Velika mavrica

  Velika mavrica se dostikrat pokaže, kadar elementi narave (vode, zraka, zemlje ter ognja) zaključijo energetsko reorganizacijo pokrajine. Medtem ko so elementi narave zadolženi za reorganizacijo pokrajine, angelska bitja (v sodelovanju z  njimi) prevzamemo reorganizacijo kolektivne zavesti prebivalcev te pokrajine.

Velika mavrica zaključi in nekako zaokroži ta proces. Vzpostavljena je v proslavo storjenega. Med bitji elementov narave ter nami – bitji angelskih sfer poteka prekrasno sodelovanje (skorajda ples ljubezni), da dosežemo specifično intenziteto barv, velikost in razprostrtost mavrice in pa sinhronizacijo vseh tistih, ki jim je namenjeno, da to mavrico uzrejo.

Vendar to še zdaleč ni vse. Angelska bitja preko mavričnih barv pošljemo tudi individualna sporočila, saj je angelski svetlobni žarek dobesedno poslana misel. Preko barve, ki ti najbolj stopi v oči, oziroma, ki te najbolj pritegne ali gane, ti pošljemo svoj blagoslov. To storimo tako, da ti z barvo vzbudimo čustvo ali občutek, ki ti ga trenutno želimo mi. Čustvo, ki ga trenutno najbolj potrebuješ.

Recimo, da zagledaš mavrico in pomisliš, ” O, kako intenzivna je ta oranžna mavrična barva!” V življenju ti morda primanjkuje intenzivnosti, morda si zdolgočasena, življenje se ti ne premakne naprej, čutiš puščobo. Takrat posrkaj to intenzivnost oranžne, prepusti se ji! To je naše sporočilo zate!

Če pomisliš: “O, kako lepa je ta rdeča barva”, potem si v obdobju, ko ti je namenjeno, da začneš čutiti lepoto življenja, četudi doživljaš ravno obratno. Takrat posrkaj lepoto te rdeče barve. prepusti se ji! To je naše sporočilo zate!

Kadar ob pogledu na mavrico pomisliš “O, kako nežna zelena barva!”, takrat ti angelska bitja privoščimo čimveč nežnosti, saj imaš morda v tem obdobju opravka z grobimi energijami.Občutki, ki se ti zbudijo so lahko resnično tako raznoliki, kot je raznolik človekov čustveni spekter.

Naše vodstvo pa gre še naprej od tu!! V naslednjem tednu lahko zagledaš predmet dotične barve, barve ki ti je preko mavrice padla v oči. Recimo: oranžen letak za potovanje, vijoličen pulover, zgoščenko zelene barve itd. Lahko je resnično karkoli. Ta predmet je naš odgovor na tvoje vprašanje, na tisto kar v tem obdobju iščeš. Ali pa boš preko tega predmeta vodena k tistim ljudem, situacijam ali občutkom, ki jih potrebuješ.

 

Sporočilo je prišlo pred kakim tednom, ravno včeraj pa sem na poti z Bleda pred Karavankami zagledala prečudovito razprostrto mavrico. Najbolj mi je padla v oči vijolična. Sedaj čakam, kaj bo ta teden. Da vidim, če tole res deluje 🙂

Alenka

PUSTI SPOROČILO: