Vodenje skupin gor – nadaljevanje

foto:splet

23. 17/06-16. Vse sem pozabil. Ne se zgražati, moja Pamet močno peša. Po eni strani je to zaradi poplave info, ki jih sprejema, po drugi strani je pa še v procesu predelave. Korak 1 mojega BI2 je opravljen na 99,99 % Manjka le še zelena zastavica za start. Korak 2 Mojega BI2 je trenutno na 84 %. Vsak dan pridno delajo na meni. Boli glava, boli tilnik, samo spim in podobni spremljevalni pojavi so na dnevnem redu. Kot kaže pa tega še zdaleč ne bo konec. Kje je šele Korak 12. Tega se pa rahlo bojim, no bojim niti ne, le veliko spoštovanje do njega čutim….Spet nakladam. To je triindvajseti del nadaljevanke…

BI2 (Božanski izpit 2) učno gradivo,

VODENJE SKUPIN GOR (Korak 9 mojega BI2) NADALJEVANJE

OK gremo naprej na delitev Materije na splošno. Kako se to naredi. Uporabili bomo DPP Delno Prazen Prostor. O tem sem že pisal, boste brali…Z njim se da vsako stvar, ki je narejena iz Medijev nižje od Medija Misli, razrezati na kose. Vsi ti Mediji premorejo tudi svojo trdo obliko, to bo tema drugega prispevka. Enostavno z Mislimi ustvarimo tanek sloj Medija Misli skozi materialni del, ki ga želimo razrezati, na mestu reza se razume, in obe polovici se ločita. Jasno to lahko izvajamo šele ko naša BABUŠKA Medija Misli preseže mejno vrednost napolnjenosti… Misli so Medij mnogo, mnogo višje od Energije katere trdi del je Materija. Točno 10.312 Polj višje so, v METEOS-u, v skupini ŠE VIŠJE. Višji Mediji pa brez težav prehajajo skozi nižje. Je pa tu neka druga težava. Svojega telesa ne smem neposredno prerezati na pol, ker bi pol bili pokojni, ampak ga je potrebno razdeliti na pol v celoti, ali bolje, iz vsake celice v njem narediti polovičko, in ne samo to, razdeliti na pol je potrebno tudi procese, ki se v telesu odvijajo in to selektivno. Nekatere razdelimo in polovico vzamemo s seboj, Mišljenje na primer, drugi pa v celoti ostanejo Dol, saj jih GOR ne potrebujemo. Večino pa prenesemo kar skupaj s podvojenimi celicami.

  1. Spraviti svojo Pamet v Duhovno obliko in jo razdeliti na pol. Enako tudi z vsemi ostalimi v skupini. Torej se lotimo dela. Prvo naša Pamet. Grem prebrati navodila kako spraviti mojo pamet v Duhovno obliko. Rekli smo, da pol naše Pameti nesemo s seboj. Kako celo Pamet spraviti v Duhovno obliko sem že pisal, kako jo razdeliti na dva dela, pa se mi niti sanja ne. Sploh pa tole potovanje organiziram sam zato ne morem pričakovati, da bo to delal namesto mene nekdo drug GOR. Moram narediti sam. Prvo odklop od moje BABUŠKA-e Življenja, to stori naš UM GAERT in to vsakič, ko ga moja Pamet ali RADO za to prosi. Naš UM GAERT bo to storil tudi za vse druge, če ga bo RADO za to prosil saj je GAERT skupen za celotno ČŽO, no je tudi sam Duhovno bitje…. Moja draga bi rekla, da se spet važim ampak sem prečekiral ali lahko to naredi vsak sam, pa mi pravijo, da ne. Zakaj? Prva misel, ki jo je moja Pamet spravila skupaj je bila, da še niso dovolj visoko, pa so me GOR hitro popravili, da ni v temu štos. Če bi vsak lahko sam to počel, bi se začel rušiti koncept našega razvoja, ki so si ga zamislili GOR. Ja tudi GAERT ima svojo vlogo v NAČRT-u, pa tudi on raste in se razvija. Za večino ČŽO je Pamet in UM ista figa, ja, pa mislijo, da ima tudi vsak svoj lasten UM ali Pamet kar z njihovega stališča sploh ni tako narobe. Ko pa malo brskamo po tem se pa izkaže čisto nekaj čisto drugega… Mene so že dolgo nazaj popravili saj sem imel enake poglede. Če želim GAERT-a fehtati za druge, moram vedeti kdo ti drugi vse so. Če bo v skupini 5 primerkov se jih bo že dalo imenovati, pri polni dvorani pa to ni možno, zato bo treba opredeliti posameznike s pomočjo prostora v katerem se nahajajo.

  1. Priklop neposredno na VIR Medija Življenje pa bo moral vsak posameznik, oziroma njegova Pamet, storiti sam. Naša VIR–a VELIMA in AVEL v Polju Medija Življenja GONAMIA-i, 32 IZNAD sta hkrati tudi filtra, da se to stori samo tistim, ki so za to pripravljeni in seveda za v naprej poznane namene. Jasno, zadevo izvajajo njuni pomočniki, ki so zadolženi za ČŽO: LOGINIA, BADIRA, SILLLON, VEDIOM, BAGOX in DOUSOT. Vsi, ki se boste to šli, boste total zmedeni, ne le zaradi čisto novih stvari, ki se jih gremo ampak predvsem zaradi izjemnih Dotokov Medijev, ki jih boste pri tem deležni. Ja vsi GOR vam dajo vedeti, da so zadeve sila pomembne in to tudi na polno občutite. Ko sem se prvič to šel sem bil čisto smotan. Pobegniti stran sicer ni bil moj namen, ampak zadevo prestaviti za kasneje pa vsekakor. Tudi pri vas bodo občutki podobni. Ne skrbite, če ne bi bili zreli za ta šport in, če ne bi bil za vas že pravi čas, itak niti v dvorano ne bi prišli. Ekipe GOR vas bi že mnogo prej ustavile. No v dvorano pa bodo prišli tudi taki, ki se tega niso sami spomnili, ampak so jih okoliščine v to pripeljale. GOR so zelo izvirni, ko se gre za Šole, ki smo jih deležni. Če menijo, da ste za vaš BI1 že zreli, ga boste tudi deležni. Vsi, ki so notri v dvorani, pa bodo zadevo izpeljali, sami, s pomočjo Ekip GOR, ali skoraj prisilno. Ja pri teh zadevah ne moremo izbirati. Če vas pri izvedbi NAČRT-a potrebujejo, je z vašo svobodno voljo konec. No pri meni je pa malo drugače. Če se kaj uporno izmišljujem, le to preprosto vključijo v NAČRT pa je. Da bi v svoji zmedenosti storili kaj narobe, pa ni bojazni. Tudi za vaše podporne Ekipe GOR je to velik dan, pripeljati svojega varovanca tako daleč, da opravi svoj BI1 je velika stvar in storili bodo vse, da se bo vse izteklo tako kot je treba, tako kot je v NAČRT-u planirano. Torej zaprosimo VELIMA-o in AVEL-a, da nam dovolita priklop naše Pameti neposredno na VIR življenja, nato pa še njune pomočnike, da to storijo pa je. Pri zadevi se ne sme mečkati saj naša Pamet ni dolgo časa sposobna živeti brez Medija Življenja, Ko ni več priklopljena nanj se v parih minutah sesuje. Zamegli se in je konec z razmišljanjem pol pa še razpade na prafaktorje, bolj točno razpade nazaj v BVB, pa nas ni več. Če bi se hoteli nazaj sestaviti bi morali potegniti vse pridelane izkušnje iz OMAR, drugje jih ni več. No tudi to se da, ampak to se bomo šli pri BI3.

  2. Tak, Pamet smo spravili ven v Duhovno obliko, kako se jo pa razdeli? Sama sebe ne more, to je dejstvo, zato smo tu spet odvisni od pomoči. Tako kot vsa ostala Duhovna bitja je tudi naša Pamet, ko je v Duhovni obliki, homogena zmes Medija Misli narejenega iz BVB-a. Pamet v svoji osnovni obliki, ko je v naših možganih, je porazdeljena selektivno po celotni prostornini le teh. Če en del možganov poškodujemo nam gredo pa gobe zgolj tiste funkcije, ki so bile v tem delu možganov nastanjene. No pa niti ne popolnoma saj je ta funkcija delno prisotna v celotni prostornini možganov. Ja en konec homogenosti je ohranjen ravno zaradi povračila vsega kar je pri poškodbah navidezno izgubljenega. GOR ne dovoljujejo, da bi en del pridelanih izkušenj izgubili. Kako jih po poškodbi dobiti nazaj je pa druga zgodba. Ko pa je Pamet v Duhovni obliki je pa popolnoma homogena. Lahko jo razdelimo na pol in se nobena njena funkcija ne bo izgubila. Z Medijem Misli pa lahko delajo le tisti, ki so višje od njega. To je spet en zakon od GOR: nižji ne morejo upravljati z višjimi, jasno. Sam nobenega še ne poznam, ki bi to delitev opravil. Zato se bom kar obrnil na Šefa mene LLIJOG je v NAD GOR. Njega moram prositi za dovoljenje, samo izvedbo bo pa spet opravil en del mene v NAD GOR, ki ga je LLIJOG za to pooblastil. To je: NARIDA. Cool, kaj pa drugi katerim Dedna linija ne sega tako visoko? Pravijo mi, da bo NARIDA tudi za vse druge to zrihtala, le zaprositi jo moram. OK, vzeto na znanje.

  3. Naslednji Korak je razdeliti lastno telo na pol, pol ga potuje, druga polovica pa ostane doma in se gre dalje svoj metabolizem. Ločiti obe polovici. Naše telo je sestavljeno iz ogromno celic, ki so vsaka zase živo telo. Naše celice se že po naravni poti delijo na pol, ko se množijo. Ta proces enostavno izkoristimo za svoje namene. Je neboleč, oziroma ga sploh ne čutimo. Obe polovici celice pa sta popolnoma enaki. Edina težava, ki tu nastopi je kako Razdeliti vse celice istočasno in jih spraviti ven. Življenje v tej obliki, ki jo imamo TUKAJ so se spomnili v NAD GOR. Njegovi avtorji so: RUBINA, TMERIA, SANATOR, LLION in TABB. Tudi delitev celic je njihov izum. Število delitev, ki jih je celica sposobna sama izvesti je omejeno, s tem je pa tudi omejena naša življenjska doba. No to omejitev se da spremeniti, začasno ukiniti, ali kakorkoli drugače z njo manipulirati, saj je postavljena umetno. Ja kam bi pa prišli, če bi vsi živeli večno. Zadeve se morajo vrteti, le tako se dogaja napredek. Poleg tega pa je naša Zemlja premala za ves folk, ki ima ambicije na njej živeti. Kandidatov je veliko, tudi tistih iz drugih okolij. Pri obnovi telesa sem 1x že pisal, da nam je dovoljeno posegati zgolj v staranje in obrabo. To sta naravna procesa. Vse ostalo, poškodbe, bolezni itd so pa zadeve, ki so nam jih zrihtali oni GOR za pedagoške namene in vanje ne smemo posegati. Delitev celic je samodejna. Ko celica dovolj zraste se razdeli na dva dela, ki rasteta vsak zase samodejno naprej. Zelena Rast je Medij v naši Realnosti. Je nižje od Medija Energije in njene trde oblike Materije in jasno je tudi nižje od Medija Misli. Ves čas dokler je celica sposobna vsrkavati Medij Rasti bo rasla in se posledično delila. Tam na neke 3 leta, se na ta način vse celice v našem telesu zamenjajo. Lahko bi živeli večno, če ne bi bili deležni umetne omejitve tega procesa. V naše male možgane je namreč vsajen avtomatizem, da se z vsako delitvijo odprtina za dostop Medija Rasti v celico postopno zapira. Razmaki med delitvijo celic so vse daljši in počasi venemo – beri se staramo, kar je vidno tudi na ven. Preprosta sprememba programa v naših malih možganih lahko dostop Medija Rasti v naše celice ponovno na široko odpre in naše telo bo v treh letih spet mladostno. To narediti ni nobena težava, ampak ni današnja tema zato bom o tem pisal kdaj drugič. No mi pa nimamo dovolj časa, da bi čakali tri leta, da se vse celice našega telesa razdelijo po naravni poti. Ta proces moramo opraviti hipno, v manj kot sekundi. Medij Rasti je vse okoli nas. Celice ga same vsrkavajo in se posledično delijo skladno s programom, ki so ga v njih vstavili Stvarniki zamisli o Življenju kakršnega imamo mi TUKAJ. Celica je Materialna zadeva. Materija je nižja od Medija Misli in jo le ta lahko upravlja. Z Mislimi narediti luknjo v vsako celico našega telesa in skozi to luknjo poriniti vanjo Medij Rasti ni noben problem. To je ena pot kako željen cilj doseči. Ni pa edina in tudi najbolj enostavna ni. Naša Pamet je zmožna to narediti za eno ali zelo malo število celic, za vse ki jih imamo v telesu pa ne. Se bi ji sfuzlalo….Vse velike stvari pa so enostavne in po tej poti moramo iti. Koliko celic imamo v telesu, katere vrste so, v kateri fazi razvoja oziroma v kateri fazi življenja vsaka posamezna celica je…itd, ne rabimo vedeti. Zadostuje podatek, da je naša Pamet šef našega telesa in to kar se naša Pamet odloči, to naše telo tudi počne, bodisi kot celota, tega smo vajeni, ali pa tudi kot vsak njegov posamezni del. Tega se pa ne poslužujemo, čeprav je tudi izvedljivo. To je še ena sposobnost, ki nam je zakrnela, ker je nismo uporabljali. Šlamperaj… Ja, naši možgani imajo vpliv na vsako celico našega telesa. Jasno funkcije, ki jih posamezna celica opravlja so veliko bolj omejene kot tiste , ki jih izvaja naše telo kot celota. Katere to so, ne rabimo vedeti. Dovolj je vedeti, le za dve: da se celice delijo in, da celice odmirajo. No slednja ravno ni neposredna funkcija obravnavane celice ampak bolj njene okolice. Ko celica umre ne opravlja nobene funkcije več in jo mora okolica pospraviti, da ne svinja okolja. Zgolj ti dve funkciji za naš namen potrebujemo: gradnjo in razgradnjo. Kako ukazovati lasnim celicam? Kako se prenašajo ukazi mišicam, da se lahko premikamo je ista figa, le, da ukazujemo večji skupini celic hkrati. Spet so tu naše Misli v Energetski obliki ali električni impulzi, ki potujejo po našem živčevju od naših možganov do določenih celic v mišicah. Jasno, naša Pamet se tega ne zaveda, ona se le odloči, da nekaj hoče, impulze pa pošlje drug del naših možganov ki le to v bistvu niso. Mali možgani sodijo bolj k živčevju kot k možganom saj o ničemer ne odločajo, le izvajajo že sprejete odločitve in seveda vse ostale funkcije za katere so bili programirani. Enako kot se naša Pamet odloči, da bo na primer stegnila roko se lahko tudi odloči, da se vse celice v našem telesu istočasno razdelijo. Tudi ta ukaz je nemudoma izveden. No tale hip tega ne morete poizkusiti saj vam v receptu manjka še en bistven podatek: kaj s podvojenimi celicami početi, saj so takoj v našem telesu višek. Viške pa okolica pospravi saj je programirana, da to počne. Naše Ekipe GOR budno spremljajo, da do tega ne pride, saj bi nastal kaos, ki bi se odražal tudi na nas kot celoto, kar pa ni dobro za nas. Zato vsak tak ukaz blokirajo, Enostavno mu onemogočijo prehod iz velikih v male možgane, pa je. Mala malica za njih. Ne pozabite, Misli so v naših možganih Električni impulzi, ki se jih da z lahkoto upravljati. Pa še to: za delitev lastnega telesa mora vsak sam poskrbeti. Jasno Ekipe GOR nam bodo pomagale, da kaj ne za furamo. Sploh pa GOR se gre skupinsko in vsi, ki bomo potovali moramo to opraviti istočasno. Če bi morali čakati tiste, ki so počasnejši, ne bi nikamor prišli.

  4. Manjkajoči člen v receptu je pa ukaz, da vse naše, na ta način podvojene celice zapustijo naše obstoječe telo, ter tik ob njemu ustvarijo njegov dvojnik. Z delanjem dvojnika ni težav saj imajo celice že v sebi info kam pašejo in ni bojazni, da bi se nam možgani naselili v kolenu na primer. No tudi taki primeri se dogajajo, ko se določene stvari sfuzlajo. Enkrat sem nekje gledal ene slike kako so zobje zrasli tam kjer ne bi smeli, kje je to bilo se več ne spomnim, vsi medicinci pa boste ziher to vedeli. Z izstopom vseh podvojenih celic iz našega telesa je pa malo več dela. Celice nimajo nog, da bi same šle ven. Potrebno je tako narediti, da jih bo naše telo samodejno izrinilo ven na osnovi fizikalnih zakonov. No bolj primeren izraz je : Medijskih zakonov, pa ne mislim tu na cajtnge in televizijo. Izkoristimo tistega, ki pravi da isti Medij samega sebe privlači oziroma, da se dva različna Medija med sabo odbijata. Te sile so za naše zemeljske pojme sila male vendar je to povsem nepomembno, saj se različni Mediji med sabo ne mešajo in tudi nobenega trenja, ali na splošno upora ni, ko višji Medij prehaja skozi nižjega. Vse kar moramo storiti je, da vsako podvojeno celico ovijemo z Medijem Misli pa je takoj tujek v Materialnem telesu in le ta jo izrine ven iz njega. Za prenos tega ukaza uporabimo kar obstoječo živčevje, ki je speljano do vsake celice, ne le zgolj, do mišice kot celote. Ja medicina mora še veliko stvari odkriti. Medij Misli črpamo iz naše BABUŠKA-e. Ta poseg je možno izvajati šele takrat, ko Medij Misli v naši BABUŠKA-i preseže mejno vrednost in se začne v BABUŠKA-i samodejno dopolnjevati ne glede na to koliko ga porabimo. Jasno Medij Misli sam sebe ne more furati. V Duhovnem svetu ni demokracije, še manj pa samoupravljanja. Za izvedbo tega posega spet potrebujemo pomoč nekoga, ki je višji od naše Pameti oziroma Polja Medija Misli 10.312 ŠE VIŠJE, METEOS-a, pa seveda potrebujemo tudi soglasje našega VIR-a, ki je tam, DAEMIN-a, drugače s prestavljanjem Medija Misli ne bo nič. Koliko logičnih zapletov, še dobro, da se vsa soglasja pridobijo samo 1x in to za vse posege, ki jih utegnem izvajati v bodočnosti. Poseg bo jasno izvajal en del mene, ki je višji od RADO-a. Najbolje je, da se spet obrnem na LLIJOG-a, pa bo on pooblastil ponovno en del mene v NAD GOR za ta šport. To bo delal GETRON. Zame in za vse druge se razume. Jasno za prenos Medija Misli do vsake celice tudi tokrat uporabimo obstoječo živčevje. Tako ne rabimo niti vedeti kje posamezna celica je, niti kam Medij Misli poslati. No pa saj bo to itak delal GETRON, vsaj na začetku bo temu tako. Kasneje, ko se bodo zadeve že utekle, bo pa to drugače. Ja vsaka Pamet tudi raste in, ko je v Duhovni obliki tudi postopno spreminja svojo sestavo. Vedno manj je notri Medija Misli in vedno več BVB. Ko le ta prevlada lahko Pamet dela tudi stvari za katere sedaj na začetku potrebuje pomoč od NAD GOR. Da bi se izrinjene celice razletele na vse konce tudi ne rabimo skrbeti. Medij Misli, ki jih obdaja jih vleče na kup, kje točno se bo ta kup naredil ni pomembno, daleč od našega telesa že ne bo šel, kam vsaka celica paše se pa same zmenijo. Vse kar moramo še narediti pa je, da Medij Misli, ki vsako od njih obdaja premaknemo na obrobje tako na novo ustvarjenega duplikata svojega telesa ali Potovalnega telesa, če smo točni. Ko je že tam ga bomo pa še uporabili za potovanje, zato ta ovoj iz Medija Misli pustimo pri miru tam kjer je. To je z lahkoto izvedljivo saj je naše Potovalno telo trajno povezano z Ne potovalnim telesom s pomočjo »noga-e« iz Medija Misli saj je le ta bil vzet iz naše BABUŠKA-e Medija Misli, ki ostaja v celoti v Ne potovalnem telesu. Ta Medij bomo po opravljenem potovanju v našo BABUŠKA-o tudi vrnili. No pa še eno varovalo to je: če našo polovico Pameti, ki je v Potovalnem telesu izgubimo ali zapravimo, lahko še vedno druga polovica, ki je v Ne potovalnem telesu prevzame nadzor in Potovalno telo vrne domov. Ta povezava, »noga« nam ostane ne glede kam se premaknemo, le ostati moramo v Poljih, ki imajo notri Medije nižje od Medija Misli. Glede na to, da je Medij Misli 10.312 Polj v skupini ŠE VIŠJE, pa 22.835 Polj v skupini VIŠJE in 10.843 Polj v skupini IZNAD ter 9 Polj v skupini DOSEGLJIVI višje od naše Realnosti, ni nobene bojazni, da bi zašli tako visoko. Glede na to, da še našo Zemljo nismo še v celoti raziskali, je do METEOS-a robe za raziskovati kolikor hočete, overdose.

Tak, danes smo 27/06-16, vmes je bila polna luna, jaz pa total smotan, tako so šarili po meni , pa še danes to počnejo. Boli glava. Pravijo da je Korak 2 gotov na 99,99 % sedaj so že Korak 3 naredili do 99,99% ter korak 4 na 12 %. Zadeve se odvijajo vedno hitreje, jaz pa že celo večnost pišem ta prispevek, pa še zdaleč nisem pri koncu. Štala, tako je dolg, pa zanimiv tudi, ja so me presenetili.

Imejte se lepo.
Rado

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here