Velika Noč

VELIKA NOČ je tako kot Božič praznik Ljubezni. Edino žrtvovanje je žrtev tvojega Ega. S tem, ko ga daruješ na oltarju Ljubezni, ti je podarjena tvoja prava, notranja Bit. To je Kristusovo križanje.
 
Kakršnikoli že so tvoji obredi v teh dneh, bodi pozoren na to, da te povezujejo z darovi v notranjosti. Ravnaj pošteno, govori resnico, vsakemu pristopaj z ljubeznijo in naj mir prežema tvoje misli. Nikoli ne jemlji življenja čutečim bitjem in vedno do njih pristopaj nenasilno. 

V drugih ljudeh se vselej trudi iskati dobro, tako ti bo vsaka njihova “slabost” pokazala tisti delček tebe, ki te ovira na poti do samega sebe. 

Kadar moliš katerokoli molitev tega sveta, se zavedaj, da se pogovarjaš z neskončno vseprisotnostjo Ljubezni, ki je neskončni Mir, katerega del si od večnosti do večnosti.

Z ljubeznijo, Andreja 🙂

SOS strategije
SOS - sprejemanje, osvobajanje, sobivanje; odprta interesna skupnost, kjer je vsakdo prijazno povabljen sprejeti in osvoboditi svoje naravno človeško stanje ter ga na pristen način deliti v obliki preprostega sobivanja. Dobrodošel, dobrodošla.

PUSTI SPOROČILO: