem zapisal recept kako si povečati in nafilati BABUŠKA-e. Ja vem, ga še nimate. Dobite… Tokrat se bom pa lotil porabe Medijev in praznjenja BABUŠK. No izraz praznjenje je pretiran. BABUŠK se ne da izprazniti. Količina Medijev, ki so notri je pridelek vsakega posameznika, je dokazilo o njegovi Duhovni rasti in to dokazilo mu za vedno ostane nespremenjeno. Količina Medijev, ki so notri se lahko, z nadaljnjo Duhovno rastjo, samo povečuje. Mediji so namenjeni uporabi posameznika. Ne glede koliko jih porabite, ostaja njihova količina v vaših BABUŠKA-h enaka saj se BABUŠKA-e samodejno polnijo. Nivo napolnjenosti, ki ste ga s svojim Duhovnim razvojem dosegli, ostaja stalno nespremenjen, ne glede na porabo. Jasno, če Medije uporabljate neskladno z BO (Božanskimi zakoni), Duhovno padate in nivo Medijev v vaših BABUŠKA-h se zmanjšuje.

Da bi lahko samostojno uporabljali Medije, ki jih imate morate prvotno imeti opravljeno prilagoditev vašega telesa na izvorno stanje, tako kot ste ga dobil ob vaši prvi umestitvi v to okolje To se pridobi z opravljenim Korakom 1 BI2). Dokler tega še nimate, pa se je potrebno posluževati pomoči, ki ti jo pri tem nudijo Ekipe GOR, drugače se uporabljati Medijev ne da. No sam še nisem tam, zato bo tale recept bolj za pedagoške namene, za vse ki še niste prilezli tako daleč. Ko smo še v fizičnem telesu, ga moramo tudi vzdrževati, telo, se razume. Tudi avto vozimo na servise, brez njih ne bi dolgo trajal. Naše fizično telo je darilo nam na naši Duhovni poti in v našem interesu je, da traja čim dlje, da smo dlje časa Dol v tej Realnosti in, da se lahko pospešeno učimo in Duhovno rastemo. Kake so potrebe fizičnih teles je vsem jasno, kako jih izpolnjevati je pa bolj motna zgodba. Prijemi, ki jih pri tem uporabljamo danes niso najboljši, so pa skladni z razvojem naše Pameti. No zadeve se pa zelo poslabšajo, ko temu dodamo še vse tisto kar ni skladno z BO in tega ima ČŽO na zalogi kolikor hočemo. Pohlep, zavist, škodoželjnost, sovraštvo…itd, najdemo na vsakem koraku, vse pa striže z BR (Božanskim Redom). No temu sledijo še dejanja: nasilje, vojne, gospodarski kriminal…pa vse do raznih gensko spremenjenih posevkov, zapraševanja iz letal in podobnih ukrepov za večanje profitov, ne glede na panogo. Še tam kjer bi morali po definiciji skrbeti za dobrobit človeka, temu ni tako, zdravstvo na primer…Iztrgati se, v realnem svetu, iz tega vrtinca propada, se ne da, saj nam potrebe našega telesa to preprečujejo. Prej ali slej smo spet lačni in spet zavijemo k »najboljšemu sosedu« po »fasungo« in seveda s tem podpiramo tajkune. Lahko sicer poizkusimo s samozadostnostjo in si začnemo sami pridelovati vse kar rabimo vendar ta rešitev ni na dolgi rok saj nas utegne oblast kmalu spet postaviti nazaj v čredo poslušnih ovac in dobrih državljanov. Teh primerov je kolikor hočete. Samo pomislite na težnje po privatizaciji vode, ali pa predlog prepovedi nabiranja zdravilnih rastlin zase pod pretvezo varovanja našega zdravja, ja tisto kar se dobi v lekarnah je že »po definiciji zdravo«, ne glede kaka svinjarija to dejansko je, samo da eni lahko služijo… Sploh pa je ta rešitev korak nazaj v razvoju in za mladino ni sprejemljiva. Potrebno je iti naprej. ČŽO ima vse možnosti, da si vsak posameznik zadovoljuje lastne potrebe sam. Tisti, ki so že dosegli določen nivo Duhovnega razvoja so tega zmožni že sedaj, 12 % živeče populacije je to. Presenečeni? Jaz sem. Le ustrezno znanje kako to početi še potrebujejo in seveda ustrezno spodbudo. Smo pač taki, da ne stopimo na neznano področje vse dokler nam je tam kjer smo, še znosno. Tak, za spodbudo bo poskrbelo okolje, za znanje kako to početi navodila od GOR v mojih prispevkih, za Duhovno rast se pa boste morali pobrigati sami. Recept je pa takle:

 1. Rabimo ustrezen nivo Duhovnega razvoja. Vsi se uvrščamo v skupine, ki popisujejo naš dosežen nivo. Ene 2 prispevka nazaj sem pisal o tem, Ja saj vem, še nimate…, zato tokrat le povzetek. Skupin za enkrat poznam 7. To so:

  1. Vsi, ki ne mislijo s svojo glavo. Teh je pa jo ho ho veliko.

  2. Vsi, ki mislijo sami vendar so totalni skeptiki kar se Duhovnosti tiče.

  3. Vsi, ki letajo za Duhovnimi izzivi. Bravo, žal vas je malo.

  4. Vsi, ki se s svojimi Ekipami GOR že neposredno pogovarjajo. Danes vas je žal še vzorčno malo, ampak vaše število bo kmalu skokovito naraslo.

  5. Vsi, ki ste iz teorije že prišli na Duhovno prakso.

  6. Vsi, ki podpore GOR nimate več in ste prepuščeni samemu sebi. Ta se pa obeta meni. Štala.

  7. So še višje skupine vendar za ČŽO za enkrat še niso merodajne.

  8. No še ena ekstra skupina je: vsi, ki so na neki stopnji Duhovnega razvoja obupali in se odločili, da se tega ne gredo več.

Če se uvrščate v skupine d,e,f in g lahko Medije že uporabljate. Skupina a takega čtiva ne bere, zato jo bom kar preskočil. Skupino b čakajo še hudi polomi, ki jo bodo prisilili, da zamenja svoje stališče. Ja vsi ne boste tako poceni prišli skozi, no nekateri pa tudi. Skupino c

aka še težka naloga: ločiti zrnje od plevela. In plevela je v »Duhovnosti« kolikor hočete. Vsi nekaj prodajajo, večinoma je to megla. Naučiti se kako ločevati dobro od slabega je pa velik izziv. Sam sem ga prešprical. Danes se vsem zadevam iz druge roke vneto izogibam, če tudi so nekatere med njimi tudi dobre. Ko si enkrat priklopljen na VIR GOR poti nazaj ni več. Skupina h je pa nekaj posebnega. Možnosti ima odlične, le stališče mora spremeniti. So full ambiciozni in so lasten razvoj prehiteli. Če nisi zrel se ne moreš iti nekih stvari, samo za to ker so QL. Ne skrbite, vsi, ki v tej skupini ste, ne boste notri več dolgo. Ko vas bo lasten razvoj dohitel boste šli naprej.

 1. Skladno z NAČRT-om. Definitivno je, saj drugače o tem ne bi pisal. Ko enkrat ŽO doseže tako stopnjo razvoja, da dobi NAČRT, je s svobodnjaštvom konec. Vse kar sledi je strogo namensko in planirano. Vse ima svoj namen. Lahko gremo le tja kjer je za nas planirano. Vse je s ciljem čim hitrejšega Duhovnega napredka. ČŽO je vstopila v to kolesje ob prehodu iz Kolektivne v individualno »Dušo« Vstopili smo v prvi razred izobraževanja in naše šolanje se bo nadaljevalo vse dokler ne vstopimo v skupino f. Po tem pa NAČRT-a za nas ni več. Štala.

 2. Pravi čas, skladno z BO, BR in za splošno dobro. To po navadi vedno je saj nas pri tem Koraku servisirajo Ekipe GOR. Bojazni, da bi one kaj takega spregledale pa ni. No včasih nam tudi pustijo, da si malo polomimo zobe, vendar je le to izključno iz pedagoških namenov. Ja še vedno se najlažje učimo na lastnih napakah.

 3. Soglasja, brez njih ni nič. Vprašanje je le kako obširna so. Za velike stvari je vedno potreben cel paket no in tale Korak X: »Stvaritev iz Potenciala« je velika stvar. Kako se zadev moram sam lotiti, mi je jasno, saj sem jih že delal, kar se pa vas tiče pa ne vem…Pravijo mi da imate veliko manjši paket za obdelati kot ga imam sam. Evo, probam zapisati:

  1. Začnemo pri svojem BITJE-u (»Duša-i«), ki ga imamo v tej naši Realnosti. Ja on je prvi nadrejeni naši Pameti saj naša Pamet vse to dela. Ona je odgovorna za Telo, ki ga tukaj imamo, in ona se mora naučiti kako ga hraniti in vzdrževati.

  2. Vsi premorete tudi BITJE Šefa, to je tisti del vas ali vaše »Duša-e«, ki je hierarhično najvišji. On je tisti, ki odloča ali boste živeli ali pa življenje ponavljali. Dobro je imeti dobre odnose z njim. To pa še ni vse. Vse BABUŠKA-e, ki jih imate so njegova last in spodobi se ga vprašati za dovoljenje, ko se odločimo šariti po njih.

  3. Pol so tu na vrsti vaša Zrcalna Pamet in BITJE, ki ga imate v naši Zrcalni Realnosti. Jasno tam se dogaja isto kot v naši Realnosti in spodobi se jih povprašati za mnenje preden se posega lotimo.

  4. Sledi šef vseh delov naše Pameti. Ja organizacija je pri Pameti podobna kot pri naši »Duša-i«.

  5. Nato so na vrsti vse Ekipe, ki nas spremljajo GOR. Pri meni se menjavajo 2x dnevno, pa jih že dolgo nazaj ne skušam več spoznati. No vsi pa nimate take sreče. Pri »normalnih« državljanih se tu stvari razlikujejo v odvisnosti kako visoko na Duhovni lestvici ste. Vedno začnemo svojo Duhovno pot z zelo močno podporno Ekipo GOR. Ja težko nas je premakniti naprej in dobro se morajo GOR potruditi, da jim to uspe. Pol, ko se začnemo gibati, se pa zasedba GOR, ki nas spremlja nekoliko zmanjša. Dobimo stalne spremljevalce in bolj, ko napredujemo, bolj zahtevne so naše naloge in številnejše je naše spremstvo, ki ga imamo GOR. Jasno vsi ti naši spremljevalci nimajo enakih nalog. Razdelili so si jih po dejavnostih. Sam ji že kar nekaj poznam: Vodniki, Mojstri, Čuvaji, Varuhi, Botri, Mentorji, Zagovorniki, Psihologi, Pomočniki…itd. Vsi se ukvarjajo z več »Primerki« Dol hkrati. Z nami pa so ves čas dokler svoje Duhovne poti v fizičnih telesih ne zaključimo, skozi vsa življenja oziroma ponovitve le teh, se razume. Pri tem je edino merilo naša Duhovna razvitost. Ali smo človek ali Marsovec je pa stranskega pomena. Če jih še ne poznate, nič hudega, oni poznajo vas. Oni so vas pripeljali do te točke, ko to počnete in nič ne bo narobe, če se obrnete na vse hkrati s prošnjo za skupinsko soglasje, pa je.

  6. Sledijo soglasja vseh šefov naše Realnosti. Začeti spreminjati Red v njej se ne spodobi brez, da so odgovorni s tem seznanjeni in soglašajo. Našo Realnost vodi Mojstrska Komuna, ki jo ima ČŽO GOR. Koliko je Mojstrov notri sem enkrat že pisal pa se mi ne da sedaj te podatke iskati. Podpiranja lenobe pa GOR ni, zato jih ne bom še 1x o tem spraševal. Povprašajte tudi v naših obeh Pedagoških Komunah, če se strinjajo. Jasno, da se bodo, saj so nas oni pripeljali do sem. Za vse bo dobro skupinsko soglasje.

  7. Uporabljali bomo Medij Potencial, ki seveda ima lastnika. To je DAT naš VIR v Polju 5 GOR YARRAW DAT-u. On je VIR Potenciala. No zaradi naše malenkosti mu ne gre ravno težiti. Se pa spodobi obrniti na njegovega Pomočnika in Učitelja, ki se ukvarja z nami. DAT ima veliko Pomočnikov. Vse ŽO z individualnimi »Duša-mi« imajo svojega. Našemu Učitelju Potenciala je ime TOROX. Njegovo soglasje je ne obhodno.

  8. Potencial bomo pretvarjali v Medij Energijo oziroma v njeno trdo različico Materijo, s tem pa posegali v domeno našega VIR-a v Polju 1GOR TERMAGEN-u. Res je, da je naša »teža« minimalna, manj od zrna prahu na makadamski cesti, vendar s svojim dejanjem vstopamo v območje z vplivom, in seveda iz malega vedno raste veliko, zato se spodobi nase početje najaviti in si pridobiti soglasje zanj. TAEKA, naš VIR v Polju 1 GOR TERMAGENU se z nami sicer ne bo ukvarjal, zato se je potrebno obrniti na njegove Pomočnike, ki se ukvarjajo za nami. To so: LAESSY, DOATINA, LUTIO, BIMOX in LEMIOB. No bolj točno, ne ukvarjajo se samo z nami temveč z vsem kar je v našem Skupku GTS 117. Notri je pa full veliko. Samo pomislite koliko ŽO je v naši Realnosti…Že na Zemlji jih vseh ne poznamo, planetov z življenjem je pa samo v naši galaksiji kolikor hočete. Takih Realnosti kot je naša je pa 87, pa vse imajo še zrcalne dele… Potem je pa tu še LORIT ni njegov zrcalni del, ter LAMOIR s svojim zrcalnim delom… Prečitajte 15 nadaljevanje, če želite izvedeti kaj več o tem…itd. Moja Pamet ne dohaja več, nujno potrebujem izvedbo Koraka 1 mojega BI2… Ko boste to čitali vam bo vse jasno, brali pa boste ko bom zadevo imel opravljeno, ali pa bom tik pred tem… Kako zgolj 5 Pomočnikom TAEKA-e uspe vse to obdelati si ne predstavljam. Bom moral počakati na ustrezna pojasnila ob moji Več opravilnosti. Pride na vrsto kmalu, saj jo bom potreboval.

  9. Sorry, pozabil sem na našo učiteljico Energije. VERGA ji je ime. Mora biti obveščena, da se začenjam s tem ukvarjati. No saj je obveščena saj budno spremlja naše napredovanje, ampak spodobi se, da ji to osebno povemo. Tak, toliko o soglasjih.

 4. Sedaj pa v bolj praktične vode. Točno moramo vedeti kaj želimo. Zadovoljevanje potreb našega Fizičnega telesa je zelo širok pojem, zato se moramo, vsaj na začetku, dokler zadev še ne obvladamo, omejiti zgolj na eno dejavnost. Na primer Prehrano. Želimo, da naše telo ne bo lačno in, da bo imelo dovolj Energije za delovanje. Kaj vse to zajema nimam pojma, na koncu koncev pa tudi ne rabimo vsega vedeti. Vedo vsi tisti GOR, ki nam bodo pri tem pomagali. Tu je spet ena nova kategorija pomoči, ki jo GOR imamo.

 5. Tu je še eno široko področje: VPLIVI IN POSLEDICE. Bom pustil za naslednjič.

Tak, zadeve so se začele pospešeno gibati in prav je tako. Kako boste spremembe, ki prihajajo zvozili pa si ne predstavljam. Običajno je tako, da nekateri poletijo naprej, drugi spremenijo svoja stališča in dajo Duhovni razvoj v ospredje, tretji, ki pa vse to ignorirajo, pa potonejo in življenje ponavljajo. Če to berete ste v prvi skupini in vam ni treba skrbeti.

Imejte se lepo.

Rado

PS: Evo potrudil sem se in poiskal en del opisa »težkega zlata« v mojih zapiskih iz vrtca (no na Ctrl F je samo to ven padlo, je pa še tega, samo verjetno pod drugačnim nazivom)…

05/09-14… Tudi sama naša Realnost je izdelek, ki ima avtorja, le dovolj visoko je potrebno iti. Z dostopom do prvinskih avtorjev imam dostop tudi do bistva njihovih stvaritev. In teh OMAR je 936 no vsaj pri meni. Tisti, ki so višje jih imajo več. Torej če mene na primer zanima kako je narejeno zlato je dovolj da grem do TAEKA-e in ga zaprosim , da mi pojasnil kako se je zadeve lotil, za stvaritev Energije in njeno pretvorbo v materijo je pa potrebno stopiti do OMIP-a. sedaj govorim o RADO-u, ki nima pojma. HETIIRA-i ni treba nič spraševati, ker vse kar je v OMARA-i ve. Zasluge za zamisel gredo vedno njenemu avtorju ali več njim, če je bilo za zamisel uporabljeno znanje drugih. Če na primer jaz hočem narediti »težko zlato«, gradivo z urejeno in zloženo kristalno rešetko, brez praznih prostorov vmes bom uporabil zamisel za zlato od TAEK-e, zamisel o energiji in materiji od OMIP-a ter temu dodal še lastno zamisli, da se rešetka sama polni in ureja pri vsaki kristalizaciji, recimo neka privlačnost med kristalnimi ploskvami da se pravilno napopajo skupaj ne pa, da se vse skupaj sprime v razsutem stanju. Torej rabim dovoljenje obeh, da smem uporabiti njihove zamisli kot gradnik za lastno stvaritev. Vsak je pripravljen svoje zamisli deliti le zaprositi ga je treba. No tudi sama zamisel recimo od OMIP-a ima v sebi dele zamisli drugih pred njim. Meni ni potrebno prositi cele verige na GOR, je dovolj, da zaprosim OMIP-a on sam pa je že preje prosil na GOR tako da je stvar pokrita. Ukrasti zamisli, brez, da bi zaprosil zanjo, se ne da. Brez dovoljenja sploh ne moreš priti do nje. Če si jaz sam zamislim nekaj kar si je zamislil že nekdo drug pred mano, pa jaz tega ne vem, sta to 2 zamisli ker sta bili poti kako sva ob prišla do nje različni čeprav je končni rezultat isti. Torej sem izumil novo pot in to je moja stvaritev. Še ena forka: na primer oblikovna rast. Da veš kaka more biti končna oblika, predmet pa sam zraste dokler ne doseže zamišljene oblike. To pa ni nova ideja ampak klasika v stvarjenju. Vse je delano na to foro. Aktivni dragulji so pa moja zamisel le kako jih narediti pa še ne vem. Za to bom pa potreboval znanje drugih. Vse ob pravem času… Ja ta zadnja je iz BI3.

Meni se zdi tale moj zapis OK, povprašal sem za njegovo oceno tudi moje GOR, pa so mu prisodili dvojko od 10 se razume ne od 5. Skratka nezadostno. OK , za enkrat bolje nisem sposoben napisati, zato ga bom kar objavil. Ko bom pa videl malo dlje, pa napišem popravke in dopolnitve.

Lp.
Rado

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here