Svetloba in tema

Ljudje smo svetlobna energijska bitja. Prihajamo iz svetlobe in vanjo se vračamo. No, ne vsi. Brez svetlobe ni teme, kar pomeni, da imamo dva pola. Za katerega se odločimo, je naša svobodna volja, ki jo upošteva celotno vesolje, čeprav ne zgleda vedno tako.

Torej, ali bomo živeli in se vrnili v svetlobo ali namesto nje izbrali temo, je odvisno od našega življenja na Zemlji – če bomo prepoznali to razliko, se spomnili, kdo smo in od kod prihajamo (izvorno). V tem primeru se res lahko odločimo za eno izmed strani, v nasprotnem primeru pa nas bodo še naprej vodile tuje temne sile, vse do pogube – lahko tudi duše.

Če se še bolj jasno izrazim, je, da bi si sleherni od nas moral prizadevati za priklop na svetlobni Vir, da ne bo pogubljen. No, mora – če želi seveda. Toda paradoks je, da je večini ljudi, ki ne dela na sebi, to, o čemer govorim, španska dežela. Da bi to razumeli, moramo dvigniti svojo energijo. To pomeni, da se je treba dvigniti iz območja sive cone nezavednega – od 3 do največ 10 odstotkov energije – v katerem živi večina človeštva. Seveda, če bi bilo to enostavno, bi takih ljudi bilo že veliko več, kot pa jih je. Kljub temu pa to še ne pomeni, da nam tega ni potrebno storiti ali da se tega ne da. Seveda spet – po želji.

Vsaka duša oziroma človek globoko v sebi ve ali sluti, da je zataval, da nekaj manjka v njegovem življenju in da sigurno nekje obstajajo nebesa. Težave so nastale, ker je nehal verjeti tem sanjam in se je voljno predal usodi, ki jo zanj krojijo drugi – temne sile, ki pa jim seveda ni v interesu, da bi se mi zbudili in ozavestili, kdo smo. Te temne sile se namreč hranijo z našo nevednostjo – energijo in prav fino se zabavajo na naš račun, mi pa po drugo strani zgubljamo svojo moč, se staramo, zbolevamo, životarimo, ubijamo sebe in drug drugega …
Kaj so te temne sile točno, je težko pojasniti, če nimaš energije, da bi to razumel ali pa vsaj konkretnih izkušenj z energijami, ki pa niso vse dobre. O teh in podobnih silah – energijah je veliko pisal Carlos Castaneda, seveda pa je o vsem tem moč prebrati v mnogih knjigah, navsezadnje tudi v Florjančičevi knjigi Peta dimenzija.

Da to niso pravljice, lahko preverite zelo enostavno. Vprašajte se, ali je normalno, da imate vi ali vam najbližji znanec na primer nenadne izbruhe jeze, da vas dnevno napada milijon negativnih misli, da vam nekdo nenehno prišepetuje, da se nečesa ne da, da ne boste zmogli, da je vse brez veze, da je tole, kar sedaj berete, nekaj, kar se vas absolutno ne tiče … Saj se morda spomnite Golluma oziroma Smeagola iz Gospodarja prstanov – odlična karikatura našega notranjega dvoboja temnih in svetlih sil, ki nam vsake na svoj način sugerirajo, kaj in kako. Te temne sile, ki jih lahko imenujete tudi demoni, sence, predatorji, nihala … zasedejo naša telesa in nas potem vodijo ter upravljajo z nami. Zato se nam včasih nekdo zdi, da je kot poosebljen hudič – takega človeka vodijo te temne sile, vendar se on tega ne zaveda.
S temi sencami imamo opravka na vsakem koraku, tudi doma, v zavetrju našega doma nismo varni – razen, če delamo na sebi, prepoznavamo energije, se znamo zaščiti itd. Seveda je na nas, da to najprej prepoznamo, potem pa se odločimo, v katero smer bomo šli, komu bomo prisluhnili.

Pa še ena pomembna stvar je, na začetku sem napisala, da brez svetlobe ni teme. To še vedno drži, kar posledično pomeni, da temnega dela ne moremo uničiti – moramo pa ga sprejeti in znati obvladovati. Zaenkrat je ravno obratno – tema je tista, ki obvladuje in vodi človeštvo. Če pa hočemo biti krojači svoje lastne usode, življenja, pa se je potrebno soočiti seveda najprej s temo v sebi (navadno je zelo globoko potisnjena v podzavest, tako da mislimo, da je ni), potem pa se jo moramo še naučiti obvladovati: poiskati vzroke, razbiti blokade …

In nasvet: meditirajte in obvezno izvajajte energijske tehnike za dvig energije. To je edina pot, ki vas bo privedla do razumevanja, kdo ste in kam greste. To je tudi orodje, s katerim smo prišli na Zemljo in s pomočjo katerega bomo tudi odšli, če hočemo upravičeno reči, da smo bili v življenju uspešni in da smo izpolnili svoje poslanstvo.

Magičnost Gibanja
Skupina Magičnost gibanja je nastala na pobudo skupne vizije o izvajanju in širjenju znanja o starodavnih veščinah samozdravljenja. Skupaj sodelujemo pri delavnicah, različnih projektih in gradimo tisto, kar nam je v največje veselje. Naše poslanstvo je, da znanje, vedenje in videnje, ki smo si jih pridobili skozi leta dela, učenja in izvajanja tehnik samospoznavanja, predajamo vsem, ki si želijo osebne in duhovne spremembe, rasti in razvoja na vseh področjih.

PUSTI SPOROČILO: