Temni oblaki

 

Ko nastopijo trenutki teme in obupa, se pogosto sprašujem od kod črpati moč in optimizem, za sprejemanje situacije takšne kot je. Ko se zbudijo travme iz otroštva in strahovi, ki mi povzročajo fizično bolečino padejo vse teorije o ljubezni, toleranci in odpuščanju. Zver v mojem telesu rohni preglasno in ne dopušča možnosti za razumen vpogled v jedro problema. Telo se trese in ne sprejema vibracije ljubezni. Vsaka celica kriči po prepuščanju jezi, obsojanju, prizadetosti. Tako preprosto je zdrsniti nazaj v te občutke. Tako domače. Jeza in samoobsojanje se kot virus širi po mojem telesu in prevzema kontrolo nad mojimi občutki in mislimi. Kljub močnem vedenju, kdo v resnici sem, je negativa močnejša! Zapisana v spominu DNK. Skoraj preenostavno se je vrniti nazaj v negativne vzorce.

Kaj naj naredim, kako naj se dvignem?

Zavem se vsakega občutka, ki me preplavlja. Vsega kar buta na površje. Ne poskušam zaustaviti tok občutkov, niti ga ne želim stopnjevati in se prepustiti smiljenju sami sebi. Samo dovolim, da se izrazi del mene, ki ni ljubezen. Si priznam, da so situacije včasih močnejše od mene. Dovolim možnost, da je bitka lahko izgubljena. Sprejmem svojo jezo, svoje razočaranje. In si ponavljam, da je jutri nov dan. Da vedno za dežjem posije sonce. Da je nebo vedno modro, tudi če ga zaradi temnih oblakov ne vidimo. In hkrati doživljam občutke nemoči, žalosti, strahu, jeze, zapuščenosti. Cel spekter negativnih čustev, ki mi kaže kaj vse se skriva v globinah moje biti. In nadaljujem z vsakodnevnimi opravili, vztrajam v ritmu, čeprav boli in bi se najraje nekam zavlekla in skrila pred svetom, ki je lahko tako krut. In si ponavljam, da je jutri nov dan…

In danes že sije sonce. Prav sramežljivo zjutraj pokuka na plano. Težke besede še vedno bolijo nekje v notranjosti. Vendar se vihar umirja in dovoljuje mojem višjem jazu da sproži energijo zdravljenja. Da lahko preštejem svoje blagoslove. Zbudim hvaležnost v svojem srcu in začutim varnost in svobodo. Še ena nevihta je mimo. Čas za smeh in veselje je spet pred vrati. Stojim trdno na tleh. Povezana z energijo zemlje in stopam v nov dan, pripravljena na nove izzive. Hvaležna da živim in izkušam.

Pošiljam ti topel objem

Simona Kozole
Masaže Monca – terapevtske masaže, Tesla Metamorfoza, Vodene meditacije in Svetovanje s kanaliziranjem
Moja spletna stran

Simona Kozole je iskalka harmonije življenja in povezave z dušo. Pot je začela, kot maserka in pri nenehnem iskanju boljših in hitrejših rezultatov nadgradila terapije z Reikijem in Tesla Metamorfozo. Povezava z univerzalno energijo ji je odprla vrata za komunikacijo z višjimi bitji - angeli, mojstri, vodniki ter stvarnikom. Terapije, ki jih izvaja so preplet fizične in duhovne sfere, ki nas nežno vodi iz glave v srce.

PUSTI SPOROČILO: