Upanje, ki nikoli ne umre

Današnji blog posvečam vsem tistim, ki ste v tem trenutku na prelomnicah svojega življenja.

Ogromno ljudi v moji okolici in bližini razčiščuje svoje odnose in predvsem iščejo samega sebe.

Začeli so se vse bolj in bolj zavedati, da si zaslužijo biti srečni in da morajo najprej biti zadovoljni sami s seboj, da lahko to srečo delijo tudi z drugimi.

Vas kdo nervira v službi in spravlja s tira? Vam gre Vaš partner grozno na jetra? Si želite nekaj spremeniti pa nimate “jajc”? Hmmmm….. naj vas potolažim: niste edini v takšni situaciji.

Potrpežljivost in malo upanja v boljšo prihodnost in vse se bo postavilo na prave tire.

Žal se res nahajamo v zelo slabi situaciji, čeprav si nekateri kar zatiskajo oči in nas poiskušajo prepričati, da mediji vse skupaj napihujejo. Pa ni res —- vse več je obupanih ljudi, ki iščejo takšne in drugačne izhode.

Nekateri imamo srečo in ob sebi ljudi, ki nam lahko pomagajo, tako finančno kot samo s tem, da nam z nasmehom polepšajo dan. Kaj pa tisti, ki nimajo nikogar, ki so osamljeni in zapuščeni? Kako tem ljudem vrniti upanje?

Ali pa, ko imamo pred seboj človeka za katerega vemo, da je ljubezen našega življenja, pa nekje globoko v sebi vemo, da nikoli ne bomo z njim? Potihem upamo in upamo….

Ali ko imamo službo za katero smo si pridobili izobrazbo, vendar smo prepozno ugotovili, da to ni služba, ki jo opravljamo s srcem in dušo? Delamo pa s srcem nekaj drugega, vendar nam takšna služba ne bi prinesla finančne stabilnosti, zato raje trpimo. Ter spet upamo….

Ali pa natančno vemo, da bi nam samo ena poteza v življenju spremenila cel potek dogodkov,ki smo jih gradili leta in leta. Upamo, da bomo od nekod dobili sporočilo ali znak, da smo na pravi poti.

Kadarkoli se pojavi kdo, ki mi je zelo blizu je moj tipični stavek : potrpežljivost prosim,saj se vse zgodi z nekim razlogom.

Vedno se najde prava pot in nikoli ne nehajte upati,da boste našli odgovore na svoja vprašanja.

Mogoče trenutno ni pravi čas, zagotovo pa pride takrat, ko najmanj pričakujete.

Vaša Fairy Pika

 

PUSTI SPOROČILO: