Tega ji ne more vzeti nihče

Čutim vsak njegov pogled, čutim vsak njegov nasmeh, ter njegov utrip srca.

…. kako je lepo slišati takšne besede?

Drage moje, princev na belih konjev ni. Lahko pa se kdaj v našem življenju pojavi nekdo, ki nam obrne svoj svet na glavo.

Kako vemo, kdaj srečamo pravega? Hmmmm…pri meni ne boste našli odgovora.

Mislim, pa da bi moja prijateljica znala povedati kaj na to temo. Tole je njena zgodba, ki jo moram deliti z vami:

Prvič ga je zagledala na sliki in enostavno je vedela, da je to moški, ki si ga želi ob sebi. Naredila ni nič, vendar pa bila prepričana, da ga bo nekoč spoznala. Usoda je poskrbela, da se je to res zgodilo.

Prišel je k njej v trgovino in ostala je brez besed. Strmela je vanj in bila kot Kip svobode, čez nekaj minut pa kričala čez gsm, da ga je končno videla v živo.Kako zelo je bila potrta, ko je zvedela, da je poročen…. in kako zelo hladna, ko je prehajal v trgovino in ji poklanjal najlepše nasmehe.

Po nekaj mesecih jo je povabil na kavo in povabilo je sprejela. Vedela je, da mora slišati celotno zgodbo, ker žene ni bilo nikoli ob njem.

Bila je bitko sama s seboj, padale so težke odločitve iz obeh strani. Vedela pa sta samo nekaj: med njima je bila neverjetna energija, duhovna povezava in ljubezen tako močna, da jima je notranjost govorila, dabi zatajila srce in samega sebe, če bi se umaknila eden od drugega.

Počasi ji je zlezel pod kožo, pokazal ji je kaj pomeni ljubiti in z njim je želela ugrizniti v katerokoli poglavje in lekcijo življenja.

Nehalo jo je biti strah in pozabila je na svojo težko preteklost.

Preprosto in enostavno : ljubi ga in tega občutka ji ne more vzeti nihče!

Danes še toliko bolj, ker je izvedela da poleg njunih otrok iz preteklosti pod svojim srcem nosi novo bitjece in komaj čaka, da mu sporoči veselo novico….

PUSTI SPOROČILO: